آکادمیا کافه
موارد خاص سربازی، معافیت و... - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: موارد خاص سربازی، معافیت و... (/Thread-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%88)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - MaMi - 12-01-2014

چند تا از دوستان دوستان من، با داشتن معافیت پزشکی (چشم و...) در ادارات دولتی مشغول به کار هستند. حتی یکی از این دوستان در وزارت بازرگانی مشغول به کار هست. البته این موضوع با توجه به آئین نامه های جذب ادارات مختلف، متفاوت خواهد بود. از طرف دیگه مشکل ناشی از معافیت پزشکی و تاثیرش بر روی اشتغال، بستگی به نوع معافیت پزشکی داره، مسلما اگر کسی معافیت پزشکی اش رو با استفاده از بندهای اختلالات روانی و رفتاری یا موارد حاد که منجر به از کارافتادگی مشمول میشه، گرفته باشه، نه تنها در ادارات دولتی، بلکه در سازمان های خصوصی هم نمیتونه مشغول به کار بشه. روی همین حساب، بنظرم نمیشه و نباید یک حکم کلی صادر کرد که هر کس که معافیت پزشکی داره، استخدام نخواهد شد!

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 12-01-2014

MaMi دقیقآ و با شما موافق هستم. مشکل بنده هم پای پرانتزی حدود 11.5 سانت و واریکوسل گرید 3 هست(به تشخیص دکتر). فقط اگر شما خودتان جای من بودید از دو گرینه ی پیش رو کدام را انتخاب می کردید. البته این رو هم ذکر کنم که پدرم علاوه بر مشکلات بالا سابقه ی یک بار سکته فلبی را دارد.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - yousi - 12-01-2014

نه دوست من تجربه شخصی من نیست و من منظورم این نبود که اگه معاقیت پزشکی بگیری دیگه 100% کار گیرت نمیاد. نه. همه چی اینجا بحث شانس و میزان درصده. به نظز شما رییس یک اداره چه دولتی چه خصوصی موقع استخدامی ترجیح میده کسی که سالمه رو استخدام کنه یا کسی که حالا به یک دلیلی مثل چشم یک مشکلی داره که بر اساس اون سربازی نرفته ؟ من خودم بشخصه آدم سالم رو انتخاب میکنم. به نظز من عیت این معافیت یه همینه. اونم تو این موفغیت کاری امروزه و این همه متقاضی کار 

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - rulany - 12-01-2014

يه نمونه اي كه در حال حاضر هم موجود هست اين كه شركت نفت ستاره خليج فارس در شهر بندرعباس استخدامي داده! در قسمت وضعيت خدمت براي آقايون دو گزينه داره:
1-پايان خدمت
2-معافيت غير پزشكي

بايد قبول كرد كه شرايط كاري براي معافيت هاي پزشكي محدودتر هست.اما در ايران چيزي نشد نداره .
در مجموع دوست عزيز اگر شرايط گرفتن معافيت غير پزشكي رو داري كه حتما اونو بگير.اگرم نداري و ميخواي از ايران بري 100% برو همين معافيت پزشكي رو بگير. اگر نخواستي از ايران بري بازم معافيت بگيري بهتره[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] فقط شايد در زمينه ي كاري محدوديت بياره ديگه

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 12-01-2014

ممنون از دوستان. پس همون تحقیق و تفحصات خودم تا حد زیادی درست بود.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - ramin13 - 05-03-2014

با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان

دوستان چراکمکم نمی کنید؟؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - MaMi - 07-03-2014

(05-03-2014, 04:53 PM)'ramin13' نوشته:  با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان
دوستان چراکمکم نمی کنید؟؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

دوست من، همونجور که M1KE عزیز گفت، شرایط شما، خیلی پیچیده است. به همین دلیل پیشنهاد میکنم که این موضوع رو از طریق سامانه مشاوره نظام وظیفه (به صورت حضوری یا غیرحضوری) هم بپرسید. بنظرم اونها بهتر از هر کس دیگه ای میتونند شما رو در این زمینه راهنمایی کنند. در صورتی که به جواب سوالتون رسیدید، لطفا اون رو اینجا با سایر دوستان نیز به اشتراک بگذارید.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - ramin13 - 08-03-2014

خیلی ممنون ازپاسختون موضوع من پیچیدس نمی دونم چی می شه.درمقابل یک عمل انجام شده قرارگرفتم.اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا می نویسم چی شد[img]images/smilies/sad.gif[/img]
شرمنده آقایmike توکدوم بخش جواب سوال بنده رو دادن؟
 یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم کسی اطلاع داره آیا نظام وظیفه تا 5 فروردین تعطیله یا مثل دانشگاهها تا13 تعطیله؟؟؟ وتااون موقع کاری نمی شه کرد؟

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - MaMi - 08-03-2014

(08-03-2014, 05:44 PM)'ramin13' نوشته: خیلی ممنون ازپاسختون موضوع من پیچیدس نمی دونم چی می شه.درمقابل یک عمل انجام شده قرارگرفتم.اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا می نویسم چی شد[img]images/smilies/sad.gif[/img]
شرمنده آقایmike توکدوم بخش جواب سوال بنده رو دادن؟
 یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم کسی اطلاع داره آیا نظام وظیفه تا 5 فروردین تعطیله یا مثل دانشگاهها تا13 تعطیله؟؟؟ وتااون موقع کاری نمی شه کرد؟

ادارات دولتی تا 5 فروردین تعطیل هستند

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - penguinsjr - 30-05-2014

سلام
در خصوص متعهدین خدمت آموزش و پرورش  کا تاریخ 31/06/92 تعهد خدمتشون تموم شده کسی می دونه برای دریافت کارت باید چکار کرد؟ اصلا نمی دونم باید چکار کنم و مراحلش جیه؟
رفتم آموزش و پرورش محل خدمت یه فرم بهم داد و پرش کردم و دادم دستشون چند ماه قبل اما تا الان که خبری نیست.
یه با میگن باید آموزشی رو برید اما تاریخش مشخص نیست... می ترسم تابستون تموم شه و آموزشی ردیف نشه و بعد دوباره بگن نمیشه چون شما مشغول به کارید و باید باز صبر کنید و باز هم نتونم کارت رو بگیرم.
کسی می دونه باید چکار کنم و تکلیف چیه؟