![]() |
چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AC%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Babak - 06-06-2013 من هم با نظر نسیم موافقم، اما در کل خیلی بعیده که سفارت امریکا بخواد این قدر دقت به خرج بده و رزومه شما رو با پاسپورت شما تطبیق بده و متوجه بشه که شما ویزای توریستی گرفته بودید ولی برای کنفرانس رفته بودید. به هر حال، اگر به احتمال کمی متوجه شدند، به نظر من هم راستش رو بگید. خیلی بعیده که این کار برای ویزای امریکای شما مشکل ایجاد کنه. RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Star7 - 02-07-2013 سلام بچه ها یه سوال دارم که ممنون می شم نظر بدید... از اونجایی که پروسه چک کردن صفحه کلیرنس چندان دلچسب نیست، من از دوستم خواستم صفحه رو برام چک کنه. دوستم امریکاست و اون طور که خودش می گه روزی حداقل ۲۰ بار رفرش کرده... از اونجایی که ۵۰ روزه منتظرم و کمی، بیش از کمی مضطربم، می خوام بدونم به نظرتون اینکه کسی از داخل آمریکا این شماره رو چک کرده می تونه مشکل زا باشه و پروسه رو طولانی تر کنه و یا اینکه با شکست روبروش کنه؟ RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Shahrouz - 02-07-2013 درود خیلی بعید می دونم. این مسئله از جمله مواردی نیست که در ویزا تاثیر گذار باشه. ضمن اینکه خیلی ها در ایران از وی پی ان استفاده می کنند که آی پی آمریکا یا سایر کشورها رو داره. در پروسه دریافت ویزا در آمریکا 1 تا 3 ماه طبیعی و بعد از اون یک مقدار غیر طبیعی هست و ممکنه نشون دهنده این باشه که ویزاتون به مشکل برخورده. امیدوارم ویزای شما زودتر بیاد. RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Star7 - 03-07-2013 ممنون از شهروز واسه جوابش... بچه ها کس دیگه ای نظری نداره؟ من جدا نگرانم! RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Nasim67 - 03-07-2013 (03-07-2013, 12:17 AM)'Star7' نوشته: ممنون از شهروز واسه جوابش... حق کاملا با شهروز جان هست. برای همین کسی نظر دیگه ای اضافه نکرد.
انشاالله ویزای شما هم به زودی بیاد ![]() [برش] تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات) - Ashkanmath - 21-10-2013 سلام [align=right][align=right]آیا انجام طرح جایگزین بجای خدمت برای نخبگان در دانشگاه مالک اشتر میتونه باعث ریجکت شدن ویزای آمریکا بشه؟
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - mahyarelc - 22-10-2013 (21-10-2013, 03:12 PM)'Ashkanmath' نوشته: سلام متاسفانه در این مورد نمیشه قطعی نظر داد ولی احتمالا تاثیر منفی بگذاره و حساسیت بیشتر بشه (برحال پروژه برای دانشگاه نظامی هست)
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Ashkanmath - 26-10-2013 تشکر بخاطر راهنماییتون.. حالا اگی طرح و انجام دادم ولی تو سفارت به افیسر نگم یا دروغ بگم مثلا خدمت نرفتم معافیت تحصیلی دارم از ایجور چیزا... اونا میفهمن؟؟؟؟!!!!!
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - M1KE - 26-10-2013 هر چیزی را می خواهید نگویید مشکلی نداره به عبارتی پنهان کردن یک سری اطلاعات مشکلی نداره، ولی اگر پرسیدند می بایست که به هرحال واقعیت رو بگین. اون هم در مورد مسائلی مثل خدمت رفتن یا نرفتن. اینها به هر حال ثبت می شوند و بعدها ممکن است بخواهید کاری انجام بدهید و این دروغ ها گریبان گیر شوند. برای نمونه یک زمانی برای مهاجرت به کانادا سابقه کارها بیمه نمی خواست و همین طور با یک نامه سابقه کار قبول می کردند. این وسط خیلی ها از جاهایی که در آن کار نکرده بودند و از آنجا برایشان بیمه رد نشده بود، نامه سابقه کار گرفته بودند با این استدلال که اینها متوجه نمی شوند. بعد از یکی دو سال، گفتند بیمه هایتان را هم بدهید تا سابقه کارها پذیرفته شود. این باعث شد تمام اینهایی که از این نوع سابقه کارها داده بودند به مشکل بخورند و خیلی هایشان مجبور شوند بگویند اساسا بیمه ندارند و پرونده خیلی هایشان هم به همین دلیل رد شدند. در حالی که اگر از ابتدا همان سابقه کار واقعی را داده بودند اگرچه امتیاز کمتری داشت ولی رد نمی شدند. در اینجا هم به نظر من همین طور است. برخی از دوستان البته گاهی پیشنهادهایی می دهند که مثلا فلان چیز را دروغ بگویید متوجه نمی شوند چون دسترسی ندارند. ولی مثل همان مثال بالا ممکن است در آینده به مشکل بخورید و همیشه به عنوان یک سابقه بد برایتان ثبت می شود. به نظر من می بایست در این نوع مسائل یک مقدار نگاه بلند مدت تری داشت. [برش] نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی سال 2013 - nox - 11-11-2013 دوستان من یه سوالی دارم... شنیدم که برای گرفتن ویزای دانشجویی آمریکا، بهتره درکه ایالتی که اقوام هستن پذیرش گرفته نشه... من دو تا از اقوام نزدیکم... (دایی) تو آمریکا هستن و متاسفانه یا خوشبختانه دانشگاههای انتخابی من نزدیک به اونهاست... این قضیه می تونه نتیجه منفی در گرفتن وبزا باشه؟؟ بعنی من باید برای دانشگاههای ایالات دیگه اقدام کنم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. |