آکادمیا کافه
اقامت دائم استرالیا SkillSelect - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: مهاجرت به استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: اقامت دائم استرالیا SkillSelect (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-SkillSelect)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - azii - 05-09-2015

با سلام به همگی
من عضو جدید گروه هستم
یه سوالی داشتم امیدوارم کسی باشه راه حل ارایه بده
دوستان من جواب اسسمنتم 4 ماهه امادست.مشکل اینجاست که جمع امتیازم 55 هست
گیر 5 امتیازم که چون رشته تحصیلم شیمی هست اسپانسرا ایلتس 7 میخان.
چطور میتونم بدون 7  (البته در حال حاضر میخونم اما خوب گرفتن 7 شاید زمان زیادی ببره که متاسفانه منم خیلی عجولم)یا راهی که زودتر منو به استرالیا برسونه این پروسه رو طی کنم؟؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Bahram - 05-09-2015

(05-09-2015, 12:53 AM)azii نوشته: با سلام به همگی
من عضو جدید گروه هستم
یه سوالی داشتم امیدوارم کسی باشه راه حل ارایه بده
دوستان من جواب اسسمنتم 4 ماهه امادست.مشکل اینجاست که جمع امتیازم 55 هست
گیر 5 امتیازم که چون رشته تحصیلم شیمی هست اسپانسرا ایلتس 7 میخان.
چطور میتونم بدون 7  (البته در حال حاضر میخونم اما خوب گرفتن 7 شاید زمان زیادی ببره که متاسفانه منم خیلی عجولم)یا راهی که زودتر منو به استرالیا برسونه این پروسه رو طی کنم؟؟

روزتون بخیر و خوش آمدید. 
مدرک مترجم حرفه ای مدارک یا مترجم نیمه حرفه ای ترجمه همزمان NAATI خودش ۵ امتیاز مثبت داره.
امتحانش هم چندان سخت نیست فقط کمی تمرین میخواد. جواب امتحان هم ۶ هفته ای حدودا زمان میبره. هزینه اش هم از آیلتس بسیار بیشتره(داخل استرالیا ۸۵۰ دلار حدودا) .

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - somaye l - 12-09-2015

دوستان کسی هست درباره ویزای 190استرالیا به من اطلاعات کامل بده و لیست مشاغلی که نیاز دارن و چه رشته تحصیلی باید داشته باشن ؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Bahram - 19-11-2015

(12-09-2015, 02:03 PM)somaye l نوشته: دوستان کسی هست درباره ویزای 190استرالیا به من اطلاعات کامل بده و لیست مشاغلی که نیاز دارن و چه رشته تحصیلی باید داشته باشن ؟

اطلاعات کامل در مورد این ویزای ۱۹۰ اینجا هست: http://www.border.gov.au/Trav/Visa-1/190-/Skilled-Nominated-visa-(subclass-190)-document-checklist

سوالتون چیه؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - مهمان - 20-11-2015

سلام دوستان من هشت ماه پیش جوای اسسمنتم اومدولی برای اینکه یه سال سنم رفت بالا پنج امتیاز ازدست دادم وبرای جبرانش باید هر چهارتا اسکیل ایلتس رو هفت بشم که واقعا سخته تا حالا هم سه بار امتحان دادم و هر سه بعر اورال 7و 7.5 گرفتم ولی ریدینگ و رایتینگ 6.5میشم از طرفی هم گفتن میشه ناتی امتحان بدم با توجه به اینکه ناتی خیلی طول میکشه چکار کنم گیج شدم
لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید چکار کنم
ممنونم

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Bahram - 22-11-2015

(20-11-2015, 09:50 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان من هشت ماه پیش جوای اسسمنتم اومدولی برای اینکه یه سال سنم رفت بالا پنج امتیاز ازدست دادم وبرای جبرانش باید هر چهارتا اسکیل ایلتس رو هفت بشم که واقعا سخته تا حالا هم سه بار امتحان دادم و هر سه بعر اورال 7و 7.5 گرفتم ولی ریدینگ و رایتینگ 6.5میشم از طرفی هم گفتن میشه ناتی امتحان بدم با توجه به اینکه ناتی خیلی طول میکشه چکار کنم گیج شدم
لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید چکار کنم
ممنونم

بله بهترین و معقولانه ترین راه اینه که برای آیلتس ۷ تلاش کنید. امتحان ناتی هزینه بسیار زیادی داره و به ریسک و زمانش اصلا نمیارزه. من فکر میکنم آیلتس ۷ خیلی راحتتر از امتحان ناتی قبول شدن باشه. فقط اراده قوی و پشتکار میخواد.

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - مهمان - 13-12-2015

سلام دوستان
من28 سال دارم
رشته تحصیلیم مهندسی نرم افزار از دانشگاه پیام نور معدل 14
مدت تحصیل از سال 85 تا 91
از 92/6 تا 94/6 هم خدمت سربازی بودم به عنوان امریه در یک اداره
سابقه بیمه ندارم ولی سابقه کار مرتبط هر چند سال که بخوام می تونم از شرکت معتبر جور کنم
و از سال 91 هم پروانه کسب خرده فروشی کامپیوتر دارم
برادرم سیتیزن استرالیا هستش و یه شرکت کوچک داره

به نظرتون بهترین روش واسه گرفتن ویزا واسه من چیه؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - j_shirazi - 03-02-2016

سلام
من برای اسس ACS اقدام کردم و مدارکم اسس شده به منو به تاریخ July 2015 اسس کردن. حالا یه فرصا بهم دادن برای ارسال مدارک و تغییر اسسم به RPL که میتونن منو به تاریخ March 2010 اسس کنن. اینم متن نامه :

Your qualifications have been assessed as meeting the ACS educational requirements, however we would like to provide you the opportunity to change your application type to a Recognition of Prior Learning (RPL) in order to be awarded an earlier skilled level requirement met date.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
If you would like to proceed under the current application type your skilled date would be reported on as July 2015.
^^^^^^^^
If you would like to change your application type to RPL as recommended and your RPL was successful the skilled date would be reported on as March 2010.
 ^^^^^^^^

در ضمن من 12 سال سابقه دارم ولی تازه لیسانس گرفتم یعنی همین July 2015 و به 8 سال سابقم برای امتیازشش نیاز دارم . حالا سوال اینه که این تاریخ در فراید اداره مهاجرت اصلا تاثیری داره ؟ چون باید تصمیم بگیرم برای RPL اقدام کنم یا با همین وضعیت اوکی کنم ؟

ممنونم

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - zara_mobi - 07-02-2016

سلام 
من يه سوال داشتم از خدمتتون
من واسه استراليا اقدام كردم و زمانيكه فرم EOI تو Skill select رو پر كردم آيلتس همسرم اعتبار داشت. 3 فوريه واسم دعوتنامه اومد و اين در حالي بود كه تاريخ اعتبار آيلتس ايشون(كه سه ساله است) گذشته بود ولي هنوز اسسمنت ايشون اعتبار داره.
تو اين مدت من بخاط سنم ازم 5 امتياز كم شد و بطور خودكار تو skill select اعمال شد ولي موضوع آيلتس ايشون اعمال نشد و با وجود اين شرايط واسم دعوتنامه اومد.
مي خواستم بدونم من با اين شرايط ميتونم لاج كنم يا خير؟
ممنون ميشم اگه راهنماايم كنين.

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - .Shahrzad - 16-04-2016

سلام 
من چندتا سوال داشتم ممنون ميشم اگر جواب بدهيد ،
من ارشد مهندسي پزشكي دارم ليسانس ام برق كنترل بود ، همسر هم ارشد الكترونيك دارند كه ليسانس هم الكترونيك بودن ، 
ميخواستيم براي ويزا ١٨٩ اقدام كنيم اما چون هيچ سابقه كاري نداريم ، بعضي از وكيل ها مي گفتند نمي توانيد چون اصل اين نوع ويزا بر پايه مهارت و سابقه كاري شماست ، اما بعضي ها ميگفتند با پروژه هايي كه تا حالا انجام دادين ميتوانيد CDR كامل كنيد ، كه اينجا بعضي از دوستان اشاره كردن ، جمع امتياز ما بدون سابقه كاري ٦٠ است ، ميخواستم بدونم چقدر شانس داريم كه بدون سابقه كاري اقدام كنيم ،
و اينكه چون من رشته كارشناسي و ارشدم با هم فرق ميكنه ميتوانم براي CDR از هردو رشته  استفاده كنم ؟