![]() |
پذیرش از اتریش در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- انجمن: تحصیل در اتریش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4) +----- موضوع: پذیرش از اتریش در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD) |
RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 12-06-2014 (12-06-2014, 07:14 PM)'Yamon' نوشته: با سلام اگر استاد بهت نامه و برگه پذیرش با سربرگ دانشگاه رو داده مشکلی نیست. اما بهتره ازش بپرسی با این میشه اقدام برای ویزا کرد یا باید به تایید دانشگاه هم برسه. اما فکر کنم تاییدش یعنی پذیرش نهایی.
RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Yamon - 12-06-2014 بله، با سربرگ دانشگاه صنعتی وین بود، البته به من گفت تمام مدارک خودم را به همراه پذیرش دکترا در ایران (که همان نامه عدم ممانعت ) بفرستم برایش. در نامه گفته شده که 1 سپتامبر باشم اتریش، اگر دیر کنم یا برای ویزا مشکلی پیش بیاید پذبرش لغو می شود؟ با تشکر از پاسخ شما، RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 13-06-2014 (12-06-2014, 07:56 PM)'Yamon' نوشته: بله، با سربرگ دانشگاه صنعتی وین بود، البته به من گفت تمام مدارک خودم را به همراه پذیرش دکترا در ایران (که همان نامه عدم ممانعت ) بفرستم برایش. اصولاً ویزای اتریش با تاخیر خواهد امد. بهتره هر چه زودتر اقدام کنید. ضمن اینکه اگر حس کردید که ویزا با تاخیر به دستت میرسه بهتره با دانشگاه در این خصوص مکاتبه کنید. مشکلی نیست.
RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Mohammad360 - 25-06-2014 سلام و عرض احترام من لیسانس فناوری اطلاعات از پیام نور با معدل 16.70 و فوق فناوری اطلاعات از دانشگاه دولتی با معدل 17.10 دارم که 2 سال هم سابقه ی تدریس دارم در دانشگاه های دولتی.زبان انگلیسی کامل تسلط دارم ولی مدرک خیر. دنبال پذیرش با فاند هستم تو مقطع دکتری و همین رشته ی فناوری اطلاعات.کدوم دانشگاه ها بهتره برام و ممنون میشم بگید چقدر شانس دارم. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 27-06-2014 (25-06-2014, 11:46 PM)'Mohammad360' نوشته: سلام و عرض احترام دروود بر شما.
بدون داشتن نمره زبان و کارهای تحقیقاتی گرفتن پذیرش اونم با فاند خیلی کمه. ضمن اینکه اتریش خیلی کم فاند در اختیار قرار میده. بهتره برای سایر کشورهای اروپا هم اقدام کنید. بهتره برای جستجو رشته و شهر اینجا رو بررسی کنید. RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - monaaa - 27-06-2014 سلام و تشکر لالت اطلاع رسانیتون من دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مالی از دانشگاه ازاد با معدل 17.80 هستم و می خواستم ازتون بپرسم برای دکتری می تونم پذیرش بگیرم (fund) چه مدارکی لازمه و کدوم کشور بهتره هم از لحاظ دانشگاه و هم از لحاظ هزینه .ممنون RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - saaaaam - 28-06-2014 (27-06-2014, 09:04 PM)'monaaa' نوشته: سلام و تشکر لالت اطلاع رسانیتون مونا جان سلام
اگر لیسانس مدیریت دارید با معدل بالا و نمره ایلتس حداقل 6.5 و چند مقاله ای اس ای می توانید در رقابت برای کسب بورسیه شرکت کنید 1- معدل لیسانس بالا الزامی است منظور حداقل 16 2- نمره زبان ایلتس حداقل 6.5 و یا تافل حداقل 90 3- نمره جی ار ای 320 به بالا 4- داشتن پروپوزال تحقیقاتی با موضوعی جدید الزامی هست در صورتی که موارد بالا را فراهم کردید می توانید رزومه خود را دقیق بنویسید تا بتوانیم در نواحی مختلف دنیا دانشگاه هایی که شانس بیشتری دارید را معرفی کنیم RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - bazimi - 25-07-2014 با سلام [align=right]لطفا بفرمایید آیا با توجه به موارد ذیل از شرایط بنده امکان تحصیل در رشته تربیت بدنی و یا رسته های وابسته به آن در مقطع دکتری در کشور اتریش وجود دارد؟ [align=right]ضمنا چنانچه امکان بورس نیز وجود دارد ذکر فرمایید. [align=right]- کارشناسی تربیت بدنی/ معدل 16 [align=right]- کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی/ معدل 18/70 [align=right]- دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی/ معدل 18 [align=right]- 1 مقاله ISI [align=right]- 2 مقاله ISC [align=right]- 9 مقاله کنفرانس های بین المللی و ملی [align=right]- 1 ثبت اختراع رسمی [align=right]- رتبه ممتاز دوره کارشناسی ارشد [align=right]- چندین کارت مربیگیری و داوری در درجه های مختلف [align=right]- سابقه تدریس در دانشگاه دولتی و آزاد [align=right]- سابقه مدیریتی [align=right]-و... [align=right]لازم به ذکر است متاسفانه مدرک زبان ندارم.
باتوجه به عدم تسلط به زبان چطور میتونم با اساتید دانشگاه ارتباط برقرار کنم جهت پذیرش؟ RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Shihan - 25-07-2014 (25-07-2014, 06:40 PM)'bazimi' نوشته: دروود
اولاً من میخواهم بدونم شما از دانشگاه ازاد فارغ التحصیل شدی یا سراسری؟!!! چون برای دانشگاه ازاد امکان ادامه تحصیل دیگر در اتریش وجود نداره زیرا مدارکش مورد تایید وزارت علوم اتریش نیست! خلاصه اگر هم دانشگاه سراسری فارغ التحصیل شده ای که شانست خیلی بالاست، تنها نیاز به پیدا کردن استاد داری و تماس با ایشان، البته اگر بتونی از پس مصاحبه هم بر بیای که شاید با استاد به توافق برسی و نیاز به ارائه مدرک زبان نباشه. هرچند بهتره خودت رو برای داشتن مدرک زبان المانی اماده کنی چون در رشته تربیت بدنی خیلی کم دانشگاهی هست که به انگلیسی ارئه پیدا کنه!! دانشگاههای گراتس، اینزبروک و وین رشته شما رو دارن. موفق باشی RE: پذیرش از اتریش در مقطع PhD - Yamon - 25-09-2014 با سلام دوباره، استاد من در دانشگاه صنعتی وین، به من گفته که مدارکم را برایش بفرستم. با وجود این که پذیرش را قبلا برایم فرستاد. به من گفته که نیاز است تا دانشگاه تایید کند، و پذیرش قطعی را دانشگاه صادر کند. آیا دانشگاه قبول می کند؟ وقتی استاد یک دانشجویی را می خواهد! در ضمن من فوق لیسانسم دانشگاه آزاد بوده، و فقط برگه عدم ممانعت را فرستادم با بقیه مدارک دانشگاهی (دکتری در ایران قبول نشدم). با تشکر |