راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- موضوع: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84-Seoul-National-University) |
RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - fereshte kalani - 14-02-2015 سلام از وقتي که برامون ميذاريد واقعا ممنون.خواهش ميکنم منو راهنمايي کنين بگين باشرايط من ميشه براي پزشکي اين دانشگاه اقدام کرد.من الان 19سالمه ودو ساله پشت کنکورم سال پيش2800 منطقه يک اوردم الانم دارم ميخونم تا انشاا... زير 1000بيارم معدل ديپلمم18/66وپيش دانشگاهي 19/74کره رو دوست دارم چون خيلي پيشرفته است وهم به علم اهميت ميده هم امنيت اخلاقي داره اما سه تا مشکل دارم من براي مدرک زبانم حدود يک سال وقت نياز دارم و اون موقع ترم يک دانشگاه خواهم بود اون موقع يعني ديگه نميتونم براش اقدام کنم ...از طرف اوضاع مالي زياد خوبي هم ندارم حداکثر400دلار در ماه از طرف خانواده حمايت ميشم خواهش ميكنم راهنماييم كنين كه چيکار بايد کنم. ببخشيد مشکل ديگم نبود راهنما براي اقدام به اونه وبه موسساتم اصلا اعتماد ندارم. RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - penguinsjr - 18-02-2015 (14-02-2015, 11:54 PM)'fereshte kalani' نوشته: سلام از وقتي که برامون ميذاريد واقعا ممنون.خواهش ميکنم منو راهنمايي کنين بگين باشرايط من ميشه براي پزشکي اين دانشگاه اقدام کرد.من الان 19سالمه ودو ساله پشت کنکورم سال پيش2800 منطقه يک اوردم الانم دارم ميخونم تا انشاا... زير 1000بيارم معدل ديپلمم18/66وپيش دانشگاهي 19/74کره رو دوست دارم چون خيلي پيشرفته است وهم به علم اهميت ميده هم امنيت اخلاقي داره اما سه تا مشکل دارم من براي مدرک زبانم حدود يک سال وقت نياز دارم و اون موقع ترم يک دانشگاه خواهم بود اون موقع يعني ديگه نميتونم براش اقدام کنم ...از طرف اوضاع مالي زياد خوبي هم ندارم حداکثر400دلار در ماه از طرف خانواده حمايت ميشم خواهش ميكنم راهنماييم كنين كه چيکار بايد کنم. سلام
از اونجایی که تقریبا میشه گفت در پذیرش با دیپلم فاند در کار نیست (مگر اینکه بعد از پذیرش شاگرد خاصی باشید و فاند بگیرید) باید کل هزینه ها رو خودتون به عهده بگیرید. هزینه های کره رو با سرچ می تونید پیدا کنید و بررسی کنید که از پسش بر میائید یا نه... برای اقدام هم که قدم اول مطالعه ی ویکی سایت رو پیشنهاد می دم. یه مدت که مطالب مرتبط با پذیرش رو بخونید و سوال بپرسید و جواب بگیرید متوجه می شید و کار نشدنی نیست. هر چند ممکنه سوالاتی براتون پیش بیاد (که حتی واسه خبره هاش هم پیش میاد) بعدش اگر باز سوالی داشتید توی انجمن بپرسید. RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - saharjooon - 07-03-2015 سلام دوستان بزرگوار.....از پاسخدهی دقیق و سریع شما متشکرم ببینید من لیسانس از حوزه علمیه دارم.چون علاقه زیادی به رشته حقوق و وکالت داشتم وارد این رشته شدم چون دوبار کنکور دادم و هر دوبار رتبه بالای هزار آوردم و نتونستم رشته حقوق بزنم....خلاصه اینکه از اونجاییکه لیسانس حوزوی لیسانس معادل نیست و میشه باهاش در کنکور ارشد دانشگاه هم شرکت کرد خواستم ببینم شانس من واسه ارشد رشته حقوق تجارت بین الملل در دانشگاه ملی سئول چقدره؟ معدلم 17 است و زبانم خوبه و میتونم آزمون آیلتس بدم و دارم رو مقاله کار میکنم. حالا یه فکر دیگه هم که به ذهنم رسید اینه که من ارشد حقوق رو تو ایران بخونم و واسه دکتری کره اقدام کنم.این خوبه یا قبلی؟ اصلا دانشگاهsnu رشته حقوق داره؟ من میخوام فاند بگیرم. سپاسگذارم RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - Shihan - 07-03-2015 (07-03-2015, 11:30 AM)'saharjooon' نوشته: سلام دوستان بزرگوار.....از پاسخدهی دقیق و سریع شما متشکرم همسن الان هم معدلت بالاست. اما برای رشته های حقوق باید نمره بالای 7 ایلتس رو بگیری. رشته حقوق هم وجود داره. اینجا.
به نظرم شانست داری اما خب اگر ارشد رو در دانشگاه خوبی در ایران بخونی اون وقت با داشتن مقاله شانست بسیار بالا میره که برای دکتری اقدام کنی. RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - saharjooon - 14-03-2015 ممنونم از پاسختون......در رابطه با مقاله میخواستم بدونم من با مدرک کارشناسی میتونم مقاله بنویسم؟آخه شنیدم باید حداقل مدرک علمی برای ثبت مقالات کارشناسی ارشد باشه. واما یه سوال دیگه.اینکه من اگه بخوام فاند بگیرم به خانوادم(فقط یه دختر دارم)هم کمک هزینه زندگی تعلق میگیره و دخترم میتونه تو مدارس کره درس بخونه؟ RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - Shihan - 14-03-2015 (14-03-2015, 11:57 AM)'saharjooon' نوشته: ممنونم از پاسختون......در رابطه با مقاله میخواستم بدونم من با مدرک کارشناسی میتونم مقاله بنویسم؟آخه شنیدم باید حداقل مدرک علمی برای ثبت مقالات کارشناسی ارشد باشه. خواهش میکنم.
دوست عزیز، بنده منظورم به مقاله داشتن ، این بوده که فوق لیسانست رو ایران بخونی و بتونی مقاله ارائه کنی بعد برای دکتری شانست بیشتر خواهد بود. خیر. تنها به شخص خودتون داده میشه. اما ممکنه بعد از رفتن به دانشگاه و بیان کردن موضوع در نوع خوابگاه و کمک هزینه خاصی بتونید موفق بشی اما اصلاً این مورد رو در نظر نگیرید که با این شرط اقدام کنید. (براساس برخی شواهدی که دوستان بنده ارائه دادن) RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - saharjooon - 20-03-2015 سلام دوست عزیز آقای voltag. من بازم مزاحم شما شدم.سوالم اینکه همونطور که گفتم من مدرک لیسانس حوزوی دارم و گفتم میخوام ارشد حقوق تجارت بین الملل بخونم .سوالم اینه که مشکلی نیست که من کارشناسی حقوق ندارم؟سوال کلی ترم اینه که اصلا تغییر رشته به عبارتی با مدرک کارشناسی واسه ارشد رشته دیگه ای اقدام کردن مساله ای نداره؟امکانش هست؟من اگه فرضا با کارشناسی یه رشته واسه ارشد یه رشته متفاوت اقدام کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بذارم.ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - Shihan - 21-03-2015 (20-03-2015, 07:53 PM)'saharjooon' نوشته: سلام دوست عزیز آقای voltag. اگر دانشگاه شما مورد تایید وزارت علوم باشه مشکلی نداره اما اگر رشته لیسانس با رشته متفاوت ارشد در هیچ درسی که در لیسانس پاس نکرده باشید ممکنه دانشگاه با این مورد مشکل داشته باشه. البته بجز دانشگاههای ژاپن و سنگاپور من خیلی کم این مورد رو دیدم البته شما در حالت کلی داری در بحث علوم انسانی تغییر رشته میدی که مشکل خاصی نباید باشه اما باز که با دانشگاه مکاتبه میکنی قبل ارسال مدارک و هزینه ثبت نام این مورد رو بپرس.
RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - saharjooon - 22-03-2015 آره رشته من زیرمجموعه حقوق هست و موردتایید وزارت علوم. RE: راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University - matin91 - 06-06-2015 سلام ممنون از راهنمایی های واقعا خوبتون یک مقدار بسیار زیاد سوال دارم از خدمتتون من فارغ التحصیل مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه اصفهان و رتبه ی 43 رشته ی ادبیات انگلیسی کنکور سراسری ارشدم. معدل لیسانسم 16 بوده. اشعار انگلیسیم هم توی یه مجموعه شعر از دوازده شاعر در انتشارات آمازون ایالات متحده چاپ شده. توی چند جشنواره های داستان نویسی ملی و چند دوره جشنواره ی بین المللی جوانه ی رادیو جوان هم مقام دارم. با توجه به اینکه رشته ی تحصیلیم زبان بوده باز هم نیاز هست که نمره ی آزمون های آیلتس یا تافل رو داشته باشم برای دانشگاه ملی سئول (برای دکترا می خوام اقدام کنم)؟ زبان کره ای رو هم دارم یاد می گیرم این تاثیری در رزومه داره؟ در طول دوره ی فوق لیسانس قصد نوشتن مقاله رو دارم. فعلا چیزی در دست نیست. معدل فوق لیسانسم حداقل باید چه مقدار باشه؟ یک کتاب هم ترجمه کردم در مسیر چاپ هست این تاثیری داره یا فقط انتشارات بین المللی معتبرن؟ ممنون |