![]() |
مهندسی صنایع در اروپا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: صنایع (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9) +--- موضوع: مهندسی صنایع در اروپا (/Thread-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7) |
RE: مهندسی صنایع در اروپا - Shihan - 17-08-2017 (17-08-2017, 10:08 AM)shotole نوشته: خب اینکه میگید محدود منظورتون اینه که تعداد شاخه ها و گرایش های صنایع اونجا محدوده یا تعداد دانشگاهایی که این گرایش هارو تدریس میکنن یا کاری که برای این گرایش ها در آینده میشه پیدا کرد. بله گرایشها بسیار محدود هستن. خصوصاً در اروپا. مهد ضنایع اگر دقیق مطالعه کرده باشید در امریکا و ژاپن می باشد. و بصورت پراکنده و محدود در اروپا و استرالیا و کانادا. من راجع به کار نظر نمیدم چون در پست بالا توضیح دادم چطور شانس کار پیدا کردن بالا میره (برای بیشتر رشته های مهندسی) دانشگاهها که خیر بسیار هم هستن اما محدودیت در گرایش و زبان انگلیسی برای این رشته وجود داره. RE: مهندسی صنایع در اروپا - zzahra - 15-09-2017 سلام دوستان بنده کارشناسی آمار و ارشد مهندسی صنایع دارم. قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری در مهندسی مالی رو دارم شنیده ام ک به دلیل تغییر رشته در مقطع ارشد باید برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مجددا ارشد بخونم. آیا این درسته؟ RE: مهندسی صنایع در اروپا - automotive - 15-09-2017 @zzahra خیر، در صورتی که استاد راهنما این تغییر رشته را بپذیرد، نیازی به گذراندن مقطع ارشد مجدد نیست، در بدرین حالت پیشنیاز خواهید گذراند. RE: مهندسی صنایع در اروپا - zzahra - 22-09-2017 سلام دوستانی که اطلاعات دقیق دارن لطفا کمکم کنین.... آیا برای مهاجرت وکیل گرفتن نقش مهمی داره؟ یعنی بدون وکیل کاره با سرعت و درست انجام نمیشه؟ هزینه وکیل رو به صورت تقریبی ممکنه بگین... به نظرتون برای اپلای کردن و مکاتبات نیاز به یه فرد خبره هست یا اینکه با سطح زبان خوب میشه خودمون هم مکاتبه داشته باشیم با استاد؟ سپاس... RE: مهندسی صنایع در اروپا - automotive - 23-09-2017 (22-09-2017, 11:02 PM)zzahra نوشته: سلامسلام خیر، وکیل هیچ نقشی در تسریع پرونده مهاجرتی ندارد. نقل قول:هزینه وکیل رو به صورت تقریبی ممکنه بگین...برای کانادا بالای 100 میلیون هستش، برای اروپا رو اطلاع ندارم. نقل قول:به نظرتون برای اپلای کردن و مکاتبات نیاز به یه فرد خبره هست یا اینکه با سطح زبان خوب میشه خودمون هم مکاتبه داشته باشیم با استاد؟ خود شما میتوانید تمام مراحل را انجام دهید و اگر به مشکلی بر خورد کردید در همین فروم سوال خود را بپرسید تا راهنمایی شوید. RE: مهندسی صنایع در اروپا - zzahra - 23-09-2017 ممنون از راهنماییتون چن تا سوال دیگه... من لیسانس امار و ارشد مهندسی صنایع خوندم، قصد دارم برای دکتری مهندسی مالی بخونم با توجه به تغییر رشته در مقطع ارشد آیا مدرک من برای دانشگاه های اونور (کانادا یا اروپا) قابل پذیرش هست یا اینکه حتما باید مجددا ارشد بخونم؟ آیا برای ویزای کانادا باید اسنادی که نشون دهنده توانایی مالی تا حداقل یک مبلغ مشخص هست رو به سفارت ارائه کرد؟ RE: مهندسی صنایع در اروپا - Shihan - 23-09-2017 (23-09-2017, 09:26 PM)zzahra نوشته: ممنون از راهنماییتون خیر مشکلی نداره. اما باز باید ببینی دوره مهندسی مالی زیر مجموعه دپارتمان مهندسی است یا مدیریت به ان دلیل که ممکنه در مدارک درخواستی تفاوتی داشته باشن. مانند نمره GMAT یا GRE. اگر نتونید بورس بگیرید بله باید حساب مالی و گواهی ان را نشان بدهید. RE: مهندسی صنایع در اروپا - Alirezaa86 - 08-12-2017 سلام دوستان من لیسانس صنایع از دانشگاه آزاد با معدل 14 و ارشد صنایع با معدل 16.5 از دانگاه سراسری و 5 سال هم سابقه کار دارم قصد رفتن به اروپا داشتم تا جایی که تحقیق کردم اگه تحصیلی برم راحتتر از ویزای کار می خواستم دوباره ارشد بخونم،ارشد ایرانو باید مخفی کنم؟ معدل لیسانسم برای پذیرش گرفتن برام مشکلی پیش نمیاره؟ اصلا کار درستی هست یا همون دنبال ویزای کار برم؟ RE: مهندسی صنایع در اروپا - Shihan - 11-12-2017 (08-12-2017, 11:55 PM)Alirezaa86 نوشته: سلام دوستان بهتره مجدداً برای ارشد اقدام کنید. با یه نمره زبان بالا در ایلتس 6.5 و یا تافل 90 شانس ممکنه داشته باشی. اگر مشکل سن نداشته باشی (بالای 30 سال) موردی نداره. نه برای تحصیل نه برای ویزا RE: مهندسی صنایع در اروپا - khanom mohandes - 29-12-2017 سلام من دارم مهندسی صنایع تو دانشگاه صنعتی خواجه نصیر میخونم معدلمم نزدیک به ۱۹ عه.میخوام برای ارشد به یکی دانشگاه های آلمان request بدم.زبان آلمانی هم تا حدودی بلدم.چقدر شانس برای پذیرش دارم.هنوز آزمون IELTS ندادم ولی کلاساشو رفتم و فکر میکنم بالای ۶.۵ بگیرم |