![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 04-06-2015 (04-06-2015, 12:22 AM)sdr.z نوشته: من دخترم.راهی نیست که انصراف ندم چون کنکور۹۵همزمان بافارغ التحصیلیم هستشنه دیگه . شما واسه کنکور دوباره باید انصراف بدین و اگه ندین و از پزشکی قبول بشین , باید برین شبانه یا بین الملل بخونین . با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - امیرخانی - 10-06-2015 سلام خسته نباشید من دانشجوی ترم 7 کارشناسی تغذیه هستم میخواستم بدونم که میتونم برای کنکور سراسری 95 رشته های دکتری_پزشکی،دندان و دارو)امتحان بدم ،یعنی درسم را تا موقع کنکور یکجوری کش بدم که مشکل نظام وظیفه نداشته باشم بعد یک سوال دیگه ،اگه بعد از کنکور سراسری 95 که میخوام بدم و بدونم که تو رشته های دکتری قبول میشم ایا امکانش هست که تز دانشگاه انصراف ندم یعنی مدرک کارشناسی رو بگیرم و برای رشته های دکتری هزینه رو بدم یا اگه ازاد هم قبول بشم مشکلی ندارم فقط میخوام دندان پزشکی یا پزشکی قبول بشم و مدرک کارشناسی رو هم داشته باشم،نمیخوام حالا که 4سال درس خوندم انصراف بدم فقط نمیدونم شرایطش چجوریه؟از لحاظ نظام وظیفه هم اگر امکانش هست توضیح بدید RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - asadf - 10-06-2015 سلام من سال چهارم رشته برق کارشناسی روزانه هستم.کسی میتونه جواب سوال منو بده اگر شاید اخراج شوم یا انصراف بدهم یا مدرک کاردانی بگیرم میتونم دوباره سال اینده کنکور بدم؟؟سربازی هم نرفتم.باید هزینه تحصیل این هشت ترم رو بدم؟ لطفا ج بدید ضروریه.ممنون RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - asadf - 12-06-2015 سلام من سال چهارم رشته برق کارشناسی روزانه هستم.کسی میتونه جواب سوال منو بده اگر شاید اخراج شوم یا انصراف بدهم یا مدرک کاردانی بگیرم میتونم دوباره سال اینده کنکور بدم؟؟سربازی هم نرفتم.باید هزینه تحصیل این هشت ترم رو بدم؟ لطفا ج بدید ضروریه.ممنون RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - سلیمان 95 - 12-06-2015 سلام خیلی ممنون از حوصله ای که برای جواب به سوال ها به خرج می دید می خواستم بدونم میشه بدون این که از دانشگاه انصراف بدم کنکور ثبت نام کنم وبعد از قبولی در رشته دلخواه انصراف بدم ومعافیتم رو از دانشگاه اولیه به ثانویه انتقال بدم چون من تو یه سایتی به نقل از سردار حلوایی که اصلا نمی دونم کیه نقل کرده بود که میشه این کار روانجام داد ممنون بی صبرانه منتظر جواب شما هستم امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری - P_FARZAN - 13-06-2015 سلام به همه دوستان عزیز این انجمن ، سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی که واقعا آگاهی داره جوابش رو بهم بده[img]images/smilies/dodgy.gif[/img] من همین امروز کنکور تجربی دادم اونم برای سال دوم و میدونم امسال هم نتیجه خوبی نمیگیرم ولی دیگه فرصت ندارم تا یک سال دیگه پشت کنکور بمونم و یا باید یه رشته ای رو تو دانشگاه انتخاب کنم یا باید برم سربازی[img]images/smilies/confused.gif[/img] من میخام به هر روشی که هست دوباره کنکور بدم تا رشته و دانشگاه خوبی قبول بشم!!![img]images/smilies/biggrin.gif[/img] سوالی که دارم اینه که اگه رشته ای توی دانشگاه انتخاب کنم و دانشگاه برم راهی هست که سال 95 کنکور بدم؟ (مثلا با انصراف از دانشگاه یا کار دیگه و...)[img]images/smilies/undecided.gif[/img] و اگه درصورتی که برم دانشگاه نمیتونم 95 کنکور بدم اگه امسال انتخاب رشته نکنم و برم سربازی میتونم 95 کنکور بدم ؟[img]images/smilies/shy.gif[/img] درکل میخام بدونم چجوری میتونم تو کمترین زمان دوباره کنکورسراسری بدم و رشته ای که دوست دارم قبول بشم؟! ممنونم [img]images/smilies/wink.gif[/img] RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 13-06-2015 (13-06-2015, 03:23 AM)P_FARZAN نوشته: سلام به همه دوستان عزیز این انجمن ،با سلام دوست عزیز شما میتونین حین خدمت کنکور بدین و اگه ایشالا قبول بشین , معافیت تحصیلی بگیرین و ادامه تحصیل بدین . در مورد اینکه برین دانشگاه و انصراف بدین , فکر کنم بعد انصراف یکسال وقت دارین تا خودتونو معرفی کنین , تا اون موقع فرصت دارین,البته اینو طبق قانون قدقم گفتم شاید الان تغییر یافته , اینو خودتون تحقیق بکنین تا به یقین برسین . ر ضمن ست عزیز فکراتونو خوب بکنین چون واقعا کنکور تجربی خیلی مشکل شده , در حد صدم در صد . RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 13-06-2015 با سلام لازم دونستم تا مطلب و توصیه ای را به دوستان محترم در مورد کنکور تجربی ذکر کنم . زندگی و اینده هر فرد مربوط به خود فر میشه و خودش باید تصمیم بگیره , اول از همه درصد شرکت کنندگان کنکور امسال رو اینجا مینویسیم : طبق چیزی که اخبار اعلام کرد کل شرکت کنندگان امسال 850000 نفر بوده و جالب اینکه فقط 500000 نفر از اینا تجربی بودم و مابقی سایر رشته ها . پس معلومه شانس پذیرش در تجربی از اون چیزی که فکر میکنین پایینه . بخوصوص مخاطبان من دوستانی هستن که از ارشد انصراف میدن و یا لیسانس دارند در این مورد همه جوانب را در نظر بگیرند و ریسک بکنند . من از دوست خودم شروع میکنم : دوستم لیسانس فیزیک از دانشگاه اورمیه و ارشد نانو مواد از دانشکاه تربیت مدرس داره و در ضمن رتبه ارشدش 12 بود . 2 سال پیش تصمیم میگره دوباره کنکور تجربی بده که متاسفانه با این که از صب تا شب میخودش نتوست رتبه خوبی بیاره - امسال هم دیروز باهاش صحبت میکردم از چهره اش معلوم بود راضی نبود. حالا برای داندانپزشکی باید حداقلش 1200 بیارین تا قبول شین و برای پزشگی زیر 3000 اونم برای سیستان بلوچستان . خلاصه اینا رو باید میگفتم تا دوستان بهترین تصمیم را برای زندگی و ایندشون بگیرن . امیدوارم همه به انچه که میخوان برسند. با تشکر ![]() RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - avina goli - 15-06-2015 با سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معندسی مواد از دانشگاه دولتی روزانه هستم میخاستم بدونم میتونم در کنکور سراری 95 شرکت کنم و رشته تربیت معلم روزانه بخونم؟ در کنکور تجربی چطور؟ورشته بهداشت روزانه بخونم ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Mostafa Parto - 17-06-2015 سلام من دانشجوی ترم ۲ رشته فیزیوتراپی علوم پزشکی شیراز هستم ورودی ۹۳. رتبم ۱۸۰۰ منطقه ۱ بود و اگر داوطلب سال ۹۲بودم حتما با این رتبه پزشکی قبول میشدم اما ب دلیل کم شدن ظرفیت ها موفق نشدم.از رشتم راضی نیستم و تصمیم دارم انصراف بدم و دوباره کنکور شرکت کنم.وضعیت خدمتم درست نیس و معاف نیستم ایا میشه من امسال انصراف بدم و سال ۹۵ کنکور شرکت کنم.ممنون از لطفتون |