آکادمیا کافه
گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: گرفتن وقت سفارت امریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2013)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 04-10-2013

یه سوال
الان این سفارت انکارا که نوشته اولین وقت بعدی 4 نوامبر یعنی واقعا تا اون زمان پر شده یا نه وقت نمیدن مثلا از 5 اکتبر؟!
آخه الان که زمان شلوغی نیس
کسی هست نجربه وقت سفارت تو ماههای مهر و ابان رو داشته باشه
ما رو باش فکر میکردیم واسه ترم بهار وقت گرفتن سفارت خیلی راحته! یه دلخوشی داشتیم اونم که....

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 05-10-2013

دوستان عزیز وقت های سفارت انکارا رو میذارم براتون که مشکلی داشتن دوستان حداقل بدونن چی به چیه
از دوستان خواهشمندم به خصوص ترم بهاری ها کمک کنن و هر اطلاعاتی دارن به اشتراک بذارن

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Babak - 08-10-2013

چه کمکی احتیاج دارید؟ سوال قبلی شما هم چندان واضح نیست. طبیعتا وقتی اولین وقتی که به شما اجازه می‌ده انتخاب کنید، ۴ نوامبر هست، معنیش اینه که زودتر از اون امکان گرفتن وقت از طریق این سیستم وجود نداره. یک احتمالی وجود داره که اگر با ایمیل درخواست وقت اضطراری کنید بهتون زودتر وقت بدند، ولی تضمینی درش نیست.

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 09-10-2013

خیلی ممنون
منظور اصلی من دلیل باز نبودن  یا نداشتن وقت تا اون تاریخ بود که فک نکنم به خاطر پر شدن باشه!
در هر حال مرسی

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Babak - 10-10-2013

(09-10-2013, 11:45 PM)'Charming' نوشته: خیلی ممنون
منظور اصلی من دلیل باز نبودن  یا نداشتن وقت تا اون تاریخ بود که فک نکنم به خاطر پر شدن باشه!
در هر حال مرسی

فکر نمی‌کنم هیچ کس در این جا بتونه دلیل باز نبودن وقت‌ها رو با اطمینان به شما بگه و اگر هم نظری داده بشه فقط حدس و گمان خواهد بود و راستش دلیلش هر چی باشه خیلی به حال شما فرقی نخواهد کرد. وقتی نشه وقت زودتر گرفت چه اهمیتی داره که دلیلش چی باشه؟

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 13-10-2013

دوستان خیلی ببخشین این قسمت تو گرفتن وقت سفارت انکارا منظورش چیه؟
کدوم رو باید انتخاب کنیم؟ و اصلا فرقی میکنه؟
من که نفهمیدم چی به چیه!!

مهم – فقط ویژه متقاضیان ایرانی:به متقاضیان ایرانی به شدت توصیه می‌شود که یکی از محل‌های PTT زیر را انتخاب کنند تا آسان‌تر گذرنامه خود را تحویل بگیرند.دفاتر PTT پیشنهادی؛
ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS
ISTANBUL(AVR) - BEYOGLU - TOM TOM - PTT BEYOGLU MERKEZI
نگاهی به فرآیند کلی
پس از تعیین وقت، متقاضیان می توانند برای اطلاع از وضعیت تحویل مدارکشان به وب سایت مراجعه کنند. وقتی که مدارک برای دریافت یا تحویل آماده باشند، متقاضیان باید برای دریافت آنها مدارک شناسایی معتبر ارائه کنند. لطفاً توجه کنید: اگر شما پس از ایجاد شماره بارنامه هوایی (AWB) محل ارسال پیک خود را تغییر بدهید، گذرنامه شما در محل به روز رسانی شده و جدید به شما تحویل داده نخواهد شد و به محل منتخب اولیه ارسال می شود. با این وجود، هر یک از اسناد و نامه‌های بعدی در محل به روز رسانی شده تحویل داده می‌شوند.

دوست عزیزمون Mami تو یکی ار پست هاشون اشاره کرده بودن به ادرس زیر:
City:ANKARA
District: ÇANKAYA
PTT - YENISEHIRPTT -ANK.
MERKEZI MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441
بازم اون بهتره یا یکی دیگه؟
ببخشین بحث سفارت یکم تو اعصاب ادمه اگه سوال تکراریه شرمندهSmile

ممنون از همه دوستانSmileSmile

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - M1KE - 14-10-2013

اجباری در اینکه کدوم مرکز پستی را برای تحویل گرفتن گذرنامه به سفارت معرفی کنید وجود نداره. بنابراین طبیعی هست که مرکز پستی را معرفی کنید که به محل اقامت موقت شما (هتل) نزدیکتر هست. طبیعی هست که دفتر پستی موردنظر اول از همه در ANKARA قرار داشته باشه و یک وقت در دیگر شهرهای ترکیه معرفی نکنید! مگر اینکه در اون شهرها زندگی کنید. بعد از اون ناحیه موردنظر می بایست به شما نزدیکتر باشه. با توجه به موقعیت سفارت که در خیابان آتاتورک هست، معمولا خیلی از ایرانی ها در ناحیه ÇANKAYA یا KIZILY هتل می گیرند که نسبتا ارزان هستند. پس به نظرم PPT هایی را انتخاب کنید که اسم این ناحیه ها در اونها وجود داشته باشند که خیلی هم پرت نباشند. از روی گوگل مپ هم میتونید آدرس دقیق این PPT ها را در بیاورید. همین طور می تونید آدرس PPT ها را از مسوولان هتل بپرسید که کدام نزدیک تر هستند. به احتمال زیاد اطلاع دارند. خود من یک بار برای یکی از آشنایان دفتر پستی که در کیزیلای، عدلیه سرای بود را معرفی کردم که از بازار مرکزی کیزیلای حدود 1 کیلومتر فاصله داشت و بعد از حدود 20 دقیقه پیاده روی اون رو پیدا کردیم.

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 14-10-2013

دوستان من امروز دوباره نگا کردم و اون عکس بالایی که گذاشتم به این صورت تغییر کرده که همون طور که میدونین وقت ها تا 19 او نوامبر پر شده
احتمالا اون هم پر بشه فردا
4 تا وقت میمونه واسه نوامبر و 9 تا هم واسه دسامبر
پیروز باشید

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 19-10-2013

سلام دوستان
ظاهرا LOR یا همون توصیه نامه هم جزو مدارکی هستش که دوستان خوب اشاره کردن بهش بهتره همراه داشته باشیم...
هر چند خود سایت سفارت من چیزی ندیدم راجع بهش
فقط یه سوال:
این نامه ها تو پاکت سربسته با امضای استاد و سربرگ دانشگاه باشه و درش رو ببندیم یا نه؟!
ممنون میشم جواب بدینSmile

RE: گرفتن وقت از سفارت امریکا در آنکارا در سال 2013 - Torkan - 26-10-2013

دوستانی که رفتن انکارا راجع به نحوه گرفتن یا دادن ویزا سوال دارم:
اولا تا چه مدتی پاسپورت رو تحویل اون مرکزی که انتخاب کردیم میدن؟
دوما من این رو نمیدونم که افسر همونجا نتیجه مصاحبه رو به طور رسمی اعلام میکنه یا جریانش چه جوریه؟
در نهایت واسه گرفتن ویزا اگر کلیرنس نخوریم باید بعد گرفتن پاسپورت خود سفارت وقت میده بهمون باید همون مثلا ساعتی که گفتن اونجا باشیم ویزا رو بدن و یا مثلا میفرستن هتل محل اقامت و یا ....؟
خیلی تشکراتSmile