آکادمیا کافه
انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- موضوع: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4

RE: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - yalda5 - 27-05-2015

سلام و خسته نباشید، من تو پایان نامم باید هزینه اجتماعی شبکه توزیع برق رو محاسبه کنم و برای محاسبه ، تمایل به پرداخت مشتریان برای اینکه برق قطع نشه رو ندارم چطور می تونم هزینه اجتماعی رو محاسبه کنم ؟ با سپاس

توضیح تکمیلی اینکه هزینه های اجتماعی شامل هزینه های کیفیت خارجی بوده که به صورت انرزی عرضه نشده * تمایل به پرداخت مشتریان برای ایکه برق قطع نشود محاسبه می شود . آیا روش دیگری برای محاسبه هزینه اجتماعی هست؟ با سپاس

RE: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - yalda5 - 18-06-2015

سلام یه سوال ، اگه یه سری هزینه برای سال 88 داشته باشیم و سال پایه 90 باشه بخوایم برای یه سال قبل و یه سال بعد از سال پایه یعنی مثلا برای سالهای  89 و 91 یا 92 مقدارهزینه ش  رو  بدست بیاریم چطور باید محاسبه کنیم ؟ (یعنی تعدیل برای سالهای مورد نظر )

RE: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - eliroz - 20-06-2015

(18-06-2015, 12:02 AM)'yalda5' نوشته: سلام یه سوال ، اگه یه سری هزینه برای سال 88 داشته باشیم و سال پایه 90 باشه بخوایم برای یه سال قبل و یه سال بعد از سال پایه یعنی مثلا برای سالهای  89 و 91 یا 92 مقدارهزینه ش  رو  بدست بیاریم چطور باید محاسبه کنیم ؟ (یعنی تعدیل برای سالهای مورد نظر )

سلام دوست عزیز
خب وقتی سال پایه رو 90 گرفتی باید هزینه ها رو با توجه به سال پایه حساب کنی. 
مثلا شما باید هزینه های سال 88 منهای هزینه های سال 90 کنی و بر هزینه های سال 90 تقسیم کنی. و به همین ترتیب برای سایر سالها این کار رو انجام بدی .

RE: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - ehsanzaribaf - 09-08-2015

سلام دوستان

من واسه دکتری تو رسته اقتصاد دانشگاه ساپینزا ایتالیا اپلای کردم به این امید که بتونم فلوشیپ بگیرم. موضوعی که به عنوان پروپزال مطرح کردم این بود:

A model for calculation of transfer pricing in conglomerate enterprises;

Case study of MPANA Group 

مطمئن نیستم که موضوع قابل دفاع و مهمتر از اون مربوط به باشه چون به نوعی Management Accounting شاید بیشتر مرتبط باشه هرچند که ذیل این موضوع بهره وری و بحثای فرار مالیاتی و تاثیر خرد و کلان اون مطرح میشه.
  • پروپوزال باید 1 صفحه میبود و من نتونستم چیزی راجع به روش تحقیق و محدودیت چیزی بنویسم (هرچند خیلی هم حرفی واسه گفتن نداشتم)
  • ادبیاتم خیلی آکادمیک نبود یه متن ساده ( خیر سرم فوقم و انگلیسی خوندم پایان نامه ام 20 شد و کتاب شد و آیلتس 7 ولی خیلی وقته دور بودم از همه اینا)
  • روش تحقیق Case Study داریم!! این تیپ پایان نامه تو MBA رایج بود واسه دکتری هیچ نظری ندارم.
  • تو SOP یه جورایی به چند تا موضوع دیگه اشاره کردم واسه کار کردن به شرح زیر:
Transfer of technology and its proper model for oil based economies approach compare to direct purchase, two main approach to power plant, refineries and mainly oil and gas business.
Transfer Prices and conglomerate challenge of indicating revenue points (subsidiaries with more productivity)
Exchange rate and future of Euro against Dollar and our contracts.
Economics aspects and legal affairs in contract a parallel study of Mapna and companies like Ansaldo Italy, Alstom France or Siemens Germany.
Necessary activities for issuing foreign currency bonds in large scale projects in Iran comparative research with other oil based countries in the region.
Survey of currency bounds and debt market and their implementation needs in middle east countries.
Comparative research about financing methods for power plant projects.

از پر حرفی بالا منظور این بود که دو ستان کمک کنن تا مسایل زیر روشن شه:

آیا خیلی غیر حرفه ای عمل کردم در مجموع؟
آیا شانس این هست که اگه از پروپزال من خوششون نیومد به بقیه موضوعات نگاهی بندازند؟
احیانا اگه نکته خاصی هم به ذهن دوستان میرسه در خصوص موضوع ممنون میشم راهنمایی کنند.

RE: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - eliroz - 04-09-2015

(09-08-2015, 08:48 AM)ehsanzaribaf نوشته: سلام دوستان

من واسه دکتری تو رسته اقتصاد دانشگاه ساپینزا ایتالیا اپلای کردم به این امید که بتونم فلوشیپ بگیرم. موضوعی که به عنوان پروپزال مطرح کردم این بود:

A model for calculation of transfer pricing in conglomerate enterprises;

Case study of MPANA Group 

مطمئن نیستم که موضوع قابل دفاع و مهمتر از اون مربوط به باشه چون به نوعی Management Accounting شاید بیشتر مرتبط باشه هرچند که ذیل این موضوع بهره وری و بحثای فرار مالیاتی و تاثیر خرد و کلان اون مطرح میشه.
  • پروپوزال باید 1 صفحه میبود و من نتونستم چیزی راجع به روش تحقیق و محدودیت چیزی بنویسم (هرچند خیلی هم حرفی واسه گفتن نداشتم)
  • ادبیاتم خیلی آکادمیک نبود یه متن ساده ( خیر سرم فوقم و انگلیسی خوندم پایان نامه ام 20 شد و کتاب شد و آیلتس 7 ولی خیلی وقته دور بودم از همه اینا)
  • روش تحقیق Case Study داریم!! این تیپ پایان نامه تو MBA رایج بود واسه دکتری هیچ نظری ندارم.
  • تو SOP یه جورایی به چند تا موضوع دیگه اشاره کردم واسه کار کردن به شرح زیر:
Transfer of technology and its proper model for oil based economies approach compare to direct purchase, two main approach to power plant, refineries and mainly oil and gas business.
Transfer Prices and conglomerate challenge of indicating revenue points (subsidiaries with more productivity)
Exchange rate and future of Euro against Dollar and our contracts.
Economics aspects and legal affairs in contract a parallel study of Mapna and companies like Ansaldo Italy, Alstom France or Siemens Germany.
Necessary activities for issuing foreign currency bonds in large scale projects in Iran comparative research with other oil based countries in the region.
Survey of currency bounds and debt market and their implementation needs in middle east countries.
Comparative research about financing methods for power plant projects.

از پر حرفی بالا منظور این بود که دو ستان کمک کنن تا مسایل زیر روشن شه:

آیا خیلی غیر حرفه ای عمل کردم در مجموع؟
آیا شانس این هست که اگه از پروپزال من خوششون نیومد به بقیه موضوعات نگاهی بندازند؟
احیانا اگه نکته خاصی هم به ذهن دوستان میرسه در خصوص موضوع ممنون میشم راهنمایی کنند.

سلام دوست عزیز

نگاه کن در دانشگاه هایی که شما باید پروپوزال ارائه بدی با به این نکته توجه کنی که اون دانشکده چه موضوعات تحقیقی براش در اولویت هست.
که برای اطلاع پیدا کردن از این موضوع ، باید به صفحه تک تک اساتید اونها مراجعه کنی و ببینی در حال حاضر رو چه موضوعی کار میکنن. 
اگه موضوع شما با موضوعاتی که اون اساتید و تیم تحقیق دانشگاه دارن روش کار میکنن؛ نزدیک بود، احتمال پذیرش شما بالا هست. 

حالا من نمیدونم اون دانشگاه به دنبال چه موضوعاتی هست تا بتونم نظر بدم که کار شما غیرحرفه ای هست یا نه ؟!
دوم اینکه تو این حیطه اطلاعات کافی ندارم و نمیتونم راهنمای خوبی باشم 
و در اخر هم عذرخواهی کنم که چند مدت نبودم و با تاخیر به ارسال شما پاسخ دادم. امیدوارم که خبرهای خوبی ازتون بشنویم