آکادمیا کافه
سوالات متداول در بخش Education رزومه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV)
+---- موضوع: سوالات متداول در بخش Education رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Education-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - Pejman - 08-06-2013

(07-06-2013, 09:13 PM)'mahdigh13' نوشته: سلام
تو رزومه الزامی هست که سال شروع و پایان هر مقطع نوشته بشه؟؟؟

من با نظر نسیم موافقم. البته چون پست دیگه ای از شما در تاپیکی دیگه خوندم و نوشته بودید 9 ترمه فوق رو تموم کردید، به نظرم اشکالی نداره فقط زمان فارغ التحصیلی رو بنویسید و از نظر من مشکلی نداره.

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - ice - 15-08-2013

درود
بعضی دانشگاه ها در طول چند دهه اخیر نام خود را یک یا  گاهی چند بار تغییر دادن (الزهرا، بهشتی، خوارزمی ...). آیا لازمه در بخش تحصیلات نام/نام های قدیمی هم (مثلا در پرانتز) آورده شوند. سپاس

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - Simon2007 - 15-08-2013

(15-08-2013, 03:34 PM)'ice' نوشته: درود
بعضی دانشگاه ها در طول چند دهه اخیر نام خود را یک یا  گاهی چند بار تغییر دادن (الزهرا، بهشتی، خوارزمی ...). آیا لازمه در بخش تحصیلات نام/نام های قدیمی هم (مثلا در پرانتز) آورده شوند. سپاس

راستش اگر دو دانشگاه شريف و تهران نامشون عوض شده بود توصيه ميكردم نامشون رو داخل پرانتز بياريد چون برخي دانشگاه ها با اين دو نام آشنا هستن[img]images/smilies/smile.gif[/img]د. ولي در مورد دانشگاهي كه مد نظر شماست بايد ببينيد مگر چقدر شناخته شده است براي دانشگاه هاي خارج كشور كه تغيير نامشون عملا به شانس پذيرش شما لطمه بزنه؟ من فكر نميكنم امثال دانشگاه هايي كه اسم آورديد در اين دسته بندي جا داشته باشند . حالا اگر اصرار داريد براي احتياط ديگه فوقش نوشتن يك كلمه است ديگه. اضافه كنيد كه خيالتونم راحت باشه . 
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - Babak - 20-08-2013

(15-08-2013, 03:34 PM)'ice' نوشته: درود

به نظر من بد نیست که در پرانتز نام‌ها رو بگید، چون گاهی استادهای ایرانی دانشگاه‌های خارج از کشور که سال‌هاست خارج از ایران زندگی می‌کنند ممکنه رزومه شما رو ببینند و با نام‌های قدیم دانشگاه‌ها بیشتر آشنا باشند. از این جهت آوردن نام‌های قدیم می‌تونه مفید باشه، اما به غیر از این فکر نمی‌کنم خیلی اهمیتی داشته باشه.

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - hamid13 - 30-12-2013

سلام دوستان. من الان در ایران دانشجوی دکتری هستم. سوال من اینه که ذکر این مسئله جنبه مثبت داره یا منفی؟  از چند نفر در داخل و خارج پرسیدم بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نباید گفت. ممنون میشم از راهنماییتون

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - Leopold - 30-12-2013

سلام، اتفاقا یکی از دوست های من هم چنین شرایطی داره و از کسایی که رفته بودن مشاوره میگرفت یک عده میگفتن خوبه یک عده میگفتن خوب نیست. به نظر من بهتره ذکر نشه درسته که سطح علمی شما بالاتر از یک دانشجو ارشد هست ولی ممکنه فکر کنن شما هدف بلند مدت نداشتید و یا ممکنه با استادتون به مشکل خوردید که حالا میخواید مجددا واسه دکترا خارج از کشور اپلای کنین. مسئله دیگه هم این هست که دانشجوی دکترا مجبوره 4 سال سخت کار کنه حالا اگه کسی حداقل 2 سالش در ایران کار کرده باشه ممکنه اساتید دانشگاه های اونور اینطوری فکر کنن که دیگه واسش انرژی نمونده که 4 سال هم اونجا صبح تا شب تو آزمایشگاه کار کنه. اگه تصمیم دارید که این مسئله ذکر نکنین میتونین در مکاتبه هاتون بگین که در این مدت به عنوان محقق در آزمایشگاه کار می کردید و تونستید مقالاتی هم از کارتون بدین. 
(30-12-2013, 09:33 PM)'hamid13' نوشته: سلام دوستان. من الان در ایران دانشجوی دکتری هستم. سوال من اینه که ذکر این مسئله جنبه مثبت داره یا منفی؟  از چند نفر در داخل و خارج پرسیدم بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نباید گفت. ممنون میشم از راهنماییتون

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - hamid13 - 30-12-2013

(30-12-2013, 09:47 PM)'Leopold' نوشته: سلام، اتفاقا یکی از دوست های من هم چنین شرایطی داره و از کسایی که رفته بودن مشاوره میگرفت یک عده میگفتن خوبه یک عده میگفتن خوب نیست. به نظر من بهتره ذکر نشه درسته که سطح علمی شما بالاتر از یک دانشجو ارشد هست ولی ممکنه فکر کنن شما هدف بلند مدت نداشتید و یا ممکنه با استادتون به مشکل خوردید که حالا میخواید مجددا واسه دکترا خارج از کشور اپلای کنین. مسئله دیگه هم این هست که دانشجوی دکترا مجبوره 4 سال سخت کار کنه حالا اگه کسی حداقل 2 سالش در ایران کار کرده باشه ممکنه اساتید دانشگاه های اونور اینطوری فکر کنن که دیگه واسش انرژی نمونده که 4 سال هم اونجا صبح تا شب تو آزمایشگاه کار کنه. اگه تصمیم دارید که این مسئله ذکر نکنین میتونین در مکاتبه هاتون بگین که در این مدت به عنوان محقق در آزمایشگاه کار می کردید و تونستید مقالاتی هم از کارتون بدین. 

ممنون از پاسختون. من امسال سال اولم، دو سه سالی میشه ارشدم تموم شده، یه دلیلم واسه گفتن این موضوع این بود که شاید بنظر نیاد که از دانشگاه چند سالی دور بودم. 

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - yasmary14 - 08-06-2014

اینکه دانشجوی دکتری ام، تو رزومه ام بیارم یا نه؟
و اگه بهتره که بیارم میشه بگید معادل " دانشجوی دکتری پژوهش محور" چی بنویسم؟ و برای شروع و پایانش چی بنویسم؟(الان ترم دو هستم)
بین ارشد و دکترای من 3 سال فاصله بوده و تو این مدت هم کار پژوهشی و یا مقاله ای نداشتم.

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - ahmadpashaei - 08-06-2014

(08-06-2014, 10:50 PM)'yasmary14' نوشته: اینکه دانشجوی دکتری ام، تو رزومه ام بیارم یا نه؟
و اگه بهتره که بیارم میشه بگید معادل " دانشجوی دکتری پژوهش محور" چی بنویسم؟ و برای شروع و پایانش چی بنویسم؟(الان ترم دو هستم)
بین ارشد و دکترای من 3 سال فاصله بوده و تو این مدت هم کار پژوهشی و یا مقاله ای نداشتم.

در مورد آوردن یا نیاوردنش والا من نمیتونم نظر قاطع بدم ولی در مورد سوال دوم: research-based Ph.D student/candidate at .... University و ترم دومم میشه 2nd semester/term. سه سال چیزی نیست بخوان گیر بدن ولی بگین مثلا سربازی بودم یا کار می کردم/البته اگر دلیل خواستن در مصاحبه.

RE: سوالات متداول در بخش Education رزومه - shorfa - 22-10-2014

دوستان من سوالم فوریه ، خواهشا جواب بدین :
1_(واسه پذیرش ارشد )چون دبیرستان و پیش، تیزهوشان بودم می خواستم تو cv بیارم ، حالا برای اوردن پیش باید چی بنویسم ؟
2_ تو همین قسمت education بیارم خوبه و اینکه واسه بقیه جاها ماه ها رو ذکر کردم حتما باید ماه اخذ دیپلم و پیش رو هم ذکر کنم ؟ یعنی یکیش ماه نداشنه باشه بقیه داشته باشن اشکال داره ؟