آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 22-01-2013

درود
می خواستم نظر دوستان رو در مورد این ای میل جویا شوم:

به استاد جوانی در دانشگاه Kent state (تقریبا دانشگاه ناشناخته ایه) ای میلی زدم در مورد فرصت های GA/TA در lAB اش...خودش در صفحه اش اشاره به وجود فرصت در هر دو مقطع فوق/دکترا برای 2013 کرده بود و گفته بود دانشجویانی که علاقه به کار در یکی از موضوعات کاری دارند ای میل بزنند...
استاده جوونه و اینجوری که فهمیدم بهار 2013 بعد از اتمام دوره ی Post Doc اش در دانشگاه duke اومده اینجا...

منم همینجوری ای میل زدم و واسه ی اینکه مطمئن نبودم استاده رزومه ام براش قابل توجه خواهد بود یا نه و علایقم به علاقش می خوره در عنوان ای میل و متن ای میل در قسمت علاقه مندی برای ملحق شدن مقطعی ننوشتم...البته مانند ای میلی که به همه می زنم نوشته بودم که به چه چیزهایی علاقه دارم.

با توجه به اینکه در اروپا پوزیشن دکترا برای رشته ی ما محدوده و بدتر موضوعات مرتبط با مسترم و تز مسترم خیلی کم است به این فکر بودم حتی شروع دوباره ی یه مستر در آمریکا یا هر جای دیگه با فاند می تونه یه گزینه باشه....از جهات دیگر در داخل آمریکا شانس بیشتری هم خواهم داشت که برای دکترا در دانشگاه بهتری اقدام کنم

Thank you for your email and interest in my lab. Based on your CV and qualifications, you could fit well within our research group here.

It was unclear from your email, but are you interested in applying for a PhD student position in my lab?

Given your research interests and past experience, I think you would be an exceptional person to work on some of the projects we have.

And are you familiar with PhD programs here in the US? It usually takes 5-6 years to earn your PhD. The majority of your time the first year will be involved with coursework, but thereafter the primary focus is laboratory and field research. While your research projects must fall within my range of interests, you are expected to develop your own research projects (with my guidance). We guarantee 5 years of stipend support that pays your salary, which is adequate to cover all of your living expenses. Additional years of support beyond the 5th year are available if progress towards the degree is adequate. I can explain more about the program and financial support later, if you apply and are accepted.

Please let me know of any other questions you might have about the program and my lab. If you are still interested in submitting an application, please let me know and I will put you in touch with our coordinator here who can help you with the process.

Best Regards,

جواب رو شما چجوری ارزیابی می کنید؟در جایی exceptional رو قید کرده که من نفهمیدم منظورش دقیقا چه می تونه باشه

همچنین به نظرتون میشه ازش فرصت خواست که بیشتر فکر کنم؟دلیل دیگری که برای انتخاب مستر دارم اینه چون من زیاد مطمئن نیستم که دکترا واقعا میخام ادامه بدم یا نه (چون به نظرم باید شروع به کار کنم و درس خواندن داره به تاخیر میندازه) اگه مستر اونجا با فاند رو شروع کردم و اگه دیدم اکی هستم برای دکترا بیام ادامه بدم...چون دکترا اونم یه دانشگاهی که نمی دونم چجوریه استادش هم زیاد کارش مرتبط نیست و بعد چیزی که زیاد علاقه دارم و مرتبط نیست منو به فکر میندازه ...

پ.ن:یه سری نسخه از نوشته هام که در رزومه ام درج کرده بودم هم خواسته که البته براش قراره بفرستم

با سپاس
خوش خبر باشید Rolleyes

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Behnoush - 22-01-2013

(22-01-2013, 12:05 AM)soilman نوشته: درود
می خواستم نظر دوستان رو در مورد این ای میل جویا شوم:

به استاد جوانی در دانشگاه Kent state (تقریبا دانشگاه ناشناخته ایه) ای میلی زدم در مورد فرصت های GA/TA در lAB اش...خودش در صفحه اش اشاره به وجود فرصت در هر دو مقطع فوق/دکترا برای 2013 کرده بود و گفته بود دانشجویانی که علاقه به کار در یکی از موضوعات کاری دارند ای میل بزنند...
استاده جوونه و اینجوری که فهمیدم بهار 2013 بعد از اتمام دوره ی Post Doc اش در دانشگاه duke اومده اینجا...
....

با سپاس
خوش خبر باشید Rolleyes
به نظر من این جواب خیلی خوبیه و ارزش پیگیری داره. exceptional هم از نظر من منظورش اینه که کلا مورد مناسبی هستی و فکر میکنه که علایقش و تجربه ت با کار اونا سازگاره. در مورد اینکه دکترا بخونی یا مستر دیگه به تصمیم خودت بستگی داره و باید خوب فکراتو بکنی ولی در کل این جواب رو اگه پیگیرش باشی احتمال پذیرش زیاده. بخصوص که به نظر میاد از نظر فاند مشکلی نداره . فقط یه نکته در مورد استادای جوون این که خیلییی کار می کشن Big Grin چون هنوز شغلش تثبیت نشده و احتیاج دارن حسابی فعالیت علمی و مقاله داشته باشن که بتونن به اصطلاح tenureبگیرن . استاد خودم هم هم همینطوره و خلاصه باید حسابی کار کنی براش Big Grin

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 22-01-2013

Soilman عزیز

تقریبا همه نکات رو بهنوش گفته، فقط یکی دو تا نکته از روی تجربه بهت بگم. اول این که به نظر می‌رسه احتمالا ایشون دنبال دانشجوی دکترا باشه و فکر نمی‌کنم دانشجوی فوق شانس زیادی داشته باشه. دوم این که احتمالا اگر با ایشون کار رو شروع کنی، نمی‌ذاره کمتر از شش ساله فارغ‌التحصیل بشی. سال اول احتمالا خیلی کار نخواهی داشت، ولی همون طور که بهنوش هم گفت با توجه به تازه کار بودن استاد، احتمالا ایشون انتظار داره که حسابی کار کنی و کارها از setup کردن آزمایشگاه و غیره رو شامل می‌شه. این‌ها نکات منفیه کار کردن با ایشونه، اما از اون طرف به نظر می‌رسه که پول داره و اگر پذیرش بگیری احتمالا مشکل پیدا کردن فاند و غیره نخواهی داشت و جواب ایشون خیلی امیدوارم کننده است.

ممنون بهنوش و بابک عزیز

در مورد فاندش خودش نوشته برای هر دو موجوده حالا طبق نوشته اش در سایت - حالا چقدر برای مسترش صدق می کنه زیاد معلوم نیست ولی فکر کنم داشته باشه
Graduate research assistantships and teaching assistantships are available for both MS and PhD students interested in working within any of the core research areas of the lab.

در مورد جوانی استاد و کار کشیدن درست میگید و عنوان الانش Assistant professor هست و تقریبا 5 تا مقاله زیر بررسی داره ولی معمولا استادهای جوان به شکلی بهتر از پرفسورهای تمام ( مانند استاد تزم) هست که دو تا پست دکتراهایش مثلا من رو تحت نظر داشتند...من از زیاد کار کردن نمی ترسم و ترجیح میدم همون ساعت معمول که از 8 تا 4-5 بعدازظهر هست در آزمایشگاه و اینها باشم ولی سر کلاس زیاد نرم....در مورد اینکه 5-6 سال رو قید کرده بودم سعی کردم یه بررسی در مورد خودش و استاداش انجام بدم...خودش لیسانس در سال 2005 گرفته و 2011 دکتراشو گرفته(لیسانس به دکترا مستقیم گویا) و جالبه که یکی از اساتیدش در قسمت join to the lab پروسه ی کار رو توضیح داده و سوالاتی رو پرسیده که گفته قبل از ای میل دادن به من ببینید جواب هایشان اری هست یا خیر و جالبه که اونجا هم استادش قید کرده همین مساله رو...شاید به نوعی این تفکر رو از استاد خودش گرفته...گرجه خودش 2 سال فوق رو پیچونده Undecided جالب تر هم اینه که یه سری عبارات رو دقیقا از اونجا قید کرده...ولی برای خود من هم اولین باره که استادی(استاد این استاد) چنین در صفحه اش شفاف و طولانی توضیح میده ولی در حالت کلی در واقع تجربه ی جالبی بود :
Are you really ready to begin the 5-6 year process of earning a PhD? As a graduate student you can look forward to nearly nonstop (some might say relentless) intellectual stimulation and you will have opportunities to work with really smart people in very interesting places. Its important to be aware that these benefits do not come cheap, you won't get rich in graduate school and the job market for new PhDs is tough. So you have to love the process.

در مورد کارهای اجرایی آزمایشگاه هم بابک جان اتفاقا هم در سایتش در زیر همین پست فوق/دکترا هم گفته که در جستجوی lab manager هم هست

البته تاکیداین 5-6 سال کمی نگران کننده هست ولی بیشتر بحث و نگرانی بر سر اینکه انتخاب و رفتن به چنین دانشگاه هایی در چنین شهرهای بسیار کم جمعیتی چقدر می تونه در آینده ی فرد تاثیر گذار باشه؟(از جمله اعتبار در خود سطح آمریکا)....گزینه ی مالی قضیه مهمه ولی خوب 3-4 سالی که کمینه ی مدت دوره ی دکترا بگذاریم بحث یکی دو روز نیست گرچه صحبت از انتقال به دانشگاه دیگه و اینها می تونه مدنظر باشه ولی خوب اون هم ریسک خودشو داره

با نظرات شما دوستان فعلا می خواهم به نمونه ای که خواسته درخواست عمل کنم و همچنین باهاش در مورد تحقیقات و امکان collaboration با اساتید حالا اون دانشگاه یا دانشگاه های دیگر صحبت کنم...متاسفانه دانشگاه دپارتمان engineering نداره که بزرگترین ضعف هست گرچه استاد دیگری در دپارتمان دیگر همین kent پیدا کردم که می تونه خیلی مفید باشه ولی قضیه به همین سادگی ها نیست Confused

فکر کنم فعلا باید زمان ازش بخرم...شما نظر دیگری ندارید؟!

با سپاس

خوش خبر باشید
(22-01-2013, 01:23 AM)Behnoush نوشته: به نظر من این جواب خیلی خوبیه و ارزش پیگیری داره. exceptional هم از نظر من منظورش اینه که کلا مورد مناسبی هستی و فکر میکنه که علایقش و تجربه ت با کار اونا سازگاره. در مورد اینکه دکترا بخونی یا مستر دیگه به تصمیم خودت بستگی داره و باید خوب فکراتو بکنی ولی در کل این جواب رو اگه پیگیرش باشی احتمال پذیرش زیاده. بخصوص که به نظر میاد از نظر فاند مشکلی نداره . فقط یه نکته در مورد استادای جوون این که خیلییی کار می کشن Big Grin چون هنوز شغلش تثبیت نشده و احتیاج دارن حسابی فعالیت علمی و مقاله داشته باشن که بتونن به اصطلاح tenureبگیرن . استاد خودم هم هم همینطوره و خلاصه باید حسابی کار کنی براش Big Grin
(22-01-2013, 02:04 AM)Babak نوشته: Soilman عزیز

تقریبا همه نکات رو بهنوش گفته، فقط یکی دو تا نکته از روی تجربه بهت بگم. اول این که به نظر می‌رسه احتمالا ایشون دنبال دانشجوی دکترا باشه و فکر نمی‌کنم دانشجوی فوق شانس زیادی داشته باشه. دوم این که احتمالا اگر با ایشون کار رو شروع کنی، نمی‌ذاره کمتر از شش ساله فارغ‌التحصیل بشی. سال اول احتمالا خیلی کار نخواهی داشت، ولی همون طور که بهنوش هم گفت با توجه به تازه کار بودن استاد، احتمالا ایشون انتظار داره که حسابی کار کنی و کارها از setup کردن آزمایشگاه و غیره رو شامل می‌شه. این‌ها نکات منفیه کار کردن با ایشونه، اما از اون طرف به نظر می‌رسه که پول داره و اگر پذیرش بگیری احتمالا مشکل پیدا کردن فاند و غیره نخواهی داشت و جواب ایشون خیلی امیدوارم کننده است.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Shahrouz - 22-01-2013

درود

تبدیل سالهای اول دوره دکترای مستقیم به مدرک فوق می دونم که میسر هست. ولی در رابطه با چند وچون کار باید سوال بپرسید. به نظر من هم فعلا زمان بخرید. به خصوص که نه شما پای برگه ای رو امضا کردید نه ایشون فاندی به شما داده.

ممنون شهروز جان

آیا این رو در مورد اون استاد یا افردای از این قبیل گفتید که مستقیم از لیسانس به دکترا اومده یا در حالت کلی میگید که میشه دکترا که قبول شده اید رو سال های اولشو در صورت اینکه مایل به ادامه نبودید تبدیل به مدرک فوق کنیم؟
(22-01-2013, 02:41 AM)Shahrouz نوشته: درود

تبدیل سالهای اول دوره دکترای مستقیم به مدرک فوق می دونم که میسر هست. ولی در رابطه با چند وچون کار باید سوال بپرسید. به نظر من هم فعلا زمان بخرید. به خصوص که نه شما پای برگه ای رو امضا کردید نه ایشون فاندی به شما داده.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Shahrouz - 22-01-2013

درود
معمولا از لیسانس به دکترا. ولی من حتی دوستی داشتم در دانشگاه ویسکانسین میلواکی که دکترای مهندسی می خوندند و بعد از دو سال تونستند تبدیل به ارشد کنند و بعد بری دکترای جورجیا اپلای کردند. الان نمیدونم به چه صورت اینکارو کردند ولی اگر به پیام من پاسخ بدن حتما ازشون می پرسم.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 22-01-2013

تبدیل دکترا به فوق در امریکا کار ساده‌ای هست. دانشجویانی که از لیسانس پذیرش دکترای پیوسته می‌گیرند، وقتی که واحدهای لازم رو پاس می‌کنند می‌تونند امتحان بدند یا تز بنویسند و فوق رو بگیرند و در عین حال به خوندن دکترا ادامه بدند. حالا اگر کسی مایل به ادامه نباشه و انصراف بده، مدرک فوق رو دریافت می‌کنه.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - yasmary14 - 25-01-2013

سلام
یه استادی از دانشگاه Durham انگلیس این جوابو بهم داده:
To study for a PhD in Durham you would need to have a scholarship that would cover your fees etc. Do you have or are you applying for such a scholarship. Such scholarships are normally available from your home country.

چی جوابشو بدم؟ قطعا فاند نداره و باید بی خیالش شم؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - blur - 25-01-2013

به نظرم بهش بگین که خودتون اسکولارشیپی در اختیار ندارین و اینکه آیا نمیشه از دانشگاه فاندی گرفت؟ ظاهرا که فاندی در دسترس ندارن! معمولا دانشجوهایی دیدن که بورس وزارت علوم هستن و بهمین خاطر اینطور میگن...قبلا استادی چنین جوابی به من دادن و وقتی بیشتر پرسیدم ایشون این دلیل رو ذکر کردن. البته استاد هلندی بودن...