تحصیل در ژاپن - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: ژاپن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86) +---- موضوع: تحصیل در ژاپن (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86) |
RE: تحصیل در ژاپن - 65far - 30-05-2015 با عرض سلام من در مورد بورسیه مونبوشو چندتا سوال داشتم من میخوام فوق لیسانس در رشته سینما در ژاپن بخونم اونم از طریق استاد اقدام کنم چون معدل لیسانسم به آزمون سفارت نمیخوره.اما از لحاظ رزومه کاریم خوبه و حتی یک محصول مشترک با ژاپن کار کردم ولی نمیدونم اصلا باید چیکار کنم..چطور شروع کنم ..چون رشته های هنری اینطور که تحقیق کردم یک چیزه دیگه به غیر ازcv باید اراعه بدن..ممنون میشم راهنمایین کنید RE: تحصیل در ژاپن - Shihan - 01-06-2015 (30-05-2015, 12:06 PM)'65far' نوشته: با عرض سلام باید استاد پیدا کنی و چون مشکل معدل داری نمیدونم استاد ممکنه پروژه تحقیقاتی داشته باشه یا خیر ولی اینم بدون رشته های هنری بیشتر به زبان ژاپنی ارائه میشن که ازت زبان ژاپنی درخواست میشه. به نظرم خیلی ریسک نکن اگر استاد پیدا نکردی!
RE: تحصیل در ژاپن - 65far - 01-06-2015 مم از لحاظ رزومم خوبه..بقدری که تو ژاپن معروفم و حتی یکبار دعوت شدم به ژاپن..اما اصلا نمیدونم چطور استاد پیدا کنم و در مرحله اول چطور مکاتبه کنم..با زبان ژاپنیش مشکلی ندارم..اما اصلا نمیدونم چه بکنم RE: تحصیل در ژاپن - mariaam - 10-08-2015 سلام دوستان کسی می دونه برای بورس مونبوشو توی مصاحبه چه جور سوالایی می پرسن؟ امتحان کتبیش چطور؟(برای مقطع لیسانس) لطفا یکی راهنماییم کنه ممنون RE: تحصیل در ژاپن - Shihan - 11-08-2015 (10-08-2015, 10:36 PM)mariaam نوشته: سلام دوستان کسی می دونه برای بورس مونبوشو توی مصاحبه چه جور سوالایی می پرسن؟ امتحان کتبیش چطور؟(برای مقطع لیسانس) ازمون شفاهی سختی نداره، کلاً ازت درخصوص اینکه چرا ژاپن رو انتخاب کردی، راجع به رشته ات در ژاپن توضیح بدی، با فرهنگ و جامعه ژاپن چقدر اشنایی، از اهدافت در ژاپن و اینکه بعد تحصیلاتت چیکار میخوای انجام بدی. اینها نمونه سوالات هستن. در اینجا هم بخشی از نمونه سوالات سالهای قبل هست. RE: تحصیل در ژاپن - mariaam - 14-08-2015 (11-08-2015, 09:29 AM)Shihan نوشته: ازمون شفاهی سختی نداره، کلاً ازت درخصوص اینکه چرا ژاپن رو انتخاب کردی، راجع به رشته ات در ژاپن توضیح بدی، با فرهنگ و جامعه ژاپن چقدر اشنایی، از اهدافت در ژاپن و اینکه بعد تحصیلاتت چیکار میخوای انجام بدی. اینها نمونه سوالات هستن. در اینجا هم بخشی از نمونه سوالات سالهای قبل هست. مرسی از راهنمایتون فقط من هرچقدر گشتم توی اون لینکی که داده بودید نتونستم نمونه سوالارو پیدا کنم RE: تحصیل در ژاپن - mgorji - 26-08-2015 [font=MS Pゴシック]دوستان یک استادی در زاپن گفته من می تونم سپروایزت باشم و زمینه تحقیقاتیت به من می خوره حالا من از فاند پرسیدم و مسئولین دانشگاه گفتن[/font] [font=MS Pゴシック]All international graduate students will be granted the tuition exemption, and furthermore, monthly scholarship of 60,000 yen will be granted as long as the student takes the minimum credits each semester.[/font] [font=MS Pゴシック]In addition, Teaching Assistant positions are available for graduate students.[/font] [font=MS Pゴシック]Please do not worry about the fund for the education[/font] [font=MS Pゴシック]به نظر شما این میزان کمک پوشش کامل هزینه زندگی رو در ژاپن می ده؟[/font] [font=MS Pゴシック]و اینکه آیا در مقطع phd در این کشور دوره ها به زبان انگلیسی برگزار می شه ؟ چه طور بفهمیم از سایت دانشگاه؟[/font] [font=MS Pゴシック]ممنونم از شما[/font] RE: تحصیل در ژاپن - Shihan - 26-08-2015 (26-08-2015, 01:03 PM)mgorji نوشته: [font=MS Pゴシック]دوستان یک استادی در زاپن گفته من می تونم سپروایزت باشم و زمینه تحقیقاتیت به من می خوره حالا من از فاند پرسیدم و مسئولین دانشگاه گفتن[/font] البته نمیدونم استاد چقدر بهت قول داده اما در اسیا استادی که نیاز به دانشجو داشته باشه همه جوره کمکش میکنه. امیدوارم بتونی با استاد برای افزایش مبلغ فاند صحبت کنی. در کل اگر منظور زندگی دانشجوئی باشد ، یک دانشجوی مجرد حدود 80000 ین در ماه برای مخارج خود شامل کرایه منزل، آب و برق و تلفن وخوراک و پوشاک و رفت و آمد نیاز خواهد داشت. یک دانشجوی متاهل به دوبرابر این مبلغ نیاز دارد. حالا با این مبلغ خیلی جالب به نظر نمیرسه از طرفی ژاپن جزو کشورهاییه که شهرهاش از لحاط زندگی در رده بالای پرداخت هزینه در دنیا قرار دارن. بله بیشتر دوره های دکتری میتونه به انگلیسی یا ترکیبی از انگلیسی - ژاپنی ارائه بشه. RE: تحصیل در ژاپن - mgorji - 26-08-2015 (26-08-2015, 01:38 PM)Shihan نوشته: البته نمیدونم استاد چقدر بهت قول داده اما در اسیا استادی که نیاز به دانشجو داشته باشه همه جوره کمکش میکنه. امیدوارم بتونی با استاد برای افزایش مبلغ فاند صحبت کنی. در کل اگر منظور زندگی دانشجوئی باشد ، یک دانشجوی مجرد حدود 80000 ین در ماه برای مخارج خود شامل کرایه منزل، آب و برق و تلفن وخوراک و پوشاک و رفت و آمد نیاز خواهد داشت. یک دانشجوی متاهل به دوبرابر این مبلغ نیاز دارد. حالا با این مبلغ خیلی جالب به نظر نمیرسه از طرفی ژاپن جزو کشورهاییه که شهرهاش از لحاط زندگی در رده بالای پرداخت هزینه در دنیا قرار دارن. بله بیشتر دوره های دکتری میتونه به انگلیسی یا ترکیبی از انگلیسی - ژاپنی ارائه بشlممنون از پاسخ کامل شما ایشون اصلا قولی ندادن فقط گفتن زمینه کاریت به من می خوره و اگر دانشگاه تو رو بخواد من حاضرم سوپروایزت باشم پس فکر نکنم بشه در این رابطه باهاشون چونه زد فقط ممکنه بفرمایید منظور از graduate students چیه یعنی دانشجو باید مدرک دکترا رو بگیره تا بتونه TA باشه یا من درست متوجه نشدم؟ و اینکه اگر کسی این TA رو هم بگیره اون کسری مبلغ براش جبران می شه؟ سپاس RE: تحصیل در ژاپن - Shihan - 26-08-2015 (26-08-2015, 09:39 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسخ کامل شما درسته که قولی نداده اما به هر حال پاسخ شما رو هم براساس انگیزه اش که در رزومه جالب شما دیده، بیان کرده. به نظرم میتونی برای ایمیل بعدی ازش درخواست کنی برای موضوع و کار مرتبط با شما فاندی داره یا خیر. در خصوص graduate در واقع به دانشجویان ارشد و دکتری اطلاق میشه اما نمیدونم چون بیشتر دوره های تحصیل در اسیا اگر فاندی هم در کار باشه بصورت RA هست نه TA. |