آکادمیا کافه
رشته های هنری ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: رشته های هنری ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: رشته های هنری ایتالیا - Shihan - 29-03-2015

(29-03-2015, 06:27 AM)'سحر شريفي' نوشته: سلام و تشكر از سايت بسيار خوب شما
من ليسانس نقاشي از دانشگاه غيرانتفاعي فردوس مشهدم
براي فوق ليسانس تصميم دارم در ايتاليا ادامه بدم
١ميخوام بدونم براي من چه دانشگاه يا آكادمي پيشنهاد ميكنيد؟
٢ من تصميم براي دكترا هم دارم كه اينجا به چشمم خورد براي دكترا حتما بايد زبان ايتاليايي بدونم.درسته؟
چون ميخوام بدونم رو ايتاليايي بيشتر كار كنم يا انگليسي.ايتاليايي كلا بلد نيسم
٣ و اينكه دانشگاهي كه به من پيشنهاد ميكنين معيار قبوليشون نمرات كارنامه من هست؟بايد معدل بالايي داشته باشم؟اينكه من هنرستان خواندم و پيش دانشگاهي نخواندم اهميت نداره؟
اگر به من اجازه داده نشه تو دانشگاهي درس بخونم دليلش فقط معدلم هست؟به نمره اهميت ميدن يعني؟
واقعا عدرخواهم بخاطر سوالات زياد و پشت سر هم.چون واقعا اطلاعات ندارم و نگرانم

دررود بر شما. خوش امدید

دوره های هنری در ایتالیا بسیار متعدد هستن بنابراین از لحاظ امکانات بهتر ابتدا از شهرهای بزرگ و دانشجویی شروع کنید همچون میلان، رم، تورین و بولونیا و ونیز و..... نکته مهم دیگر تدریس  بیشتر دوره ها به ایتالیایی هست هم به لحاظ حرفه و رشته خاص هنری ، پیشنهاد میشه به این زبان وقت بیشتری بدید و حداقل خودت رو برای کار و تحصیل در اینده در ایتالیا اماده کنید. 
- خیر نیاز به پیش دانشگاهی  نیست همون مقطع لیسانس ریزنمرات و دانشنامه کفایت میکنه. البته شما مگه معدلت چنده که نگرانی؟؟

RE: رشته های هنری ایتالیا - سحر شريفي - 29-03-2015

معدلم ١٦ هست متاسفانه.قبول ميكنن؟

RE: رشته های هنری ایتالیا - Shihan - 29-03-2015

(29-03-2015, 05:16 PM)'سحر شريفي' نوشته: معدلم ١٦ هست متاسفانه.قبول ميكنن؟

مشکلی نیست، شانست مناسبه. میتونی اقدام کنی. 

RE: رشته های هنری ایتالیا - s@m@ - 06-05-2015

سلام من دیپلم نقاشی دارم دوره پیش دانشگاهی و هنوز نرفتم میخواستم بپرسم میتونم بدون رفتن به پیش دانشگاهی اقدام کنم برای تحصیل در ایتالیا واینکه چه رشته هایی میتونم انتخاب کنم و اینکه بورس برای مقطع لیسانس تعلق میگیره . در موردمراحل اقدام برای تحصیل در ایتالیا یه مقدار توضیح میخواستم . فعلا در حال یادگیری زبان ایتالی هستم میخواستم اینم بدونم که یادگیری تا اسپرسو 2 کفایت میکنه ببخشید اقد سوال پرسیدم

RE: رشته های هنری ایتالیا - Shihan - 06-05-2015

(06-05-2015, 10:49 AM)'s@m@' نوشته: سلام من دیپلم نقاشی دارم دوره پیش دانشگاهی و هنوز نرفتم میخواستم بپرسم میتونم بدون رفتن به پیش دانشگاهی اقدام کنم برای تحصیل در ایتالیا واینکه چه رشته هایی میتونم انتخاب کنم و اینکه بورس برای مقطع لیسانس تعلق میگیره . در موردمراحل اقدام برای تحصیل در ایتالیا یه مقدار توضیح میخواستم . فعلا در حال یادگیری زبان ایتالی هستم میخواستم اینم بدونم که یادگیری تا اسپرسو 2 کفایت میکنه ببخشید اقد سوال پرسیدم

خیر. باید برید و مدرک پیش داشته باشید.
در خصوص تحصیل در ایتالیا به کرات در تاپیکهای مختلف توضیح داده شده است.

[برش] مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Iman.S - 12-06-2015

سلام
دوستان کسی اینجا هست که در رشته های هنر در ایتالیا پذیرش گرفته باشه یا دانشجو باشه؟
هرگونه اطلاعاتی در مورد بهترین دانشگاههای ایتالیا برای رشته های هنر در مقطع کارشناسی دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

RE: رشته های هنری ایتالیا - Shihan - 14-06-2015

(12-06-2015, 05:12 PM)'Iman.S' نوشته: سلام
دوستان کسی اینجا هست که در رشته های هنر در ایتالیا پذیرش گرفته باشه یا دانشجو باشه؟
هرگونه اطلاعاتی در مورد بهترین دانشگاههای ایتالیا برای رشته های هنر در مقطع کارشناسی دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

در این تاپیک دقیق اشاره شده، زبان ایتالیایی و دانستنش بسیار مهمه برای رشته های هنری. بیشتر این دوره ها در اکادمی ها و موسسات هنر برگزار میشه و به تعداد محدود در برخی دانشگاهها.

RE: رشته های هنری ایتالیا - یاسمین123 - 21-07-2015

با سلام خدمت شما و تشکر از سایت خوبتون و زمانی که برای پاسخگویی می گذارید!من چند سوال در مورد پذیرش یکی از دانشگاههای هنر ایتالیا داشتم!25 سال سن دارم لیسانسم teaching englishهست و سطح زبان انگلیسی ام عالی و مشکلی ندارم وبه صورت جدی در حال یادگیری زبان ایتالیایی هستم حدود 1سال هست که آموزشگاه هنرهای تجسمی خودم رو راه انداختم ولی دوست ندارم به صورت آکادمیک ایران نقاشی بخونم  برای خانواده ام تصمیم کاملا عجیبیه اما من میخام که این اتفاق بیفته اگر امکانش باشه من رو راهنمایی کنید که دقیقا باید چه اقداماتی  رو  از ابتدا انجام بدم و چه شرایطی رو باید دارا باشم!با سپاس فراوان!

RE: رشته های هنری ایتالیا - Iman.S - 21-07-2015

(21-07-2015, 01:08 PM)یاسمین123 نوشته: با سلام خدمت شما و تشکر از سایت خوبتون و زمانی که برای پاسخگویی می گذارید!من چند سوال در مورد پذیرش یکی از دانشگاههای هنر ایتالیا داشتم!25 سال سن دارم لیسانسم teaching englishهست و سطح زبان انگلیسی ام عالی و مشکلی ندارم وبه صورت جدی در حال یادگیری زبان ایتالیایی هستم حدود 1سال هست که آموزشگاه هنرهای تجسمی خودم رو راه انداختم ولی دوست ندارم به صورت آکادمیک ایران نقاشی بخونم  برای خانواده ام تصمیم کاملا عجیبیه اما من میخام که این اتفاق بیفته اگر امکانش باشه من رو راهنمایی کنید که دقیقا باید چه اقداماتی  رو  از ابتدا انجام بدم و چه شرایطی رو باید دارا باشم!با سپاس فراوان!

من هم اولویتم رشته های هنری و در درجه اول عکاسی و یا معماری است و اینطوری که از تحقیق طی این مدت فهمیدم رشته های هنری در مقطع لیسانس اکثریت قریب به اتفاق به زبان ایتالیایی تدریس میشوند. مگر جاهایی مثل انستیتوی طراحی اروپا (IED) که یک انستیتوی خصوصی است و در چند کشور اروپایی شعبه دارد و در ایتالیا هم در رم، میلان ، فلورانس و چند شهر دیگر رشته های هنری به سه زبان انگلیسی، ایتالیایی و اسپانیایی تدریس میکند.
اما خب این آکامی ها یا انستیتوهای خصوصی شهریه بسیار بالایی دارند مثلا همین IED سالی از 12000 الی 15000 یورو شهریه دارد.

پس جدیت شما در آموختن زبان ایتالیایی بسیار خوب است و بهترین کاری ست که برای هدفت باید انجام دهی.به اینکار ادامه بده و در آذرماه امتحان استرنی بده و اگر قبول شدی، خود مدرسه ایتالیایی در بقیه مسیر پذیرش و اخذ ویزا تو را راهنمایی میکند.

این رو هم بدون که اکثر دانشگاههای معتبر ایتالیا رشته های هنری (غیر از معماری) ندارند و برای تحصیل در رشته ی نقاشی باید از آکادمی های هنری مشهور به AFAM پذیرش بگیری که مهمترین قسمت پذیرش از آنها(بعد از قبولی در استرنی) قبولی در آزمون ورودی است که سطح زبان ایتالیایی و تواناییهای هنری شما را محک میزند.
لیست AFAM ها رو میتونی اینجا ببینی و البته رشته ها و ظرفیت ها.
این هم توضیحات کامل در مورد تحصیل در ایتالیا.اگر این توضیحات رو کامل بخونی گمون نکنم سوالی برات باقی بمونه و حتی خودت میتونی موسسه ی پذیرش دانشجو در ایتالیا راه اندازی کنی!  Tongue

RE: رشته های هنری ایتالیا - mahdis.jln - 30-07-2015

سلام 
دوستان کسی اینجا هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟!! من لیسانس مهندسی شیمی دارم ولی می خوام رشته طراحی مد و در مقطع لیسانس توی ایتالیا بخونم از هر موسسه اعزام دانشجو که می پرسم یه جوری راهنمایی میکنه، خواهشا هرکی میتونه کمکم کنه
می خوام بدونم که این رشته در مقطع لیسانس ارائه میشه؟ آخه یه موسسه گفت که در مقطع لیسانس طراحی مد و فشن نیس رشته طراحیه فقط ،تو ارشد طراحی مد و میشه انتخاب کرد
و در دانشگاه های دولتی هم ارائه میشه؟ اگه میشه کدوم دانشگاها؟
و اینکه برای این رشته باید مدرک زبان ایتالیایی داشته باشی؟

ممنون میشم اگه من و راهنمایی کنید..