آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع PhD در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+---- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پذیرش در مقطع PhD - juventus - 17-10-2013

(17-10-2013, 01:18 AM)'spt' نوشته:
سلام و خوش آمدید   Smile
من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید، به هر حال توی سوئد دکترا قبول شدن خیلی رقابتی هست ، و البته رشته ی توسعه ی پایدار هم خیلی پرطرفدار هست....     به نظر من اول حتما جزوه رو کامل و با دقت مطالعه کنید...
به خاطر مقاله هاتون و معدلتون شانستون نسبتا خوبه اما بازم میگم رقابت خیلی بالاست...
بهترین کاری که در کنار یاد گرفتن راه های مخ زنیِ استادا و اپلای کردن میتونید الان انجام بدید اینه که با مطالعه ی مقاله های به روزِ مربوط به حوضه ی کاریِ خودتون، یه موضوع خوب برای دکترا پیدا کنید و به استادای دقیقا مرتبط ایمیل بزنید..
موفق باشید  

ممنونم از جوابتون ! می خواستم ببینم واسه ارسال درخواست تا کی فرصت دارم ؟ یعنی فقط سایت خود دانشگاه ها هستند که تاریخ ها رو می زنند تا یا جای دیگه هم می تونم پیدا کنم ؟ اصلا دانشگاه های سوئد از قانون خاصی پیروی می کنند یا نه ؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 17-10-2013

(17-10-2013, 02:06 AM)'juventus' نوشته:
ممنونم از جوابتون ! می خواستم ببینم واسه ارسال درخواست تا کی فرصت دارم ؟ یعنی فقط سایت خود دانشگاه ها هستند که تاریخ ها رو می زنند تا یا جای دیگه هم می تونم پیدا کنم ؟ اصلا دانشگاه های سوئد از قانون خاصی پیروی می کنند یا نه ؟

منظورتون از قانون خاص چیه؟   به هر حال یه سری قانون داره هر دانشگاهی برای خودش دیگه..
ببینید کلا اگه برای ترم زمستون آینده (ژانویه ی آینده) میخاستید اپلای کنید اکثرا ددلاین ها گذشته...   یه سری که پوزیشن اعلام میشه که اونا ددلاین خاص ندارن و باید چک بشن و ددلاین برای ترم پاییز سال دیگه هم حدود آپریل و مارچ سال دیگه هست...    
بهترین منبع شما سایت دانشگاه ها هست و باید دانشگاه های مورد نظرتون رو پیدا کنید و مرتب سر بزنید بهش...
موفق باشید   Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD - juventus - 17-10-2013

(17-10-2013, 02:09 AM)'spt' نوشته:
منظورتون از قانون خاص چیه؟   به هر حال یه سری قانون داره هر دانشگاهی برای خودش دیگه..
ببینید کلا اگه برای ترم زمستون آینده (ژانویه ی آینده) میخاستید اپلای کنید اکثرا ددلاین ها گذشته...   یه سری که پوزیشن اعلام میشه که اونا ددلاین خاص ندارن و باید چک بشن و ددلاین برای ترم پاییز سال دیگه هم حدود آپریل و مارچ سال دیگه هست...    
بهترین منبع شما سایت دانشگاه ها هست و باید دانشگاه های مورد نظرتون رو پیدا کنید و مرتب سر بزنید بهش...
موفق باشید 

قانون خاص منظورم برای تاریخ ها هست ! مررسی از توضیحاتتون !
حالا یه سوال و در واقع مشورت می خواستم ازتون
به نظرتون من برای دکتری اقدام کنم یا کارشناسی ارشد ؟
یکی از استادام گفت بهتره بری اونجا دو سه سال کارشناسی ارشد بخونی و بعد با پایه خیلی قوی تری بری به دکتری !
نمی دونم منطقی هست یا نه ؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - mtelec - 17-10-2013

با سلام
1-هردوی لیسانس و ارشد در دانشگاه ارومیه
2-لیسانس با معدل 17.47(نفر سوم بین هم ورودیها) و ارشد با معدل 17.05(نفر اول بین هم ورودیها)
3-رشته برق-الکترونیک
4-نمره زبان تا آذر میگیرم(زبانم خوبه)،GRE هم همینطور
5- تعداد 4 تا مقاله accept شده ی ISI دارم + 1دونه ISI submit + تعداد 5 تا هم کنفرانس accept شده ی خارجی IEEE
6-کل دروس اصلی گروه برق هم TA شدم و هم استاد آزمایشگاه (الکترونیک2و3،مدارهای الکتریکی 1و2، میکروپروسسور،ریزپردازنده،معماری کامپیوتر،فیزیک 2).
برای کدوم ترم میشه apply کرد؟ فاند گرفتن از کجا راحت تره؟
خیلی ممنون....

(17-10-2013, 02:14 AM)'juventus' نوشته:
قانون خاص منظورم برای تاریخ ها هست ! مررسی از توضیحاتتون !
حالا یه سوال و در واقع مشورت می خواستم ازتون
به نظرتون من برای دکتری اقدام کنم یا کارشناسی ارشد ؟
یکی از استادام گفت بهتره بری اونجا دو سه سال کارشناسی ارشد بخونی و بعد با پایه خیلی قوی تری بری به دکتری !
نمی دونم منطقی هست یا نه ؟

بستگی به شرایطتون داره، مقاله هاتون، کارای تحقیقاتی تون تا حالا، اینکه چقدر شانس دارید...
به هر حال هیچ چیزی به اندازه ی زمان با ارزش نیست و حیفه دو سه سال...   
اما اگه خیلی الان رزومه ی علمی تون خوب نیست میتونید دوباره برید و شروع کنید...     خیلی بحث منطق نیست بیشتر سلیقه و سبک سنگینیه...   خیلی ها این کار رو میکنن برای همین فکر نکنید خیلی غیر عادی هست دوباره ارشد خوندن...  یه سری بعد از ارشد دوم هم موفق به پذیرش یا فاند برای دکترا نمیشن و یه سری با همون یه ارشد هم کارشون راه میوفته...     صرفا ارشد خوندن ملاک مناسبی برای دکترا قبول شدن نیست...
اگه شرایطتون رو دقیق تر بگید میشه کمک کرد که ببینیم چقدر شانس دارید.. .  میتونید اینجا بپرسید راجع به شانستون در سوئد...
به نظر من حتما تلاش کنید برای دکترا و اگه موفق نشدید اون موقع فکر یه ارشد دیگه باشید...   
به هر حال بازم میگم که چه دکترا و چه ارشد، سوئد الان خیلی رقابت زیاده...
موفق باشید   Smile

(17-10-2013, 03:03 AM)'mtelec' نوشته: با سلام
1-هردوی لیسانس و ارشد در دانشگاه ارومیه
2-لیسانس با معدل 17.47(نفر سوم بین هم ورودیها) و ارشد با معدل 17.05(نفر اول بین هم ورودیها)
3-رشته برق-الکترونیک
4-نمره زبان تا آذر میگیرم(زبانم خوبه)،GRE هم همینطور
5- تعداد 4 تا مقاله accept شده ی ISI دارم + 1دونه ISI submit + تعداد 5 تا هم کنفرانس accept شده ی خارجی IEEE
6-کل دروس اصلی گروه برق هم TA شدم و هم استاد آزمایشگاه (الکترونیک2و3،مدارهای الکتریکی 1و2، میکروپروسسور،ریزپردازنده،معماری کامپیوتر،فیزیک 2).
برای کدوم ترم میشه apply کرد؟ فاند گرفتن از کجا راحت تره؟
خیلی ممنون....

دوست عزیز...
همون طور که دوستان در جا های دیگه گفتن شرایط شما خوبه و شانس دارید...   پرسیدنِ یک سوالِ تکراری و اینکه چقدر شانس دارید هیچ کمکی به شما نمیکنه چون اولا شرایط کشور های مختلف خیلی متفاوت نیست و دوما جواب های تکراری میگیرید...

در مورد اینکه کدوم ترم میشه اپلای کرد باید بگم الان دیگه اکثر ددلاین ها برای بهار گذشته و حدودا با اواخر مارچ وقت دارید برای ثبت نام برای ترم پاییز سال دیگه...     البته یه سری پوزیشن هم ارائه میشه که زمان خاصی نداره و باید همش چک کنید... 
فاند گرفتن از هیچ جا راحت نیست توی سوئد و توی کشور های دیگه...  دانشگاه های قوی فاند زیاد دارن و متقاضی هم براشون زیاده و متقاضی ها قوی هستن...   دانشگاه های رده پایین تر رقابت براشون کمتره اما پول هم کمتر دارن...      چون شرایطتون خوبه به نظر من دانشگاه های قوی تری اقدام کنید بهتره...   
در ضمن این آخرین باره که من به این سوال تکراری شما پاسخ میدم و فک میکنم بقیه بچه ها هم همینکار رو بکنن...   لطفا سوال تکراری نپرسید...
موفق باشید   Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD - farnaz86 - 28-10-2013

سلام.خوشحالم که با پیج شما آشناشدم
من کارشناس ارشد معماری با معدل 18.73 هستم.6 مقاله ملی و یک مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله isi  دارم.در حال طی کردن دوره های زبان هستم.بنظرشما من چقدرشانس دارم که برای دکتری رشته معماری دانشگاه chalmers پذیرش بگیرم؟درصورت پذیرش احتمال فاند گرفتن هم هست؟
ممنونم از اینکه منو راهنمایی می کنید.

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 28-10-2013

(28-10-2013, 03:31 AM)'farnaz86' نوشته: سلام.خوشحالم که با پیج شما آشناشدم
من کارشناس ارشد معماری با معدل 18.73 هستم.6 مقاله ملی و یک مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله isi  دارم.در حال طی کردن دوره های زبان هستم.بنظرشما من چقدرشانس دارم که برای دکتری رشته معماری دانشگاه chalmers پذیرش بگیرم؟درصورت پذیرش احتمال فاند گرفتن هم هست؟
ممنونم از اینکه منو راهنمایی می کنید.

سلام و خوش آمدید به اینجا   Smile
کلا فاند گرفتن از سوئد در حال حاضر خیلی سخته و رقابت خیلی زیاده اونجا...  ایرانی های زیادی رفتن این اواخر سوئد و چون ما ها خیلی کوشا هستیم شانس گرفتن فاند برای سوئد کم میشه طبیعتا....   
معدلتون خوبه و ایکاش مقاله های آی اس آی بیشتر داشتید اما همون یه دونه هم خوبه...    توی معماری از اینا مهم تر پورتفولیو هست که یه جورایی نمونه کارتون محسوب میشه...   
در کل به نظر من شانس زیادی ندارید مگه اینکه نمونه کاراتون خوب باشه...  اما خب ضرر نداره چن تا ایمیل بزنین و نمونه کار بفرستین و نظر استادا رو بخاین...   میتونید بقیه کشورای اسکاندیناوی رو هم امتحان کنید...   معمولا اونا راحت ترن...
موفق باشید   Smile

ادامه تحصیل و وام تحصیلی - rambod - 17-12-2013

مرسی و سپاس
[عکس: avatar_23065.jpg?dateline=1387024504]
rambod (امروز در 09:24 PM)
[size=10px]پاسخ- ویرایش- حذف[/size]درود دوستان
من اقامت دارم مدرک پیش دانشگاهیمو (تجربی)با نمرات و ترجمه[عکس: arrow-10x10.png] رسمی و مهر امورخارجه شده اش(2ترم) دادم فرستادن به اداره   UHR.SE برای ارزیابی و گفتن که حدودا 6 ماهی طول میکشه تا بیاد حالا سوالم اینه:

1- نمرات 3 سال دبیرستان رو حتماحتما میخوان یا ممکنه همان کافی باشه و نخوان؟چون نیاوردم اونا رو!

2-من مدرک فوق دیپلم دامپزشکی و لیسانس حقوق از دانشگاه ازاد هم دارم که اونا رو هم ترجمه کردم(بدون نمراتشون) اگه بخوام ادامه بدم یکی از اینا رو وام تحصیلی به من تعلق میگیره یا نه؟مثل اینکه برا تحصیلات تکمیلی وام تعلق نمیگیره و باید از دیپلم برم دانشگاه تا وام تحصیلی شامل بشه.

3-تواین شرایط چه پیشنهادی برا کار[عکس: arrow-10x10.png] و ادامه تحصیل  میتونید به من بدید که درآینده با مشکل مواجه نشم.

متشکرم

RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 19-01-2014

(17-12-2013, 09:46 PM)'rambod' نوشته: درود دوستان
من اقامت دارم مدرک پیش دانشگاهیمو (تجربی)با نمرات و ترجمه[عکس: arrow-10x10.png]
رسمی و مهر امورخارجه شده اش(2ترم) دادم فرستادن به اداره UHR.SE برای ارزیابی و گفتن که حدودا 6 ماهی طول میکشه تا بیاد حالا سوالم اینه:
1- نمرات 3 سال دبیرستان رو حتماحتما میخوان یا ممکنه همان کافی باشه و نخوان؟چون  اونا رو نیاوردم!
2-من مدرک فوق دیپلم دامپزشکی و لیسانس حقوق از دانشگاه ازاد هم دارم که اونا رو هم ترجمه[عکس: arrow-10x10.png] کردم(بدون نمراتشون) اگه بخوام ادامه بدم یکی از اینا رو وام تحصیلی به من تعلق میگیره یا نه؟مثل اینکه برا تحصیلات تکمیلی وام تعلق نمیگیره و باید از دیپلم برم دانشگاه تا وام تحصیلی شامل بشه.(اصلا میشه این رشته
هارو اینجا ادامه داد؟)
3-تواین شرایط چه پیشنهادی برا کار[عکس: arrow-10x10.png]
و ادامه تحصیل میتونید به من بدید که درآینده با مشکل مواجه نشم.
متشکرم

درود
1- چیزی که برای UHR مهم است ریز نمرات است. آنها میخواهند بدانند شما چند واحد ریاضی عمومی، زبان انگلیسی، فیزیک و ..... گذرانده اید. بنابراین هرچه مدارک تحصیلی تان کامل تر باشد بهتر است. به همین دلیل پیشنهاد اکید دارم که ریز نمرات دبیرستان را نیز تهیه کنید و بفرستید. البته مواردی دیده ام که دوستانی که مثلا فوق لیسانس داشته اند، صرفا با ریز نمرات دانشگاهی شان هم توانسته اند تاییدیه بگیرند. که متاسفانه شما ریز نمرات دانشگاهی تان را هم در اختیار ندارید و ارسال نکرده اید که جالب نیست. بهتر است کل ریز نمرات (از دیپلم تا لیسانس) را تهیه و ارسال کنید.

2- وام تحصیلی ربطی به این موارد ندارد. زمانی که شما دانشجو باشید، میتوانید از CSN وام بگیرید. ولی قبل از دانشجو شدن باید تایید UHR را بگیرید.

3- از آنجایی که فوق دیپلم  و لیسانس شما به کلی در زمینه های متفاوتی هستند، پیش بینی پاسخ UHR و دانشگاه ها مشکل است. در این زمینه نظری ندارم. 
البته که در سوئد ادامه تحصیل در زمینه حقوق یا دامپزشکی وجود دارد ولی ابتدا باید UHR را متقاعد کنید که به حد کافی واحدهای مربوطه را گذرانده اید.

موفق باشید