آکادمیا کافه
مهر خروج - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: مهر خروج (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: مهر خروج - Torkan - 14-01-2017

(14-01-2017, 01:15 PM)مهمان نوشته: البته این یک سفر بی بازگشت هست . فقط اینکه از مرز زمینی عبور کنم برم عراق به نظرت از مرز هوایی بهتر نیست ؟ نسبت به کنترل پاسپورت میگم - نمیشه توجیه کرد که مثلا این ویزای شینگن برای قبلا بوده که مثلا پاسپورت سیاحتی داشتم ؟ در مجموع احتمال اینکه زیاد طرف حساس بشه و نذاره رد بشی چقدره ؟

نمیشه کفت کدوم از لحاظ کنترل بهتره با این حال شاید زمینی ریسکش کم باشه. اون که ویزا رو دببینه گیر بده شانسی هست معمولا گیر نمیدن  شاید وقتای شلوغ میرفتی بهتر بود!

RE: مهر خروج - مهمان - 14-01-2017

فقط شرمنده یه سوال دیگه اینکه با این پاسورت زیارتی میشه به شهرهای دیگه عراق رفت مثلا اربیل- یعنی از ایران مستقیم میشه وارد کردستان عراق بشی ؟ (چون  نوشته که دارنده این پاسپورت مجاز است یکبار از مرزهای کشور خارج و عراق برود) دیگه اونجا نمی گن که نه مثلا از  این مرز نمی تونی عبور کنی باید بری از مرز مهران عبور کنی ؟

RE: مهر خروج - ForeverBlue - 14-01-2017

(13-01-2017, 09:07 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان به نظرتون میشه با پاسپورت زیارتی که ویزا یه کشور دیگه خورده توش رفت عراق بعد از اونجا رفت به کشور دیگه ؟ یعنی موقع خروج از کشور نمی گن تو پاسپورت زیارتی گرفتی این ویزا چیه توش ؟

هیچ کاری به این کارها ندارند. همین که شما مجوز خروج از کشور داشته باشید کافی است و کاری به سایر ویزاهای شما ندارند.

(14-01-2017, 01:14 AM)automotive نوشته: سلام،
گذرنامه برای خروج چک می‌شود، قطعا اگر ویزای شنگن بر روی گذرنامه‌ی زیارتی شما باشد، افسر حتما با شما گپ و گفتی خواهد داشت!
اما اگر برای ترکیه اقدام کنید، چون مهر در مرز زده می‌شود و در ایران فقط با مهر عراق از مرز عبور می‌کنید احتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد.
ضمنا این ارسال و این ارسال را مشاهده کنید.

دوست گرامی
متاسفانه مواردی که نوشته‌اید صحت ندارد و افسر هیچ کاری به این کارها ندارد. مکررا این کار را کرده‌اند و هیچ کس به مشکلی برنخورده است. چون اساسا هیچ کار غیرقانونی انجام نشده است. فرد مربوطه مجوز دارد که در یک بازه تاریخی از کشور به مقصد عراق خارج شود. افسر هم چیزی که در سیستمش میبیند این است که این فرد آیا مجوز خروج دارد و اگر بله، آیا مشروط به کشور خاصی است یا نه. دیگر به سایر ویزاها و .. کاری ندارند و اصلا هم وقتی برای این چیزها ندارند.

(14-01-2017, 01:15 PM)مهمان نوشته: البته این یک سفر بی بازگشت هست . فقط اینکه از مرز زمینی عبور کنم برم عراق به نظرت از مرز هوایی بهتر نیست ؟ نسبت به کنترل پاسپورت میگم - نمیشه توجیه کرد که مثلا این ویزای شینگن برای قبلا بوده که مثلا پاسپورت سیاحتی داشتم ؟ در مجموع احتمال اینکه زیاد طرف حساس بشه و نذاره رد بشی چقدره ؟

اصلا نیازی به این کارها نیست و با خیال راحت و بدون هزینه و دردسر، از طریق همان مرز هواپیما می‌توانید خارج شوید. هیچ مشکلی ندارد. همانطور که عرض کردم من خودم موارد متعددی را دیدم که این کار را کرده‌اند بدون هیچ مشکلی.

(14-01-2017, 05:32 PM)مهمان نوشته: فقط شرمنده یه سوال دیگه اینکه با این پاسورت زیارتی میشه به شهرهای دیگه عراق رفت مثلا اربیل- یعنی از ایران مستقیم میشه وارد کردستان عراق بشی ؟ (چون  نوشته که دارنده این پاسپورت مجاز است یکبار از مرزهای کشور خارج و عراق برود) دیگه اونجا نمی گن که نه مثلا از  این مرز نمی تونی عبور کنی باید بری از مرز مهران عبور کنی ؟

اطلاع دقیقی ندارم و می‌توانید از اداره گذرنامه بپرسید. ولی اصلا نیازی ندارید و خیلی راحت می‌توانید یک سفر هوایی مثلا به بغداد بروید و بعد هم پرواز عوض کنید. هیچ مشکلی ندارد.

RE: مهر خروج - مهمان - 26-01-2017

سلام دوستان، به نظرتون میشه ویزای زیارتی گرفت و وقتی از گیت رد شد با بلیط یه کشور دیگه که ویزاشو داریم بریم همون کشور؟یعنی مثلا من ویزای زیارتی گرفتم برای عراق ، بعد که از گیت رد شدم برم کشور ثالثی که ویزاشو گرفتم.

RE: مهر خروج - aminkvr - 26-01-2017

(26-01-2017, 12:28 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان، به نظرتون میشه ویزای زیارتی گرفت و وقتی از گیت رد شد با بلیط یه کشور دیگه که ویزاشو داریم بریم همون کشور؟یعنی مثلا من ویزای زیارتی گرفتم برای عراق ، بعد که از گیت رد شدم برم کشور ثالثی که ویزاشو گرفتم.

خیر دوست عزیز اگر می شد خیلی ها همین کار رو می کردن جای 15 تومن 3 تومن می دادن، در نظر داری که اگر این کار رو انجام بدی 3 تومن وثیقه هم می سوزه؟

RE: مهر خروج - مهمان - 26-01-2017

(26-01-2017, 01:48 AM)aminkvr نوشته: خیر دوست عزیز اگر می شد خیلی ها همین کار رو می کردن جای 15 تومن 3 تومن می دادن، در نظر داری که اگر این کار رو انجام بدی 3 تومن وثیقه هم می سوزه؟

آره در نظر دارم که میسوزه بعدش ولی میشه از این راه رفت دیگه؟

RE: مهر خروج - ForeverBlue - 27-01-2017

(26-01-2017, 12:28 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان، به نظرتون میشه ویزای زیارتی گرفت و وقتی از گیت رد شد با بلیط یه کشور دیگه که ویزاشو داریم بریم همون کشور؟یعنی مثلا من ویزای زیارتی گرفتم برای عراق ، بعد که از گیت رد شدم برم کشور ثالثی که ویزاشو گرفتم.

در هنگام خروج از گیت بلیط شما چک شده و شما باید بلیط  پرواز به سمت عراق را داشته باشید.
بعد که به عراق رسیدید، دیگر هر جایی بخواهید میتوانید بروید.

RE: مهر خروج - ForeverBlue - 27-01-2017

(26-01-2017, 01:48 AM)aminkvr نوشته: خیر دوست عزیز اگر می شد خیلی ها همین کار رو می کردن جای 15 تومن 3 تومن می دادن، در نظر داری که اگر این کار رو انجام بدی 3 تومن وثیقه هم می سوزه؟

این کار شدنی هست و برخی هم این کار را کرده‌اند، ولی از طرفی محدودیت‌هایی هم دارد، مثل این که مجبور هستند چند سفر بگیرند و حتما وارد عراق بشوند و بعد به جای دیگر بروند و محدودیت‌های پرواز و جور شدن پرواز ها و ..
کسی که می‌خواهد برگردد راحت تر است همان وثیقه سفر سیاحتی را بگذارد و بعد با پروازهای راحت‌تر و ارزان‌تر، مستقیم برود و برگردد.

RE: مهر خروج - mehrdadmem - 11-02-2017

سلام 
میخواستم بپرسم اگر یکی تقاضای خروج از کشور بده و پاسپورت براش صادر شه ولی به دلایلی نتونه اصن خارج بشه، (ینی مهر خروج نخوره) برای پس گرفتن وثیقش چه فرآیندی رو باید طی کنه؟

RE: مهر خروج - storagemeter - 11-02-2017

(11-02-2017, 07:38 PM)mehrdadmem نوشته: سلام 
میخواستم بپرسم اگر یکی تقاضای خروج از کشور بده و پاسپورت براش صادر شه ولی به دلایلی نتونه اصن خارج بشه، (ینی مهر خروج نخوره) برای پس گرفتن وثیقش چه فرآیندی رو باید طی کنه؟

سلام،

بعد از اینکه بازه مجاز زمانی برای خروج از کشورتون گذشت با در دست داشتن گذرنامه به معاونت وظیفه عمومی مراجعه کنید که در همان جا درخواست خروج دادید. پاسپورتتون رو میبینن و پستون میدهند و با بانک هم هماهنگی میکنن که وثیقتونو آزاد کنه. امیدوارم در دفعات بعدی سفرهای خوبی داشته باشید.