آکادمیا کافه
سوالات متداول در بخش Publications رزومه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV)
+---- موضوع: سوالات متداول در بخش Publications رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Publications-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Nasim67 - 25-12-2012

سلام
1-من مقاله ای دارم که همراه با دو نفر دیگه کار کردیم، منتها توافق کردیم که اسامی رو به ترتیب حروف الفبا بنویسیم و انتهاش بنویسیم که The authors all made equal contributions to this paper . الان من از نظر ترتیب الفبایی اسم آخر هستم!حالا وقتی دارم این مقاله رو در رزومم می نویسم، طبیعتا باید اسم سوم رو بولد بکنم. خوب تکلیف چیه؟ آیا مرسوم هست که همونجا و بعد از اسم نویسنده ها در پرانتز اون عبارات بالا رو ذکر کنم یا خیر؟

2- مقاله ای قراره در شماره ماه بعد ژورنالی چاپ بشه، حالا من باید چه توضیحی براش در رزومم بنویسم؟ (accepted؟ یا to be published in Jan 2012؟ یا چیز دیگه؟)

خیلی ممنون

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Karim - 26-12-2012

(25-12-2012, 11:35 PM)Nasim67 نوشته: سلام
1-من مقاله ای دارم که همراه با دو نفر دیگه کار کردیم، منتها توافق کردیم که اسامی رو به ترتیب حروف الفبا بنویسیم و انتهاش بنویسیم که The authors all made equal contributions to this paper . الان من از نظر ترتیب الفبایی اسم آخر هستم!حالا وقتی دارم این مقاله رو در رزومم می نویسم، طبیعتا باید اسم سوم رو بولد بکنم. خوب تکلیف چیه؟ آیا مرسوم هست که همونجا و بعد از اسم نویسنده ها در پرانتز اون عبارات بالا رو ذکر کنم یا خیر؟

2- مقاله ای قراره در شماره ماه بعد ژورنالی چاپ بشه، حالا من باید چه توضیحی براش در رزومم بنویسم؟ (accepted؟ یا to be published in Jan 2012؟ یا چیز دیگه؟)

خیلی ممنون

درود،
1- در مورد اول که من ندیدم بنویسن ولی خب بطور کلی بنظرم فعلا داخل پرانتز بنویسید چون می خواهید نظر استادرو جلب کنید. ولی به امید خدا وقتی مقالتتون زیاد شد مثلا بالای ده تا دیگه این پرانتز رو ازداخل CV بردارید چون خیلی حرفه ای بنظر نمی رسد .

2- Accepted رایج تر هست، حداقل من زیاد دیدم!

مهرتان افزون و دلتان شاد

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - MaMi - 26-12-2012

(25-12-2012, 11:35 PM)Nasim67 نوشته:
مقاله شما که قراره در ژورنال چاپ بشه، مسلما شماره و سری ژورنال (Volume - Number) به شما به عنوان مولف/مولفان اعلام شده است. بنظر من میتونید به این صورت ذکر کنید؛ Author(s). 2013. Paper Title. Journal Y, Number . به این صورت دیگه نیاز به توضیح Accepted یا Will be published in Jan 2013 هم نخواهد بود، چون مسلما خواننده خواهد فهمید که شماره X از ژورنال Y در سال 2013 هنوز چاپ نشده است.

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Shahrouz - 26-12-2012

(26-12-2012, 12:36 AM)MaMi نوشته:
مقاله شما که قراره در ژورنال چاپ بشه، مسلما شماره و سری ژورنال (Volume - Number) به شما به عنوان مولف/مولفان اعلام شده است. بنظر من میتونید به این صورت ذکر کنید؛ Author(s). 2013. Paper Title. Journal Y, Number . به این صورت دیگه نیاز به توضیح Accepted یا Will be published in Jan 2013 هم نخواهد بود، چون مسلما خواننده خواهد فهمید که شماره X از ژورنال Y در سال 2013 هنوز چاپ نشده است.
درود
احتمالا به مقالتون قبل از چاپ یک digital object identifier (DOI) یا manuscript number اختصاص یافته است. از اون استفاده کنید.

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Karim - 26-12-2012

می بینم که بین علما اختلاف نظر ایجاد شده ..
بهرحال بحثی در یکی از فاروم های خارجه ایجاد شده بود و نتیجش تقریبیش اینه: جزییات بیشتر هم در همون فاروم و این لینک هست

The relevant section includes:
In Press": the manuscript is fully copyedited and out of the author's hands. It is in the final stages of the production process

* "Forthcoming": a completed manuscript has been accepted by a press or journal.

"Submitted" or "under consideration"
: the book or article has been submitted to a press or journal, but there is as yet
no contract or agreement to publish

اون چیزی هم که محمد گفت اگر جزییات کامل ژورنال از جمله شماره صفحه هم داده باشند داخل پرانتزin print گفته میشود. ولی بدون شماره صفحه in press رایجتره

راجع به accepted هم
Accepted subject to minor revisions still means you have to make the revisions. If you don't make those revisions it will not be accepted

یعنی ممکنه مقاله اکسپت شده باشه ولی بشرط انجام اصلاحات و اگه اصلاحات انجام نشه چاپ نمیشود .

در اون لینک بالا بحث جالبی شده و خوندش خالی از لطف نیست

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - nila - 29-08-2013

سلام
من مقاله ای دارم که توی یه سایتی به صورت خلاصه گذاشته شده حالا تو cv خوبه که hyperlink بشه یا نه ؟

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Pejman - 31-08-2013

(29-08-2013, 03:17 PM)'nila' نوشته: سلام
من مقاله ای دارم که توی یه سایتی به صورت خلاصه گذاشته شده حالا تو cv خوبه که hyperlink بشه یا نه ؟

سلام، در حالت کلی نیازی به هایپر لینک نیست.

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - elec-star - 09-12-2013

دوستان سلام
من الان درگیر پروژه ارشدم هستم و دارم روی اون کار میکنم ولی یکی از استادام پیشنهاد تالیف کتاب بهم داده فکر میکنم وقتم پروژمو تالیف کتاب داره میگیره، الان هدفم اینه که از پروژم مقاله دربیارم ولی موندم که تالیف توی رزومه اثرش بیشتره یا مقاله داشتن؟ کدوم امتیاز بیشتری محسوب میشه؟ به نظرتون دوتاشو ادامه بدم یا اگه مقاله خیلی امتیازش بالاتره تالیفو بذارم کنار؟

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Leopold - 09-12-2013

نوشتن کتاب فارسی اصلا به درد رزومه نمیخوره. من خودم 5 تا کتاب درسی نوشتم اصلا اسمی ازشون تو رزومه نیاوردم. نوشتن کتاب خیلی وقت میگیره. ارزش یک کنفرانس خارجی خیلی بیشتر از کتاب فارسی هست. اگه پروژه ات خوب انجام بدی از همون مقاله در میاد. اما اگه کتاب به زبان انگلیسی هست و یا book chapter هست قضیه اش فرق میکنه
(09-12-2013, 11:08 PM)'elec-star' نوشته: دوستان سلام
من الان درگیر پروژه ارشدم هستم و دارم روی اون کار میکنم ولی یکی از استادام پیشنهاد تالیف کتاب بهم داده فکر میکنم وقتم پروژمو تالیف کتاب داره میگیره، الان هدفم اینه که از پروژم مقاله دربیارم ولی موندم که تالیف توی رزومه اثرش بیشتره یا مقاله داشتن؟ کدوم امتیاز بیشتری محسوب میشه؟ به نظرتون دوتاشو ادامه بدم یا اگه مقاله خیلی امتیازش بالاتره تالیفو بذارم کنار؟

RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - reza_1st - 10-12-2013

(09-12-2013, 11:26 PM)'Leopold' نوشته: نوشتن کتاب فارسی اصلا به درد رزومه نمیخوره. من خودم 5 تا کتاب درسی نوشتم اصلا اسمی ازشون تو رزومه نیاوردم. نوشتن کتاب خیلی وقت میگیره. ارزش یک کنفرانس خارجی خیلی بیشتر از کتاب فارسی هست. اگه پروژه ات خوب انجام بدی از همون مقاله در میاد. اما اگه کتاب به زبان انگلیسی هست و یا book chapter هست قضیه اش فرق میکنه
من هم با نظر Leopold موافقم و اگر از پروژه‌تون یکی دوتا مقاله خوب در بیارین تاثیرش از کتاب فارسی بیشتره و واقعاً نیازی به کتاب تو رزومه‌تون ندارین، فقط می‌خوام این رو بگم که درسته که مقاله باید اولویت اولتون باشه ولی اینطور که من برخورد استادهای اینجا رو دیدم، کتاب فارسی هم براشون جالبه و اگر داشته باشین، یعنی مثل Leopold  که داره و شما اگر بدون ضربه خوردن به پروژه می‌تونین اونم انجام بدین، بنظرم حتماً تو رزومه بیارین، ارزش چند خطی که طولانی می‌کنه رزومه رو حتماً داره..