آزمون NAATI - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: مهاجرت به استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: آزمون NAATI (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-NAATI) |
RE: آزمون NAATI - Bahram - 30-12-2015 (29-12-2015, 09:04 PM)مهمان نوشته: سلام 1- اشاره نکردید کدام مهارت امتحان ناتی را ثبت نام کرده اید. ولی چیزی که یادمه برای من این بود که کل زمان امتحان رو از اول به خود شما اختصاص میدهند و میتونید هرجور مایلید استفاده کنید. (مترجمی حرفه ای - سیدنی) ۲- دیکشنری نرم افزاری رو توصیه نمیکنم. باید حداقل ۱۰ روز قبل امتحان نامه به دفتر امتحان بنویسید و مدل و جزییات دقیق وسیله الکترونیکی رو به اطلاعشون برسونید. در روز امتحان هم کنترل میکنند و میتونند مانع استفاده شما بشوند که احتمالا همین اتفاق هم خواهد افتاد. «لپتاپ و تبلت قطعاً اجازه داده نخواهند شد. » RE: آزمون NAATI - مهمان - 30-12-2015 (30-12-2015, 10:40 AM)Bahram نوشته: 1- اشاره نکردید کدام مهارت امتحان ناتی را ثبت نام کرده اید. ولی چیزی که یادمه برای من این بود که کل زمان امتحان رو از اول به خود شما اختصاص میدهند و میتونید هرجور مایلید استفاده کنید. (مترجمی حرفه ای - سیدنی) من professional از انگلیسی به فارسی ثبت نام کردم و هنوز باهام تماس نگرفتن برای زمان امتحان و امتحانم هم تهران هست. چه دیکشنری هایی توصیه می کنید از نوعی که باشه؟ RE: آزمون NAATI - Bahram - 30-12-2015 (30-12-2015, 02:27 PM)مهمان نوشته: من professional از انگلیسی به فارسی ثبت نام کردم و هنوز باهام تماس نگرفتن برای زمان امتحان و امتحانم هم تهران هست. زمان بندی امتحان شما احتمالاً همانی خواهد بود که عرض کردم. یک جلد دیکشنری انگلیسی فارسی کامل و قطور حتما تهیه کنید(مؤلف خاصی در نظر ندارم و اکثراً خوبن، سخت نگیرید). یک دیکشنری انگلیسی - انگلیسی کامل(مثلا Longman) هم بهتره داشته باشید چون به کلماتی میرسید که خیلی خاص و غیرقابل کاربرد هستند و در دیکشنری فارسی پیدا نمیکنید و در اینصورت باید با استفاده از دیکشنری انگلیسی معنی آن لغات را استخراج و تعبیر کنید. RE: آزمون NAATI - niloofarco - 30-01-2016 سلام . چند سوال دارم ۱ کسی میدونه part 4 فرم ثبت نام باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم ۲ باید مدارک بصورت paper باید پست بشن؟ ۳ چطوری حفظ بخش ethics میتونه تو جواب دادن بخش دوم امتحان کمک کنه ۴ چه مدارکی باید ارسال بشه RE: آزمون NAATI - j_shirazi - 02-02-2016 niloofarcoسلام . چند سوال دارم ۱ کسی میدونه part 4 فرم ثبت نام باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم ۲ باید مدارک بصورت paper باید پست بشن؟ ۳ چطوری حفظ بخش ethics میتونه تو جواب دادن بخش دوم امتحان کمک کنه ۴ چه مدارکی باید ارسال بشه سلام 1- part 4 اگه منظورتون شاهده گزینه ای برای انتخاب نیست باید یک وکیل ، پزشک و یا مترجم و کلا کسی که عضو یه جامعه خاص هست شما و عکستون رو تایید کنه. 2- بله مدارک باید پست شده و یا دستی به دفترشون توی استرالیا تحویل بشن 3- متوجه سوالتون نشدم ولی بخش دوم یک سناریو به شما داده میشه و باید عملکردتون رو بر اساس اصول اخلاقی مترجمین توضیح بدین 4- فهرست مدارک توی part 5 هست ولی اینو بعنوان تجربه میگم که بسیار گیر میدن به کوچکترین اشکالی مثلا روی صورت من توی عکس خط کش گذاشت و گفت سایز صورت من توی عکس کوچیکه و مجبور شدم دوباره عکس بگیرم و بفرستم و یا توی ترجمه مدرک تحصیلیم گفت چرا روی کلیه صفحات مهر برابر اصل مترجم نخورده (کپی مدرک فارسی) و اولش گفت اصلا ترجمه من قابل قبول نیس و باید ترجمه ناتی میکردم و بعد با کلی چونه تماس با مقام بالاتر قبول کردن ترجمه رو، و خلاصه اعصابم خورد کردن در کل فرایند بسیار سنتی و کندی دارن مثلا بعد از دو ماه از ثبت نام ، برای وقت امتحان تماس گرفتن و ظاهرا جوابش هم بعد از سه ماه میاد. خلاصه اعصاب میخواد حسابی. RE: آزمون NAATI - Ida5877 - 11-03-2016 سلام منم میخوام هفته دوم عید اقدام به ثبت نام امتحان ناتی کنم دو تا سوال دارم 1. من یک ماه پیش ایلتس 7.5 گرفتم (L:8 , W:7, R:7, S:7.5) فکر میکنید بتونم این امتحان قبول شم؟ 2. فکر میکنید حدودا چه تاریخی رو برا امتحان بهم بدن؟ در ضمن هنوز هیییچی نخوندم !! RE: آزمون NAATI - lawrence - 12-03-2016 سلام به همه دوستان عزیزم من برای مهاجرت به استرالیا 50 امتیاز دارم (با داشتن آیلتس جنرال 7) و 10 امتیاز کم دارم . 35 سالمه به نظرتون کدوم یک از راه های زیر برای رساندن امتیاز به 60 بهتره؟(از لحاظ هزینه و درصد موفقیت و و امکان به دست آوردن نتیجه مطلوب و.....) 1.برم یکی از کشورهای اطراف و امتحان pte academic بدم و معادل 8 آیلتسش رو بگیرم (که البته باید برم ترکیه و 5میلیونی میشه هزینش)؟(چون شنیدم از آیلتس خیلی راحتتره و کامپیوتریه. گرفتن آیلتس جنرال 8 بسیار سخته ) گرفتن آیلتس 8 جنرال برای من غیرممکنه و شانس گرفتنش صفره برام .چون باید هر 4 تا اسکیل رو بالای 8 گرفت. گرفتن تافل معادل 8 آیلتس هم ( که میشه بالای 113) هم بسیار سخته 2.آزمون naati بدم ( که خیلی گرونه )و امتیازم بشه 55 وبعد از طریق ویزای 190 5 امتیاز دیگه بگیرم و امتیازم بشه 60. رشتم (عمران) تو لیست مشاغل مورد نیاز هست اکثرا 3. برای ویزای 489 اقدام کنم با 50 امتیاز و بعد از پسرعموم که سیتیزنه استرالیاست 10 امتیاز اسپانسری فامیلی بگیرم و امتیازم بشه 60 (البته نمیدونم پسر عموم میتونه بشه اسپانسرشیپ فامیلی من ؟؟؟؟) به خدا نمیدونم چکار کنم گیج شدم واقعا ممنون میشم کمکم کنین با تشکر |