آکادمیا کافه
نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: سنگاپور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1)
+----- انجمن: تحصیل در سنگاپور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1)
+----- موضوع: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور (/Thread-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - Shihan - 04-08-2014

(04-08-2014, 10:03 AM)'aminjvd' نوشته:
یک هفته بعد از مصاحبه اسکایپ، 2 هفته پیش استادم میل زد که شورت لیست نهایی شدم. گفت منتظر سینگا بمونم. گفت توی سپتامبر باید بریم برای مصاحبه. حالا بده یه ایمیل به سینگا بدم بپرسم چه زمانی خبرمون میکنن یا منتظر بمونم؟

خب همینطور که گفتم . شما باید منتظر اینیل بمونی. نه همون منتظر باش اما اگر از نیمه اگوست گذشت اینکار رو انجام بده. بهتره فعلاً صبوری پیشه کنی.

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - aminjvd - 06-08-2014

دعوت نامه من امروز برام میل شد. برای 9 سپتامبر باید اونجا باشم.
بدترین مشکل سنگاپور از نظر شما چیه؟

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - Shihan - 06-08-2014

(06-08-2014, 12:54 PM)'aminjvd' نوشته: دعوت نامه من امروز برام میل شد. برای 9 سپتامبر باید اونجا باشم.
بدترین مشکل سنگاپور از نظر شما چیه؟

تبریک و با ارزوی موفقیت در مصاحبه پیش رو. من فکر نمیکنم مشکل خیلی خاصی با سنگاپور داشته باشی. اینها هم بخشی از زندگی اونجاست که از دوستم نقل قول میکنم.
سنگاپور کشور بسیار امنی است ضمنا تمیز است. اگر بتوانید در امد بالا داشته باشید خوب است. اگر در ایران خانه ماشین و حقوق و در امد خوبی دارید وقتی به اینجا بیایید سطح زندگی شما دچار یک افت محسوس می شود چون اجاره خانه گران و فکر ماشین را هم باید از سرتان بیرون کنید. جای خوبی برای مجردهاست چون بایک اتاق مشکل مسکنشان حل می شود. اگر 2 نفر کار کنید خوب است هرچند برای طولانی مدت فایده ندارد چون امکان گرفتن اقامت و به خصوص شهروندی بسیار کم و مشکل است.

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - aminjvd - 06-08-2014

(06-08-2014, 02:51 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
تبریک و با ارزوی موفقیت در مصاحبه پیش رو. من فکر نمیکنم مشکل خیلی خاصی با سنگاپور داشته باشی. اینها هم بخشی از زندگی اونجاست که از دوستم نقل قول میکنم.
سنگاپور کشور بسیار امنی است ضمنا تمیز است. اگر بتوانید در امد بالا داشته باشید خوب است. اگر در ایران خانه ماشین و حقوق و در امد خوبی دارید وقتی به اینجا بیایید سطح زندگی شما دچار یک افت محسوس می شود چون اجاره خانه گران و فکر ماشین را هم باید از سرتان بیرون کنید. جای خوبی برای مجردهاست چون بایک اتاق مشکل مسکنشان حل می شود. اگر 2 نفر کار کنید خوب است هرچند برای طولانی مدت فایده ندارد چون امکان گرفتن اقامت و به خصوص شهروندی بسیار کم و مشکل است.

اتفاقا من خیلی توی ذهنمه که برای استادی توی دانشگاههای خودشون اقدام بکنم بعدم شهروندی!
منکه وضعیت مالی خوبی ندارم، پس امیدوارم به مشکلی نخورم.
یه سئوال مهم: مصاحبه قراره تخصصی باشه؟ یعنی توی کارای پژوهشی که انجام دادم قراره ریز بشن؟

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - Shihan - 07-08-2014

(06-08-2014, 09:57 PM)'aminjvd' نوشته:
اتفاقا من خیلی توی ذهنمه که برای استادی توی دانشگاههای خودشون اقدام بکنم بعدم شهروندی!
منکه وضعیت مالی خوبی ندارم، پس امیدوارم به مشکلی نخورم.
یه سئوال مهم: مصاحبه قراره تخصصی باشه؟ یعنی توی کارای پژوهشی که انجام دادم قراره ریز بشن؟

امیدوارم که در این راه و مسیری مورد نظر موفق خواهی بود. در خصوص مصاحبه بیشترین محوریت بصورت ترکیبی از سوالات جنرال و اکادمیک هست بعنوان مثال:
1- لطفا خودتان را معرفی نموده و سوابق آکادمیک تان را بیان نمایید.
2- انگیزه شما برای ادامه تحصیل و دکتری چیست؟
3- پس از اتمام دکتری، به دنبال چه شغل یا حرفه ای هستید؟
4- آیا فکر میکنید میتوانید با شرایط زندگی در سنگاپور کنار بیایید؟ چقدر در مورد سنگاپور اطلاعات دارید؟
5- ارتباط پیش زمینه ی تحصیلی تان با این رشته که قراره تحصیل کنی را چطور میتوانید توجیه کنید؟
6- رتبه (رنک) دانشگاه شما در ایران چطور است؟
7- خدمت سربازي داريد؟
8- کشور یا دانشگاههای دیگر هم اپلای کردید؟؟

و سوالاتی در همین حدود - موفق باشی

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - aminjvd - 07-08-2014

طبق دانشتون میشه سئوالاتی زیر روهم جواب بدید:
1- این سئوالاتی که توی پست قبلی گفتید رو که توی مصاحبه اسکایپ جواب دادم. منظورتون اینه که همچون سئوالاتی رو دوباره مسئولین خود سینگا می پرسن؟
2- واقعا با این همه دردسر شما افرادی رو میشناسید که بعد از این مصاحبه رد شده باشن؟
3- همون استادی که از ابتدا بهم ایمیل زد قراره سوپروایزرم باشه (در صورت قبولی)؟ دیروز بهش ایمیل زدم قبل از مصاحبه ببینمش اما هنوز جواب نداده
بسیار متشکرم

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - Shihan - 07-08-2014

(07-08-2014, 06:29 PM)'aminjvd' نوشته: طبق دانشتون میشه سئوالاتی زیر روهم جواب بدید:
1- این سئوالاتی که توی پست قبلی گفتید رو که توی مصاحبه اسکایپ جواب دادم. منظورتون اینه که همچون سئوالاتی رو دوباره مسئولین خود سینگا می پرسن؟
2- واقعا با این همه دردسر شما افرادی رو میشناسید که بعد از این مصاحبه رد شده باشن؟
3- همون استادی که از ابتدا بهم ایمیل زد قراره سوپروایزرم باشه (در صورت قبولی)؟ دیروز بهش ایمیل زدم قبل از مصاحبه ببینمش اما هنوز جواب نداده
بسیار متشکرم

بله. اینها برخی از نمونه سوالات سینگاست که دوستان رفتن و ازشون پرسیدن.
وقتی برای شما دعوت به مصاحبه سینگا میاد تقریباً بالای 70% کار رو بدونید که حل شده. من به شخصی با کسی مکاتبه ای نداشتم.
این هم ممکنه کمک  کنه که استادت رو قبل مصاحبه ببینی.

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - ahmadpashaei - 07-08-2014

(07-08-2014, 06:29 PM)'aminjvd' نوشته: طبق دانشتون میشه سئوالاتی زیر روهم جواب بدید:
بسیار متشکرم

سلام. شما برای دکتری اپلای کردین و من قبلا دکترای مستقیم. پس دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن ولی دوتای آخر رو تا جاییکه میتونم جواب میدم:
3- من دیدم تو سایت نوشته که شما میتونید بعد از ورود به اینجا هم استادتون رو عوض کنید.
2-بله، بعضی ها بعد از مصاحبه حضوری رد میشن و باید جدی بگیرید و آماده بشین خصوصا خوب حرف زدن.

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - oooemadiii - 11-08-2014

سلام
وققتون بخیر باشه

من برای بورس سینگا دعوت به مصاحبه شدم امکانش هست که پیرامون موضوع زیر منو راهنمایی کنید:

من شب آخر دقیقا در زمان deadline  شروع به اپلود کردن مدارکم کردم و دقیقاً وسطش سایت بسته شد. از طرفی برای سه استاد انتخابی روز قبلش ایمیل زدم که تا امروز اصلاً جوابی از اونها نیامده است. با این حال دعوت به مصاحبه شدم در حالیکه بچه ها با استادها و بعضا با تیم ا استار مصاحبه از طریق اسکایپ داشتند و بعد دعوت به مصاحبه در سنگاپور شدن. به نظر شما اینکه من اصلاً دعوت برای مصاحبه از طریق اسکایپ نشدم،  شانس منو کم می کنه و اصلاً این قضیه طبیعی است؟

به نظرتون از خو د ا استاراسم استادی که قبول کرده سوپروایزر من بشه و اسم دانشگاه رو بپرسم؟

[font][font]بی نهایت از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم[/font][/font]

RE: نحوه پذیرش و مدارک لازم برای دانشگاههای سنگاپور - Shihan - 11-08-2014

(11-08-2014, 12:55 AM)'oooemadiii' نوشته:   
سلام
وققتون بخیر باشه

من برای بورس سینگا دعوت به مصاحبه شدم امکانش هست که پیرامون موضوع زیر منو راهنمایی کنید:

من شب آخر دقیقا در زمان deadline  شروع به اپلود کردن مدارکم کردم و دقیقاً وسطش سایت بسته شد. از طرفی برای سه استاد انتخابی روز قبلش ایمیل زدم که تا امروز اصلاً جوابی از اونها نیامده است. با این حال دعوت به مصاحبه شدم در حالیکه بچه ها با استادها و بعضا با تیم ا استار مصاحبه از طریق اسکایپ داشتند و بعد دعوت به مصاحبه در سنگاپور شدن. به نظر شما اینکه من اصلاً دعوت برای مصاحبه از طریق اسکایپ نشدم،  شانس منو کم می کنه و اصلاً این قضیه طبیعی است؟

به نظرتون از خو د ا استاراسم استادی که قبول کرده سوپروایزر من بشه و اسم دانشگاه رو بپرسم؟

بی نهایت از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم

دروود بر شما.
ببین دوست عزیز. فکر کنم شما فایل و دعوت به مصاحبه ات خیلی ذقیق نیست!!!!!! بهتره متن ایمیل یا صفحه ای که شما رو دعوت کرده اینجا بذاری. چون اکثر بچه ها از طریق استاد یا ا-استار ابتدا یه مصاحبه داشتن و بعد دعوت به مصاحبه شدن!!!
الان شما برای بورس سینگا به سنگاپور دعوت شدی؟ یا تنها برای مصاحبه؟
- نیازی به درخواست نام از استادت نیست. چون در روز مصاحبه مشخص نیست چه افرادی حضور دارن.
در هر صورت چه از NUS - NTU پذیرش به همراه مصاحبه داری مشکلی نداره هر دو عالی هستن.