![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - amin_mb - 27-04-2012 سلام دوستان! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید! می خواستم از خدمتتون بپرسم که گذراندن Summer School ها در دانشگاه های معتبر آیا نقشی قابل توجه در پذیرش از دانشگاه های آمریکا و کانادا داره یا خیر؟ به عنوان مثال یک Summer School برای دانشجویان فوق به بالا دو سال هست که در دانشگاه ETH در گروه کنترل و رباتیک برگزار میشه، امسال از بین 300 نفر، 20 تا 30 انتخاب شدند که بنده ریجکت شدم ولی خانم پذیرش گرفت ![]() یک Summer School معتبر دیگه هست که مشترک دانشگاه Tewnte و Arahus (هلند و دانمارک)! خانمم اونجا مدارکش به ددلاین نرسید ولی از بین تعداد زیاد داوطلبان، 25 نفر را انتخاب کردند که بنده هم خداراشکر تو این لیست هستم! خوبی این دو تا دوره اینه که پشت سر هم هست! یعنی 4 روز تو جولای تو سوییس هست و 4 روز بعدش دوره دیگر در هلند! دوره ای که در سوییس برگزار میشه کنترل ربات های میکرو پروازی هوشمند هست که از موضوعات جذاب کنترل هست! موضوع دوره هلند هم جدیدترین موضوع کنترل که Distributed and Networked Control Systems هست! اگه بخواهیم هر دو دوره را شرکت کنیم هزینه هامون خیلی بالا میشه! سوالم از دوستان اینه که آیا هزینه کردن زیاد این دوره ها، برای پروسه پذیرش و فاند ارزش داره یا نه؟ از حسن توجه شما بسی سپاس! RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Babak - 27-04-2012 امین جان این جور موارد صرفا از این جهت که نشون دهنده علاقه شما به موضوع و مسائل مرتبط با تحصیله میتونه نکته مثبت تلقی بشه، ولی به نظر من شانس پذیرش شما رو به طور قابل توجهی بالا نخواهد برد. خودتون رو به جای استاد یا کمیته پذیرش بذارید و فکر کنید که میخواهید به کسی پذیرش بدید. آیا به نظر شما کسی که یک دوره چهار روزه رو گذرونده خیلی باسوادتر و جلوتر از کسی هست که چنین دورهای رو نگذرونده؟ شاید بگید که خود دوره مهم نیست و این که کسی برای دوره انتخاب بشه مهمتره. این موضوع یک مقدار درسته، اما دانشگاه مقصد همه مدارک لازم برای این که تشخیص بده آیا شما شرایط لازم برای ادامه تحصیل در اونجا رو دارید یا خیر رو داره و انتخاب شدن توسط دانشگاه یا موسسات دیگه خیلی تاثیر زیادی در این تصمیمگیری نداره. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - m.ost - 06-05-2012 سلام برای کسی که میخواد در یک زمینه کاری متفاوت از اونچه تا حالا روش کار کرده، کار کنه، احتمال گرفتن فاند خیلی کمتره؟ این زمینه تحقیقاتی که میگم کلا اینجا استادها خیلی روش کار نمیکنن. البته من باهاش آشنایی دارم ولی فرصتی برای تحقیق روش پیش نیومده. آیا ممکنه بعده یک ترم بشه فاند گرفت؟ ممنون RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Babak - 06-05-2012 گرفتن فاند در زمینهای که روش کار نکردید طبیعتا مشکلتره، ولی کاملا ممکنه و من موارد این چنینی زیاد دیدم. گرفتن فاند بعد از یک ترم هم کاملا ممکنه و خیلی از دانشجوها بودهاند که بعد از ورود به دانشگاه فاند گرفتهاند. در ترم اول سعی کنید که درسهای مرتبط با زمینه کاری جدیدی که میخواهید روش کار کنید رو بگذرونید و به خصوص اگر استادی هست که فکر میکنید احتمال داره بتونید ازش فاند بگیرید و درسی ارائه کرده، سعی کنید کلاسش رو بگیرید و در درسش نمره خوبی بدست بیارید. به این ترتیب میتونید شانس گرفتن فاند رو بالا ببرید. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - MaMi - 01-06-2012 دوستان عزیز، دو سوال؛
1- به نظر شما ذکر رتبه (10) کنکور ورودی کارشناسی ارشد در رزومه تاثیری بر دریافت Fund خواهد داشت یا خیر؟ 2- تدوین استاندارد ملی (بر اساس استاندارد ISO متناظر) در رشته تحصیلی چطور؟ (البته هنوز مراحل نهایی شدنش جهت قرار گرفتن در لیست استاندارد ملی باقی مونده) RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - amirhossein.gh - 01-06-2012 (01-06-2012, 05:26 PM)MaMi نوشته:1. 100% تاثیر گذاره و خیلی خوبه ! 2. الان ممکنه زیاد تاثیر گذار نباشه ولی بودنش بهتر از نبودنشه ! ![]() RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - MaMi - 01-06-2012 (01-06-2012, 05:54 PM)amirhossein.gh نوشته: 2. الان ممکنه زیاد تاثیر گذار نباشه ولی بودنش بهتر از نبودنشه !ممنونم از پاسخت امیر جان، ولی این مورد دوم رو درست متوجه منظورت نشدم! ![]() RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - amirhossein.gh - 01-06-2012 یعنی الان وقتی میگی هنوز ثبت و تطبیق ملی نشده ممکنه خیلی تاثیر گذار نباشه ولی اگه منطبق بشه و ثبت اونوقت میتونی گواهی این کار رو هم ضمیمه کنی و این خودش خیلی امتیاز بزرگی هست RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Babak - 02-06-2012 (01-06-2012, 05:26 PM)MaMi نوشته:در کل، من هم با نظرهای امیرحسین موافقم. هر دوی این موارد رو حتما در رزومهاتون بنویسید. مورد اول به نظرم میتونه تاثیر مثبت خوبی داشته باشه، ولی حتما توضیح بدید که کنکور ورودی کارشناسی ارشد یعنی چی، چون ممکنه خیلی از استادها یا دانشگاهها متوجه نشن که داشتن این رتبه چه معنیای داره. مثلا چیزی شبیه به این بنویسید: Ranked 10th among more than 5000 graduates participating in the nationwide M.Sc. program entrance exam, Iran, 2010
واضحه که تعداد شرکت کنندگان و سال و غیره رو بر اساس اطلاعات درست باید تنظیم کنید.
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Shahrouz - 16-06-2012 سوالی که هنوز ذهن من رو درگیر می کنه اینه که اگر یک نفر نخواست یا نتونست آمریکا بره( من واقعا غیر ممکنه که بشینم 6 ماه gre بخونم!!) و خب معدل پایینی داشت، غیر از تک رقمی کنکور ارشد بودن، معدل خوب ارشد، شاگرد دوم ارشد بودن و نمره زبان و کنفرانس و isi و داور ژورنال بودن و سابقه کار مرتبط چیزی می تونه شانس اون رو عوض کنه؟ من ذهنم به جایی قد نمی ده! یعنی چیزی رو از قلم انداختم؟ یا کلا وزن یک معدل کارشناسی پایین از همه چیز بیشتره؟! چیزی هست که بشه به اون رسید و تاثیر گذار باشه؟ مثلا من برای یک جا دعوت شدم که یک chpater یک انسایکلوپدیا رو بنویسم. یا چند مقاله خیلی معتبرتر دارم آماده می کنم با یک تیم بسیار قوی ازای پی اف ال سوئیس و کیس وسترن آمریکا. اینا برای کجا می تونند موثر باشند. نظر دوستان چیه؟ فاکتور خاصی در اروپا، استرالیا، کانادا و... هست که بتونه سایشو روی این قضیه معدل کارشناسی بگیره؟ یا حتی اگر بشه ثبت اختراع بین المللی US PATENT? اثر گذاره؟ یا حتی ادیتور!! یک ژورنال بودن!؟ نمی دونم . |