هدف از رفتن به آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +--- موضوع: هدف از رفتن به آمریکا (/Thread-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: هدف از رفتن به آمریکا - Shahrouz - 24-06-2013 درود دوست من استادی که من در دانشگاه*** ازشون فاند گرفتم به عنوان یک نمونه عملی، از کمبود امکانات در حد دستگاهی مثل سانتریفیوژ نالان بود! این چیزی که شما می فرمایید و این سطح از امکانات، برای برخی از دانشگاههای آمریکاست و خب در این شک نکنید که در اکثر رشته ها ( نه تمام رشته ها) آمریکا بهترین دانشگاهها را دارد. ولی ورود به این دانشگاهها و بویژه دانشگاهی مثل Caltech، با رقابتی بسیار سنگین با افرادی با رزومه های بسیار های کوالیتی همراه هست. اگر کسی بتونه وارد این سطح از دانشگاهها بشه به نظر من خیلی اشتباهه که روی سایر کشورها سرمایه گذاری کنه، مگر اینکه خیلی به آرامش و راحتی در زندگیش فکر کنه. درسته سخت تره دکترای آمریکا ولی آینده روشنتری فارغ التحصیل های این چنین دانشگاههای دارند. به خصوص در آمریکا، نسبت به سایر کشورها اعتبار کار شما و رنک دانشگاه امر تعیین کننده تری محسوب می شه (البته نه اینکه مهمترین عامل باشه) و خب فرصت های مشاغل آکادمیک و تحقیقاتی هم در آمریکا بیشتره. در مورد بقیه دانشگاهها باید خوب فکر کرد. به خصوص از بابت ویزای سینگل آمریکا، دوران دانشجویی سخت تر و... به همراه مزایای حضور در آمریکا که چند موردشو برشمردید پ.ن. اسم دانشگاه به خاطر اینکه شاید کسی بخواد برای اونجا اقدام کند حذف شد. RE: هدف از رفتن به آمریکا - shayan_yg - 10-01-2014 با سلام خدمت دوستان می خواستم کمک فکری بگیرم که از کجا و چجوری شروع کنم : من دانشجوی ارشد متالورژی هستم در ایران همسرم متولد آمریکا و سیتیزن هست نمی دونم آیا شرایط کاری و زندگی برای من مناسب هست آیا کمک هزینه تحصیلی به اندازه ای هست که کافی باشه برای زندگی؟و به نظرتون از اینجا اقدام کنم قبل از اینکه همسرم بره اقدام کنم یا وقتی همسرم رفت اونجا اقدام کنم کدوم سریعتر و مطمئن تر هست ؟سئوال دیگه ایکه اول گرین کارتمو بگیرم بهد اقدام کنم باسه دانشگاه یا قبل از اینکه برم این کارو انجام بدم؟لطفا کمکم کنید کسی شرایط منو داشته؟ RE: هدف از رفتن به آمریکا - M1KE - 10-01-2014 از نظر کمک هزینه ها طوری در نظر می گیرند که کفاف یک زندگی معمولی و دانشجویی رو بدهد و از این نظر اگر بتونید کمک هزینه بگیرید مشکل مالی چندانی نخواهید داشت. اگر بتونید زودتر پذیرش بگیرید خوبیش این هست که مدت زمان بررسی پرونده برای گرفتن گرین کارت رو در آمریکا خواهد بود و هر زمان درست شد ویزای شما از دانشجویی به مهاجرتی تغییر داده میشه و از سوی دیگه اگر پذیرش گرفتن شما خیلی به تاخیر بیافته و نتونید کمک هزینه بگیرید ممکنه بعدا پیشمون بشوید که کاش زودتر برای ویزای مهاجرتی و گرین کارت اقدام کرده بودید. در مجموع ابتدا باید به این نتیجه برسیدید که اساسا می خواهید بروید یا خیر که اگر صرفا از نظر هزینه ها براتون سوال هست و بقیه مسائل فرهنگی و غیره براتون حل شده هست که در اون صورت همونطور که گفتم کمک هزینه ها یک زندگی معمولی را فراهم می کنند و نیازمند کسی نخواهید شد. در صورتی که به این تصمیم رسیدید (یعنی رفتن) در اون صورت نظر شخصی من اینه که بهترین کار پیش بردن همزمان این دو پروژه هست یعنی همزمان برای هر دو ویزای مهاجرتی و دانشجویی اقدام کنید. اگر دانشجویی زودتر درست شد که می روید و منتظر می مونید تا مهاجرتی هم درست بشه و اگر مهاجرتی درست شد می تونید بروید و گرین کارت رو بگیرید و تا زمان درست شدن پرونده تحصیلی یا از جیب خرج کنید یا شغل Survival پبدا کنبد با هم که در بدترین حالت برگردید تا کارهای تحصیلی تون درست بشه. البته از وقتی که گرین کارت می گیرید مدت حضورتون در خارج از آمریکا نباید بیشتر از مدت حضورتون در خود آمریکا باشه (سالی بیشتر از 6 ماه بیرون نباشید) و گرنه ممکنه کارت شما باطل بشه و دوباره از نو لازم باشه پروسه رو طی کنید. RE: هدف از رفتن به آمریکا - Babak - 10-01-2014 M1KE گرامی توضیحات لازم رو دادند، اما در مورد سوال آخر، اگر برای گرین کارت اقدام کنید، به احتمال زیاد تا معلوم شدن وضعیت شما بهتون ویزاهای دیگه از جمله ویزای دانشجویی نخواهند داد. منتها از اون جا که گرفتن گرین کارت از طریق همسر سیتیزن خیلی سریع (حدود ۳ ماه) انجام میشه، به نظرم شما موقعی که تصمیم قطعی به رفتن گرفتید، حدود ۶ ماه قبل رفتن پروسه گرین کارتتون رو شروع کنید و از اون طریق برید. چون این بحث به عنوان این موضوع مربوط نیست، لطفا اگر سوالهای بیشتری در این مورد دارید، در مباحث مربوط به ویزا مطرح کنید. |