آکادمیا کافه
بخش ویزا و سفارت انگلستان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: انگلستان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: روادید انگلستان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: بخش ویزا و سفارت انگلستان (/Thread-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: بخش ویزا و سفارت انگلستان - pegyyy - 29-06-2018

سلام دوستان

من باید برای شرکت در یک کنفرانس کاری به مدت ۳ روز برم لندن. در حال حاضر من در آلمان دانشجو هستم با توجه به اینکه می‌خوام  بلیت  تهیه کنم  می‌خواستم بدونم  آیا  در حال حاضر مشکلی برای صدور ویزا انگلیس برای ایرانیها وجود داره?

RE: بخش ویزا و سفارت انگلستان - ice - 29-06-2018

(29-06-2018, 02:33 PM)pegyyy نوشته: سلام دوستان

من باید برای شرکت در یک کنفرانس کاری به مدت ۳ روز برم لندن. در حال حاضر من در آلمان دانشجو هستم با توجه به اینکه می‌خوام  بلیت  تهیه کنم  می‌خواستم بدونم  آیا  در حال حاضر مشکلی برای صدور ویزا انگلیس برای ایرانیها وجود داره?

درود، اگر مدارکتون کامل باشه با توجه به حضور در آلمان و مدت کوتاه سفر احتمال اینکه بگیرید بیشتر هست ولی متاسفانه الان خیلی شانسی هست. برای کسانی که جوان هستن هم بیشتر سختگیری می کنن. کسی که پرونده رو می بینه دلش نخواد بهتون بده ممکن خیلی راحت بخشی از مدارک رو نادیده بگیره.

(29-06-2018, 05:54 PM)ice نوشته: درود، اگر مدارکتون کامل باشه با توجه به حضور در آلمان و مدت کوتاه سفر احتمال اینکه بگیرید بیشتر هست ولی متاسفانه الان خیلی شانسی هست. برای کسانی که جوان هستن هم بیشتر سختگیری می کنن. کسی که پرونده رو می بینه دلش نخواد بهتون بده ممکن خیلی راحت بخشی از مدارک رو نادیده بگیره.

خیلی ممنون از پاسخ تون. من مادر بزرگ و عمو و عمه در انگلیس دارم ولی حین پر کردن فرم به این سوال که آیا بستگانی دارید پاسخ منفی دادم چون فقط به قصد شرکت در کنفرانس دارم میرم. ممکن این مشکلی ایجاد کنه.

(29-06-2018, 06:02 PM)pegyyy نوشته: خیلی ممنون از پاسخ تون. من مادر بزرگ و عمو و عمه در انگلیس دارم ولی حین پر کردن فرم به این سوال که آیا بستگانی دارید پاسخ منفی دادم چون فقط به قصد شرکت در کنفرانس دارم میرم. ممکن این مشکلی ایجاد کنه.

فرم تقاضا برای شرکت در کنفرانس رو ندیدم، اگر مثل فرم ویزیتور باشه عمه و عمو فامیل حساب نمیشن. یادم نیست مادربزرگ و پدربزرگ فامیل حساب میشن یا نه باید توی گزینه هاش نگاه کنید. در صورتی که مادربزرگ فامیل حساب بشن و بخوان ایراد بگیرن می تونن نیاوردن نام مادربزرگتون رو به معنای عدم صداقتتون در پاسخدهی در نظر بگیرن. ممکنم هست هیچوقت متوجه نشن، بخصوص اگر نام خانوادگیتون یکی نیست، ولی برای اینکه در آینده براتون مشکلی پیش نیاره در صورتی که فرصت دارید و هنوز وقت نگرفتید دوباره فرم رو ارسال کنید. معمولا بعد از قسمت نام بردن از خویشاوندن می پرسه که آیا قصد دارید در این سفر به دیدنشون برید و اونجا پاسخ منفی میدید. در صورتی که پاسپورت بریتیش نداشته باشن و با ویزای دائم اونجا باشن احتمال داره ازتون شماره پاسپورتشون رو هم بخوان.

RE: بخش ویزا و سفارت انگلستان - Torkan - 29-06-2018

(29-06-2018, 06:32 PM)ice نوشته: فرم تقاضا برای شرکت در کنفرانس رو ندیدم، اگر مثل فرم ویزیتور باشه عمه و عمو فامیل حساب نمیشن. یادم نیست مادربزرگ و پدربزرگ فامیل حساب میشن یا نه باید توی گزینه هاش نگاه کنید. در صورتی که مادربزرگ فامیل حساب بشن و بخوان ایراد بگیرن می تونن نیاوردن نام مادربزرگتون رو به معنای عدم صداقتتون در پاسخدهی در نظر بگیرن. ممکنم هست هیچوقت متوجه نشن، بخصوص اگر نام خانوادگیتون یکی نیست، ولی برای اینکه در آینده براتون مشکلی پیش نیاره در صورتی که فرصت دارید و هنوز وقت نگرفتید دوباره فرم رو ارسال کنید. معمولا بعد از قسمت نام بردن از خویشاوندن می پرسه که آیا قصد دارید در این سفر به دیدنشون برید و اونجا پاسخ منفی میدید. در صورتی که پاسپورت بریتیش نداشته باشن و با ویزای دائم اونجا باشن احتمال داره ازتون شماره پاسپورتشون رو هم بخوان.

بهتر بود اسمشون رو بنویسین کلا پنهان نکنین.

(29-06-2018, 06:48 PM)Torkan نوشته: بهتر بود اسمشون رو بنویسین کلا پنهان نکنین.

باید توی گزینه ها باشه تا بتونن انتخابش کنن. مثل قدیم نیست که بشه نوشت برای همین گفتم ببینن هست یا نه.

(29-06-2018, 06:32 PM)ice نوشته: فرم تقاضا برای شرکت در کنفرانس رو ندیدم، اگر مثل فرم ویزیتور باشه عمه و عمو فامیل حساب نمیشن. یادم نیست مادربزرگ و پدربزرگ فامیل حساب میشن یا نه باید توی گزینه هاش نگاه کنید. در صورتی که مادربزرگ فامیل حساب بشن و بخوان ایراد بگیرن می تونن نیاوردن نام مادربزرگتون رو به معنای عدم صداقتتون در پاسخدهی در نظر بگیرن. ممکنم هست هیچوقت متوجه نشن، بخصوص اگر نام خانوادگیتون یکی نیست، ولی برای اینکه در آینده براتون مشکلی پیش نیاره در صورتی که فرصت دارید و هنوز وقت نگرفتید دوباره فرم رو ارسال کنید. معمولا بعد از قسمت نام بردن از خویشاوندن می پرسه که آیا قصد دارید در این سفر به دیدنشون برید و اونجا پاسخ منفی میدید. در صورتی که پاسپورت بریتیش نداشته باشن و با ویزای دائم اونجا باشن احتمال داره ازتون شماره پاسپورتشون رو هم بخوان.
خیلی ممنون از پاسختون. توی فرم یه جا میپرسه آیا فامیل یا دوست دارید و توی لیست عمو و عمه و مادربزرگ بود! ولی ازون جایی که من ارتباطی باهاشون ندارم و وضعیت دقیقه اقامتشون و آدرسشون رو نداشتم گزینه خیر رو انتخاب کردم! متاسفانه من وقت گرفتم و نمیدونم میشه ادیت کرد یا نه!

RE: بخش ویزا و سفارت انگلستان - Torkan - 29-06-2018

(29-06-2018, 06:59 PM)ice نوشته: باید توی گزینه ها باشه تا بتونن انتخابش کنن. مثل قدیم نیست که بشه نوشت برای همین گفتم ببینن هست یا نه.

ببخشید من اشتباهی به شما ریپلای کردم منظورم PEGYY بود
هستش توی گزینه ها که گفتم
تو همه فرم های ویزا چنین چیزی هست که ایا فامیل دارید یا خیر. تا جایی که میدونم اکثر کشورها