![]() |
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-Blue-Card-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
کار در آلمان - شیدا - 11-02-2013 سلام من کارشناسی ارشد عمران دارم و 4 سال سابقه در معتبرترین کارخانه پل سازی ایران و در حال حاضر هم مشغول به کارم.چه طور می تونم توی یکی از شرکت های پل سازی آلمان کار پیدا کنم.می تونم رزومه ام را از محل کارم بگیرم.روی معتبر ترین پل های ایران کار کردم.تاثیری توی کار پیدا کردنم داره.نمی دونم چه کار کنم.میشه من رو راهنمایی کنید .ممنون میشم RE: کار در آلمان - soilman - 11-02-2013 (26-11-2012, 02:56 PM)Mr-Voltage نوشته: دوست عزیز. (11-02-2013, 07:39 PM)شیدا نوشته: سلام من کارشناسی ارشد عمران دارم و 4 سال سابقه در معتبرترین کارخانه پل دوست عزیز خوب شما باید دنبال شرکت هایی باشید که دنبال کارشناس در این زمینه هستند پست های قبلی رو مشاهده کنید به خصوص پستی که دوست عزیزمون 'Mr-Voltage' بهش اشاره کردن و براتون بالا نقل قول کردم.... در ضمن مسلما تاثیر کار در شرکت ها و پروژه های بزرگ موثره ولی نکته ای که باید توجه داشته باشید اینه که رزومه رو از محل کار نمی گیرند...بلکه خود فرد درست می کنه پیروز باشید RE: کار در آلمان - le-ciel - 17-03-2013 دوستان کسی میدونه اونجا میشه مثلا ویراست مقاله و پایان نامه و اینا هم انجام داد؟
RE: کار در آلمان - Shazdeh - 20-05-2013 سلام دوستان. من با یه شرکت آلمانی قرارداد بستم. شرکت به من توصیه کرده که برای اینکه راحت تر همسرم رو با خودم ببرم و اونجا هم راحت تر زندگی کنم برای کارت آبی اقدام کنم. الان که 20 روز به وقت سفارت مونده من هنوز سر در نیاوردم که باید چکار کنم! هرچی چک میکنم، به این نتیجه میرسم که اول باید ویزای کار معمولی بگیرم و برم آلمان و بعد از اینکه اونجا مستقر شدم دوباره برای کارت آبی اقدام کنم! آیا من درست فهمیدم که باید چیکار کنم؟ اگه اینطوری هست که چه فرقی میکنه ویزای کار یا کارت آبی! وکیل شرکت اسکن تمام مدارک من رو یک ماه پیش گرفت و گفت ما اینجا برات اقدام میکنیم! من الآن کاملا گیج شدم که اونا واسه ویزای کار من اقدام کردن یا کارت آبی! آیا اونا مدارک من رو به اداره ی مهاجرت دادن یا اداره کار یا ...! از اونجایی که خیلی ازشون سوال پرسیدم دیگه روم نمیشه در این زمینه از وکیل شرکت سوال بپرسم! اونا فکر میکنن ما اینجا راحت میتونیم بریم سفارت و سوال بپرسیم، در حالیکه من الان 20 روزه دارم سعی میکنم جواب سوالاتم رو بگیرم. یه بار هم تونستم با سفارت صحبت کنم که جواب درست و درمون بهم نداد! اگه کسی تجربه و اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا راهنماییم کنه. RE: کار در آلمان - soilman - 20-05-2013 درود دوست عزیز توصیه می کنم پست های قبلی این تاپیک رو به دقت بخونید به طور قطع جواب بیشتر سوال هایتان را می گیرید با توجه به روند نرمالی که هست شما اول توسط این ویزای کاری اقدام می کنید و در بعد از مدتی برای کارت آبی اقدام خواهید کرد... بهتره با وکیل شرکت در ارتباط باشید و هر گونه توضیحاتی رو که میدن با دقت بخوانید! خوش باشید (20-05-2013, 10:16 PM)'Shazdeh' نوشته: سلام دوستان. من با یه شرکت آلمانی قرارداد بستم. شرکت به من توصیه کرده که برای اینکه راحت تر همسرم رو با خودم ببرم و اونجا هم راحت تر زندگی کنم برای کارت آبی اقدام کنم. الان که 20 روز به وقت سفارت مونده من هنوز سر در نیاوردم که باید چکار کنم! هرچی چک میکنم، به این نتیجه میرسم که اول باید ویزای کار معمولی بگیرم و برم آلمان و بعد از اینکه اونجا مستقر شدم دوباره برای کارت آبی اقدام کنم! آیا من درست فهمیدم که باید چیکار کنم؟ RE: کار در آلمان - jafar3944 - 21-05-2013 سلام من مهندسی برق قدرت میباشم ودارای 4 سال کار در زمینه سیستم های حفاظت از شبکه قدرت می باشم وجویای کار در این زمینه کاری در کشور المان می باشم خواهش میکنم نحوه گرفتن ویزای کار از کشور المان وهمچنین نحوه گرفتن ویزای شش ماه را توضیح بدهید RE: کار در آلمان - soilman - 21-05-2013 با درود خوش آمدید به فروم! شما همین پست قبلی را نگاه می کردید جواب سوال تان را می گرفتید!حالا اگرچه خیلی علاقه مند هستید که اطلاعاتی در این زمینه پیدا کنید این تاپیک را با دقت مطالعه کنید با سپاس از توجه بیکران تان! (21-05-2013, 07:13 PM)'jafar3944' نوشته: سلام من مهندسی برق قدرت میباشم ودارای 4 سال کار در زمینه سیستم های حفاظت از شبکه قدرت می باشم وجویای کار در این زمینه کاری در کشور المان می باشم خواهش میکنم نحوه گرفتن ویزای کار از کشور المان وهمچنین نحوه گرفتن ویزای شش ماه را توضیح بدهید RE: کار در آلمان - jafar3944 - 21-05-2013 با عرض سلام من مهندس برق با چهار سال سابقه کا ر در زمینه سیستم های حفاظتی شبکه قدرت میباشم قصد دارم برای گرفتن ویزای کار از کشور المان اقدام کنم ولی نمیدونم که باید از کجا باید شروع کنم خواهش میکنم یه راهنمایی در این زمینه به من بکنی وضمنا نحوه گرفتن ویزا شش ماه کار که در سایت در موردش صحبت شده به چه صورت است RE: کار در آلمان - Shihan - 22-05-2013 (21-05-2013, 11:40 PM)'jafar3944' نوشته: با عرض سلام من مهندس برق با چهار سال سابقه کا ر در زمینه سیستم های حفاظتی شبکه قدرت میباشم قصد دارم برای گرفتن ویزای کار از کشور المان اقدام کنم ولی نمیدونم که باید از کجا باید شروع کنم خواهش میکنم یه راهنمایی در این زمینه به من بکنی وضمنا نحوه گرفتن ویزا شش ماه کار که در سایت در موردش صحبت شده به چه صورت است شنیده ها با افراد مشغول در المان به این صورت است که شرایط کاری برای رشته های فنی بخصوص برق و ای تی و مکانیک خووبه...نکته مهم در رابطه با کار کردن اینه که حتما باید زبوون المانی رو مسلط باشید وگرنه شانس بسیار کمی واسه کار هست مگر کار در شرکتهای خارجی مقیم المان که بسیار محدود هست... شروعش هم باید از سایتهای کاریابی در المان به جستجو بپردازید و با کارفرما مکاتبه نمایید سپس گام به گام وارد مسیر خواهید شد. ابتدا باید شغل رو پیدا کنید. همچنین این لینک هم نگاه بندازید. RE: کار در آلمان - Shihan - 14-06-2013 (14-06-2013, 12:36 PM)'رز صورتی' نوشته: سلام در خصوص کارت ابی المان سوال داشتم ،من از طریق سایت ثبت نام کردم و number همراه فرم برام ارسال شد ،میخواستم بدونم مستقیم مدارک بفرستم یا اینکه حتما باید برم سفارت؟اگر خودمون اقدام کنیم شانس پذیرش میره بالا یا اینکه حتما باید از طریق وکیل و یا ...اقدام کرد؟و اینکه ایا مدارک ترجمه رسمی المانی باشن؟ بله باید مستقیم ارسال کنید. اما اطلاعی ندارم باید به تایید سفارت برسه یا خیر، بهتره از مسئول سازمان سوال کنید. مطمئناً چون تازه این پروژه راه اندازی شده ممکنه کمی لم داشته باشه اما اینطور هم نیست که کسی نکنه!!! بله مدارک باید به المانی ترجمه شوند.
|