آکادمیا کافه
وثیقه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: وثیقه (/Thread-%D9%88%D8%AB%DB%8C%D9%82%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: وثیقه - MaMi - 03-02-2013

(03-02-2013, 09:07 PM)payman748 نوشته: سلام ، من دانشجوی ارشد معماری دانشگاه آزاد هستم ...
می خواستم بپرسم که اگه از یه دانشگاه در خارج از کشور پذیرش بگیرم دوباره برای ارشدم می تونم با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شم . یا به خاطر دانشجو بودنم تو همین مقطع نمی ذارن که خارج شم. و بهم معافیت تحصیلی دوباره نمی دن ؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
دوست عزیز، شما در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.، مگر اینکه از اون مقطع تحصیلی انصراف بدهید (البته در کل دوران تحصیل، از کارشناسی تا دکتری فقط یکبار میتونید از مقطعی انصراف داده و دوباره با استفاده از معافیت تحصیلی در همون مقطع ادامه تحصیل بدهید).

RE: وثیقه - payman748 - 04-02-2013

آهان مرسی، پس من می تونم پس از گرفتن پذیرش انصراف بدم .... وثیقه بذارم و دوباره معافیت تحصیلی بگیرم برای خارج از کشور . اما اگر نتونم ویزا بگیرم چی ؟ چون پذیرش یه مرحله است و گرفتن ویزا خودش یه داستانه جدا . یعنی باید پس از گرفتن پذیرش انصراف داد یا می شه پس از گرفتن ویزا این کار و کرد ؟ چون می خوام از رفتنم از ایران مطمئن شم و بعد انصراف بدم.

RE: وثیقه - MaMi - 04-02-2013

(04-02-2013, 05:26 PM)payman748 نوشته:
آهان مرسی، پس من می تونم پس از گرفتن پذیرش انصراف بدم .... وثیقه بذارم و دوباره معافیت تحصیلی بگیرم برای خارج از کشور . اما اگر نتونم ویزا بگیرم چی ؟ چون پذیرش یه مرحله است و گرفتن ویزا خودش یه داستانه جدا . یعنی باید پس از گرفتن پذیرش انصراف داد یا می شه پس از گرفتن ویزا این کار و کرد ؟ چون می خوام از رفتنم از ایران مطمئن شم و بعد انصراف بدم.
دوست من اینکه شما کی میتونید انصراف بدید رو من اطلاع ندارم ولی میدونم که اگر شما گذرنامه نداشته باشید، تا انصراف نداده و برگه پذیرشتون رو به تائید وزارت علوم نرسونید، نمیتونید برای دریافت معافیت تحصیلی مجدد از طریق نظام وظیفه اقدام کرده و درخواست صدور گذرنامه بدید. ضمن اینکه تا انصراف ندید نمیتونید نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرید و بدون اون نامه نخواهید تونست، مدرک کارشناسی خودتون رو آزاد/دریافت کنید.

RE: وثیقه - payman748 - 04-02-2013

(04-02-2013, 07:16 PM)MaMi نوشته:
دوست من اینکه شما کی میتونید انصراف بدید رو من اطلاع ندارم ولی میدونم که اگر شما گذرنامه نداشته باشید، تا انصراف نداده و برگه پذیرشتون رو به تائید وزارت علوم نرسونید، نمیتونید برای دریافت معافیت تحصیلی مجدد از طریق نظام وظیفه اقدام کرده و درخواست صدور گذرنامه بدید. ضمن اینکه تا انصراف ندید نمیتونید نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرید و بدون اون نامه نخواهید تونست، مدرک کارشناسی خودتون رو آزاد/دریافت کنید.
خوشبختانه من گذرنامه دارم .می مونه معافیت تحصیلیم .اتفاقا امروز خودم به نظام وظیفه رفتم . بهم گفتند که باید انصراف بدم و برگه پذیرش رو براشون ببرم و این کار شدنیه . ممنون از راهنماییتون

RE: وثیقه - SSK - 03-04-2013

با عرض سلام و خسته نباشید. 

من تقریبا همه مطالب تاپیک وثیقه رو خوندم.

چند تا سوالی که برام پیش اومده اینه که

1) برای گرفتن ضمانت نامه بانکی (برای سفر تفریحی) به ارزش 15 میلیون تومان، آیا با سفته میشه اقدام کرد یا نه فقط پول نقد؟
2) یکی از دوستان نوشته بودند که نظام وظیفه، ضمانت نامه های سفته ای رو شاید قبول نکنه؟

3) آیا برای گرفتن ضمانت نامه، خود شخص باید حضور داشته باشه؟
4) و سوال آخر اینکه (غیر مرتبط با این تاپیک !) آیا همه کارهای مربوط به گذرنامه در تهران انجام میشه یا باید از طریق نظام وظیفه استان محل سکونت اقدام بشه؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون! Smile

RE: وثیقه - MaMi - 03-04-2013

(03-04-2013, 01:36 AM)'SSK' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 
1) برای گرفتن ضمانت نامه بانکی (برای سفر تفریحی) به ارزش 15 میلیون تومان، آیا با سفته میشه اقدام کرد یا نه فقط پول نقد؟
2) یکی از دوستان نوشته بودند که نظام وظیفه، ضمانت نامه های سفته ای رو شاید قبول نکنه؟
4) و سوال آخر اینکه (غیر مرتبط با این تاپیک !) آیا همه کارهای مربوط به گذرنامه در تهران انجام میشه یا باید از طریق نظام وظیفه استان محل سکونت اقدام بشه؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
1- تا جایی که من اطلاع دارم، برای وثیقه، بانک ها فقط پول نقد قبول خواهند کرد.
2- صراحتا در سایت نظام وظیفه ذکر شده است که پول نقد یا ضمانت نامه بانکی ولی در مورد سفته، اطلاع دقیقی ندارم. منبع
3- اگر صاحب حساب شما باشید، برای صدور ضمانت نامه، بله باید حضور داشته باشید ولی اگر صاحب حساب شخص دیگری باشه، خیر نیازی به حضور شما نیست.
4- شما میتونید از طریق نظام وظیفه و مدیریت گذرنامه استان محل سکونت تون اقدام کنید و نیازی به مراجعه به تهران نیست.

RE: وثیقه - mohamad0014 - 03-04-2013

البته بانک ها سند ملکی هم قبول می کنند برای ضمانت.

RE: وثیقه - MaMi - 03-04-2013

(03-04-2013, 01:36 AM)'SSK' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 

(03-04-2013, 06:26 PM)'mohamad0014' نوشته: البته بانک ها سند ملکی هم قبول می کنند برای ضمانت.

درسته محمد جان، من گفتم فقط پول نقد، چون دوستمون سوال کرده بود 15 میلیون پول نقد یا سفته و گرنه همونطور که میدونیم، وثیقه ملکی هم مورد قبول بانک ها و متعاقبا نظام وظیفه هم هست.

RE: وثیقه - ForeverBlue - 23-06-2013

نکته: 
پیشنهاد میکنم به جای افتتاح حساب و واریز پول نقدی،  حساب پس انداز  بازکنید یا از آن هوشمندانه، از طریق خرید اوراق مشارکت این کار را انجام دهید. سود اوراق مشارکت بیشتر است (برای مدتی که پولتان بلوکه است شما سود میگیرد)

[برش] ویزای تحصیلی ضمانت مالی میخواد؟؟!! - proxima - 30-11-2013

می خواستم ببینم که من الان دانشجو ترم 7م و می خوام اپلای کنم واسه یه دانشگاه اگه قبول بشم و ویزا بگیرم چقدر باید ضمانت بزارم که برگه خروج بهم بدن؟ چون الان معافیت تحصیلی دارم.
من شنیده بودم انگار 15 میلیون هست اره؟