آکادمیا کافه
بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - yousi - 14-04-2014

(03-04-2014, 01:05 PM)'mahdi2929' نوشته: ممنونم از راهنماییتون
یه سوال دیگه هم داشتم
لیستی از رنکینگ دانشگاه ها در رشته اقتصاد وجود داره؟
واسه سال ۲۰۱۵ تا چه تاریخی باید نمره زبان و GRE رو ارایه کرد؟
میشهتا حدودی حدس زد که با نمرات زبان و GRE خوب از کدوم کشورهای اروپا احتمال فاند گرفتن بیشتره؟
بازم ممنونم

سلام دوست من
بله لیست برای اکثر رشته وجود داره. سایتی به نام US NEWS هست که خود دانشگاه های آمریکا رو رده بندی کرده میتونید Google کنید اسم رشته و ranking و US NEW رو با هم (US NEWS ECONOMIC RANKING)  من 1 لحظه Google کردم براتون بفرمایید اینم سایتش ( مدیران عزیز اگر دادن لینک خارجی rank دانشگاه ها هم خلاف قوانینه، لینک رو پاک کنیدSmile )
http://grad-schools.usnews.rankingsandreviews.com/best-graduate-schools/top-humanities-schools/economics-rankings
سوال دومت خب واضح نیست چون که هرسال 2 ترم داره برای پذیرش(بهار و پاییز) نه تنها این بلکه هر دانشگاهی هم واسه خودش یه DEADLINE داره پس نمیشه کلی گقت ولی در کل برای ترم پاییز Deadline اکثر دانشگاه های top همون 15 ژانویست اما دانشگاههای متوسط تا 1 مارس هم بعضی ها Deadline دارند. (برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کن).

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - neo1992 - 20-07-2014

آقا من از بس اطلاعات ضد و نقیص خوندم دارم دیوانه میشم
[align=right]من دانشگاه سراسری مهندسی صنایع خوندم میخوام برای اقتصاد کارشناسی ارشد اقدام کنم
[align=right]معدلم تهه دوره چهارده و خورده ای میشه با تافل بالا نود
[align=right]میتونم از کانادا یا انگلیس یا کشور هایی مثل دانمارک و آلمان پذیرش بدون فاند بگیرم شانسی دارم ؟ جی آر ای هم باید بدم ؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - eliroz - 22-07-2014

(20-07-2014, 06:34 PM)'neo1992' نوشته:
آقا من از بس اطلاعات ضد و نقیص خوندم دارم دیوانه میشم

من دانشگاه سراسری مهندسی صنایع خوندم میخوام برای اقتصاد کارشناسی ارشد اقدام کنم

معدلم تهه دوره چهارده و خورده ای میشه با تافل بالا نود

میتونم از کانادا یا انگلیس یا کشور هایی مثل دانمارک و آلمان پذیرش بدون فاند بگیرم شانسی دارم ؟ جی آر ای هم باید بدم ؟

سلام دوست عزیز
ببینید شما فرمودین معدل لیسانس شما 14 خورده ای هست که متوسط هست و برای ارشد اقتصاد نمره واحد های مرتبط رو در نظر میگیرند که فکر کنم فقط شما تو دوره لیسانس اقتصاد مهندسی رو گذرونده باشی. آنچه که برای ارشد و دکترای اقتصاد مهمه علاوه بر نمره های خوب دروس اقتصادی شما، باید دروسی مثل ریاضی، جبرخطی قوی داشته باشین. اگه شما دروس ریاضیات مهندسی و احتمالات و خلاصه هر چه به محاسبات مربوط میشه در دوره لیسانس با نمرات بالا پاس کرده باشین. پون مثبت هست. 
منتها این هم بگم کشورهایی مثل کانادا خیلی معدل محور هستند و خیلی به معدل توجه میکنن .

نمره تافل شما قابل قبول و خوبه ولی حداقل های دانشگاه های تو اروپا یکسان نیست بعضی دانشگاه ها حداقل نمره زبان : تافل رو 100 قرار دادن و بعضی دانشگاه ها 95 . که باید به این ها توجه کنین. 
برای دانشگاه های آلمان، دانمارک و کانادا مدرک جی ار ای ضروری هست اما دانشگاه های انگلستان تا اونجا که من دیدم ضروری نیست اما پون مثبت خیلی خوبی حساب میشه. 
در کل باید بگم شما شانش پذیریش با فاند رو دارین به شرطی که نمره جی ار ای بالای 310 بدست بیارین و توصیه نامه های قوی از اساتیدتون بگیرین. چون معدل شما متوسط هست باید سعی کنین اون رو با نمره جی ار ای جبران کنین. 
چون بیشتر بر پایه ریسرچ هست اگه زمینه تحقیقاتی خوبی داشته باشن این هم پون مثبت خوبی حساب میشه . 

این هم بگم که برای فوق معمولا فاند کم هست ولی نمیگم غیرممکن هست. شما سعی کنید روزمه خودتون رو قوی کنید تا نتیجه بهتری بگیرین. 
اینجا لینک برخی دانشگاه ها رو میزارم که صفحه مربوط به  مدارک لازم رو برای فوق اقتصاد هست.
ایشالا موفق باشین 

این دانشگاه سوری انگستان : http://www.surrey.ac.uk/postgraduate/economics
دانشگاه کوزتانز آلمان : http://www.wiwi.uni-konstanz.de/master-economics/how-to-apply/

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 09-08-2014

(04-12-2013, 11:10 AM)'ehsanirad' نوشته: هر چند دیر ولی ممنون از eliroz بزرگوار بابت پاسخ، من شرایطمو یه بار دیگه میذارم
لیسانس: صنایع علم و صنعت 15/19
فوق: MBA دانشگاه سمنان 16/50
tofle: 98 قبلا ielts داشتم نمره تافلم تازه رسید)
GRE: Q:165.V:147 AW:3
یک سمینار داخلی
7 سال سابقه کار مرتبط
هدف: دکتری اقتصاد همراه فاند
از دانشگاههای زیر شانسم برای کدوم بیشتره:
uni of texas at austin
washington uni in st. louis
michigan state
uni of washington seattle
texas a&m
rice uni houston
rutgers state uni of new jersi
uni of oreagon
uni of houston
uni of south carolina
uni of north eastern
BROWN uni
همه شونو اپلای کردم!
باز هم ممنون

دوست عزیز
ببخشید من ارسال شما رو حالا دیدم
مطمنا تا حالا نتیجه پذیرش رو دریافت کردین.
من مینیمم های این دانشگاه ها رو نمیدونم و چک نکردم که دقیق بهتون جواب بدم.
معمولا برای فاند تافل باید بالای 100 بیارین که شما لبه مرزینSmile و جی ار ای بالای 315 که باز اینهم برای شما 312 است. 
اگه نمرات شما از حداقل های مورد نیاز این دانشگاه هایی که نام بردین بالاتر هست امکان پذیرشون بالاست. 
این هم بدونید پذیرش در رشته اقتصاد در آمریکا خیلی رقابتی است و با توجه به نمرات تافل، جی ار ای و معدل شما و همین طور مقاله مرتبط با رشته ای که میخواین در اون دکترا بگیرید بسیار حایز اهمیت هست. 
امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشین

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - peyman1371 - 06-09-2014

سلام
من دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حسابداری دانشگاه تهران هستم برای اینکه بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی در رشته اقتصاد فوق لیسانس بگیرم دقیقا باید چه شرایط و رزومه ای برای فاند داشته باشم؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - eliroz - 13-10-2014

(06-09-2014, 10:41 PM)'peyman1371' نوشته: سلام
من دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حسابداری دانشگاه تهران هستم برای اینکه بتونم از یه دانشگاه خوب آمریکایی در رشته اقتصاد فوق لیسانس بگیرم دقیقا باید چه شرایط و رزومه ای برای فاند داشته باشم؟

دوست عزیز 
همانطوری که خودتون هم میدونید تو رشته اقتصاد در مقطع فوق و دکترا رقابت خیلی سخته و حتی کسانی بودن که با داشتن نمرات بالا، و روزمه خوب پذیرش نگرفتن. 

چیزی که بیشتر برای ارشد و دکترا اقتصاد در آمریکا به خصوص بهش توجه میکنن دروس ریاضیاتی هست که شما گذروندی. جبر خطی، محاسبات و ریاضیات مدرن یکی از پیش شرط های لازمه. 
شما رشته حسابداری هستید و به نسبت اقتصاد ریاضیات نمیگذرونید. به نظرم بیاید روی ریاضیات سرمایه گذاری کنید و حتی اگه میتونید از دانشکده علوم- ریاضیات دروس اختیاری چون جبر خطی رو بگذرونین. تا اونجا که میدونم باید هزینه این دروس رو بپردازید. 

در مرحله بعد سعی کنید معدل تون رو بالا نگه دارید.  چون داشتن نمرات خوب و قوی یکی دیگه از پیش شرط هاست. 
داشتن نمره تافل قابل قبول یکی از پیش شرط هاست و اگه بالای 95 باشه شانس فاند TA رو افزایش میده. 
برای فوق برخی دانشگاه های نمره جی ار ای رو الزامی گذاشتن و برخی نه . اما داشتن نمره جی ار ای خوب یکی از نکات مثبتی هست که میتونه به پذیرش شما کمک کنه. 

سعی کنید از حالا روی ریاضی و جی ار ای سرمایه گذاری کنید و وقت بزارید و مطمن باشید که نتیجه قابل قبولی خواهید گرفت. 

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - HIV - 16-12-2014

با سلام خدمت اساتید محترم 

اگر امکان داره برای ارشد رشته اقتصاد و زیرمجموعه هاش کشور هایی رو که در اروپا شهریه رایگانه یا پایینه رو معرفی کنید البته اگر بر اساس سطح و زتبه این کشور ها باشه که عالیه یا اگر قبلا عنوان شده در سایت  لینکش رو بزارید چون من پیدا نکردم یه همچین چیزی رو ...

لیسانس اقتصاد بازرگانی با معدل 19.28 از دانشگاه آزاد تهران جنوب 
درمورد زبان هم کلاس های انگلیسی دارم میرم 

با سپاس 

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - saaaaam - 16-12-2014

(16-12-2014, 12:48 PM)'HIV' نوشته: با سلام خدمت اساتید محترم 
اگر امکان داره برای ارشد رشته اقتصاد و زیرمجموعه هاش کشور هایی رو که در اروپا شهریه رایگانه یا پایینه رو معرفی کنید البته اگر بر اساس سطح و زتبه این کشور ها باشه که عالیه یا اگر قبلا عنوان شده در سایت  لینکش رو بزارید چون من پیدا نکردم یه همچین چیزی رو ...
لیسانس اقتصاد بازرگانی با معدل 19.28 از دانشگاه آزاد تهران جنوب 
درمورد زبان هم کلاس های انگلیسی دارم میرم 
با سپاس 

سلام
شما اگه جی ار ای داشته باشید 
1 اسپانیا بورس های مستر یا دکتری پیوسته اقتصاد دارد
2 ایتالیا هم موسسات مختلفی برای رشته اقتصاد بورس اعطا می کنند هم مقطع ارشد و هم دکتری
3 فنلاند کلا مقطع ارشد رایگان هست دانشگاه های هلسینکی - التو - هنکن و واسا را بررسی کنید
4 استونی دانشگاه تارتو را بررسی کنید
5 نروژ هم بیشتر دانشگاه ها رایگان هست و رشته اقتصاد هم می توانید پیدا کنید
6 کشورهای اروپای شرقی هم که فراوان هست ولی پیشنهاد نمی کنم

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - HIV - 16-12-2014

(16-12-2014, 02:02 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
شما اگه جی ار ای داشته باشید 
1 اسپانیا بورس های مستر یا دکتری پیوسته اقتصاد دارد
2 ایتالیا هم موسسات مختلفی برای رشته اقتصاد بورس اعطا می کنند هم مقطع ارشد و هم دکتری
3 فنلاند کلا مقطع ارشد رایگان هست دانشگاه های هلسینکی - التو - هنکن و واسا را بررسی کنید
4 استونی دانشگاه تارتو را بررسی کنید
5 نروژ هم بیشتر دانشگاه ها رایگان هست و رشته اقتصاد هم می توانید پیدا کنید
6 کشورهای اروپای شرقی هم که فراوان هست ولی پیشنهاد نمی کنم

جناب سام عزیز 
من تمام تمرکزم برای امسال امتحان آیلس و جی آر ای  است حال به مرحله ای رسیدم که میخوام مقصدمو مشخص کنم و روی اون تمرکز کنم البته اینم میدونم اگه چند تا باشه بهتره که اگر نشد اون یکی باشه . ممنون میشم به این چند تا سوال هم با لطفتون پاسخ بدید ...
1. من تو این لیستون کشور هایی مٍثل آلمان و اتریش و سوئیس و انگلیس رو ندیدم  . دلیلی خاصی داره ؟
2 . با این وضعیت اقتصادی که اروپا داره آیا واقعا میشه روی اعطای بورس هاشون امیدوار بود ؟! راستش نا امیدم و میخوام شده ارشدو با شهریه کم اونجا ادامه بدم که برای دکتری بشه بورس شم ...
3 . ترتیب این لیستتون بر مبنای برتری دانشگاه هاست یا کشور هاست یا دلیل خاصی نداره و فقط پیشنهادیه ؟
 4 . همون طور که میدونید شاید دلیل رفتن ادامه تحصیل باشه ولی آدم به ادامه راه زندگی هم نگاه میکنه ، با توجه به این موضوع کدوم کشورها شرایط راحتری برای مقیم شدن دارند ؟

با سپاس فراوان 

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - saaaaam - 16-12-2014

(16-12-2014, 08:09 PM)'HIV' نوشته:
جناب سام عزیز 
من تمام تمرکزم برای امسال امتحان آیلس و جی آر ای  است حال به مرحله ای رسیدم که میخوام مقصدمو مشخص کنم و روی اون تمرکز کنم البته اینم میدونم اگه چند تا باشه بهتره که اگر نشد اون یکی باشه . ممنون میشم به این چند تا سوال هم با لطفتون پاسخ بدید ...
1. من تو این لیستون کشور هایی مٍثل آلمان و اتریش و سوئیس و انگلیس رو ندیدم  . دلیلی خاصی داره ؟
2 . با این وضعیت اقتصادی که اروپا داره آیا واقعا میشه روی اعطای بورس هاشون امیدوار بود ؟! راستش نا امیدم و میخوام شده ارشدو با شهریه کم اونجا ادامه بدم که برای دکتری بشه بورس شم ...
3 . ترتیب این لیستتون بر مبنای برتری دانشگاه هاست یا کشور هاست یا دلیل خاصی نداره و فقط پیشنهادیه ؟
 4 . همون طور که میدونید شاید دلیل رفتن ادامه تحصیل باشه ولی آدم به ادامه راه زندگی هم نگاه میکنه ، با توجه به این موضوع کدوم کشورها شرایط راحتری برای مقیم شدن دارند ؟
با سپاس فراوان 
سلام
1 کشورهایی مثل انگلستان و اتریش و سویس بورس بسیار کم و رقابت بسیار بالاست
2 در مورد المان فقط بورس Daad را اطلاع دارم که باید زبان المانی هم بدانید و البته بدون بورس هم المان دانشگاه ها هزینه خیلی کمی می گیرند 
3  والا بنظر من شما چند کشور اپلای کنید مثلا المان با شهریه کم اسپانیا با امکان بورس و فنلاند بدون شهریه را با هم اغدام کنید اگر امکان دارد از هر کشور حداقل دو دانشگاه
4 به ترتیب بورس و یا رایگان بودن و تا حدی سطح کیفی مرتب کرده بودم
5 والا از نظر اقامت بنظرم بهترین گزینه المان و فنلاند هست ولی از نظر راحتی زبانی و خونگرمی مردم اسپانیا و ایتالیا اولویت دارند