آکادمیا کافه
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) (/Thread-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - Torkan - 01-12-2016

(30-11-2016, 06:51 PM)elizabet2005 نوشته: سلام
همسرم(36 ساله) و من و پسر 8 ساله ام 28 نوامبر از ارمنستان ریجکت شدیم برای بار دوم.من شرایط مون رو مینوسم لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست!!
همسرم تاره لیسانس کامپیوتر اش رو از هند گرفته( یه مدرک فوق دیپلم شهرسازی از ایران داره)و سابقه کار تو شرکت راهداری پدرش داره و قبلش ISP داشته!!
از دانشگاه Marquette در میلواکی پذیرش داره در رشته فوقcomputing
بار اول از سفارت آمریکا در هند ریحکت شدیم( اون موقع ساکن هند بودیم)! آفیسر در زمان مصاحبه چند دقیقه با دقت DS 160 مون رو خوند و از همسرم چند تا سوال کرد و پرسید استادی پلن ات چیه ! همسرم یکم حول شده بود و نتونست خوب جواب بده ! گفت که می خوام بعد فوقم برگردم ایران و شرکت خانوادگی مونو( راهداری) تو زمینه آی تی و نرم افزار های ترافیکی گسترش بدم! افسر هم چند دقیقه فقط تایپ میکرد و حتی یه دونه مدرک هم بجز DS 160 نگرفت!!!!!!!آخرشم یه برگه داد با بند 214 ریجکت کرد و گفت که شما واسه این نوع ویزا صلاحیت ندارین!!!!
تقریبا 2 ماه بعدترش یعنی همین دوشنبه ما از ایروان با همون بند ریجکت شدیم! این دفعه آفیسر تا F1 رو دید با یه لبخندی به فارسی گفت "اههه به Marquette میروید؟؟!!" بعدش به همسرم گفت چرا می خوای این رشته رو بخونی؟؟ که همسرم گفت به خاطر کورس استراکچرش که ترکیب چند زمینه است و منو آماده میکنه که وقتی برگشتم ایران موقعیت های شغلی بهتری گیرم بیاد و هیچی از شرکت خانوادگی شون نگفت اینبار!!
بعد آفیسر کارت معافیت اش رو دید و علت اش رو پرسید که گفت سربازی ام رو خریدم!!اونم گفت بهتراز دردسرشه!!  بعدش رزومه اش رو دید و گفت در زمینه سیویل اینجییرگ هم کار کردی!! که همسرم گفت بله ولی قبلش ISP داشتم و در هند هم لیسانس کامپیوتر گرفتم !که اینجا یکمی نظرش جلب شد و دوباره تو کامپیوترش رو چک کرد انگار اصلا DS 160 نخونده و ما سر کار بودیم و سوالاش همین طوری بوده!!
بعد پرسید این چندتا زبون برنامه نویسی که نوشتی تو لیسانست خوندی!!
بعد برگه 1/3 شهریه رو که اسکالر شیپ دادن رو خواست و پرسید پدر همسرم چیکاره است که اسپانسر شده ولی BS رو نخواست و همسرم گفت شرکت داره100000$ درآمدشه سالانه و بعدشم افیسر شروع کرد 7-8 دقیقه تایپ کردن و بعدش ریجکت کرد!! موقع رفتن با لبخند گفت که اگه خواستین می تو نید دوباره اپلای کنین!! ما سند و کلی مدارک دیگم ترجمه کرده بودیم که اصلا ندید!! Sad

درود
هند که هیچی! ایروان هم بدون فاند اصلا!
همانطور که بابک خان گفتن دلیلش تقریبا روشن بوده. اینکه شما واسه ارشد میرید تا برگردید و شرکت رو ادامه بدید به نظرم اغراقه!افسر پیش خودش میگه خب دو سال ارشد خوندن چه کمکی به شما خواهد کرد که برگردین و شرکت رو گسترش بدین.
اینکه درامد خودتون هم اونقدره راحت افسر رو مجال میکنه که میرین بمونین. 
از یه دانشگاه بهتر اقدام کنید از سفارت در انکارا.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - szeinalilathori - 22-02-2018

دوستان عزیز سلام 
من 21 فوریه ساعت ۱۰ ایروان مصاحبه داشتم، امروز فقط یه آقای جوون مو مشکی تمام مصاحبه ها رو انجام میداد. بعد از مراحل اولیه، حدود ۱۱ بود که نوبت من شد. 
اول پاسپورت، I-20 رو خواست که من پرسیدم نامه فاند دپارتمان و ادمیشن دانشگاه رو هم بدم؟ گفت بله کلش رو بده.
۱- so you're going for a funded PhD in University of X, correct?
Yes,
2-and you are working as an assistant in Sharif University, ok?
Yes
بعدم CV رو خواست و چند دقیقه از روی قسمت research interest و بقیه قسمتهاشروع کرد تایپ کردن، من تمام مدت بهش با لبخند زل زده بودم، و تقریبا بعد پنج دقیقه گفت همه چیز نرماله و لازمه administrative processانجام بشه و برگه کلیرنس رو بهم تحویل داد. گفت از این سایت داخل برگه میتونی هر چند وقت یکبار وضعیتت رو چک کنی و بعد از اینکه ویزات approve شد، یا خودت بیا یا از طریق آژانس واست رو بفرست برای ویزا.
امروز یه آقایی هم برای دکتری شیمی بودن ایشون هم کلیرنس خوردند، یه آقایی که رشتشون برق بود returning اقدام کرده بودند هم کلیرنس خوردند، خانمی برای j1 فیزیک اقدام کرده بودند که کلیرنس خوردند، اقایی هم j1 تربیت بدنی بودند که قبلاً از دو جای دیگه ریجکت شده بودند کلیرنس خوردند، یه آقایی هم f2 بودند که کلیرنس خوردند، فقط یه خانمی بودن که واسه مستر معماری سلف فاند اقدام کرده بودند، برادرشون ویزای eb1 داشته و بعدم گرین کارت گرفته بوده، این خانم قبلا از دوبی ریجکت شده بودند و امروز هم ریجکت شدند متاسفانه. بعدا که با این خانم صحبت کردم متوجه  شدم توی مصاحبه هاش فارسی  صحبت میکرده، اینکه این دلیلی برای ریجکتی می‌تونه باشه یا نه رو نمیدونم، اما زیاد از دوستان شنیدم که حتما در مصاحبه انگلیسی صحبت کنید. سهاز پدر مادرها هم بودند برای ویزای توریستی، که  یکیشون ریجکت شدند و دوتاشون رو گفته بودند کیسشون رو بررسی می‌کنند و خبر میدن بهشون.
در کل نسبت به تصوری که از مصاحبه سفارت داشتم، همه چیز خیلی راحتتر پیش رفت. من حدود دو هفته برای سوالای مختلف که دوستان می‌گفتند تمرین میکردم، سعی کرده بودم بهترین جوابها و کم حاشیه ترینها رو بگم. اما خوب اصلا کار به اونجاها نکشید و در نهایت با دو تا yes مصاحبه من تموم شد. مهمترین مسیله کیس من به نظر خودم gap طولانیم بود که اصلا مطرح نشد. اصلا نیازی به bs نبود همون‌طور که عموما دوستان با تجربه تر می‌گفتند. من هم هیچ مدرک اضافه ای غیر از پاس، i20، فاند لتر دانشکده، نامه ادمیشن دانشگاه تحویل ندادم. 
تقریبا بعد از نصف روز هم یه ایمیل دریافت کردم حاوی یازده سوال که تقریبا مشابه سوالهای فرم ds160 هست.
خیلی از دوستان راهنماییم کرده بودند از همشون ممنونم Smile Heart
امیدوارم همه موفق باشند و به راحتی ویزا بگیرند.
ارادتمند
الهام

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - ekin - 11-03-2018

(22-02-2018, 08:12 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام 
من 21 فوریه ساعت ۱۰ ایروان مصاحبه داشتم، امروز فقط یه آقای جوون مو مشکی تمام مصاحبه ها رو انجام میداد. بعد از مراحل اولیه، حدود ۱۱ بود که نوبت من شد. 
اول پاسپورت، I-20 رو خواست که من پرسیدم نامه فاند دپارتمان و ادمیشن دانشگاه رو هم بدم؟ گفت بله کلش رو بده.
۱- so you're going for a funded PhD in University of X, correct?
Yes,
2-and you are working as an assistant in Sharif University, ok?
Yes
بعدم CV رو خواست و چند دقیقه از روی قسمت research interest و بقیه قسمتهاشروع کرد تایپ کردن، من تمام مدت بهش با لبخند زل زده بودم، و تقریبا بعد پنج دقیقه گفت همه چیز نرماله و لازمه administrative processانجام بشه و برگه کلیرنس رو بهم تحویل داد. گفت از این سایت داخل برگه میتونی هر چند وقت یکبار وضعیتت رو چک کنی و بعد از اینکه ویزات approve شد، یا خودت بیا یا از طریق آژانس واست رو بفرست برای ویزا.
امروز یه آقایی هم برای دکتری شیمی بودن ایشون هم کلیرنس خوردند، یه آقایی که رشتشون برق بود returning اقدام کرده بودند هم کلیرنس خوردند، خانمی برای j1 فیزیک اقدام کرده بودند که کلیرنس خوردند، اقایی هم j1 تربیت بدنی بودند که قبلاً از دو جای دیگه ریجکت شده بودند کلیرنس خوردند، یه آقایی هم f2 بودند که کلیرنس خوردند، فقط یه خانمی بودن که واسه مستر معماری سلف فاند اقدام کرده بودند، برادرشون ویزای eb1 داشته و بعدم گرین کارت گرفته بوده، این خانم قبلا از دوبی ریجکت شده بودند و امروز هم ریجکت شدند متاسفانه. بعدا که با این خانم صحبت کردم متوجه  شدم توی مصاحبه هاش فارسی  صحبت میکرده، اینکه این دلیلی برای ریجکتی می‌تونه باشه یا نه رو نمیدونم، اما زیاد از دوستان شنیدم که حتما در مصاحبه انگلیسی صحبت کنید. سهاز پدر مادرها هم بودند برای ویزای توریستی، که  یکیشون ریجکت شدند و دوتاشون رو گفته بودند کیسشون رو بررسی می‌کنند و خبر میدن بهشون.
در کل نسبت به تصوری که از مصاحبه سفارت داشتم، همه چیز خیلی راحتتر پیش رفت. من حدود دو هفته برای سوالای مختلف که دوستان می‌گفتند تمرین میکردم، سعی کرده بودم بهترین جوابها و کم حاشیه ترینها رو بگم. اما خوب اصلا کار به اونجاها نکشید و در نهایت با دو تا yes مصاحبه من تموم شد. مهمترین مسیله کیس من به نظر خودم gap طولانیم بود که اصلا مطرح نشد. اصلا نیازی به bs نبود همون‌طور که عموما دوستان با تجربه تر می‌گفتند. من هم هیچ مدرک اضافه ای غیر از پاس، i20، فاند لتر دانشکده، نامه ادمیشن دانشگاه تحویل ندادم. 
تقریبا بعد از نصف روز هم یه ایمیل دریافت کردم حاوی یازده سوال که تقریبا مشابه سوالهای فرم ds160 هست.
خیلی از دوستان راهنماییم کرده بودند از همشون ممنونم Smile Heart
امیدوارم همه موفق باشند و به راحتی ویزا بگیرند.
ارادتمند
الهام
با سلام!
دوست عزیز عرض تبریک می خواستم بپرسم که مدت زمان گپ تحصیلی (طولانی) شما چقدر می باشد؟
ممنون و سپاسگذارم.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - szeinalilathori - 12-03-2018

(11-03-2018, 11:46 PM)ekin نوشته: با سلام!
دوست عزیز عرض تبریک می خواستم بپرسم که مدت زمان گپ تحصیلی (طولانی) شما چقدر می باشد؟
ممنون و سپاسگذارم.
@ekin عزیز سلام

من سپتامبر 2012 فارغ التحصیل شدم و برای پاییز 2018 پذیرش گرفتم. البته به مدت 3.5 سال سابقه کاری دارم و اواخر این مدت رو هم به مدت چند ماه در آزمایشگاه استادی که ارشدم با ایشون همکاری داشتم مدتی مشغول شدم.  Smile 

ارادتمند
الهام

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - ekin - 13-03-2018

(12-03-2018, 12:49 AM)szeinalilathori نوشته: @ekin عزیز سلام

من سپتامبر 2012 فارغ التحصیل شدم و برای پاییز 2018 پذیرش گرفتم. البته به مدت 3.5 سال سابقه کاری دارم و اواخر این مدت رو هم به مدت چند ماه در آزمایشگاه استادی که ارشدم با ایشون همکاری داشتم مدتی مشغول شدم.  Smile 

ارادتمند
الهام
با سلام!
باز هم تبریک عرض می کنم. برایتان آرزوی موفقیت های روز افزون دارم.
بنده هم پذیرش گرفتم برای فال 2018. متاسفانه بنده فارغ التحصیل 2010 هستم. درست هست که در مصاحبه شما صحبت از این حرف ها نشد، اما در کل آیا شما توصیه در جهت چگونگی توضیح، توصیف و یا توجیه این گپ طولانی مدت را دارید؟ شما چطور می خواستید این گپ را تشریح کنید اگر می پرسیدند ازشما؟
ممنون از لطفتان.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - szeinalilathori - 13-03-2018

(13-03-2018, 02:26 AM)ekin نوشته: با سلام!
باز هم تبریک عرض می کنم. برایتان آرزوی موفقیت های روز افزون دارم.
بنده هم پذیرش گرفتم برای فال 2018. متاسفانه بنده فارغ التحصیل 2010 هستم. درست هست که در مصاحبه شما صحبت از این حرف ها نشد، اما در کل آیا شما توصیه در جهت چگونگی توضیح، توصیف و یا توجیه این گپ طولانی مدت را دارید؟ شما چطور می خواستید این گپ را تشریح کنید اگر می پرسیدند ازشما؟
ممنون از لطفتان.
دوست عزیز سلام

ممنونم از تبریک و آرزوی خوبتون؛ متقابلا منم امیدوارم که راهی که شروع کردید براتون پر باشه از شادی و موفقیت. Smile 

بابت توجیه؛ مهمترین مسئله اینه که شما تا جایی که میتونید گپ رو پر کنید و البته این پر کردن باید با توجه به مواردی که در رزومه و SoP ذکر کردید کاملا منطبق باشه. همه چی باید با هم بخونه. 
در مورد خودم؛ من در رزومه سابقه کاریم رو از کار دانشجویی شروع کرده بودم،بعد کارمندی به مدت 3.5 سال، تقریبا یه گپ یه ساله این وسط بود که تصمیم داشتم چنانچه آفیسر سوال کرد با این توجیه که برای آزمونهای TOEFL و GRE آماده میشدم پرش کنم و بعد هم من در رزومه و هم SoP اشاره کرده بودم که در یه آزمایشگاه تحقیقاتی به مدت چندماه مشغول به کار شدم. عملا این تاریخ ها طوری چیده شده بود که تا قبل پذیرش رو برای من پر میکرد.
البته من دیدم دوستانی که به هر دلیلی سابقه کار ندارند و gap دارند با مواردی مثل تدریس خصوصی چه در درسهای تخصصی رشته خودشون و حتی در بعضی موارد با تدریس خصوصی زبان این بازه رو توجیه می کنند. یکی از دوستان من تقریبا شرایط gap مشابه شما داشتند و به همین شیوه عمل کردند و ویزا هم گرفتند.

چند توصیه دوستانه:
حتما با دقت زیاد و با توجه به CV و SoP، فرم DS رو طوری که همه چی با هم بخونه پرکنید. 
قبل مصاحبه حتما تمرین کنید و جوابایی که میخواید به آفیسر بدید چند بار خودتون مرور کنید ببینید به نظرتون منطقی هست یا نه و کلمات مورد دار رو هم از صحبتاتون حذف کنید. 
روز مصاحبه اطلاعات اضافی ندید هر چه بیشتر ذهن آفیسر مشغول جزئیات بشه از شما توضیح بیشتری خواهد خواست و احتمال گیج شدنش بیشتر میشه (این نظر شخصیه Wink  ). 
اول از همه خودتون به صحبتاتون باور داشته باشید و با اعتماد بنفس کامل این صحبت ها رو به صورت کاملا شمرده و روون به آفیسر تحویل بدید. (لازم نیست مهارت زیادتون در speaking رو، روز مصاحبه نشون بدید. Big Grin )  

ارادتمند
الهام

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - ekin - 13-03-2018

(13-03-2018, 09:36 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

ممنونم از تبریک و آرزوی خوبتون؛ متقابلا منم امیدوارم که راهی که شروع کردید براتون پر باشه از شادی و موفقیت. Smile 

بابت توجیه؛ مهمترین مسئله اینه که شما تا جایی که میتونید گپ رو پر کنید و البته این پر کردن باید با توجه به مواردی که در رزومه و SoP ذکر کردید کاملا منطبق باشه. همه چی باید با هم بخونه. 
در مورد خودم؛ من در رزومه سابقه کاریم رو از کار دانشجویی شروع کرده بودم،بعد کارمندی به مدت 3.5 سال، تقریبا یه گپ یه ساله این وسط بود که تصمیم داشتم چنانچه آفیسر سوال کرد با این توجیه که برای آزمونهای TOEFL و GRE آماده میشدم پرش کنم و بعد هم من در رزومه و هم SoP اشاره کرده بودم که در یه آزمایشگاه تحقیقاتی به مدت چندماه مشغول به کار شدم. عملا این تاریخ ها طوری چیده شده بود که تا قبل پذیرش رو برای من پر میکرد.
البته من دیدم دوستانی که به هر دلیلی سابقه کار ندارند و gap دارند با مواردی مثل تدریس خصوصی چه در درسهای تخصصی رشته خودشون و حتی در بعضی موارد با تدریس خصوصی زبان این بازه رو توجیه می کنند. یکی از دوستان من تقریبا شرایط gap مشابه شما داشتند و به همین شیوه عمل کردند و ویزا هم گرفتند.

چند توصیه دوستانه:
حتما با دقت زیاد و با توجه به CV و SoP، فرم DS رو طوری که همه چی با هم بخونه پرکنید. 
قبل مصاحبه حتما تمرین کنید و جوابایی که میخواید به آفیسر بدید چند بار خودتون مرور کنید ببینید به نظرتون منطقی هست یا نه و کلمات مورد دار رو هم از صحبتاتون حذف کنید. 
روز مصاحبه اطلاعات اضافی ندید هر چه بیشتر ذهن آفیسر مشغول جزئیات بشه از شما توضیح بیشتری خواهد خواست و احتمال گیج شدنش بیشتر میشه (این نظر شخصیه Wink  ). 
اول از همه خودتون به صحبتاتون باور داشته باشید و با اعتماد بنفس کامل این صحبت ها رو به صورت کاملا شمرده و روون به آفیسر تحویل بدید. (لازم نیست مهارت زیادتون در speaking رو، روز مصاحبه نشون بدید. Big Grin )  

ارادتمند
الهام
دوست بزرگوار سلام.
از لطفتان بینهایت متشکرم. توضیحاتتان کامل و ارزنده می باشد. البته بنده کاستی های دیگری هم دارم. از قبیل معدل پایین لیسانس و ارشد و همینطور مجرد بودن با وجود سن زیاد. فقط دعا می کنم به چنین چیزهایی اهمیت ندهند در مصاحبه! ببخشید که وقتتان را می گیرم. سوال دیگری هم که داشتم این هست که آیا می شود CV و SOP را تغییر داد؟ (منظورم تغییر محتوای آنی که به سفارت می دیم با آنی که به دانشگاه فرستاده ایم موقع اپلای).
با تشکر فراوان.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - szeinalilathori - 13-03-2018

(13-03-2018, 05:46 PM)ekin نوشته: دوست بزرگوار سلام.
از لطفتان بینهایت متشکرم. توضیحاتتان کامل و ارزنده می باشد. البته بنده کاستی های دیگری هم دارم. از قبیل معدل پایین لیسانس و ارشد و همینطور مجرد بودن با وجود سن زیاد. فقط دعا می کنم به چنین چیزهایی اهمیت ندهند در مصاحبه! ببخشید که وقتتان را می گیرم. سوال دیگری هم که داشتم این هست که آیا می شود CV و SOP را تغییر داد؟ (منظورم تغییر محتوای آنی که به سفارت می دیم با آنی که به دانشگاه فرستاده ایم موقع اپلای).
با تشکر فراوان.
دوست عزیز سلام

خواهش میکنم، خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم. Smile 
معدل حز مواردی هست که دانشگاه برای پذیرش به شما در نظر میگیره، من ندیدم سفارت در این موارد ورود کنه. همینطور مجرد بودن شما براشون اهمیتی نداره.
تغییر CV و SoP هم تا جاییکه من دیدم از مواردیه که بسته به سفارت متغیره؛ مثلا شنیدم که ارمنستان به تغییرشون به شدت حساسه. اینکه واقعا دانشگاه نمونه ای که شما بهشون ارائه دادید رو برای سفارت میفرسته یا نه رو نمیدونم اما بین تجارب دوستان دیدم که آفیسر مستقیما پرسیده آیا این همون CV و SoP هست که شما به دانشگاه ارائه دادید یا خیر؟ Rolleyes اما گویا قبرس به تغییرات چندان حساس نیست (حداقل تا الان که من شنیدم از دوستان) 
توصیه من: اگه کلمه ی حساس خاصی که در لیست TAL اشاره شده رو در CV یا SoP ندارید، اصلا تغییری ندید و همونها رو ارائه بدید. با توجه به شرایط فعلی چنانچه fund دارید (موردی که ایروان به نظر میرسه بیشتر بهش اهمیت میده) و میتونید gap رو پوشش بدید (در فرم DS-160) به سفارت ایروان مراجعه کنید.

ارادتمند
الهام

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - ladan.avz - 10-04-2018

سلام‌دوستان. ما از ارمنستان چند روز پیش ریجکت شدیم. برای ویزای جی سلف فاند از دانشگاه رنک ۵۰ خودم و همسرم و دخترم اقدام کرده بودیم. هر دو هیات علمی هستیم. یه خواهر تو امریکا دارم. آفیسر گفتن که پول شما برای اونجا کافی نیست و باور ندارم این پول تو حساب مال خودتون باشه و با بند 214b ریجکت کرد! سی وی رو و پروپزالم رو دید. بانک استیتمنت و گردش حساب. دیگه هیچ مدرکی نگاه نکرد. فقط از حقوقم پرسید و اینکه چرا نامه مجوز دانشگاه ندارم که گفتم بخاطر تعطیلات عید جلسه هنوز برگذار نشده. فقط اگه فاند دارید برید ارمنستان.

RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان (ارمنستان) - ekin - 17-05-2018

(13-03-2018, 06:11 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

خواهش میکنم، خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم. Smile 
معدل حز مواردی هست که دانشگاه برای پذیرش به شما در نظر میگیره، من ندیدم سفارت در این موارد ورود کنه. همینطور مجرد بودن شما براشون اهمیتی نداره.
تغییر CV و SoP هم تا جاییکه من دیدم از مواردیه که بسته به سفارت متغیره؛ مثلا شنیدم که ارمنستان به تغییرشون به شدت حساسه. اینکه واقعا دانشگاه نمونه ای که شما بهشون ارائه دادید رو برای سفارت میفرسته یا نه رو نمیدونم اما بین تجارب دوستان دیدم که آفیسر مستقیما پرسیده آیا این همون CV و SoP هست که شما به دانشگاه ارائه دادید یا خیر؟ Rolleyes اما گویا قبرس به تغییرات چندان حساس نیست (حداقل تا الان که من شنیدم از دوستان) 
توصیه من: اگه کلمه ی حساس خاصی که در لیست TAL اشاره شده رو در CV یا SoP ندارید، اصلا تغییری ندید و همونها رو ارائه بدید. با توجه به شرایط فعلی چنانچه fund دارید (موردی که ایروان به نظر میرسه بیشتر بهش اهمیت میده) و میتونید gap رو پوشش بدید (در فرم DS-160) به سفارت ایروان مراجعه کنید.

ارادتمند
الهام

با سلام و عرض ادب!
دوست بزرگوار بنده سوم ماه می مصاحبه ام بود تو آنکارا! مصاحبه خیلی خوب بود، من به همه سوالات آفیسر عصبی جواب دادم محکم و مختصر! همینطور 6 سوال آنکارا را هم پر کردم و پریروز فرستادم. من حالا یک سوال دیگری هم از شما دارم. من سابقه فعالیت های سیاسی دارم و زندان هم افتاده ام. (مصائب مسیح  Sad Big Grin ). برخی از اخبار مربوطه را گفتم دوستان پاک کنن از اینترنت. ولی بنا به صلاحدید بعضی از دوستان من بقیه موارد را پاک نکردم. الان فقط 3 تا خبر در مورد من تو اینترنت هست. و این اخبار کمی ملایم تر هستند و کلا اخبار مربوط به دستگیری و زندان را پاک کردم. به نظر شما این اخبار به نفع من هست یا به ضررم. کلا در این مورد گیج می زنم. 
با تشکر از وقت گرانقدرتان.