آکادمیا کافه
قانون کپی رایت در خارج از ایران - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: قانون کپی رایت در خارج از ایران (/Thread-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - ForeverBlue - 07-12-2014

(06-12-2014, 10:54 PM)'Andre' نوشته: M1KE عزیز،
در ایران کمتر کسی هست که نسخه Licence شده MATLAB رو استفاده کنه، ولی با این وجود مقالات ایرانی ها رو چاپ می کنند. احتمالاً واسه کشورهای محروم امتیازی قائل میشند. در کل MathWorks بابت همین قضیه IP های ایران را در دسترسی به Library ها مسدود کرده (و باید با کمی سختی وارد شد Big Grin). سوال اینجاست که دانشگاههای خارج از ایران این سریال رو در اختیار دانشجو میزارن؟ ما حتی ویندوز قانونی هم نداریم. این موضوع برای دانشجویان مشکلی ایجاد نمیکنه؟
البته در صفحات قبل دوستان به شرایطی مربوط به وضعیت خودشون اشاره کردند که تا حدودی پاسخ هست ولی پاسخ قطعی نیست.

من این رو اضافه کنم که دانشگاه های سوئد (مثلا دانشگاه چالمرز که این امکان را داشت) به دانشجویان این امکان را میدهند که یک سریال نامبر از ویندوز 7 خانگی را به رایگان دریافت کنند و سپس ویندوز را دانلود و با سریال نامبر مربوطه فعال کنند. در مورد آفیس و سایر نرم افزارهای لازم هم کمابش شرایط مشابهی برقرار بود. حالا ممکن است دانشگاه های دیگر به شکل دیگری رفتار کنند. البته اکنون که نسخه های دانشجویی ویندوز و آفیس نیز در دسترس است و کار را ساده تر کرده است.

برای برخی نرم افزارها مانند متلب و SAS و ... برخی شرکتها گزینه های مطالعاتی و دانشجویی را اضافه کرده اند. مثلا SAS که یکی از گرانترین محیطهای نرم افزاری تحلیلی و آماری در اروپا است را میتوانید به رایگان دانلود و صرفا در راستای آموزش خودتان و استفاده های دانشجویی استفاده کنید. حتی نرم افزار متلب که قیمت پایه استاندارد آن 17.500 کرون سوئد است برای دانشجویان با هزینه بسیار کم تر 350 کرون قابل خریداری است.

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - djwsskh - 16-06-2016

سلام 
در مورد سریال ها چطور مثالا یه سریال پرطرفدار مثل گیم اف ثرون از شبکه ای که حق اشتراک میگیره بخوای از سایت ها دانلود کنی به مشکل بر نمیخوری؟

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - automotive - 16-06-2016

(16-06-2016, 08:19 PM)djwsskh نوشته: سلام 
در مورد سریال ها چطور مثالا یه سریال پرطرفدار مثل گیم اف ثرون از شبکه ای که حق اشتراک میگیره بخوای از سایت ها دانلود کنی به مشکل بر نمیخوری؟

سلام،
در اینجا توضیح داده‌ام که شما اصلا احتیاجی به دانلود سریال ها ندارید، با پرداخت حق اشتراک ماهیانه 9.99$ می‌توانید در وبسایت https://www.netflix.com عضو شوید و به تعداد بسیار زیادی از سریال ها با کیفیت بالا دسترسی داشته باشید.

اگر اقدام به دانلود غیر قانونی کنید به مشکل برخواهید خورد، حق اشتراک بسیار کم است، بهتر است ریسک نکنید.

موفق باشید.

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - MaMi - 16-06-2016

من چند تا نکته رو بگم؛

اول اینکه Game of Thrones رو شبکه HBO پخش میکنه و بنابراین روی NetFlix نیست Wink اگر بخواهید GOT رو ببیند باید اشتراک HBO رو خریداری کنید.

دوم اینکه، شما برای دیدن بسیاری از این سریال ها (بخصوص اگر سریال طرفداران زیادی داشته باشه)، نیازی به دانلود ندارید، با کمی جستجو میتونید قسمت های مختلفش رو، در اینترنت پیدا کرده و stream کنید.

سوم اینکه، توصیه میشه دانلودهایی که قوانین کپی رایت رو نقض میکنه (مثل دانلود نرم افزار، فیلم و...) رو با اینترنت دانشگاه، انجام ندید (و یا به طور کلی دانلود غیر قانونی انجام ندید!) معمولا کسی نمیاد فعالیت روزانه همه کاربران اینترنت دانشگاه رو چک کنه ولی اگر به هر دلیلی، موضوعی پیش بیاد که کار به چک کردن log های کاربران برسه، خیلی جالب نخواهد بود (تجربه بد یکی از دوستان!).

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - amin_b1993 - 14-01-2020

سلام دوستان ببخشید ک تاپیک خیلی قدیمی رو باز مکنم مجددا حقیقتا خیلی گشتم و جایی درست پیدا نکردم غیر سایت شما

من به تازگی اومدم آلمان و مشابه همه ایرانی ها ویندوز و نرم افزار های کرک شده استفاده کردم
بعد از ورود من ویندوز 10 لپتاپم به صورت اتومات اپدیت شد و الان جلوش رو گرفتم و سرویسش رو آف کردم
ولی آفیسم غیر فعال شده و حالا راهی برای فعالسازیش هست یا نه؟ اکتیویتور های ایرانی رو با خودم دارم ولی میترسم استفاده کنم

و سوال دیگه درمورد دانلود از شبکه های اجتماعی به خصوص تلگرام بود ک اینجا خیلی همه گیر هستش میخواستم ببینم دانلود فیلم از تلگرام متوجه میشن؟

RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - M1KE - 15-01-2020

ویندوز رو به نظرم یک بار پول بدین و نسخه اصلش رو نصب کنید حدود ۱۰۰ دلار بیشتر نیست و باگ های نسخه های قفل شکسته رو هم نداره. ویندوز من که همراه لپ تاپ حدود ۷ سال پیش خریدم نسخه ۷ بود از اون به بعد به طور رایگان به ۸، ۸.۱ و ۱۰ به روزسازی شد و تا الان باهاش مشکلی نداشتم. آفیس و نرم افزارهای ضروری دیگه رو معمولا دانشگاه نسخه های دانشجوییش رو به صورت رایگان در اختیار دانشجوها می گذاره.

نرم افزارهای تخصصی نصبش به خودی خود خیلی ایرادی نداره ولی نباید ازشون برای تولید فایل و ارایه به سازمان های رسمی استفاده کنید. به عبارت دیگه، استفاده تجاری از اونها میتونه مشکل ایجاد کنه. صحبت استفاده تجاری در مقابل استفاده عادلانه هست. خیلی از نرم افزارهایی که من استفاده کردم مثل Matlab, visual studio FORTRAN, Python compilers و غیره همگی یه دوره تست رایگان (یک ماهه یا بیشتر) دارند که در اون مدت همه قابلیت ها رو دارن و میشه در اون مدت برای تولید فایل های نهایی استفاده کرد. این شرکت ها خیلی سراغ افراد تکی نمیرن بلکه مشتری اصلی شون شرکت های بزرگ هستند که به طور عمده قراره از نرم افزارهاشون استفاده کنند. تنها کار منطقی که میتونند با افراد موردی بکنند اینه که وقتی نرم افزار قفل شکسته ای چیزی آنلاین شد قفلش کنند که شما مجبور شین نسخه اصلش رو بخرین.

در مورد فیلم ها صرف تماشا کردنشون تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی ایجاد نمی کنه ولی جایی آپلود نکنید یعنی مثلا سایت درست نکنید و فیلم ها رو به طور رایگان در اختیار بقیه بگذارید چون بعدا ممکنه مثلا صاحب اثر شکایت کنه و مدعی بشه ۳۰۰۰۰ نفر اون فیلم آپلود شده رو دیدن در نتیجه شما ۳۰۰۰۰*۱۰ دلار معادل ۳۰۰۰۰۰ دلار بهشون ضرر زدین. ولی وقتی فقط خودتون تماشا کرده باشین نهایتش جریمه اش ۱۰ دلاره به همین دلیل هر چند از نظر قانونی ایراد داره ولی ارزش پیگیری حقوقی براشون نداره.