موافقان حذف ارز دانشجویی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C) +--- موضوع: موافقان حذف ارز دانشجویی (/Thread-%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C) |
RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - Karim - 06-08-2012 راستش من در زمینه مسایل کلان و پیچیده اقتصادی تخصصی ندارم ونمی تونم دقیقا بگم که چه چیزهای باعث افزایش ارز شده و بنابراین نمی توانم گفته شما را تاییدیا رد کنم واسه همین در گوگل سرچ کردم"دلایل افزایش قیمت ارز" که به اولین لینک زیر برخوردم که نظرات یک متخصص اقتصادی هست لینک http://eqtesaddan.blogfa.com/post-73.aspx از نکات جالبه توجه نظرات این اقتصاددان اینه که یکی از رههای پایین آوردن قیمت ارز اینه که ارز های غیر ضروری دولتی بایدحذف بشه و در مورد ارز دانشجویی و درمانی هم گفته که بصورت معقول ارایه بشه. که منم نمیدونم منظورشون از "معقول" چی هست ، شاید منظورشون اینه که به کسانی که نیاز واقعی دارند ارز بدهند. چیزی که من با مطالعه بیشتر و در حد سواد اقتصادی بسیار ناچیز خودم داشتم اینه که افزایش قیمت ارز دلایل پیچیده اقتصادی داره و نظرات ضد و نقیضی در بین کارشناسان اقتصادی وجود دارد (06-08-2012, 03:16 PM)QUPHAS نوشته: این پست رو از طرف یک مخالف نخونید( نمیخوام پستم حذف بشه ) صرفاً یک توضیح کوچولو در مورد ارز! RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - brotherhood - 07-08-2012 شما فکر میکنید این چقدر از در امد های دولت هست ؟ اصلا ببینم به عنوان یک ایرانی این درخاست زیادیه که پول کشورم رو اونقدری میخام که ارزش داره و نمیخام بیشتر براش پول بدم ؟ واقعا ما باید برای چه چیز های بی ارزشی چه زجر هایی بکشیم ... RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - parsley - 07-08-2012 (06-08-2012, 01:14 PM)Karim نوشته: درود، دوست محترم! اولا باز هم از شما دعوت می کنم به مواردی که مطرح کردم پاسخ بدید تا حق و ناحق و درست از غلط مشخص بشن. ثانیا در مورد صحبتهای اول و آخرتون که اینجا فقط موافقان ارز دانشجویی صحبت کنن و مخالفان حق اظهار نظر در اینجا ندارن چند مورد میخوام عرض کنم: 1. همونطور که قبلا هم نوشتم بنظر نمیرسه غیر از شما که این موضع عجیب رو دارید، دانشجوی دیگه ای موافق گرفته شدن حقش باشه که بعنوان موافق بخواد اینجا اظهار نظر کنه! 2. تو این چند ساله که با این سایت و سایت همسایه! آشنا هستیم بنظر میرسه روال و طبیعت این سایتها بحث و تبادل نظر های مختلف هست. یعنی یک نفر مورد یا سئوالی مطرح می کنه و دیگران میان و جواب میدن یا نظر موافق یا مخالفشونو -با دلیل- میارن. بنابراین فکر نمیکنم خیلی منطقی باشه که من نوعی بیام یه موردی رو مطرح کنم که محتملا هم اشتباهه و بعد انتظار داشته باشم بقیه بی تفاوت از کنارش بگذرن و پاسخی در نقدش ارسال نکنن... 3. بهرحال حرف شما حرف کوچیکی نیست که مطرح کنید و انتظار پاسخ نداشته باشید. این مثل این میمونه که من بیام یه تاپیک بزنم با عنوانی شبیه "موافقان حذف آموزش عالی در ایران"! و بعد انتظار داشته باشم هیچ واکنش و مخالفتی با اون اظهار نشه. آیا خود شما اولین نفر نمیاید و در مخالفت با حرف من پست نمیدید؟ باز هم دعوت میکنم بدون پیشداوری و تعصب، بحث تا رسیدن به یک نتیجه منطقی ادامه پیدا کنه. البته منم مثل شما اگر موافق دیگه ای بر این طرح باشه -که خیلی بعیده- دعوت میکنم بیاد و در کنار شما از این طرح دفاع کنه تا در پایان مشخص بشه این طرح درسته یا غلط... RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - mohamad0014 - 07-08-2012 واقعا اگر این همه ظلم در حق مردم ایران می شه با یه ارز دانشجویی که البته خود دولت راه اندازی کرده بوده و همه چیز دیگمون اوکی هست و تنها این دلیل وضعیت بد اقتصاد مملکت شده حتی باید گرفتن این ارز را یا فتوا حرام اعلام کنند !!!!! RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - QUPHAS - 13-08-2012 قابل توجه دوستانی که نگران ضرر دولت هستن! ضرر تعطيلي ۵ روزه تهران ۳ ميليارد دلار برآورد شد هر روز تعطيلي معادل ۱۴۲۸ ميليارد تومان به اقتصاد ايران ضرر مي زند. تنها ۲ روز از ۵ روزي كه تهران به دليل اجلاس غيرمتعهدها تعطيل است در تقويم تعطيل رسمي است. با اين حساب اقتصاد ايران حدود ۳ ميليارد دلار زيان مي بيند. «هر روز تعطيلي معادل ۱۴۲۸ ميليارد تومان به اقتصاد ايران ضرر مي زند.» روزنامه شرق در گزارشي با محاسبه اين رقم بر اساس توليد ناخالص ملي ايران به تعطيلي پنج روزه تهران به مناسبت برگزاري اجلاس كشورهاي غيرمتعهد اشاره كرده است. بنا به اين گزارش، در بين پنج روزي كه تهران تعطيل خواهد شد، تنها دو روز آن تعطيل رسمي است و سه روز ديگر آن به مناسبت برگزاري اجلاس كشورهاي غيرمتعهد تعطيل خواهد شد كه زيان آن براي اقتصاد ايران حدود ۳ ميليارد دلار است. محمود رسولي نژاد مديرعامل شركت فرودگاه هاي كشور روز شنبه ۲۱ مرداد از كاهش ۵۰ درصدي پروازهاي فرودگاه مهرآباد به دليل "ايمني بيشتر" خبرداد. صاحبان آژانس ها نيز با تاييد اين موضوع گفته اند به احتمال زياد از تاريخ ۷ تا ۱۱ شهريور پرواز به مقصد كيش و مشهد صورت نمي گيرد. عبدالعلي تاجي، معاون حقوقي معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رياست جمهوري نيز گفته است، تعطيلي دستگاه هاي اجرايي از هفتم تا يازدهم شهريورماه به مناسبت برگزاري "اجلاس غيرمتعهدها" بر روند كار بخش خصوصي نيز تاثيرگذار خواهد بود ==========================دقت کنید 3*1428=4284 میلیارد تومان!!!! ده برابر چیزی که ادعا می کنید دارن به خاطر دانشجوها ار بیت المال پرداخت می کنن! ده برابر مبلغی که به خاطرش دارن 10-20 هزار دانشجو تاپ این مملکت رو با مشکل روبرو میکنن! قضاوتش با انصاف شما! RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - Karim - 13-08-2012 (13-08-2012, 04:11 PM)QUPHAS نوشته: قابل توجه دوستانی که نگران ضرر دولت هستن!مرسی بخاطر مطلب مهمی که اشاره کردید. من همین الان میتونم به صدها مورد از این ضررهای اقتصادی اشاره کنم! خوب بنده یک سوال از شما دارم. جنابعالی یا سرکار چرا به این موضوع اعتراض نمی کنید؟ شما چند بار به دفتر نماینده مجلس مراجعه کردید یا به روابط عمومی مجلس زنگ زدید که جلوی این تعطیلی رو بگیرند؟ چند بار به سردبیر روزنامه های مختلف مراجعه کردید که جلوی ضرر و زیان های اینچنینی را بگیرند؟ جواب کاملا مشخصه ما تا زمانی که منافع شخصیمون مستقیم بخطر نیوفته کاری به چیزی نداریم! البته نه که کاری نداشته باشیم فقط در حد اینکه اظهار تاسف کنیم و سر تکون دهیم!!. ولی واسه ارز دانشجویی چون مستقیم منافع شخصیمون در خطر بود به هر دری میزنیم که جلوی تصویب طرح مربوطه گرفته شود.. یک ویژگی مهم اکثر مردم کشورهای پیشرفته این است که منافع جمعی را بر منافع شخصی ترجیح می دهند!!! از مدیران معذرت میخام که موضوع تاپیک منحرف شد. تسلیت باد مصیبت زلزله خدا رحمتشمون کنه و به بازماندگان صبر عطا کنه RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - ahmadpashaei - 13-08-2012 کریم جان نمیخوام ناراحت بشی ازم به خدا،ولی قیاس مع الفارغ می کنی و این دومین باره که داری از فلسفه سوفسطایی استفاده می کنی.از طرف دیگه این تعطیلی تعادل زندگی کسی رو برهم نمیزنه و تازه آرامش روانی هم میاره ولی موضوع ارز دانشجویی خیلی خیلی چند پهلو و استرس زا هست و ممکنه برنامه های آینده عده زیادی رو حتی نابود هم بکنه.نظرت در مورد حرفام چیه؟ من هم با همه هموطنهای آذری آسیب دیده و بازمانده زلزله ابراز همدردی می کنم و متاسفم که خبرگزاری ها به خاطر اجلاس غیر متعهدها اخبار زلزله رو واقعا افتضاح پوشش خبری دادن درحالیکه تمام اخبار ما در این چند روز -مثل تمام روزهای دیگه- پر از اخبار فلسطین و لبنان و چندتا عرب دیگه هست. RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - parsley - 15-08-2012 (13-08-2012, 09:53 PM)Karim نوشته: مرسی بخاطر مطلب مهمی که اشاره کردید. من همین الان میتونم به صدها مورد از این ضررهای اقتصادی اشاره کنم! دوست محترم، اگر هنوز بر عقیده تون درباره ارز دانشجویی هستید، ممنون میشم به مواردی که بنده مطرح کرده بودم هم پاسخ بدید تا در نهایت به یک نتیجه منطقی برسیم. (ضمنا در مورد این پستتون هم مواردی قابل ذکر بود که همونطور که خودتون گفتید برای اینکه تاپیک از موضوعش منحرف نشه، صرفنظر کردم). با تشکر RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - Karim - 15-08-2012 (07-08-2012, 02:48 PM)parsley نوشته: دوست محترم! اولا باز هم از شما دعوت می کنم به مواردی که مطرح کردم پاسخ بدید تا حق و ناحق و درست از غلط مشخص بشن.1-طبیعی هست که اینجا اکثرا مخالف حذف ارزباشند چون همه میخان خارج بروند و کسی هم از پول بدش نمیاد1وگرنه شما کافیه از 5 دانشجوی دکتری داخل بعنوان یک جامعه آماری کوچک نظرشون را راجع به حذف ارز بپیرسید اونوقت می بینید که چند درصد موافقن. حتی اون لینکی هم که در پست اول گذاشتم موافق حذف ارز خودش دانشجوی آمریکا بود. من نمیشناسمش البته. پس موضع من عجیب نیست! 2- دیگران اگه مخالف حذف ارز هستند تاپیک مربطه وجود دارد، قوانین سایت ها حکم میکنه که ارسال مرتبط با عنوان تاپیک باشد نه نقد یا حمله کردن به اظهار نظرات دیگران! منم در تاپیک مربوط به حمایت از جلوگیری حذف ارز هیچ نظری مبنی بر نقد ارسال نکردم. 3-خیر اگه عنوان تاپیک شما " موافقان حذف اموزش عالی در ایران" من اگه مخالف بودم یک تاپیک جدا میزدم و در تاپیک نامربوط ارسال نمیکردم. چون خلاف قانون سایت است و مدیران بهم تذکر می دادند! RE: موافقان حذف ارز دانشجویی - parsley - 18-08-2012 (15-08-2012, 02:29 AM)Karim نوشته: 1-طبیعی هست که اینجا اکثرا مخالف حذف ارزباشند چون همه میخان خارج بروند و کسی هم از پول بدش نمیاد1وگرنه شما کافیه از 5 دانشجوی دکتری داخل بعنوان یک جامعه آماری کوچک نظرشون را راجع به حذف ارز بپیرسید اونوقت می بینید که چند درصد موافقن. حتی اون لینکی هم که در پست اول گذاشتم موافق حذف ارز خودش دانشجوی آمریکا بود. من نمیشناسمش البته. پس موضع من عجیب نیست! 1. در مورد اون افرادی که داخل درس میخونن و مخالف ارز دانشجویین، این برمیگرده به همون خاصیت ایرانی و البته خود شما هم فکر می کنم با این مخالف بودید و محکوم کرده بودید که کسی فقط بفکر حال و شرایط خودش باشه... البته این بنظر من جهالته، چون در نهایت با حذف ارز دانشجویی دودش به چشم همه دانشجوها چه داخل چه خارج میره. چرا که اولا من فکر نمی کنم پول حذف ارز دانشجویی رو بیارن به دانشجوهای داخل بدن! و ثانیا، همین دانشجوی داخل پس فردا ممکنه بهر دلیلی بخواد در خارج ادامه تحصیل بده، اونوقته که میفهمه با دست خودش از چی حمایت کرده. ضمن اینکه با پرداخت یک رقم ناچیز - در مقایسه با بودجه مملکت و حتی خرجهای بیهوده دیگه - ضرری به کسی نمی رسه. ما اگه میخوایم اعتراض کنیم بقول شما خیلی موارد هست که ارجحه، مثلا بریم به پولهایی که برای خرید لوازم آرایشی صرف میشه اعتراض کنیم که عمر استفاده و کارکردش حداکثر یک روزه! نه به یارانه ای که برای کسب علم پرداخت میشه... اون دانشجوی آمریکا رو هم نمی دونم بازم بنظرم این موضع عجیبه، شاید ایشون وضعش خوبه و نفسش از جای گرم بلند میشه که این ارزو نمیخواد. خب ایشون میتونه از حقش بگذره اگه نیازی نداره، چرا از دیگرانی که نیاز دارن مایه میذاره؟؟ 2 و 3- این موارد چون مرتبط هستن با هم پاسخ میدم. ببینید من فکر می کنم منظور شما بیشتر یا دقیقا بند 10 قوانین سایته که میگه موضوع و پستها مرتبط باشن. بنظر من اینجا یه کم جای بحث داره. خب این تفسیر شماس که مثلا اگه میگین موافقت با حذف ارز همه پستها دقیقا در موافقت با اون نوشته بشه و این میشه مرتبط. اما بنظر من کسی که میاد در نفی موضوعی می نویسه هم بنوعی مرتبط با موضوع نوشته. مساله ارتباطه نه صرفا موافقت... و ضمنا توجهتون رو حالا که صحبت از قوانینه به این قسمت بند 15 هم جلب می کنم: ارسال شایعات و هر موضوعی که باعث نگرانی کاربران گردد ممنوع است... درسته که نوشته شما جزو شایعات محسوب نمیشه اما بنظر من و همونطور که مشخصه باعث نگرانی و حتی خرد شدن اعصاب دیگر کاربران شده. گرچه من خودم بشخصه مشکلی با این موضوع ندارم، مگر اینکه از بحث منطقی منحرف بشه و یا پاسخی به نقدهای دیگران داده نشه... |