پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - saaaaam - 06-09-2014 (06-09-2014, 09:15 AM)'sspy' نوشته: نظام وظیفه برای مستر فقط یکبار معافیت تحصیلی صادر میکنه مشکل همینه ، رشته منم کامپیوتره یعنی امیدی به فنلاند نداشته باشم ؟ دیگه کدوم کشورها رو پیشنهاد می کنید که گرفتن بورس راحته ؟ در ضمن دایی من در سوئد زندگی میکنه ؛ یک دایی دیگه دارم که دکتری معماری تو ایتالیا میخونه ولی اطلاعات کلا نمیده کشورهای انگلیسی زبان رو بیشتر ترجیح میدم چون با زبانشون آشنایی دارم ، ولی هرجا بتونم میرم و ادامه میدم.دوستان کجا رو پیشنهاد می کنید که اقدام کنم ؟(بدون فاند غیر ممکنه ادامه تحصیل برام ) دوست خوبم
در فنلاند چون برای دکتری امکان تحصیل بدون شهریه وجود دارد رقابت بسیار بالایی برای گرفتن پذیرش وجود دارد بنابراین شما حتی اگه بتونی استادی پیدا کنی که شما را با هزینه خودت قبول کند و تشریف بیاری اینجا عالی هست. در مورد سوید داستان دکتری رایگان متاسفانه وجود ندارد. پیشنهاد من این هست که شما کل پوزیشن های دکتری در اروپا را بررسی کنی چون اپلای انلاین و بی هزینه هست هر کجا استاد پیدا کردی و پوزیشن داشت اقدام کنی. بهر حال من معتقدم فنلاند برای رشته شما بهترین اپشن در کل اروپا هست این لینک به شما کمک می کند موقعیتهای بورس در اروپا را پیدا کنی RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - OMID-313 - 12-10-2014 سلام دوستان راستش من این تاپیک دکترای فنلاند را خوندم ؛ ولی جواب سوالات من اینجا نبود. اگه ممکنه بنده را راهنمایی بکنید: 1. معمولا حقوقی که به دانشجویان دکترا (فنی مهندسی) از طریق Open Position ها میدن حدودا چقدره !؟ 2. از این حقوق چند درصد مالیات کسر میشه !؟ 3. یک زندگی متاهل دانشجویی ساده در شهرهای هلسینکی یا اسپو چقدر خرج داره حدودا !؟ 1000 یورو کافیه !؟ یا 1500 یورو !؟ خیلی ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - saaaaam - 12-10-2014 (12-10-2014, 03:06 PM)'OMID-313' نوشته: سلام دوستان سلام امید جان
حقوق دانشجوی دکتری که پوزیشن دارد بین 2 تا 3 هزار یورو ماهانه هست که تا جایی که من اطلاع دارم بعد از نروژ بیشترین حقوقی هست که در دنیا به دانشجوی دکتری می دهند نرخ مالیات از 1 درصد شروع و تا 25 درصد می رسد خالص بین 1600 تا 1800 تقریبا دریافتی دارید بنظر من بدون بچه بین 750 تا 1000 یورو کافی هست اگه ول خرجی نکنید RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - stifler - 12-10-2014 دوستان برای رشته های پیرا پزشکی اطلاعاتی دارید ؟ با پزشکی عمومی بخوایم اپلای کنیم برای PHD تخصصی فیزیوتراپی و ... چه جوریه شرایطش؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - mavking43 - 10-11-2014 سلام دوستان. کسی هست که در دانشگاه فنلاند شرقی در مقطع دکترا اقدام کرده باشه؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - saaaaam - 10-11-2014 (10-11-2014, 11:11 AM)'mavking43' نوشته: سلام دوستان. کسی هست که در دانشگاه فنلاند شرقی در مقطع دکترا اقدام کرده باشه؟ دوست خوبم
امروز یکی از بچه ها را دیدم این دانشگاه دکتری تحصیل می کرد در مورد امکانات دانشگاه و اساتیدش خیلی راضی بود ازش در مورد اینکه چطوری پوزیشن گرفتی سوال کردم ایشان مستر دوم را در همین دانشگاه به مدت یکسال و نیم تموم کرده بود و در این حین استاد هم پیدا کرده و با هماهنگی استاد اول استادی رایت گرفتن بعد برای بورسهای مختلف اقدام کردن خوشبختانه بورس یکساله فعلا گرفتند ولی کار هم پیدا کردند RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - mohamad amin - 22-11-2014 سلام دوستان من لیسانسم مترجمی زبان با معدل 16.5 و فوق مهندسی فناوری اطلاعات 19.33 میباشد .حدود 6 سال سابقه کار در یک شرکت اینترنتی دارم و کار تخصصی در زمینه شبکه انجام دادم و یک سال دستیار استاد دانشگاه هستم و نمره زبانم 7 هست و میتونم 2 تا recommand از دانشگاه و محل کار بگیرم هدفم دکترا هست ولی با این چیزای که خوندم یه کمی گیج شدم ترسم در مورد پوزیشنه . اگر یک پوزیشن خالی پیدا کنم و با استاد دانشگاه مکاتبه کنم احتمال گرفتن پوریشن با کمک هزینه چقدر هست ؟ کلا شرایط گرفتن پوزیشن چیه ؟چه چیز قانعشون میکنه ؟ و همچنین فرق دانمارک با فنلاند تو چیه ؟از نظر هزینه زندگی و شانس پذیرش کجا بهتره ؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - saaaaam - 23-11-2014 (22-11-2014, 11:52 PM)'mohamad amin' نوشته: سلام دوستان سلام والا در دانمارک خصوصا دانشگاه کپنهاک اصلا از شما ریز نمرات و مدرک لیسانس را برای اکثر پوزیشن ها نمی خواهند و حتی نمره زبان هم اکثرا لازم نیست ولی در فنلاند برای دکتری هر دو مقطع را بررسی می کنند بنابر این برای کسی مثل شما که لیسانس مرتبط ندارد دانمارک شانس بنظر من بیشتر هست
اما در مورد فاند والا اینجا باید شما را بشناسند تا بردارند چون رقابت برای دکتری بسیار زیاد هست و بسیاری از بچه ها برای مستر دوم میان بعد که استاد به توانایی انها اعتماد پیدا کرد برای مستر اقدام می کنند بنظر من الان که وقت هست برای مستر دوم اپلای کنید هزینه زندگی بنظر شخصی من در فنلاند شاید کمی از دانمارک کمتر باشد چون دانشجوی مستر تخفیف های خاصی دارد که در دانمارک احتمالا وجود ندارد البته برای دکتری اگر بدون فاند باشید فکر نکنم فرقی داشته باشد RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - faridph2020 - 01-12-2014 سلام، من دکترای فیزیک تورکو اقدام کردم، دیروز نامه پذیرش اومد. اما توی بورس کلا توی نوی دانشکده فیزیک، شیمی ریاضی سه نفر خواستن! البته من توی ویتینگ لیست هستم. حالا به نظر شما واسه تامین منابع مالی چیکار کنم؟ بورس دیگه ای هست که اقدام کنم! اوضاع کار تو فنلاند چطوره؟ امیدی هست که بعدا بورس بشم؟ یا اصلا نرم کلا؟
RE: پذیرش در مقطع PhD در فنلاند - saaaaam - 01-12-2014 (01-12-2014, 02:18 PM)'faridph2020' نوشته: سلام بر شما دوست عزیز
خوش امدین به فروم اکادمیا کافه اولا تبریک بابت گرفتن استادی رایت ثانیا شما انشاله تشریف بیارید فنلاند اینجا دیتابیس کاملی هست که در ان لیست کامل موسساتی که بورس تحصیلی یا فاند می دهند وجود دارد ولی لازمه ان شروع تحصیل در فنلاند و ذکر دانشجوی دکتری در فنلاند بودن هست ثالثا وقتی اینجا درست را شروع کردی استاد راهنمای شما می تواند شما را به لابراتوراهای تحقیقاتی معرفی و بطور غیر مستقیم برای شما فاند تهیه کند نهایتا می توانید برای دانشگاه های دیگر به عنوان دستیار تحقیقاتی اغدام کنید به شرطی که اول اینجا دانشجو باشید و خود را خوب و با انگیزه نشان دهید |