آکادمیا کافه
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Mehran28 - 30-08-2016

سلام 
برای دانشگاها چقدر اهمیت داره که شما چه درسهایی رو تو دانشگاه قبلی تون پاس کرده باشی؟ مثلا تو رشته ما درسهایی هستند که اصلی هستن، مثل شناسایی آماری الگو یا یادگیری ماشینی، اگر کسی این دروس رو پاس نکرده باشه آیا تاثیری داره تو درخواستش برای اپلای یا نه بیشتر از اون به CV و SOP نگاه می کنن?
این سوال این روزها ذهنم رو درگیر کرده، تجربه خاصی در ارتباط با این موضوع دارید لطفا بیان کنید.
ممنون/

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - MaMi - 30-08-2016

(30-08-2016, 01:26 PM)Mehran28 نوشته: سلام 
برای دانشگاها چقدر اهمیت داره که شما چه درسهایی رو تو دانشگاه قبلی تون پاس کرده باشی؟ مثلا تو رشته ما درسهایی هستند که اصلی هستن، مثل شناسایی آماری الگو یا یادگیری ماشینی، اگر کسی این دروس رو پاس نکرده باشه آیا تاثیری داره تو درخواستش برای اپلای یا نه بیشتر از اون به CV و SOP نگاه می کنن?
این سوال این روزها ذهنم رو درگیر کرده، تجربه خاصی در ارتباط با این موضوع دارید لطفا بیان کنید.
ممنون/

من پاسخ یکی از دوستان رو عینا اینجا نقل میکنم؛

به طور کلی اگر درس اختیاریه و شما هم نمی‌خواهید تو اون زمینه ادامه بدید، نه تاثیر زیادی تو پذیرش نداره. ولی اگر می‌خواهید اون زمینه رو دنبال کنید، اون وقت بحث دیگریست و تاثیر خواهد داشت.

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - shabnam70 - 07-09-2016

با سلام
من لیسانس معماری از دانشگاه ازاد ی شهرستان کوچیک دارم متاسفانه
امسال تصمیم گرفتم واسه ارشد ی رشته خوب تو ی دانشگاه خوب بخونم . که احتمال گرفتن فاند قوی باشه . سوالم اینه کسی میتونه راهنمایی کنه برای PHD  در کانادا  رشته MBA احتمال فاندش بیشتره یا معماری ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fereshte_joon - 11-11-2016

سلام 
سوالی دارم که نمی دونم کجا بپرسم 
میخوام بدونم اگر مقالاتمون یا ایده هایی که قراره در مصاحبه داشته باشیم با رویکرد اسلامی و نگاه دینی باشه شانس پذیرشمون از کدام دانشگاه یا شهر بیشتره؟  و اینکه اصلا چنین چیزی ممکنه یا باید قیدش رو بزنیم؟

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - g.seyfi66 - 27-11-2016

سلام دوستان 
مندر حال خوندن برای مدرک ایلتس هستم
یه سوال دارم 
ایا میتوان برای دانشگاههای کانادا اپلای کرد به شرط فرستادن نمره تا شروع ترم
در واقع پذیرش کاندیشنال گرفت؟کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره؟

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - automotive - 27-11-2016

سلام،
توضیحات پذیرش مشروط در دانشگاه UBC در کانادا:
لینک
(27-11-2016, 02:21 PM)g.seyfi66 نوشته: سلام دوستان 
مندر حال خوندن برای مدرک ایلتس هستم
یه سوال دارم 
ایا میتوان برای دانشگاههای کانادا اپلای کرد به شرط فرستادن نمره تا شروع ترم
در واقع پذیرش کاندیشنال گرفت؟کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره؟

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - zahra98 - 03-12-2016

سلام شاید این پیام من احمقانه باشه دربین شماها اما واقعادوست دارم که سوالاتم رو بپرسم من یک دختر 16 ساله هستم سال اول حسابداری و از بچگی رویای رفتن از ایران دارم یا کشور المان یا انگلیس اما هیچ اطلاعی ندارم باید چیکار کنم و تنها کاری که میدونم اینه که باید تافل بگیرم و معدلم بالا باشه میشه یکم کمکم کنید من باید تو کنکور چه رتبه ای بیارم یا اصلا چه دانشگاهی خوب است تا بتوانم بورسیه در رشته حسابداری بشم . و این رو هم بگم یک نویسنده هستم و یک کتابم چیزی به انتشار نمانده است . میشه کمکم کنید میگن اگه بتونم راجب هدفم تحقیق کنم میتونم موفق بشم اما هیچ کس کمکم نمیکنه و میگن تو نمیتونی اما من خودم به خودم ایمان دارم که میتونم و درسم هم خوبه  ممنون میشم راهنماییم کنید  Undecided

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Torkan - 03-12-2016

(03-12-2016, 09:57 PM)zahra98 نوشته: سلام شاید این پیام من احمقانه باشه دربین شماها اما واقعادوست دارم که سوالاتم رو بپرسم من یک دختر 16 ساله هستم سال اول حسابداری و از بچگی رویای رفتن از ایران دارم یا کشور المان یا انگلیس اما هیچ اطلاعی ندارم باید چیکار کنم و تنها کاری که میدونم اینه که باید تافل بگیرم و معدلم بالا باشه میشه یکم کمکم کنید من باید تو کنکور چه رتبه ای بیارم یا اصلا چه دانشگاهی خوب است تا بتوانم بورسیه در رشته حسابداری بشم . و این رو هم بگم یک نویسنده هستم و یک کتابم چیزی به انتشار نمانده است . میشه کمکم کنید میگن اگه بتونم راجب هدفم تحقیق کنم میتونم موفق بشم اما هیچ کس کمکم نمیکنه و میگن تو نمیتونی اما من خودم به خودم ایمان دارم که میتونم و درسم هم خوبه  ممنون میشم راهنماییم کنید  Undecided

پیامتون بیشتر از اینکه احمقانه به نظر بیاد عاقلانه به نظر میاد!
دوست من رشته شما یعنی حسابداری منظورتون علوم انسانی دارین میخونین درسته سال اول دبیرستان؟!
میخواید برای لیسانس برید یا فوق یا ...؟!
این خودش سوال مهمی هست؟
اگر مشکل هزینه ندارید رفتن واقعا کار سختی نیست! کار سخت اینه که فاند بگیرین اونم تو رشته شما (منظورم کمک هزینه بگیرین) و هدفتون مشخص باشه! خیلی رک و پوست کنده بگم: رفتن از ایران نباید رویا باشه براتون! علتش رو بعدا میفهمید! خوبه هدف داشته باشید نه رویا! چون رویای خارج ممکنه بعد اومدن و بالا برودن انتظار تبدیل به یک مساله غیر قابل حل بشه.
به هر روی دوست من فعلا فکر کردن به این مساله خیلی مهم نیست. تنها مساله مهم برای شما درس خواندن جزو شاگردهای خوب شدن معدل بالا بعد امتحان TOEFL و برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.
الان فقط روی درستون تمرکز کنید.

بااحترام،
ترکان

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - zahra98 - 03-12-2016

ممنونم بابت این که بهم انرژی میدین 
نخیر منظورم اینه که من رشته فنی میخونم شاخه حسابداری و میخوام برای لیسانس بورسیه بشم

میشه راجب این هم توضیح بدین ممنون
برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Torkan - 03-12-2016

(03-12-2016, 10:23 PM)zahra98 نوشته: ممنونم بابت این که بهم انرژی میدین 
نخیر منظورم اینه که من رشته فنی میخونم شاخه حسابداری و میخوام برای لیسانس بورسیه بشم

میشه راجب این هم توضیح بدین ممنون
برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.

بورسیه شدن برای لیسانس تقریبا ممکن نیست. حتی اگر هم بشه باز هم هزینه های زیادی داره یعنی مثل فوق و دکتری نمیشه گفت هزینه های از جیب نمیپردازین اگر فاند گرفته باشید اونم. برای المان که دانشگاهاش رایگان هست خودش ممکنه گزینه خوبی باشه.
این امتحانی هست که برای رشته شما باید داده بشه. حسابداری تقریبا جزو رشته های مدیریتی حساب میشه (Accounting) که لازمه پذیرش داشتن نمره یکی از این دو امتحان هست.
باز به طور جزیی تر در قسمت رشته خودتون و کشور مورد نظرتون در فروم بپرسید چون هم از بحث منحرف نشیم هم سوالتون جزیی تر دوستانی که بهتر میدونن جواب بدن.

موفق باشی