چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 09-12-2015 با سلام . دوست عزیز بورس برای ارشد خیلی محدوده . البته ایتالیا و اسپانیا بعضا بورس ارایه میدن برای ارشد که @Shihan عزیز بهتر اطلاع دارن . . در ضمن شما اگر نمره زبان بالای ۹۲ بیارین میتونین به کشورهای المان . فنلاند , نروژ هم فکر کنین و شانستون خوبه البته فقط بدون شهریه .بورس رو برلی المان میتونین از سایت daad اقدام کنین . برلی دیگر اسکاندیناویا میتونین از ترم های دو به بعد فکر کنین اونم نه حتما. موفق باشین . RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 09-12-2015 (06-12-2015, 05:52 PM)fatima204 نوشته: @Emir به نظرم روی بسیاری از گرایشهای شیمی شانس داری مگر اینکه بخوای گرایش خاصی بخونی! که یکم محدودت میکنه والا در بخش organic و inorganic و همچنین material science کشورهای هلند ، المان و بلژیک در رشته شما موقعیت بسیار دارن . بدنبال استاد یا موقعیت خالی در دپارتمان بگردید. RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - amlakbar - 10-12-2015 با عرض سلام ... خواستم بدون برای گرفتن پذیرش با شرایط زیر تو دانشگاه های خوب اروپا شانسی دارم ؟ رشته مهندسی برق معدل کارشناسی 16 از دانشگاه سمنان معدل کارشناسی ارشد 16.30 از دانشگاه خواجه نصیر یک مقاله isi و یک مقاله داخلی زبان انگلیسی مشکلی ندارم ( البته هنوز امتحان ندادم) مدرک زبان فرانسه هم دارم ( مدرک B1 فرانسه دارم ) چند سال سابقه کار تو رشته خودم هم دارم ............................................................................. البته چند تا تخصص دیگه هم دارم و خواستم بدونم تاثیری تو گرفتن پذیرش داره : آشنایی کامل با برنامه نویسی تحت وب ( HTML - CSS- Javascript - jQuery - C# - ASP.NET ) آشنایی کامل با برنامه نویسی جاوا و برنامه نویسی آندروید مدرک CCNP R&S تقریبا 4 سال سابقه کار تو چند شرکت اینترنتی تو بخش های مختلف RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - rudpsg - 10-12-2015 یکی از آشناهام قصد تحصیل در رشته ی پزشکی در اروپا رو داره و شرایط مناسبی از نظر معدل دیپلم و پیش دانشگاهی نداره(مجموع 32) و دنبال گزینه های با شرایط آسان و مورد تایید در ایران هست که به زبان انگیلیسی تدریس میکنن. توانایی تامین مالی تا سقف 80 میلیون رو در سال هم داره . شما کجا هارو پیشنهاد میدین؟ ممنون @Shihan RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - Emir - 10-12-2015 (10-12-2015, 08:35 PM)amlakbar نوشته: با عرض سلام ... دوست عزیز دانمارک رو گفتین جواب میدم. دانمارک یکی از کشورهای اسکاندیناوی با تعدادی محدود دانشگاه های سطح بالا داره. شما شانس دارین حتما ولی فقط برای دانمارک اصلا نمیشه گفت حتما فاند میکیرین یا نه. دوره دکتری بصورت پوزیشن هستش. یعنی وقتی دانشجوی دکتری نیاز داشته باشن , جای خالی برای اون رشته در سایت دانشکده و گروه اعلام میکنن و عنوان پروزه و مدارک هایی که مورد نیاز هستش رو اعلام میکنند. شما باید برای هر پوزیشنی که اعلام میشه اپلای کنین . و اگر شما رو قبول کنند حقوق خیلی خوبی میگیرین و همچنین ویزای کار دریافت میکنین. توصیه من اینه برای کشور های مختلف اقدام کینین تا شانستون بالا بره علی الخصوص کشور های فنلاند - المان - هلند - بلژیک ( فرانسه بلدین خوبه) نروژ و ..... اقدام کنین . فنلاند رو حتما و حتما اقدام کنین چون خوراک این رشته هستش . در ضمن مدرک زبان بگیرین تا اپلای کنین . اینم بگم گرفتن مدرک تافل یا ایلتس خیلی راحت به نظر میرسه ولی در عمل یکم دشواره. موفق باشین RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 11-12-2015 (10-12-2015, 08:41 PM)rudpsg نوشته: یکی از آشناهام قصد تحصیل در رشته ی پزشکی در اروپا رو داره و شرایط مناسبی از نظر معدل دیپلم و پیش دانشگاهی نداره(مجموع 32) و دنبال گزینه های با شرایط آسان و مورد تایید در ایران هست که به زبان انگیلیسی تدریس میکنن. توانایی تامین مالی تا سقف 80 میلیون رو در سال هم داره . شما کجا هارو پیشنهاد میدین؟ با نداشتن معدل خوب نمیشه دنبال دانشگاههای خوب رفت! پس باید دنبال دانشگاههای کشورهای اروپای شرق باشی. در اروپای شرق هم کشورهای لهستان و مجارستان و رومانی و اسلواکی در حال حاضر در برخی رشته های پزشکی دوره انگلیسی ارائه میدهند.(و تعدادی با شرایط خاص مورد تایید وزارت بهداشت هستن) اما هزینه دوره پزشکی برای این کشورها و با طول دوره بین 6-7 سال تقریباً سالی 80 میلیون کمتر و بیشتر ارزیابی میشه (به همراه هزینه زندگی) - البته دانشگاههای ایتالیا اخیراً دوره های انگلیسی برگزار میکنند که ملزم به قبولی در ازمون IMAT و مصاحبه ورودی دانشگاه می باشد. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Atlantis - 15-12-2015 سلام، عرض احترام و تواضع، مشخصات من: 1-لیسانس مهندسی شیمی 2-دانشگاه صنعتی بابل 3-معدل کل 17 4-آیلتس: L6 R7 W6.5 S6.5 و در مجموع 6.5 -جی آر ای: Q158 V156 AW4 5- چهار کنفرانس بین المللی، یک کنفرانس داخلی، 4 تا سابمیت ISI 6- سه توصیه نامه سایر: یک ترم حل تمرین فیزیک2 جزییات بیشتر راجع به من رو میتونید در این سایت ببینید هدف: اقدام برای ارشد با فاند در نانوتکنولوژی، شیمی یا مهندسی شیمی لطفا بفرمایید چه دانشگاه هایی در اروپا با این شرایط پیشنهاد میکنید؟ به شخصه نانوتکنولوژی دانشگاه twente در هلند و KU Leuven در بلژیک مدنظرم هست، که مورد اخیر رو erasmus mundus ارائه میده. آیا با شرایط من، این دو مورد بلندپروازانه هست یا اینکه خوبه؟ خیلی متشکرم از وقتی که میذارید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 17-12-2015 (15-12-2015, 11:19 PM)Atlantis نوشته: سلام، عرض احترام و تواضع، مشخصات من: با سلام دوست عزیز رزومه خوبی دارین و زبانتون ساپورت میکنه . ببینین اروپا مثله امریکا نیست که برای ارشد زیاد فاند پیدا بشه . مثالا همین هلند رو برای دکتری فاندهای خوبی داره ولی برای ارشد نه زیاد . مخصوصا هلند در برنامه های ارسموس خوب شرکت میکنه . کشور هایی مثله هلند و بلژیک برای اسموس اقدام کنین و شانستون رو امتحان کنین . کشور های اسکاندیناوی چون شهریه نمیگیرن خیلی سخت فاند برای ارشد ارایه میدن مگر اینکه برید 2 ترم بخونین و خودتون رو نشون بدین برای ارایه کنند. کشور المان رو میتونین از سایت دااد daad اقدام کنین و شانستون رو از این طریق هم امتحان کنین . و اما دو تا کشور ایتالیا و اسپانیا حتی برای ارشد بورس های خوبی ارایه میهند و من شانستون رو اونجا به مراتب بیشتر میبینم . دانشگاه های پلی تکنیک بارسلون مادرید - پلی تکنیک میلان و تورین. اگر مایل هستین به ایتالیا برین و بعنوان پل استفاده کنین گزینه بدی نیست براتون در ضمن رتبه این دانشگاه ها هم خوب هستن. همونطور که قبلا هم گفتم کشور هایی مثله فنلاند نروز و ... جون رایگان هستن برای ارشد فاند به ندرت ارایه میدن. هر سوالی هست در خدمتم @Shihan RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 17-12-2015 (15-12-2015, 11:19 PM)Atlantis نوشته: سلام، عرض احترام و تواضع، مشخصات من: مدیر عزیز بیشتر مطلب رو بیان کردن من فقط چند نکته عرض کنم. به نظرم رزومه ات خیلی چشمگیره برای کسی که لیسانس به اتمام رسونده!! ضمناً برای نگراش پروپزال قوی و خوب هم زمان بگذارید که برخی ممکنه ازتون بخوان. شانس برای هر دو دانشگاه مد نظر رو داری. از قضا هلند و فرانسه و ایتالیا و بلژِیک ممکنه برای ارشد بخشی کمک مالی هم کنند. - اما نظرم اینه برای کانادا و استرالیا و حتی امریکا هم اقدم کنید. برای دکتری مستقیم! با این رزومه شانس هست. البته اگر زبان رو به حتی 7 برسونید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - kimiya_ab - 01-01-2016 سلام ! نمیدونم جای این سوال من کجاس ! ممنون میشم مدیر ها کمکم کنن ! میخواستم بدونم کلا تو اروپا سیستم اینجوری نیس که به استاد ها ایمیل بزنیم ؟ مث کانادا و آمریکا ؟ چون من چند تا دانشاه در اتریش و ندتا تو فنلاند و بلژیک رو گشتم عملا معلوم نبود چی به چی هست سایت هاشون و چیزی مث دانشگاه های آمریکا و کانادا نداشت که استاد هایی که پوزیشن خالی دارن اعلام کنن و اینا :-؟ در ضمنش من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار کارشناسی هستم از دانشگاه آزاد مشهد معدل کلم بدون احتساب ترمی که الان توش هستیم 17.8 هست نمره ی تافلم 85 هست و نمره ی جی آر ایم هم 140 وربال ریاضی 155 و رایتینگ 3 مقاله هم ندارم فعلا اما دارم روش کار میکنم دانشگاه خاصی در اروپا مد نظرم نیست هر جا که باشه خوب هست ! اما فاندش برام مهم هست ! |