آکادمیا کافه
توصيه نامه آنلاين Online recommendation - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: توصيه نامه آنلاين Online recommendation (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%86-Online-recommendation)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Nasim67 - 04-01-2013

(04-01-2013, 01:08 PM)maryam4312 نوشته: ممنونم

نه آخه من ازشون پرسیدم استادام سخته براشون انلاین پر کنن فرم رو ، میشه چیزی که از قبل نوشتن براتون ایمیل کنن ؟ اونام این جوابو دادن
بازم باید همون کار رو بکنی. یعنی با اون جواب تاکید کردن که توصیه نامه ها در بقیه فرمت ها قبول نیست و باید آنلاین باشه. که سیستم آنلاین هم همونطریه که توی پست قبل اومده.
(اینکه استادا سختشونه رو قبول دارم. اما یادت باشه خودت به استادات پیشنهاد بده که یوزر و پسورد رو از میلشون بگیرن، بدن بهت و خودت انجام بدی به جاشون. بهشون بگی اینجوری وقت شما هم کمتر گرفته میشه. اونا هم از خدا خواسته!)

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Leopold - 21-12-2013

من میخوام چند تا دانشگاه همینجوری اپلای کنم که ددلاینشون 15 ژانویه هست. از طرفی استادهایی که میخوام به من ریکام بدن اذیت میکنن میگن حداقل 2 هفته قبل از ددلاین، ایمیل دانشگاه واسه ریکام آنلاین باید به دستمون برسه تا بذاریم تو نوبت. میخواستم ببینم میتونم الان به صورت آنلاین اکانت بسازم تا ایمیل ریکام به دستشون برسه و مثلا 2 روز مونده به ددلاین سابمیت کنم؟ چون هنوز sop خوبی ننوشتم Sad

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - M1KE - 21-12-2013

به سايت دانشگاه موردنظر بستگي داره. خيلي از دانشگاه ها وقتي قسمت توصيه نامه رو پر كردين به شما اين قابليت رو ميده كه درخواست رو براي استادان موردنظر بفرستين و بعد در حالت pending قرار مي ؛گيره تا زماني كه اونها توصيه نامه رو پر كنند و اگر استادي خيلي تاخير كنه و همين طور در حالت پندينگ مونده باشه مي تونيد دوباره دكمه فرستادن درخواست رو بزنيد و مي تونيد هم كلن اسم ايشون رو حذف كنيد و يك نفر ديگه رو معرفي كنيد. در نهايت وقتي اينها تكميل شد اپليكيشن رو سابميت مي كنيد. اگر از اين نوع باشه مي تونيد زودتر درخواست ها رو براشون بفرستين و بعد يقيه قسمتها رو تكميل كنيد.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - reza_1st - 21-12-2013

(21-12-2013, 09:50 PM)'Leopold' نوشته: من میخوام چند تا دانشگاه همینجوری اپلای کنم که ددلاینشون 15 ژانویه هست. از طرفی استادهایی که میخوام به من ریکام بدن اذیت میکنن میگن حداقل 2 هفته قبل از ددلاین، ایمیل دانشگاه واسه ریکام آنلاین باید به دستمون برسه تا بذاریم تو نوبت. میخواستم ببینم میتونم الان به صورت آنلاین اکانت بسازم تا ایمیل ریکام به دستشون برسه و مثلا 2 روز مونده به ددلاین سابمیت کنم؟ چون هنوز sop خوبی ننوشتم Sad

همونطور که  M1ke عزیز گفت، به سیستم اپلیکشن دانشگاه بستگی داره و معمولاً آره، مشکلی نیست و می‌تونید این کار رو بکنین، ولی من یادمه یکی از دانشگاه‌ها بود که اول باید یه سری اطلاعات رو میدادی و پول رو هم می‌دادی بعد یه ایمیل می‌فرستاد که توش اطلاعات لازم برای وارد شدن به یه بخش دیگه و کامل کردن اطلاعات و ریکام و اینا بود. با این حال حتی اگه اینطور هم باشه، می‌تونید همه‌ی کارهای اپلای رو انجام بدین و حتی سابمیت کنین بدون SOP، بعداً قبل از رسیدن ددلاین، SOP رو ایمیل کنین و مطمئن بشین که دستون رسیده و کامل شده اپلیکشنتون. مشکلی نیست و قبول می‌کنن.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - tannazjhn - 30-12-2013

سلام
برای من یک مشکل عجیب پیش اومده.[img]images/smilies/sad.gif[/img] 1-برای استادم از دانشگاه میشیگان توصیه نامه انلاین فرستادم. استادم می گه پر کرده ولی تو پروفایلم جای نامه اش خالیه و هیچ ایمیلی هم برای من نیمده که استادت توصیه نامه رو پر کرده. 2- چندبار از دانشگاه پرینستون براش توصیه نامه فرستادم و تو پروفایلم می نویسه که نامه فوروارد شده ولی استادم می گه هیچ نامه ای از پرینستون نگرفته. ( مطمئن هستم که ایمیل رو درست نوشتم)[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
می شه من رو راهنمایی کنید. به نظر شما علت این دو مشکل چیه و من باید چی کار کنم؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - M1KE - 30-12-2013

بستگی داره که استاد شما تا چه حد با اینترنت و کامپیوتر آشنایی دارند. اینکه ایمیل دانشگاه پرینستون رو نگرفته اند شاید به این خاطر باشه که ایمیل موردنظر به Spam ایمیل استادتون رفته و شاید بد نباشه که ازشون بخواهید اسپم ایمیل رو هم نگاه کنند و اون رو Nat spam کنند. در مورد اولی هم که می گین استادتون توصیه نامه رو پر کردند ممکنه به جای اینکه به آدرسی که ایمیل معرفی کرده بروند و در اونجا توصیه نامه رو پر کنند همین طور به ایمیل موردنظر پاسخ معمولی داده باشند. ممکن هم هست ایمیل استاد شما آکادمیک نباشه و توسط سیستم این دانشگاه ها به عنوان ایمیل معتبر شناخته نشه. این مورد آخر رو البته مطمئن نیستم چه دانشگاه هایی و در چه حد اعمال کنند.

در نتیجه بهتر هست یکی اسپم رو نگاه کنند و یکی هم اینکه بپرسید وقتی توصیه نامه را برای دانشگاه میشیگان می فرستادند آیا در سایت خود دانشگاه این کار را کردند یا در ایمیل خودشان.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - tannazjhn - 30-12-2013

(30-12-2013, 01:22 PM)'M1KE' نوشته: بستگی داره که استاد شما تا چه حد با اینترنت و کامپیوتر آشنایی دارند. اینکه ایمیل دانشگاه پرینستون رو نگرفته اند شاید به این خاطر باشه که ایمیل موردنظر به Spam ایمیل استادتون رفته و شاید بد نباشه که ازشون بخواهید اسپم ایمیل رو هم نگاه کنند و اون رو Nat spam کنند. در مورد اولی هم که می گین استادتون توصیه نامه رو پر کردند ممکنه به جای اینکه به آدرسی که ایمیل معرفی کرده بروند و در اونجا توصیه نامه رو پر کنند همین طور به ایمیل موردنظر پاسخ معمولی داده باشند. ممکن هم هست ایمیل استاد شما آکادمیک نباشه و توسط سیستم این دانشگاه ها به عنوان ایمیل معتبر شناخته نشه. این مورد آخر رو البته مطمئن نیستم چه دانشگاه هایی و در چه حد اعمال کنند.
در نتیجه بهتر هست یکی اسپم رو نگاه کنند و یکی هم اینکه بپرسید وقتی توصیه نامه را برای دانشگاه میشیگان می فرستادند آیا در سایت خود دانشگاه این کار را کردند یا در ایمیل خودشان.

از استاد ایمیل آکادمیک گرفتم. موقعی که پروفایلم رو پر می کردم حتی اسم دانشگاه تو لیست اسم دانشگاه های پرینستون بود و خودشنو همه چیز رو می دونستن. با این حال باز ممکنه به ac.irحساس باشن؟ اگر تو سایت دانشگاه پر کنن برای من ایمیل میاد؟

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Torkan - 30-12-2013

دوست عزیز البته mike عزیز همه چی رو گفتن من هم چند تا چیز به ذهنم میرسه:
من خودم یادمه واسه یه دانشگاهی که آنلاین استادم فرستاد اصلا واسه من ایمیل نیومد و ظاهرا فقط واسه خود استاد ایمیلش اومده بود پس ممکنه واسه شما ایمیل نیاد ولی باید تو پروفایل نشون بده(درسته پروفایل شما اتوماتیک وار اپدیت میشه ولی ممکنه تعطیلی دانشگاه هم مزید بر علت باشه که احتمالش کمه)
دوما ایمیل اساتید من هم ac.ir بود و بعید میدونم مشکل از این باشه.استادا خیلی وقتا متاسفانه به مسایل وارد نیستن و حتی ایمیل هم بیاد بازم نمیفهمن! همونطور که دوستمون گفت حتما به استاد بگین spam ش رو نگاه کنه و اگه مطمین شدید به اون استاد ایمیل نمیره از استاد بخواین gmail ش رو بده با اون امتحان کنین ببینین میرسه بهش یا نه؟
یه ماجرا هم بگم من: یکی از اساتید من هم میگفت ایمیل نمیاد نمیدونم چش شده و ... و ....اخر سر راضیش کردم پیش خودش رفتم تو پروفایلم ایمیلش رو دادم و بعد اون ایمیل رو دریافت کرد و به من فوروارد کرد و گفت پر کن من خودم چک میکنم کامل و میفرستم میره.
این کار رو کردم و فوروارد کردم ایمیل رو واسه استاد و زنگ زد گفت خودت بیا با هم بفرستیم که این کار رو کردیم و ایمیل تایید فقط واسه استاد اومد اونم واسه من فوروارد کرد!
بهتره استادتون رو راضی کنید که چند ساعت پیش سیستم بشینه با هم کار کنید چون خیلی از اساتید یا اذیت میکنن یا به قول mike عزیز وارد نیستن. 

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - M1KE - 31-12-2013

به ندرت برای خود شما هم ایمیل زده میشه چون شما به صورت آنلاین در Application می تونید این موضوع رو پیگیری کنید. معمولا در این نوع سایت های آنلاین وقتی شما ایمیل استاد رو معرفی کردین و دکمه OK یا Send یا چیزی مثل این رو زدید یک ایمیل خودکار به ایمیل استاد موردنظر زده میشه با این مضمون که جناب آقای استاد فلانی، دانشجوی شما برای این دانشگاه قصد نام دارند و شما را به عنوان معرف خودشون معرفی کردند لطفا چند دقیقه وقت بگذارید و به لینک زیر برین و توصیه نامه ایشون رو تکمیل کنید. بعد استاد موردنظر شما می بایست روی لینک موردنظر کلیک کنند که با این کار صفحه ای مخصوص توصیه نامه کنندگان در سایت دانشگاه موردنظر باز میشه که در اونجا استاد شما توصیه نامه رو پر می کنند و OK می زنند. ممکنه استاد شما متن ایمیلی رو که گفتم نخونده باشند و فقط همین طور به اون Reply کرده باشند که در این صورت با توجه به اینکه این نوع ایمیل ها چک نمی شوند و حالت خودکار دارند ممکنه ایمیل موردنظر برگشت زده بشه یا هم که هیچوقت خونده نشه. شما می تونید همونطور که دوستمون گفتند یک بار بروید پیش استادتون و همونجا دوباره دکمه درخواست توصیه نامه رو بزنید تا برای ایشون ایمیل بشه و بعد مراحل گفته شده رو پیگیری کنید. این در مورد دانشگاهی هست که گفتید پر کردند ولی در Application هنوز اتفاقی نیافتاده. در مورد استاد دیگه که اصلا ایمیل رو دریافت نکردند به احتمال زیاد همونطور که قبلا گفتم یا در Spam هست یا ایشون ایمیل رو ندیدند. می تونید همونجا دوباره برای ایشون بفرستید یا هم که در ایمیلشون در قسمت search بخشی از اسم دانشگاه رو جستجو کنند می بایست ایمیل موردنظر پیدا بشه.

(30-12-2013, 06:15 PM)'tannazjhn' نوشته:
از استاد ایمیل آکادمیک گرفتم. موقعی که پروفایلم رو پر می کردم حتی اسم دانشگاه تو لیست اسم دانشگاه های پرینستون بود و خودشنو همه چیز رو می دونستن. با این حال باز ممکنه به ac.irحساس باشن؟ اگر تو سایت دانشگاه پر کنن برای من ایمیل میاد؟

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Leopold - 24-01-2014

سلام، واسه یک دانشگاه میخوام توصیه نامه آنلاین پر کنم یک سوال واسم پیش اومده: تو عکسی که آپلود کردم بهترین گزینه "Upper 2%" هست؟