آکادمیا کافه
اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل (/Thread-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AD%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - SHJ90 - 06-09-2015

سلام

حین تحصیل انصراف دادن و اقدام برا ی معاف دایم کردن؛ ایا اگر رد شوی در کمیسیون بایست بری خدمت یا میتوان برگشت به ادامه تحصیل در دانشگاهی که ازش انصراف دادی؟

سپاس

RE: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - nader - 06-09-2015

(28-07-2015, 06:14 PM)eng.hojati نوشته: سلام دوستان .
بنده دانشجوی ارشد عمران هستم .
حدود 2 ترم دیگه از تحصیلم باقی مونده و چشمام بیماری قوز قرنیه داره  (کراتوکونوس ) .
سوال بنده اینه : آیا الان میتونم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم یا خیر  ( حین تحصیل ) ؟

درود
بیماری کراتونونوس شاملش نمیشه در حین تحصیل
باید تحصیلتون تموم بشه

(06-09-2015, 02:19 PM)SHJ90 نوشته: سلام

حین تحصیل انصراف دادن و اقدام برا ی معاف دایم کردن؛ ایا اگر رد شوی در کمیسیون بایست بری خدمت یا میتوان برگشت به ادامه تحصیل در دانشگاهی که ازش انصراف دادی؟

سپاس

درود
بنده این رو اصلا توصیه نمیکنم
اگرچه هر کی میتونه یک بار در دوران تحصیلیش انصراف بده و دانشگاهش رو عوض کنه
اما این کار زیاد جالب نیست
سنواتت منظور میشه
زمان میبره تا جواب کمسیونت بیاد
وگرنه شما اگه تو خدمتم باشی و توافق دانشگاه رو داشته باشی واسه پدیرش میتونی درس بخونی
اما بعید هم هست دانشگاه بهت پذیرش بده

(06-09-2015, 02:39 PM)nader نوشته: درود
بنده این رو اصلا توصیه نمیکنم
اگرچه هر کی میتونه یک بار در دوران تحصیلیش انصراف بده و دانشگاهش رو عوض کنه
اما این کار زیاد جالب نیست
سنواتت منظور میشه
زمان میبره تا جواب کمسیونت بیاد
وگرنه شما اگه تو خدمتم باشی و توافق دانشگاه رو داشته باشی واسه پدیرش میتونی درس بخونی
اما بعید هم هست دانشگاه بهت پذیرش بده
--------------------------------------------------
با سپاس
یعنی به شرط موافقت دانشگاه به بازگشت دوباره بعد از انصراف امکان این کار است و تنها موافقت دانشگاه ملاک است؟حتی اگر کمیسیون مثلا n ماه طول بکشد. درست است؟

(06-09-2015, 04:33 PM)SHJ90 نوشته: با سپاس
یعنی به شرط موافقت دانشگاه به بازگشت دوباره بعد از انصراف امکان این کار است و تنها موافقت دانشگاه ملاک است؟حتی اگر کمیسیون مثلا n ماه طول بکشد. درست است؟

دقیقا مشکل اینه که کمسیون ممکنه n ماه طول بکشه و شما برای تحصیل باید از شروع ترم جدید بری سر کلاس

من نظر اینه که اگه انصراف دادی و برا معافی اقدام کردی و نشدی تقریبا قید بازگشت دوباری به دانشگاه رو بزن 

برو سربازی تو سربازیم باز اقدام کن و بعد که تکلیفت معلوم شد بیا ادامه تحصیل بده

(06-09-2015, 05:36 PM)nader نوشته: دقیقا مشکل اینه که کمسیون ممکنه n ماه طول بکشه و شما برای تحصیل باید از شروع ترم جدید بری سر کلاس

من نظر اینه که اگه انصراف دادی و برا معافی اقدام کردی و نشدی تقریبا قید بازگشت دوباری به دانشگاه رو بزن 

برو سربازی تو سربازیم باز اقدام کن و بعد که تکلیفت معلوم شد بیا ادامه تحصیل بده
-----------------------------------------------
دوست عزیز ممنونم
اما بنده با داشتن مدرک ارشدم که الان دارم میخونم و با توجه با رزومه و اشنایت و نیز معاف از رزمی بنده طبق همین قانون بند ج- آن به احتمال بسیار بالایی ان شا الله امریه دار هستم و این حداقل موضوع است. اما مشکل این جاست که بین حالت امریه دار بودن و معاف کامل---مورد معاف دایمی مناسب تر اهداف بنده است.

با این شرایط هم باز همین پیشنهاد را دارید؟
--------------------------------------------------------------------
نمیدونم تو کمیسیون ها با چی رای میدن ایا با قیافه طرف و پوشش ان است یا متن صریح و شفاف قانون رو میذارن و حکم میکنند؟!!!!!!!!!۱
قانون جدید میگه عمل شده عود کرده؛ معاف دایم--عمل شده بدون عارضه ؛ معاف رزمی

یک دوستی میگفت بیماری ها یی که کیفی اند و گرید بندی دارند توش سلیقه دخیل است و مورد بیماری بنده شفاف است و نبایست مشکلی باشد چون میزان و گرید و درجه شدت و خفیف بودن ندارد. ایا موافقید شما هم نادر خان

سپاس فراوان

(06-09-2015, 06:34 PM)SHJ90 نوشته: دوست عزیز ممنونم
اما بنده با داشتن مدرک ارشدم که الان دارم میخونم  و با توجه با رزومه  و اشنایت  و نیز معاف از رزمی بنده طبق همین قانون بند ج- آن به احتمال بسیار بالایی ان شا الله امریه دار هستم و این حداقل موضوع است. اما مشکل این جاست که بین حالت امریه دار بودن و معاف کامل---مورد معاف دایمی مناسب تر اهداف بنده است.

با این شرایط هم باز همین پیشنهاد را دارید؟
--------------------------------------------------------------------
نمیدونم تو کمیسیون ها با چی رای میدن ایا با قیافه طرف و پوشش ان است یا متن صریح  و شفاف قانون  رو میذارن و حکم میکنند؟!!!!!!!!!۱
قانون جدید میگه عمل شده عود کرده؛ معاف دایم--عمل شده بدون عارضه ؛ معاف رزمی

یک دوستی میگفت بیماری ها یی که کیفی  اند و گرید بندی دارند توش سلیقه دخیل است و مورد بیماری بنده شفاف است و نبایست مشکلی باشد چون میزان و گرید و درجه شدت و خفیف بودن ندارد. ایا موافقید شما هم نادر خان

سپاس فراوان

من شزایطی رو خودم تجربه کردم که نمیشه نظر قطعی داد

3 نفر مثل من کراتوکونوس داشتند
2 نفر معاق از رزم شدن
من معاف کامل
شدت اونام بیشتر از مال من بود
من خیلی خونسرد بودم و با اطمینان و مسلط به قانون
و فکر کنم برخورد مناسبی هم داشتم
اون روز تو کل بچه ها 2 نفر معاف شدیم
یکی من
یکی یه بنده خدایی که 4 تا انگشت نداشت

موفق باشید

RE: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - مهمان - 24-09-2015

سلام
من دانشجو پزشکی هستم میخواستم بدونم الان میتونم معافیت پزشکی بگیرم یا نه؟

RE: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - nader - 24-09-2015

(24-09-2015, 06:24 PM)مهمان نوشته: سلام
من دانشجو پزشکی هستم میخواستم بدونم الان میتونم معافیت پزشکی بگیرم یا نه؟

درود 
فقط برخی از بیماری ها رو میشه در حین تحصیل معافی گرفت 
بیماری هایی که مدرک تحصیلی در آنها تاثیری ندارد

RE: اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل - مهمان - 15-11-2015

سلام ، دیسک کمر همراه با تنگی کانال نخاع دارم همراه با درد پا و کمر ، حین تحصیل میتونم واسه معافی اقدام کنم؟