![]() |
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: مدیریت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) +---- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA) |
RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - bagher1370 - 24-01-2016 سلام آقای شاهین خیلی ممنون از پاسختون یه سوال دیگه: واسه سطح یکش هم مگه سابقه کار میخاد؟ کلا آزمون سختیه یا اسونه؟ و اینکه چند ماه روش وقت بذارم شانس قبولی دارم؟ بازم ممنون RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - Shihan - 24-01-2016 (24-01-2016, 01:27 AM)bagher1370 نوشته: سلام کلاً در سایت موسسه CFA اشاره شده ازمون Competitive and Difficult هست برای اینکه تعداد محدودی از افراد مجرب رو نیاز دارن. در خصوص سابقه کار هم جزو حداقل های اولیه است. از نظر زمانی و اینکه چقدر وقت بگذارید اطلاعاتی ندارم اما ازمون هر سال یکبار در ماه June برگذار میشه اما سطح level 1 در ماه دسامبر از متقاضی اخذ میشه. ضمناً بهتره برای سوالات فنی و جنرال با ایمیل موسسه info@cfainstitute.org ارتباط داشته باشید. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - bagher1370 - 25-01-2016 (24-01-2016, 09:27 AM)Shihan نوشته: کلاً در سایت موسسه CFA اشاره شده ازمون Competitive and Difficult هست برای اینکه تعداد محدودی از افراد مجرب رو نیاز دارن. در خصوص سابقه کار هم جزو حداقل های اولیه است. از نظر زمانی و اینکه چقدر وقت بگذارید اطلاعاتی ندارم اما ازمون هر سال یکبار در ماه June برگذار میشه اما سطح level 1 در ماه دسامبر از متقاضی اخذ میشه. ضمناً بهتره برای سوالات فنی و جنرال با ایمیل موسسه info@cfainstitute.org ارتباط داشته باشید. مرسی از جوابتون یه سوال دیگه ![]() بورس اراسموس هنوز هستش؟ و تو مدیریت هم بورس دارن؟ و اگه هنوز هست زمانش کیه؟ خیلی خیلی ممنون RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - AFTER - 26-01-2016 سلام دوستان می خوام بنا به تجربه خودم و اینکه الان دومین ترم هست که در یکی از بیزینس اسکولهای خوب آمریکای شمالی دارم دکتری بیزینس می خونم نکاتی رو بگم من جسته و گریخته یک سری از پستها (البته نه در این تاپیک) خوندم و حسی که بهم دست اینه که یه خورده نسبت به سختی پذیرش در دوره های دکتری مدیریت (بیزینس) بزرگ نمایی شده. ببینید ورود به دوره های دکتری دانشگاه های خیلی تاپ خیلی سخته، ولی توی دانشگاه های متوسط شما خیلی دانشجوی ایرانی می بینید، مثلا الان بیزینس اسکولهای کانادایی پر از دانشجوی ایرانی هستند. توی لبی که من هستم از 10 دانشجویی که اونجا هستیم، 4 تامون ایرانی هست. وضعیت بازار کار دکتری بیزینس در آمریکای شمالی خیلی خوب هست، فارغ التحصیل شدن از یک دانشگاه ها با رنک متوسط هم آینده خوبی داره. از رنک پایین حرف نمی زنم چون دانشگاه های رنک پایین دکتری بیزینس ندارند. البته در بیزینس اسکولهای تاپ هم ایرانی هست. بحث دیگه که دیدم بحث تغییر رشته است. ببینید بیشتر دانشجوهای دکتری بیزینس ، لیسانس مهندسی دارند یا رشته های دیگه، و بعدش هم ام بی ای خوندن، و اکثرا هم ام بی ای جنرال یعنی بدون هیچ گرایشی. و بعد اومدن دکتری بیزینس گرایشهای حسابداری، فاینانس، مارکتینگ و.... می خونند. پس لزومی نداره که لیسانس شما مرتبط باشه. بحث دیگه مقاله هست، همون طور که گفتم چون خیلی ها از ام بی ای اومدن، و ام بی ای هم پژوهشی نیست، مقاله ندارند. مقاله نداشتن یه چیز خیلی معمول هست. و البته خوبه که مقاله داشته باشید ولی فراموش نکنید که نه هر مقاله ای! خیلی مهمه که توی ژورنالهای معتبر چاپ شده باشه... اینجا خیلی از دانشجوهای دکتری بیزینس( تا حدودی بین گرایشها فرق می کنه) فارغ التحصیل میشن بدون هیچ مقاله ای، بعدها که پرفسور شدن برای tenure شدن مقاله می نویسند و باز هم تعداد مقاله هاشون زیاد نیست، اصولا اصلا مقاله دادن توی بیزینس کار راحتی نیست. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - Milados - 26-01-2016 (26-01-2016, 10:58 AM)AFTER نوشته: سلام دوستان سلام دوست من، من یه سوالی دارم. راستش من می خوام رشتم رو عوض کنم و عجیب به گرایش های مدیریتی علاقه دارم. کلا از نظر شخصیتی آدمی ام که دوستت دارم تو یه جمعی رهبری کنم. من الان رشتم برقِ و ارشدم و دارم می گیرم و احتمالا آمریکا تو یکی از دانشگاه های رنک داغون با فاند پذیرش دکتری بگیرم. من کلی از اقواممون در رابطه با اینجور رشته ها تعریف می کنند که اونجا زندگی می کنند و می گن نسبت به مهندسی هم خیلی درآمد بیشتری داره و بازار کار بهتری. من اگه قبول بشم و برم حتما این تغییر رشته رو انجام می دم و می خوام فقط از فاند دکتری ام تا زمانی که رشته مورد نظرم رو پیدا نکردم برای زندگی کردن استفاده کنم. هدفمم گرفتن یه مستر در زمینه های بیزینس می باشد. حالا به نظر شما که در فرمایشتون فرمودید می شه تغییر گرایش داد و بدون مقاله در این زمینه می شه پذیرش گرفت، این عمل ام تا چه حدی شدنی اِ ؟ پیشاپیش سپاسگذارم RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - AFTER - 26-01-2016 (26-01-2016, 01:40 PM)Milados نوشته: سلام دوست من،سلام در مورد بازار کار، برای یک پی اچ دی بیزینس فعلا شرایط کار آکادمیک خیلی خوبه در مورد بازار کار غیر آکادمیک برای کسایی که مستر یا ام بی ای دارند بازار کار خوب هست اما کار پیدا کردن توش به راحتی بازار کار مهندسی نیست، و تسلط به زبان و محیط هم اهمیت زیادی داره. و فکر نکنید که این تسلط به زبان و محیط چیزی هست که به راحتی به دست میاد. بله برای مستر شما می تونید تغییر گرایش بدین، ممکن هست که فول فاند بشین، یا پارشیال فاند بشین یا هیچی فاندی هم نگیرین. در دوره های مستر برخلاف دکتری بیزینس تضمینی به لحاظ فاند وجود نداره. برای دوره های ام بی ای که کلا فاند گرفتن خیلی سخته و جز موارد استثنایی محسوب میشه و نهایتا فقط یک بخشی از شهریه رو برای دوره های ام بی ای ویو می کنند. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - aminvahidi - 04-09-2016 سلام خدمت همه بزرگواران سوالی از محضر دوستان عزیزی که خارج از کشور هستند دارم. به خواست خدا به زودی دکتری خود را در رشته مهندسی صنایع - گرایش تحلیل سیستم تمام میکنم. قصد دارم برای پسادکتری (یا هر مقطع دیگری) به یکی از دانشگاه های آمریکا بروم. باتوجه به تجربه و شناخت شما کدام رشته بازار کار بهتری در خارج از کشور دارد؟ مدیریت؟ سیستم؟ یا تحقیق در عملیات؟ و کدام دانشگاه ها رو توصیه میکنید؟ موضوع تزم نیز در زمینه مدیریت، سیستم و تحقیق در عملیات بوده است. شخصا هم به فضای کاری عملیاتی علاقمندم تا صرفا تحقیقاتی و آکادمیک. سوابقم نیز به شرح زیر است: کارشناسی : صنایع شریف معدل 17.5- رتبه برتر استعداد درخشان کارشناسی ارشد : صنایع شریف 16.5 دکتری : صنایع علم و صنعت 19 زبان انگلیسی نمره عالی مقالات حدود 10 فارسی - 4 انگلیسی توصیه نامه از اساتید شریف و علم و صنعت سوابق تدریس : بالغ بر 10 ترم به صورت TA و استاد مدعو در شریف و علم وصنعت استاد مشاور تعدادی پایان نامه ارشد بالغ بر 10 پروژه یا سازمان در نقش مدیر میانی و ارشد- حدودا 7 سال سابقه کار مدیریتیپیشاپیش از پاسخهای مفصل دوستان ممنون RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - Shihan - 05-09-2016 (04-09-2016, 08:32 AM)aminvahidi نوشته: سلام خدمت همه بزرگواران ببنید به نظرم من شانستون برای دوره صنایع مناسب تر از مدیریت است بدلیل دوره های متعدد در دانشگاههای امریکا در این رشته و گرایش های گسترده. بهتره روی این مووضع اقدام کنید . اما در هر حال بدنبال زمینه های نزدیک و مناسب هم بگردید هر چند اکثراً در حوزه operation management و OR این روزها خوب داره کار میشه. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - morgan69 - 19-09-2016 سلام دوستان من کارشناسی و ارشدم رو مهندسی صنایع خوندم...هدف نهایی من رفتن به آمریکا و ادامه تحصیل و در نهایت کار کردنه... اما با توجه به معدل پایینی که تو رشته خودم دارم (به دلیل علاقه نداشتن به این رشته) فعلا فکر آمریکارو باید از ذهنم بیرون کنم... به رشته های مدیریتی و فایننس و بیزنس و مارکتینگ علاقه مند شدم...حالا سوال من اینه که آیا می تونم با لیسانس و ارشد صنایع یکی از این رشته ها رو در اروپا در مقطع ارشد بخونم؟ به چند تا دانشگاه آلمان ایمیل زدم، بعضیا اکی بودن و بعضیا (خصوصا مارکتینگ و بیزنس)گفتن که حتما باید لیسانست در همین رشته ها باشه.... یه سوال دیگه این که بعد از فارغ التحصیلی در ارشد این رشته ها(مدیریت و بیزنس و ....) از دانشگاه های آلمان ، شانس پذیرش با فاند رو از دانشگاه های آمریکا برای دکتری دارم یا نه؟ خیلی ممنون RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - Shihan - 20-09-2016 (19-09-2016, 07:22 PM)morgan69 نوشته: سلام دوستان بله میتونی بخونی اما در امریکا بیشتر روی نمره GMAT و TOEFL شما نظر دارن. حالا برای بیزینس میشه با داشتن نمرات خوب امیدوار بود. البته شما معدل دوره قبلی رو اشاره نکردی! |