آکادمیا کافه
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت (/Thread-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - soul - 28-10-2014

سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی اگه لاتاری قبول بشه و سطح مالیش پایین باشه دولت امریکا تا موقع گرفتن گریین کارت کمکی میکنه یا نه؟؟
چون از چند نفر شنیدم که وقتی اسمت در میاد دولت تا مدتی خونه و هزینه های دیگه رو می پردازه مخصوصا اگه سطح مالی پایینی داشته باشی!!!!!!!

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Babak - 29-10-2014

(28-10-2014, 11:21 PM)'soul' نوشته: سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی اگه لاتاری قبول بشه و سطح مالیش پایین باشه دولت امریکا تا موقع گرفتن گریین کارت کمکی میکنه یا نه؟؟
چون از چند نفر شنیدم که وقتی اسمت در میاد دولت تا مدتی خونه و هزینه های دیگه رو می پردازه مخصوصا اگه سطح مالی پایینی داشته باشی!!!!!!!

برنده شدن در لاتاری به تنهایی کافی نیست و شما باید مصاحبه رو هم قبول بشید تا بهتون اجازه ورود به امریکا و گرین کارت داده بشه. یکی از مدارک مهمی که در مصاحبه از شما می‌خوان داشتن پشتوانه کافی مالی هست تا نشون بدید که احتیاجی به کمک مالی دولتی نخواهید داشت. شما یا باید خودتون توانایی مالی کافی داشته باشید یا یک حامی مالی (sponsor) در امریکا داشته باشید. در نتیجه اگر شما سطح مالی پایینی داشته باشید و بگید که نیاز به خونه و هزینه زندگی در امریکا دارید، به احتمال زیاد بهتون گرین کارت نخواهند داد.

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - mamadw700 - 01-11-2014

سلام
چنتا سوال برای من پیش اومده.
1-فرض میکنیم اسم شما در قرعه کشی در اومده, شما نیاز به چقدر پشتوانه مالی دارید ؟ 10 هزار دلار خوبه مثلا ؟
2- آیا شما با داشتن گرین کارت میتونید مانند شهروندان امریکایی به دانشگاه برید و شهریه رو وام بگیرید ؟( بدون ضامن
3 - گرین کارت را در سفارت و بعد از مصاحبه میدن و یا در خاک امریکا ؟؟
4 - آیا ایالت و شهر محل زندگی رو خودتون انتخاب میکنید یا دولت بسته به نیاز هر ایالت و شهر, شما رو هر کجا بخاد میفرسته واسه زندگی و کار و.... ؟
5- آیا خودتون باید برای محل زندگی اقدام کنید و یا دولت یه محل اسکان موقتی در اختیارتون میزاره ؟ ( با توجه به اینکه شما برای اولین بار وارد خاک ایالات متحده شدید و در ضمن کسی رو هم اونجا ندارید ؟
6 -چه مدت بعد از دریافت گرین کارت شما اجازه ی کار پیدا میکنید ؟ آیا دولت به شما کار میده و یا خودتون باید اقدام کنید ؟؟
7- این درسته که کسانی که قبلا در لاتاری شرکت کردن , در آینده نمیتونن دنبال پذیرش دانشجویی و یا سرمایه گذاری باشن ؟
ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید._

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 02-11-2014

1- کافیه ولی گاهی گفته میشه بهتره یک حامی مالی هم داشته باشید.
2- شهریه تون در مقایسه با خارجی ها حتما کمتر میشه و فرقی با شهروندان خود آمریکا نداره ولی اینکه وام بدن به سابقه و اعتبار بانکی شما بستگی داره و چنین اعتباری معمولا بعد از یک سالی از حضورتون ایجاد میشه.
3- در خاک آمریکا
4- کاملا به خودتون بستگی داره و هر جایی که بخواهید می تونید کار و زندگی کنید.
5- خودتون باید اقدام کنید. دلیل این هم که می بایست تمکن مالی داشته باشین همینه که دست کم چند ماه اول بتونید روی پای خودتون بایستید بلکه جایگیر بشین و سربار دولت نشین ولی اگر بعد از گذشت چندین ماه مشکلات عدیده ای در تامین خرج و مخارج اولیه زندگی داشته باشین موضوع فرق می کنه. در کل باید باید برای چند ماهی پول داشته باشین و بعد هم یک کار معمولی پیدا کنید و به تدریج سراغ کارهای بهتر برین که به مشکل نخورین.
6- از همون ابتدا اجازه کار دارید و خودتون باید براش اقدام کنید.
7- خیر.

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - meysampg - 02-11-2014

سلام دوستان گلم تورو خدا اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه..سوالم اینه که آیا شرکت در لاتاری آمریکا تاثیر منفی داره برای دریافت ویزا توریستی آمریکا؟ممنون میشم جواب بنده را بدید....با سپاس

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - M1KE - 02-11-2014

به قطع تاثیر مثبت نداره ولی احتمال اینکه تاثیر منفی داشته باشه وجود داره. به هر حال یکی از جنبه هایی که در ویزاهای توریستی و کوتاه مدت براشون خیلی مهم هست و به واسطه ش این نوع ویزاها رو رد می کنند بحث داشتن وابستگی اجتماعی (Social Tie) هست که در نتیجه اگر افسر قصد رد کردن شما رو داشته باشه این مورد هم میتونه بهانه خوبی باشه. هر چند ممکنه خیلی دقیق هم بهتون نگن که به این دلیل رد شدید بلکه فقط به طور کلی بگن که به نظر ما شما وابستگی اجتماعی و مالی غیره زیادی به کشور خودتون ندارید و شرایط تون ما رو متقاعد نمی کنه که بعد از سفر به کشور خودتون برمی گردید.

بنابراین اگر فرد خیلی محافظه کاری هستید بهتره در اون سالی که قصد دارید درخواست ویزای دیگه ای بدین شرکت نکنید که خیال تون راحت تر باشه. اگر هم محافظه کار نیستید که می تونید شانس و تاثیرش رو نادیده بگیرید.

(02-11-2014, 03:44 PM)'meysampg' نوشته: سلام دوستان گلم تورو خدا اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه..سوالم اینه که آیا شرکت در لاتاری آمریکا تاثیر منفی داره برای دریافت ویزا توریستی آمریکا؟ممنون میشم جواب بنده را بدید....با سپاس

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - rahimbukani - 01-12-2014

سلام دوستان
من مدرک دیپلم ندارم برای همین از مدرک سازمان فنی و حرفه ای استفاده کردم برای لاتاری مدرکم نقاشی ساختمان است ایا این مدرک قابل قبول هست یا مدرک دیگه ای تهیه کنم؟
و من الان 8 سله نقاشم چطوری ثابت کنم سابقه کارم را؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - mg1000 - 11-04-2015

با درود خدمت شما.
من امسال در لاتاری اسم نوشتم اما در مورد یکسری چیزها خیلی نگرانم:
اول اینکه من دانشجوی رشته مکانیک هستم(کارشناسی) و تقریبا 1.5 سال از درسم مونده،اگر در لاتاری امسال برنده بشم(به فرض) آیا میتونم از دولت آمریکا اجازه بگیرم که درسم رو در ایران تموم کنم  و بعد به اونجا برم؟یعنی همون 1.5 سال رو.
دوم اینکه بر فرض اگر موافقت نکنند،آیا راهی هست که من بتونم واحد های درسی رو در امریکا تطبیق بدم و درسم رو اونجا کامل کنم؟
و اگر نه چه راهی رو برای من پیشنهاد میکنید؟
خواهشا اگر کسی جواب این سوال هارو میدونه جواب بده چون باعث دغدغه من شدن.
ممنون

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Babak - 13-04-2015

(11-04-2015, 08:58 PM)'mg1000' نوشته: با درود خدمت شما.
من امسال در لاتاری اسم نوشتم اما در مورد یکسری چیزها خیلی نگرانم:
اول اینکه من دانشجوی رشته مکانیک هستم(کارشناسی) و تقریبا 1.5 سال از درسم مونده،اگر در لاتاری امسال برنده بشم(به فرض) آیا میتونم از دولت آمریکا اجازه بگیرم که درسم رو در ایران تموم کنم  و بعد به اونجا برم؟یعنی همون 1.5 سال رو.
دوم اینکه بر فرض اگر موافقت نکنند،آیا راهی هست که من بتونم واحد های درسی رو در امریکا تطبیق بدم و درسم رو اونجا کامل کنم؟
و اگر نه چه راهی رو برای من پیشنهاد میکنید؟
خواهشا اگر کسی جواب این سوال هارو میدونه جواب بده چون باعث دغدغه من شدن.
ممنون

صرف شرکت کردن به معنی برنده شدن نیست و فکر نمی‌کنم قبل از این که برنده بشید جای نگرانی باشه، چون احتمال برنده شدن خیلی زیاد نیست.
به هر حال، حتی در صورتی که برنده بشید، کارهای شما حدود یک سال دیگه از الان زمان می‌بره و بعدش هم اگر لازم باشه می‌تونید به صورت کوتاه مدت بیایید امریکا و کارهای مهاجرت‌تون رو انجام بدید و برگردید و ترم آخر درس‌تون رو تموم کنید و بعد به صورت دائمی به امریکا بیایید. امکان تطبیق واحدها هم هست، اما فکر می‌کنم از نظر زمانی به نفع شماست که مدرک‌تون رو بگیرید و بیایید.

RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ehsan59 - 03-05-2015

نه دوستان
برنده شدن در لاتاری فقط اوله کاره.شما باید به سفارت ثابت کنید که توانایی مالی رو برای زندگی در آمریکا دارید.یه اسپانسر مالی در اونجا کمک زیادی به اجازه ورود شما می کنه. اینطوری نیست که با برنده شدن در لاتاری بگن بفرمایید این بیمه و کمک مالی و امکانات. باید حساب بانکی تون رو نشون بدید و کارای دیگه.اونا کسیو نمیخان که سربار باشه از اول.