آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 05-11-2012

(05-11-2012, 12:23 AM)م الف نوشته: سلام.
فوق لیسانس رشته شهرسازی از دانشگاه تهران با معدل 17.20 و لیسانس اقتصاد از دانشگاه آزاد با معدل 13.70 هستم. سال 83 فارغ التحصیل شدم و از زمان دانشجویی در زمینه مرتبط مشغول به کار بودم. چندین مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه دادم و آیلتس 6.5 آکادمیک دارم. به نظر شما با توجه به فاصله تحصیلی و سنم (38 سال) آیا شانسی برای اخذ پذیرش دکترا دارم؟
دروود.
در کل شانس خوب دارید اما من برای رشته شما در کشور المان خیلی این رشته رو ندیدم باید وب سایتهای دانشگاههای که در زمینه urban , Civil, Architecture کار می کنند بررسی کنید تا ببیدند اساتید در اون دپارتمانها در زمینه شهر سازی علاقمندی دارند یا خیر. ضمن اینکه ممکنه بخاطر عدم تطبیق رشته لیسانس شما با رشته فوق و دکتری ازتون سوال بپرسند. و اینکه در خصوص ویزا هم بدلیل فاصله زیاد زمان فارغ التحصیلی تا به امروز از شما کمی سوال پرسیده شود و این خودش کمی احتمال ویزا گرفتن رو سخت خواهد کزد. اما برای کشورهای اتریش و ایتالیا هم اقدام کنید.

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 06-11-2012

(05-11-2012, 12:23 AM)م الف نوشته: سلام.
فوق لیسانس رشته شهرسازی از دانشگاه تهران با معدل 17.20 و لیسانس اقتصاد از دانشگاه آزاد با معدل 13.70 هستم. سال 83 فارغ التحصیل شدم و از زمان دانشجویی در زمینه مرتبط مشغول به کار بودم. چندین مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه دادم و آیلتس 6.5 آکادمیک دارم. به نظر شما با توجه به فاصله تحصیلی و سنم (38 سال) آیا شانسی برای اخذ پذیرش دکترا دارم؟
در مورد لیسانس و ارشد متفاوت کاملا درسته گفته های دوستمون جناب ولتاژ!!
اون شانستون رو کم میکنه...
من خاستم بگم دانشگاه اشتوتگارت یه رشته داره به نام برنامه ریزی زیرساختی!! infrastructural planning دو سه سال پیش که یادمه داشت..
فک میکنم به درد شما بخوره چون اقتصاد هم توش مهمه.... و اصولا توی خانواده شهرسازی هست تقریبا...
موفق باشید Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD - faniz - 17-11-2012

سلام.من دانشجوی ترم 2 ارشد مدیریت اجرایی (سازمان مدیریت صنعتی )ام.شنیدم آلمان تو زمینه ای که من می خوام واسه پایان نامم کار کنم قوی هست،اما هیجوری نتونستم چیزی پیدا کنم،یا یه استاد...
کمک Sad موضوعمم nuromarketing هست.)

RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 17-11-2012

(17-11-2012, 09:58 PM)faniz نوشته: سلام.من دانشجوی ترم 2 ارشد مدیریت اجرایی (سازمان مدیریت صنعتی )ام.شنیدم آلمان تو زمینه ای که من می خوام واسه پایان نامم کار کنم قوی هست،اما هیجوری نتونستم چیزی پیدا کنم،یا یه استاد...
کمک Sad موضوعمم nuromarketing هست.)
بله دوست عزیز.
اتفاقاً دانشگاههای زیادی هستند که در زمینه مدیریت و مدریت اجرایی فعالیت دارند. شما باید برای این دوره ها ازمون GMAT رو داشته باشید واینکه در مقطع دکتری اساتید کمی سخت پاسخ می دهند اما به نظرم ناامید نشید و تلاشتون رو کنید. در خصوص پیدا کردن برنامه مورد دلخواه به وب سایت داد مراجعه نمایید مطمئن باشید در دپارتمان مورد نظر در زمینه علاقه شما کار خواهد شد.

RE: پذیرش در مقطع PhD - li - 17-11-2012

با سلام

من فارغ التحصیل مهندسی مکانیک ارشد هستم. معدلم 16 . واسه آلمان مکانیک میخوان؟ شانس پذیرش چه قدره؟ و اینکه میگن هزینه تحصیل نداره و رایگان درسته؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 17-11-2012

(17-11-2012, 10:45 PM)li نوشته: با سلام

من فارغ التحصیل مهندسی مکانیک ارشد هستم. معدلم 16 . واسه آلمان مکانیک میخوان؟ شانس پذیرش چه قدره؟ و اینکه میگن هزینه تحصیل نداره و رایگان درسته؟
دروود بر شما.
دوست عزیز اگر مدت کوتاهی را وقت گذاشته بودید همه سوالات خودتان را با پاسخ های کامل در این تاپیک استخراج می کردید. شما اطلاعاتی از رزومه خودتان ندادید!!! معدل لیسانس
نمره زبان، سابقه کار و مقالات!!!
در هر صورت در رشته مکانیک و الکترونیک و مکاترونیک، کشور المان یکی از قطبهای اصلی این رشته ها در اروپا است. بله بیش از 90% دانشگاهها در مقاطع تکمیلی رایگان هستند.

RE: پذیرش در مقطع PhD - سمیراا - 27-11-2012

سلام. ممنون از مدیریت محترم. من دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان زینتی (دانشگاه آزاد) هستم. میخوام از جایگاه این رشته در آلمان بدونم. آیا میشه از بورسیه کامل (خوابگاه و...) استفاده کرد ؟؟؟؟ آیا امکانش هست؟؟؟؟ این برای من خیلی مهم هست ،چون من تمام تلاشم بر مبنای بورسیه تحصیلیه Sad((( و کلاً میخوام بدونم علاوه بر معدل بالا و نمره زبان، از حالا تا حدوداً 2 سال دیگه چه کارهایی انجام بدم خوبه؟؟؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 01-12-2012

(27-11-2012, 02:18 PM)سمیراا نوشته: سلام. ممنون از مدیریت محترم. من دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان زینتی (دانشگاه آزاد) هستم. میخوام از جایگاه این رشته در آلمان بدونم. آیا میشه از بورسیه کامل (خوابگاه و...) استفاده کرد ؟؟؟؟ آیا امکانش هست؟؟؟؟ این برای من خیلی مهم هست ،چون من تمام تلاشم بر مبنای بورسیه تحصیلیه Sad((( و کلاً میخوام بدونم علاوه بر معدل بالا و نمره زبان، از حالا تا حدوداً 2 سال دیگه چه کارهایی انجام بدم خوبه؟؟؟
دروود.
دوست عزیز، ضمن خوش امدگویی، اطلاعات در زمینه رشته و گرایش شما خیلی کمه اما اگر رشته شما از زیر مجموعه علوم و کشاورزی باشه خی کشور المان یکی از پیشروها در این زمینه است. در ضمن شما این رو باید بدونید که معدل، نمره زبان، کارهای پژوهشی برای اینده تحصیلی علی الخصوص دکتری حائز اهمیت است. بیشترین فرصت پذیرش دکتری براساس این فاکتورها و همچنین وجود موقعیت خالی در دانشگاههای مربوطه است. به نظرم در ابتدا شما باید دانشگاههای مورد نظر رو از طریق وب سایت داد پیدا کنید و اگر تونستید اساتید مورد نظر که در زمینه کاری شما هستند با اونها مکاتبه نمایید. دوره های دکتری در المان رایگان است و براساس شایستگی و رزومه خوب هر فرد احتمال دریافت فاند رو دارد بنابراین شما باید این سوال رو تنها از دپارتمان و اساتید مرتبط با رشته خودتون جویا بشید ما در اینجا تنها بصورت کلی شانستون رو ارزیابی میکنیم. (که بهتر می بود شرحی از وضعیت رزومه خودتون میدادید)
ازاد اندیش باشید

RE: پذیرش در مقطع PhD - faren - 03-01-2013

سلام من فارغ التحصیل ارشد مکاترونیک دانشگاه شریف ام
معدل کارشناسی ۱۷
ارشد ۱۸ نمره تز ۱۸.۳ ولی هنوز مقاله ندارم
تافل ۹۲
۲ سال سابقه کار
بدون مقاله امکان پذیر هست؟
ممنون

RE: پذیرش در مقطع PhD - soilman - 03-01-2013

دوستان در بالا اشاره کردن در آلمان رویه چگونه است

شرایط شما خوب هست پس اگر المان گزینه ی مورد نظر شماست با اساتید تماس بگیرید و ابراز علاقه کنید...مسلما بتونید از تز ارشدتون مقاله در بیارید که احتمالا در روندش هستید شانستون هم بالاتر خواهد رفت
(03-01-2013, 01:27 AM)faren نوشته: سلام من فارغ التحصیل ارشد مکاترونیک دانشگاه شریف ام
معدل کارشناسی ۱۷
ارشد ۱۸ نمره تز ۱۸.۳ ولی هنوز مقاله ندارم
تافل ۹۲
۲ سال سابقه کار
بدون مقاله امکان پذیر هست؟
ممنون