مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +---- موضوع: مسایل مربوط به امریه، نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7) |
RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - zarghami - 19-02-2012 سلام. ممنون از راهنمایی های مفیدتون! همه اطلاعات کامل بود ولی باز من متوجه نشدم دقیقا چه سازمان های امریه میگیرن! این که میگین همه جاهای دولتی رو سر بزنین عملن غیر ممکنه. میخواستم خواهش کنم لیست جامعی از تمام مراکز (چه یه لیست رسمی چه غیر رسمی) رو در اختیار قرار بدین. ممنون میشم مثلا سازمان راهن هم بر میداره یا نه؟ بازم ممنون ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف اطلاعات تماس RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - Saeid - 19-02-2012 (19-02-2012, 02:44 AM)zarghami نوشته: سلام. ممنون از راهنمایی های مفیدتون! دوست عزیز تو این لینک پست شماره 3 من یه لیست نوشتم.......میتونی به اونا سر بزنی RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - akbar_saeedi - 25-02-2012 سلام بچه ها ظاهرا میشه 2 روز بعد پست مدارک سربازی اون کارت سبز المثنی شو گرفت،حالا اینرو همه ادارات قبول دارن یا اینکه میتونه مشکل زا بشه؟ سپاس RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - Saeid - 25-02-2012 (25-02-2012, 02:06 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها ظاهرا میشه 2 روز بعد پست مدارک سربازی اون کارت سبز المثنی شو گرفت،حالا اینرو همه ادارات قبول دارن یا اینکه میتونه مشکل زا بشه؟فکر میکنم قبول کنن.....مشکلی نباید داشته باشه....فقط تاریخ اعزامو میخان دیگه RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - akbar_saeedi - 26-02-2012 سلام بچه ها...کسی امریه جهاد کشاورزی گرفته؟ من امروز زنگ زدم ی آقای خوش اخلاقی همش تاکید داشت ک باید 4 ماه قبل تاریخ اعزام کارت سبز رو بدیم خدمتشون!!! از شواهد فهمیدم با اینکه مسئولش ظاهرا اون بود ولی خیلی هم تو باغ نبود!!! کسی از جهاد خبر داره؟ میتونه درست باشه؟ یعنی از الن باید ب فکر تمدید تاریخ اعزام باشیم؟ سپاس RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 29-02-2012 (26-02-2012, 01:56 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها...کسی امریه جهاد کشاورزی گرفته؟دوست من، من خودم امریه گرفتم ولی جهاد نبوده با این اوصاف میدونم (چون چند تا از هم خدمتی های خودم امریه جهاد بودند) که همزمان با من مدارکشون ارسال کرده بودند و تحویل جهاد داده بودند، حالا نمیدونم این فرد مذکور در بالا (!) چقدر تو باغ بوده؟! من تاریخ 28 اسفند ارسال کردم مدارکم رو، تاریخ 25 فروردین برگه سبز آمد، حدود 20 خرداد برگه اعزام اومد و 1 تیر هم رفتیم آموزشی... RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - akbar_saeedi - 29-02-2012 (29-02-2012, 05:27 PM)MaMi نوشته: من تاریخ 28 اسفند ارسال کردم مدارکم رو، تاریخ 5 فروردین برگه سبز آمد، حدود 20 خرداد برگه اعزام اومد و 1 تیر هم رفتیم آموزشی...سلام ممنون از جوابتون..میدونید این اداره میگفت اگه اعزامتو هرجوری شده بندازی 4/1 و بخوای که امریه بگیری باید حداکثر تا آخر اسفند کارت سبز و مدارک دیگتو تحویل بدی،یعنی 4 ماه قبل تاریخ اعزام!! اخه من شنیده بودم که متقاضی باید برا ادارات مختلف 2 ماه یا 45 روز قبل تاریخ اعزام اون کارت سبزرو تحویل اونجا بده... RE: مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 29-02-2012 (29-02-2012, 06:07 PM)akbar_saeedi نوشته: اخه من شنیده بودم که متقاضی باید برا ادارات مختلف 2 ماه یا 45 روز قبل تاریخ اعزام اون کارت سبزرو تحویل اونجا بده...من خودم وقتی میخواستم اقدام کنم برای امریه (زمان ثبت نام اواخر دی و اوایل بهمن بود) فقط شماره رسیدی که پلیس +10 میده رو دادم به فرد مسئول و قبول کرد (در فروردین ماه)...همونجوری که در بالا گفتم وقتی 25 فروردین برگه سبز اومد، بردم دادم تحویلش و .... مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 04-03-2012 با سلام خدمت دوستان از اونجا که بحث بسیاری در زمینه امریه شده باید خدمتتون عرض کنم در حال حاضر شرایط اولیه گرفتن امریه در سازمان ها و اداره های دولتی به صورت زیر است: 1- تأهل 2- معاف از رزم 3- بستگان درجه یک ایثارگران (شهدا، جانبازان، آزادگان و...) 4- تحت پوشش کمیته امداد 5- در بعضی از سازمان ها مثل مسکن و شهرسازی (رتبه های اول، دوم و سوم ورودی دانشگاه ها) 6- این بند، یک شرط نانوشته است، اون هم کسی/چیزی نیست جز بند پ! سازمان های پذیرنده نیروی امریه: 1- سازمان میراث فرهنگی وگردشگری 2- سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران 3- سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران 4- سازمان حفاظت محیط زیست 5- بهزیستی 6- سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور 7- سازمان بازرسی کل کشور 8- سازمان هواپیمایی کشوری 9- سازمان مدیرت و برنامه ریزی کشور 10- سازمان انرژی اتمی 11- سازمان ثبت اسناد و املاک کشور 12- وزارت جهاد کشاورزی 13- وزارت نیرو 14- وزارت صنایع ومعادن 15- وزارت نفت 16- وزارت مسکن و شهرسازی 17- وزارت کار و امور اجتماعی 18- وزارت آموزش وپرورش 19- موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی 20- دانشگاه صنعتی شریف/دانشگاه تهران/جهاد 21- بنیاد شهید انقلاب اسلامی 22- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 23- شهرداری( بخش فرهنگی هنری) + فرمانداری 24- سازمان زندانها و اقدامات تامینی 25- سازمان نوسازی مدارس 26- ایران خودرو 27- قرارگاه های سازندگی سپاه و ارتش (خاتم الانبیاء/خاتم الاوصیا) 1- وزارت نفت:
در این سازمان و از طریق سامانه مربوطه و با توجه به رشته تحصیلی (که مورد نیاز وزارت نفت باشد) درخواست داده، مدارک را ارسال می کنید و پس از چند ماه، جواب درخواست شما از طریق همین سامانه قابل پیگیری است سایت وزارت نفت مربوط به درخواست کنندگان امریه نکته: برای اخذ امریه در وزارت نفت بازه زمانی 4 تا 5 ماه لازم است، اما در سایر سازمان ها، در صورت موافقت با جذب شما به صورت امریه، باید مدارک را حداقل دو ماه قبل از اعزام به سازمان مربوطه تحویل داد 2- آموزش و پرورش (امریه دریافتی توسط نگارنده) در این سازمان شما به صورت سرباز معلم دوران مقدس خدمت سربازی را سپری خواهید کرد، محل خدمت شما معمولاً در شهرهای اطراف استان (مناطق محروم و نیمه محروم) است که البته با توجه به لطف بند پ می تواند دقیقا در محل سکونت شما باشد. در ضمن از شما معمولا تعهد دریافت می شود که دوره خدمت شما برابر با دو سال تحصیلی خواهد بود، تعداد ماه های سربازی {در زمان نگارش این پست} (17 ماه برای کارشناسی و 16 ماه برای کارشناسی ارشد) از لحاظ مادی (حقوق) همانند سرباز با شما رفتار شده و بقیه ماه های باقی مانده، به صورت حق التدریسی خواهید بود (البته لازم به ذکر است که آموزش و پرورش معمولا حق الزحمه 6 ماه اول سال را یکجا و در اواخر اسفند ماه به شما پرداخت خواهد کرد). نحوه درخواست و زمانبندی: به طور کل، بهترین زمان برای پیگیری این امریه، اوائل دی ماه است ولی باید به صورت حضوری به ادارات مربوطه مراجعه کنید. معمولا در زمان مذکور، بخش نامه جذب سرباز معلم و مدارک مورد نیاز به صورت فایل PDF در سایت موجود است. سایت آموزش و پرورش هر استان رو می تونید با چند ثانیه جستجو در google پیدا کنید! ادامه مباحث در پست بعدی... مسایل مربوط به امریه, نحوه دریافت و سایر سوالات مربوط - MaMi - 04-03-2012 3 - شرکت های زیر نظر سپاه (خاتم الانبیاء) از آنجا که تقریبا تمامی پروژه های عمرانی (و غیر عمرانی) کلان کشور در اختیار این نهاد است، بی شک نیازمند نیروهای امریه (ارزان قیمت) بسیاری خواهد بود. بیشتر این نیاز مربوط به رشته های فنی (عمران، مکانیک، برق و...) است. دوستان سایر رشته ها نیز در صورت داشتن ... ، اصلا ناامید نباشند! هم چنین برای جذب، شما حتما باید سابق بسیج (از نوع فعال) داشته باشد. محل مراجعه؛ دقت کنید در شهر شما کدام شرکت پروژه های کلان عمرانی را در دست دارد... 4- سازمان انرژی اتمی لینک زیر مستقیما به شما نحوه ماهی گیری را یاد خواهد داد (اشاره به مثل چینی ماهی نده، ماهی گیری یاد بده!) سازمان انرژی اتمی 5- سایر سازمان ها دوستان توجه داشته باشید تجربه بنده فقط در مورد اداره آموزش و پرورش است و سایر موارد ذکر شده را از دوستان و اینترنت استخراج کرده ام! در مورد سایر سازمان ها می توانید با یافتن آدرس و تلفن سازمان مربوطه با مسئول امر صحبت کنید (معمولا مسئولین این کار مربوط به بخش کارگزینی، توسعه و مدیریت منابع انسانی و .... هستند). باز هم تأکید میکنم، اطلاعاتی ذکر شده در این پست ها از تجربه شخصی اینجانب بعلاوه نقل قول ها و جستجوهای اینترنتی است، پس دوباره یادآور می شوم که هیچ قطعیتی در این زمینه وجود ندارد! در ضمن عدم دریافت امریه به منزله آخر دنیا نیست دوستان من، چه بسا شما در درون نظام خدمت آسان تری داشته باشی (البته عکسش هم ممکنه صادق باشه). هم چنین دریافت امریه به این معنی نیست که در شهر خود، صبح سر کار حاضر می شوید و عصر در خانه هستید (تجربه شخصی من (محمد) این است: صبج ساعت 4:30 بیدار می شدم تا ساعت 7:30 در مدرسه حاضر باشم! چون بین شهر محل سکونتم و محل خدمت (مدرسه) حدود 85 کیلومتر فاصله بود! هم چنین تقریبا در تمام سازمان هایی که امریه پذیرش می کنند، فرمی را امضا خواهید کرد که آن ارگان/سازمان/اداره مربوطه هیچ گونه تعهدی نسبت به جذب شما پس از پایان خدمت ندارد.
|