آکادمیا کافه
University Of California, Riverside - UCR - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: راهنمای دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+------ انجمن: دانشگاه‌های ایالت‌های جنوب غربی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C)
+------ موضوع: University Of California, Riverside - UCR (/Thread-University-Of-California-Riverside-UCR)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 27-09-2014

(26-09-2014, 09:13 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام.در FAQ ددانشکده برق برای تحصیلات تکمیلی نوشته: 
[عکس: Untitled.jpg]
خوب چرا ننوشته کجا باید ریپورت بشه؟شما کجا نمرات تافل و GRE رو ریپورت کردین؟دانشگاه یا دانشکده برق؟
اونجا هر سال سه ترم داره یا دو ترم؟چجوریه؟

توی سایت ETS ریپورت که می کنی ابتدا باید دانشگاه را انتخاب کنی بعد در فیلد زیریش دانشکده را
همه ی دانشگاه ها این جوری هستند
اما یک سری از دانشگاه می گویند اسم دانشکده را بزیند مانند UCR و بعضی دانشگاه ها می گویند خالی بگذارید
شما هر کاری بکنید ETS برای دانشگاه می فرستد. تنها فرقش این است که دپارتمان در ریپورت می آید
دانشگاه ها به دپارتمان می فرستند
حالا بستگی به سیستم برنامه نویسی دانشگاه دارد. بعضی دانشگاه ها الگوریتم سایتشان این است که درخواست را کد را از پروفایل دانشجو می گیرند که این جا می گویند اسم دانشکده را خالی بگذارید. حتی اگر شما یک دپارتمان نامرتبط توی ETS بزنی خودش مطابق پروفایل شما به دانشمده صحیح می روید. اما بعضی از سایت ها مثل UCR برنامه ریزی شدند که گزارش بر اساس ریپورت ETS مجزا ارسال شود.

این که الگوریتم سایت دانشگاه چطور باشد تاثیری در پذیرش شما ندارد.

نگران نباشید.

در ریورساید پذیرش با دانشکده است و بعد از پذیرش تازه سرکله ادمیشن و ادارات دیگر پیدا می شود

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 28-09-2014

نقل قول:پس باید به کد دانشکده ارسال بشن؟

در فیلد دانشگاه ، کد دانشگاه را وارد می کنید
در فیلد دپارتمان، کد دانشکده را وارد می کنید
TOEFL Codes
University: 4839
Department: 66 (Electrical Engineering)

GRE Codes
University: 4839
Department: 1203 (Electrical Engineering)

کد دانشگاه در تافل و gre یکسان است
دپارتمان برق در تافل کد ۶۶ و در gre کد 1203 است

یعنی در ریپورت هر دو را باید وارد کنید. اما در فبلد های متفاوت

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 22-11-2014

این هفته ، هقته دانشجویان بین الملل بود. یک از بنر ها ، شش کشور پر تعداد را به تریب نوشته بود که به صورت زیر بود

۱- چین
۲- تایوان
۳- هند
۴- ایران
۵- بنگلادش
۶- کره جنوبی

یعنی ایرانی در این دانشگاه زیاد است.
با این وضعیت که پیش می رود به زودی فکر کنم ایرانی ها جای هندی ها را می گیرند
تازه این آمار کسانی که (گرین کارت یا سیتی زنی) دارند را حساب نکرده

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 24-11-2014

نقل قول:دپارتمان برق این دانشگاه یه Personal History Statement میخواد یه Statement of Purpose.
هرچند یه توضیحاتی داده اما میخوام بدونم اهمیت اولی چقدره و چقدر با SoP تفاوت داره؟

در مورد اهمیت نمی دانم چقدر متفاوت هستند

در sop می گویید چه توانایی دارید و چرا دکتری ، چرا این دانشگاه ، چرا این رشته ، برتری شما نسبت به بقیه چیست. به چه موضوعات پٰوهشی علاقه من هستید و هدفتان از این پژوهش ها چیست. با مدرکت می خواهی چه کار کنی و ...

در هیستوری می گویید که کجا متولد شدید. چه قدر سرمایه دار هستید. در گذشته چه کار کردید. فعالیت جنبی نظیر شرکت در مسابقات (مثلا رباتیک) فعالیت در جامعه ها (مثل انجمن علمی دانشجویی ، بسیج ، کانون فرهنگی و ...) فعالیت های بشر دوستانه (نظیر رفتن به فلان جا برای کمک به زلزله زدگان) فعالیت در قطب های علمی (نظیر انجمن رباتیک ایران ، ieee) در قطب های صنعتی ، سابقه کار ، نقش شما در جامعه و ...

به طور خلاصه
در سوپ می خواهند بدانند که از نظر علمی و پژوهشی که هستید
در هیستوری می خواهند بدانند از نظر شخصیت اجتماعی و فرهنگی که هستید

مثلا اگر در هیستوری بنویسید من به دلیل مشکلات فلان معدل کارشناسی ام کم شد و با حل شدنش ارشدم خوب شد تاثیر مثبت دارد
اما مثلا اگر در هیستوری بنویسید که من به علت دزدی فلان قدر زندان بودم تاثیر منفی دارد
این که شما فعالیت اجتماعی نداشته باشید و انسان منزوی باشید تاثیر منفی دارد
این که شما بیش از حد اجتماعی باشید و در کلی انجمن فعالیت داشته باشید باز هم تاثیر منفی دارد
خیر الامور اوسطها

نقل قول:داخل پروفایل یه قسمتی داره که دو تا چیز رو میخواد :Specific Research Interest و Area of specialization
میخوام بپرسم من کامل موارد توی رزومم رو بیارم و تخصصی بگم یا اینکه جنرال جواب بدم؟!

هیچ کدام!

ابتدا پست 18 را بخوان

توی Area of specialization نام گرایش آموزشی را می نویسید

توی Specific Research Interest نام گرایش پژوهشی را می نویسید

شما باید حوزه یی فعالیتتان (و علاقه) با حوزه دپارتمان یکی باشد ، در غیر این صورت ریجکت می شوید

نقل قول:توی قسمت faculty contacts ، تاریخ نامه نگاری با استاد رو میخواد. این تاریخ، تاریخی هست که من ایمیل زدم؟! یا تاریخی که استاد جواب داده؟!

اگر استاد جواب نداده ، چیزی ننویسید

اگر استاد جواب داده ، تاریخ اولین ایمیل خودتان به همان استاد را بنویسید

مثلا اگر شما به دو تا استاد ایمیل زدید جواب ندادند و بعد به سومی زدید و جواب داد ، شما باید تاریخ ایمیل سومی را بزنید که معادل با اولین ایمیل به استادتان است

مثلا اگر شما به یک استاد چند بار ایمیل زدید و سه دفعه جواب نداد و دفعه چهارم جواب داد، شما باید همان تاریخ ایمیل اول را بزنید

نقل قول:یه چیز دیگه اینکه برای SOP زده 3000 تا کاراکتر، این با space منظورش هست یا بدون space؟!

منظور بدون اسپیس است

شما سعی کن سوپ شما با فونت Calibri و سایز ۱۲ از یک صفحه بیشتر شود و وارد صفحه سوم نشود. به عبارتی توی دو صفحه پرینت شود

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 15-04-2015

امروز متوجه شدم یکی از اپلای کنندگان امسال هر ده دقیقه به رئیس دپارتمان برق ایمیل زده و گفته نتیجه چی شد

رئیس هم نارحت شده و به دپارتمان گفته نباید همچین شخصی را بگیرند چون چنین شخصی .... (جمله خود رئیس دپارتمان هست خودم سانسور کردم تا دوستان ارزشی ناراحت نشوند)

این چنین شد که یک نفر که احتمالا تا چند روز دیگر پذیرفته می شد از گردونه رقابت خارج شد.

عبرت: ارسال ایمیل به صورت انبوه نتیجه عکس دارد

RE: University Of California, Riverside - UCR - robotics - 27-06-2015

جبر خطی

اگر برق ریورساید قبول شده اید (مهم نیست چه گرایشی) و به هر دلیلی درس جبر خطی را تا کنون پاس نکردید بهتر است قبل از این که بیایید این جا آن را کاملا عمقی و مفهومی و اثباتی بخوانید. این مطالب در کوارتر اول درس داده می شود اما فشار کار آنقدر زیاد است که اگر عمقی از قبل بلد نباشید .... بنابراین حتی اگر این درس را پاس کردید ولی فراموش کردید مرور کنید و آن را بخورید

اگر رشته یتان مکانیک است ولی به هر دلیلی می خواهید درس رباتیک پیشرفته یا دروس کنترلی بردارید نیز به این درس نیاز دارید

سرفصل های زیر فراموش نشود

کد:
Vector Spaces, Spanning Sets, Rank, Basis, dimension, coordinates, Linear dependence and linear independence
Change of Basis Matrix, Linear Operators, Range Spaces, Null Spaces, Left Null Space, row space, column space
Partitioned Matrices, Elementary matrices, orthonormal matrices, Unitary matrices, Symmetric Matrices, Hermitian Matrices, Positive Definite and Negative Definite Matrices
Inner products, Vector norms, Matrices norms
orthonormalization, projection theorem, Gram-Schmidt Procedure
Existence of solutions to systems of equations
Gauss-reduced form, Reduced Row-Echelon Form , Solving equations by Gauss elimination
Determinants, Adjoint of a Matrix, Inverse of a Matrix
Inverses of perturbed matrices; condition of linear equations
Eigenvalues and Eigenvectors
LU, Cholesky, QR, singular value decomposition, Eigen Decomposition, Jordan canonical forms, Similarity transformations, unitary similarity; Schur form and decomposition
least squares and the pseudoinverse
Matrix Differentiation, Matrix calculus, Lagrange Multiplier
linear transformations, Linear functionals, quadratic forms, functions of matrices, Cayley-Hamilton theorem

میوه بلد بودن این درس به صورت عمقی را در کل کوارتر اول و از همه مهم تر در امتحان جامع برداشت خواهید کرد. اگر این درس را A بشوید لازم نیست که آن را در امتحان جامع مجددا بدهید

بنابراین این فرصت چند ماهه بین قبولی تا شروع کلاس ها را از دست ندهید

RE: University Of California, Riverside - UCR - ganjine - 13-12-2015

سلام و با تشکر از اطلاعاتتون میخواستم بپرسم کامپیوتر ساینس direct phd هم داره یا باید حتمی  با مستر اپلای کنیم؟

RE: University Of California, Riverside - UCR - Glee - 13-12-2015

(13-12-2015, 08:44 PM)ganjine نوشته: سلام و با تشکر از اطلاعاتتون میخواستم بپرسم کامپیوتر ساینس direct phd هم داره یا باید حتمی  با مستر اپلای کنیم؟

سلام
با توجه به صفحه دپارتمان، به نظر میرسه که دکترای مستقیم دارند. چون عنوان کردند که مهمترین شرط پذیرش برای هر دو مقطع ارشد و دکتری، داشتن مدرک کارشناسی هست.
فقط سایر پیش نیازها مثل نمرات دروس خاص و همینطور ددلاین ها رو در نظر داشته باشید.

December 15: Priority review for M.S. and Ph.D. applicants
January 2: All applicants seeking funding
March 15: Self-supported Ph.D. and all M.S. applicants
Competitive domestic M.S. applicants may be considered up until May 1 without priority review

RE: University Of California, Riverside - UCR - erfan_karimiaan - 26-04-2016

سلام من رشتم مهندسي تکنولوژي کامپيوتر و دارم ارشد ميخونم دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان و ترم يک هستم به قول دوستان خيلي درس ميخونم
ميخوام از همين الان که ترم يک فوق ليسانسم معدلم را بالا بيارم که بتونم دکتري در کشور آمریکا و یکی از دانشگاه های ایالت کالیفرنیا ادامه بدهم
ميخواستم ببينم ميتونيد راهنماييم کنيد که آيا غير درساا دانشگاهي بايد چه کلاسهاايي اضافه تر بروم و اينکه چه چيزهاي بيشتري ميخواييم ؟‌
و کلا چه دانشگاهي ميتونم اقدام کنم براي رشته کامپيوتر يا شبکه ؟
ايا دانشگاه داره کالیفرنیا که راحت پذیرش بده ؟؟
چه مدارکي بايد تا 2 سال ديگه که ميخواهم اقدام کنم بايد فراهم کنم يا چه فرم هايي بايد پر کنم ؟؟ من اصلا تو اين زمينه ها وارد نيستم و يک ساعته عضو سايتتون شدم...

RE: University Of California, Riverside - UCR - Ebish - 26-04-2016

(26-04-2016, 06:13 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام من رشتم مهندسي تکنولوژي کامپيوتر و دارم ارشد ميخونم دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان و ترم يک هستم به قول دوستان خيلي درس ميخونم
ميخوام از همين الان که ترم يک فوق ليسانسم معدلم را بالا بيارم که بتونم دکتري در کشور آمریکا و یکی از دانشگاه های ایالت کالیفرنیا ادامه بدهم
ميخواستم ببينم ميتونيد راهنماييم کنيد که آيا غير درساا دانشگاهي بايد چه کلاسهاايي اضافه تر بروم و اينکه چه چيزهاي بيشتري ميخواييم ؟‌
و کلا چه دانشگاهي ميتونم اقدام کنم براي رشته کامپيوتر يا شبکه ؟
ايا دانشگاه داره کالیفرنیا که راحت پذیرش بده ؟؟
چه مدارکي بايد تا 2 سال ديگه که ميخواهم اقدام کنم بايد فراهم کنم يا چه فرم هايي بايد پر کنم ؟؟ من اصلا تو اين زمينه ها وارد نيستم و يک ساعته عضو سايتتون شدم...

سلام دوست عزیز
با توجه به رزومه ای که شما قبلا هم اعلام کردید، شانس دریافت پذیرشتون از دانشگاه های کالیفرنیا بسیار پایین هست.
مگر اینکه معدل ارشد بالا همراه با نمره زبان و جی آر ای بالا و البته مقالات با کیفیت داشته باشید.
در ضمن شما بیشتر از یک ساعت هست که عضو سایت هستید :  تاریخ عضویت: 08-04-2016 ( حداقل پروفایلتون رو بررسی میکردید)