آکادمیا کافه
پذیرش از نروژ در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: پذیرش از نروژ در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: پذیرش در مقطع PhD - pama - 07-12-2013

ضمن تشکر از پاسخ خوب دوستان.
میشه بپرسم به پوزیشن های دایرکت پی اچ دی نروژ هم میشه امیدوار بود یا خیر؟ منظورم اینه که همچین پوزیشنهایی عرف هستند؟ در صورت وجود معمولا براشون فاند هم وجود داره؟
ببخشید که خیلی کلی شد سوالام[img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: پذیرش در مقطع PhD - soilman - 07-12-2013

معمولا تو اروپا نشنیدم کسی مستقیم بره دکترا مگه اینکه پوزیشنی باشه که تو شرایط قید کرده که لیسانس با رزومه و سابقه عالی می تونه اپلای کنه
(07-12-2013, 02:04 PM)'pama' نوشته: ضمن تشکر از پاسخ خوب دوستان.
میشه بپرسم به پوزیشن های دایرکت پی اچ دی نروژ هم میشه امیدوار بود یا خیر؟ منظورم اینه که همچین پوزیشنهایی عرف هستند؟ در صورت وجود معمولا براشون فاند هم وجود داره؟
ببخشید که خیلی کلی شد سوالام[img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: پذیرش در مقطع PhD - timaz - 22-12-2013

سلام
منظور از references همون توصیه نامه است؟ که باید همراه مدارک پست بشه؟ چون هیچ توضیح دیگه ایم ننوشته. من کل سایتشون رو گشتم. نه فرم خاصی براش گذاشتن نه اصلا گفتن چنتا میخوان. من برای دکترا دانشگاه 
 Tromsø میخوام اپلای کنم.

RE: پذیرش در مقطع PhD - yousi - 22-12-2013

(22-12-2013, 01:23 AM)'timaz' نوشته: سلام
منظور از references همون توصیه نامه است؟ که باید همراه مدارک پست بشه؟ چون هیچ توضیح دیگه ایم ننوشته. من کل سایتشون رو گشتم. نه فرم خاصی براش گذاشتن نه اصلا گفتن چنتا میخوان. من برای دکترا دانشگاه 
 Tromsø میخوام اپلای کنم.

سلام
منظوز از refrence اینه که شما ایمیل اساتیدی که میخوای برات Recommendation Letter بدن رو براشون بنویسی اونها مستقیم خودشون با استاد مکاتبه میکنند. عموما 3 تا Refrence میخوان دانشگاه ها بعضی ها هم برای کارشناسی ارشد 2 تا.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - sanay - 05-03-2014

سلام دوستان
من هم شدیدا علاقه مندم یکی از کشورهای اسکاندیناوی پذیرش بگیرم که الویتم نروژه...
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران
ممکنه در مورد رزومه من نظرتون رو بگین؟و اینکه کدوم دانشگاهها رو پیشنهاد می کنین؟ در مورد مدرک زبان من تو خیلی از سایتها دیدم که ننوشتن مدرک می خوان!! من با چند تا از دانشجوهای دکتری در سوئد صحبت کردم اونها هم گفتن مدرک نمی خوان فقط از طریق اسکایپ یا تلفن مصاحبه می کنند که سطح زبان رو بسنجند!! این قضیه در مورد نروژ و فنلاند هم صدق می کنه؟ و آخرین سئوالم هم اینه که من خیلی دوست دارم با یکی از دانشجوهای معماری مقطع دکتری در نروژ،سوئد یا فنلاند آشنا بشم بین دوستان کسی هست؟یا کسی رو با این شرایط می شناسه؟

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - ForeverBlue - 05-03-2014

(05-03-2014, 01:20 AM)'sanay' نوشته: سلام دوستان
من هم شدیدا علاقه مندم یکی از کشورهای اسکاندیناوی پذیرش بگیرم که الویتم نروژه...
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران
ممکنه در مورد رزومه من نظرتون رو بگین؟و اینکه کدوم دانشگاهها رو پیشنهاد می کنین؟ در مورد مدرک زبان من تو خیلی از سایتها دیدم که ننوشتن مدرک می خوان!! من با چند تا از دانشجوهای دکتری در سوئد صحبت کردم اونها هم گفتن مدرک نمی خوان فقط از طریق اسکایپ یا تلفن مصاحبه می کنند که سطح زبان رو بسنجند!! این قضیه در مورد نروژ و فنلاند هم صدق می کنه؟ و آخرین سئوالم هم اینه که من خیلی دوست دارم با یکی از دانشجوهای معماری مقطع دکتری در نروژ،سوئد یا فنلاند آشنا بشم بین دوستان کسی هست؟یا کسی رو با این شرایط می شناسه؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به  دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - sanay - 05-03-2014

(05-03-2014, 02:43 AM)'ForeverBlue' نوشته:
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به  دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.

ممنونم که پاسخم رو دادین...
یعنی کلا بی خیال بشم؟این مساله خیلی برام مهمه.... می تونم مدرک زبان بگیرم شاید بتونم 6 بیارم ولی من حداقل با 7،8 نفر در این مورد صحبت کردم که الان مشغول به تحصیلند در مقطع دکتری و هیچ کدوم مدرک زبان ارائه ندادن...
به نظرتون من باید چه کارهایی بکنم تا بتونم پذیرش بگیرم؟

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - ForeverBlue - 05-03-2014

(05-03-2014, 02:53 PM)'sanay' نوشته:
یعنی کلا بی خیال بشم؟این مساله خیلی برام مهمه.... می تونم مدرک زبان بگیرم شاید بتونم 6 بیارم ولی من حداقل با 7،8 نفر در این مورد صحبت کردم که الان مشغول به تحصیلند در مقطع دکتری و هیچ کدوم مدرک زبان ارائه ندادن...

پیشنهاد من اینه که ابتدا در مورد شرایط دانشگاه ها  و روال پذیرش اطلاعات دقیق تر و مستندتری کسب کنید و با داشتن اطلاعات دقیق تر مسیر خودتون را تعیین کنید.
بعنوان مثال در جزوه سایت پاسخ بسیاری از سوالات داده شده است که میتوانید بررسی کنید. همچنین این انجمن را بررسی کنید و این تاپیک را نیز از ابتدا تا انتها مطالعه کنید.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - roshanak25 - 05-03-2014

(05-03-2014, 02:53 PM)'sanay' نوشته:
علاوه بر صحبتهای دوستمون به نظر من میتونید از قسمت نتایج پذیرش همین فروم که در نوار آبی بالا سمت راست هست، رزومه هم رشته های خودتون (یا حالا رشته های نزدیک) رو بررسی کنید و ببینید کسانیکه قبلا تونستن از کشورهای مورد نظر شما پذیرش بگیرن در چه حدی بودن. همچنین قسمت نتایج پذیرش این فروم رو هم با دقت چک کنید.
یک نکته مهم دیگه اینکه توصیه میکنم انتخابهاتون رو محدود نکنید به کشورهای اسکاندیناوی، اینجوری ریسکش خیلی بالاست. حالا حتما شما هم دلایلی واسه خودتون داشتین که اونارو انتخاب کردین، اما به نظر من بهتره حداقل در اولویتهای بعدیتون دیگر کشورهارو قرار بدین
اصلا هم بیخیال نشین Wink
موفق باشید Smile

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - sanay - 06-03-2014

(05-03-2014, 11:12 PM)'ForeverBlue' نوشته:
پیشنهاد من اینه که ابتدا در مورد شرایط دانشگاه ها  و روال پذیرش اطلاعات دقیق تر و مستندتری کسب کنید و با داشتن اطلاعات دقیق تر مسیر خودتون را تعیین کنید.
بعنوان مثال در جزوه سایت پاسخ بسیاری از سوالات داده شده است که میتوانید بررسی کنید. همچنین این انجمن را بررسی کنید و این تاپیک را نیز از ابتدا تا انتها مطالعه کنید.

من ماههاست که سایت دانشگاهها هر هفته چک می کنم،برای مثال دانشگاه KTH اینارو خواسته:
The application shall include the
following documents:
1. Curriculum vitae
2. Transcripts from university/university college
3. Brief description of why the applicant wishes to become a doctoral student
4. Representative publications or technical reports: Up to 2 documents, no longer than 10 pages each. For longer documents (e.g. theses), please provide a summary (abstract) and a web link to the full text.
5. Letters of recommendation or contact information for two reference persons
این سه لینکی رو هم که دادین خط به خط خوندم،و اگر مدرک زبان لازم باشه اگه حداکثر 3 ماه بخونیم نمره 6 یا 6.5 رو میارم