![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 09-04-2017 (26-03-2017, 03:02 AM)مهمان نوشته: با سلام و وقت بخیر سلام بر شما. معدلهای شما بسیار مناسب است، اما رشتهی شما فنی است. Technical & Vocational با اطلاع از این موضوع، با اساتید کانادا و اروپا مکاتبه کنید. امکان دریافت فاند به شرط GRE و TOEFL بالا در دانشگاههای خوب ایالاتمتحده وجود دارد، اما هزینه اپلای و بحث ویزا را میتوان مهمترین عامل عدم اپلای برای این کشور عنوان کرد، باز هم اگر از نظر هزینهای مشکلی ندارید میتوانید برای آمریکا هم اقدام کنید. به نظر من شما برای کانادا و اروپا اقدام کنید. هرچند عنوان نکردید که مقاله شما ISI است یا خیر. موفق باشید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 15-04-2017 سلام دوستان ، ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دارم ،و در حال گرفتن آیلس هستم ، همچنان درگیره isi هستم ، میخواستم کمک فکریم کنید که چطور میتونم بورسیه بگیزم پاس PhD در هلند ، لازم به ذکر هست که الان موسسه هایی هستند که پذیرش میگیزن از هلند فقط تنها گزینشون اینه که تحصیل رایگانه ، من در تلاشم که کمک هزینه یا فاند بگیرم ، لطفا اگه تجربه ای دارید ، ممنون میشم راهنماییم کنید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - me1396 - 16-04-2017 سلام دوست عزيز، بايد عبارتهايي نظير زير رو در اينترنت سرچ كنيد. Phd position in .... in Netherlands جاي خالي رشتتون رو وارد ميكنيد. گروههايي كه پوزيشن خالي داشته باشن اعلام ميكنند و معمولا شما بايد رزومه، ريز نمرات ، و فهرست مقالاتتون رو به آدرس ايميلي كه در آگهي داده ميشه ارسال كنيد كه اصولا به خود استاد يا گاها به دستيار تحقيقشون هست و اگر نمرات و شرايط رقابت داشتيد وقت مصاحبه ي اسكايپ ميدن در حد ٢٠ تا ٣٠ دقيقه تا با شما صحبت كنند و بعد هم يا اكسپت و يا ريجكت. اين پوزيشنها معمولا در عاليترين حالت تا جايي كه من ديدم ٢ نفر رو مي خوان . واقعا سخته اما نشد نداره بايد خيلي حوصله داشته باشيد . ريكامنديشن از يه استاد درجه يك هم واقعا مفيده. موفق باشيد RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - PoonehKH - 17-04-2017 با سلام من تازه با این سایت و گروه آشنا شدم. اطلاعات چندانی در مورد پروسه پذیرش و گرفتن اپلای ندارم. تازه اقدام به جمع آوری مدارک خود نموده ام. چند سوال در مورد زمان اقدام برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپا، آمریکا و یا کانادا داشتم. می خواستم حداکثر تا بهار 2018 خارج شده باشم. می خواستم بدونم امکان پذیر هست یا خیر. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد با معدل 16.98 هستم مقاله هایی هم در ژورنال های معتبر دارم. ولی مدارک فارغ التحصیلی ام به احتمال زیاد تا پایان شهریور آماده می شود. قصد دارم تا 13 خرداد امتحان آیلتس بدهم . به نظر شما آیا می توانم تا بهمن 96 پذیرش بگیرم که ترم بهار 97 را شروع کنم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - raminz - 17-04-2017 (17-04-2017, 10:14 AM)PoonehKH نوشته: با سلام سلام، ببین آمریکا و کانادا با اروپا فرق میکنه. آمریکا و کانادا اکثراً برای پاییز پذیرش میدن (که ددلاین اپلای کردن میشه حدود دی-بهمن و شروع کلاسا هم مرداد-شهریور سال بعدش). البته بعضی از دانشگاه ها برای بقیه ترم ها مثل بهار هم پذیرش میکنن ولی احتمال گرفتن فاند پایینتر میاد که شروع کلاسا میشه حدود دی و ددلاین ارسال مدارک هم حدود خرداد-تیر. در مورد اروپا هم معمولاً 4-5 بار در سال پوزیشن خالی اعلام میشه که با توجه به زمینه مورد علاقه ات باید دنبال پوزیشن مناسب بگردی. البته دوره دکتری تو اروپا هم همه جا یکسان نیست. بعضی جاها شما درس پاس نمیکنی و فقط رو پروژه ات کار میکنی ولی بعضی جاها (مثل آمریکا و کانادا) شما درس و پروژه رو با هم داری که باز با توجه به اینکه از کدومش پذیرش بگیری شروع دوره فرق میکنه. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - vigor236 - 17-04-2017 سلام و درود دوستان عزیز من چند وقتی هست برای پذیرش با استادای زیادی مکاتبه میکنم اما جوابی نمیگیرم رزومه هم به این صورت هست: مهندس مکانیک زمینه کاری MEMS/NEMS و کامپوزیت معدل کارشناسی و ارشد: 16.5 و 17 زبان: IELTS 6.5 مقاله: 8 مقاله ISI تو ژورنالای معتبر با IP بالا (متوسط 2) و حدود 65 سایتشن و H-index 3 حدودا به 60 تا استاد ایمیل زدم که اکثرا از دانشگاه های کانادا بودن. 95 درصد جواب ندادن و بقیه هم گفتن که پوزیشن خالی نداریم یجورایی نا امید شدم دگ. واقا نمیدونم ایراد کار کجاس؟ اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - me1396 - 17-04-2017 سلام دوست عزیز، قبل از هر چیز اصلا ناراحت و نگران نباشید چون با کمی حوصله و البته دقت در انتخاب دانشگاه و شکل مکاتبه با اساتید حتما نتیجه خواهید گرفت. رزومه تون خیلی خوبه معدلتون هم خوبه و تعداد مقالاتتون که خیلی بالاست حالا به عنوان نویسنده ی حتی دوم یا چندم هم اگر بوده باشید. عالیه. شما اشاره ای به این نکردید که کدوم کشور های دنیا هدفتون هست! آیا فقط کانادا مد نظرتون هست و یا اینکه آمریکا و اروپا هم جزو گزینه هاتونه. به هر ترتیب برای کانادا در حال حاضر اصلا وقتش نیست که دنبال پوزیشن بگردید و برای دانشگاههای رنک پایین با این رزومه (تعداد مقالات) حیفه. شما از مرداد و شهریور مکاتبه برای پذیرش گرفتن در سال 2018 رو میتونید با اساتید آغاز کنید و اون موقع میتونم بگم حتمی جوابهای بهتری خواهید گرفت و البته گوش به زنگ پوزیشن های خالی در کانادا هم برای ژانویه باشید ( با یک سرچ ساده در اینترنت). توصیه من به شما اینه که با شرایط فعلیتون خیلی به اروپا به ویژه دو کشور هلند و آلمان و حتی جاهای دیگه اگر دوست داشتید فکر کنید. آلمان رو توصیه می کنم چون روی رشته شما خوب کار میکنه واقعا ،مخصوا ماکس پلانک و هلمهولتز که می تونید حتی با سابقه ی مقاله نویسی که دارید یک پروپوزال آماده کنید و گمان میکنم واقعا زود به نتیجه برسید و یا حتی مستقیم باز هم با سرچ در اینترنت پوزیشنهای فعلی خالی رو پیدا کنید و اپلای کنید. خوبی اروپا هم اینه که در طی سال بیش از 4-5 بار یک دانشگاه یا مرکز پژوهشی جاب ویکنسی میده و این خیلی عالیه ، نه برای همه بلکه بیشتر برای کسانی که 2-3 تا مقاله دارن با سطح خوبی در مکالمه زبان (خیلی این مورد در اسکایپ مهمه که کسی بتونه روان در مورد رشته ش صحبت کنه). اما در مورد آمریکا: من چند کیس از دوستان نزدیکم رو دارم که با شرایط شما دانشگاههای خیلی خوبی رفتند با پول خوب(با جی آر ای های 320 و 318- کرنل و آستین تگزاس) . به نظرم اگر حوصله ی جی آر ای دارید و وقت خوندنش رو تلاش کنید. مطمئنما اگر نمره بالایی بیارید و حتی اگر نشد با یه نمره بالای 305 (مثلا کوانت 160 و وربال 145 و رایتینگ 3) می تونم قطعی بگم پذیرش از جاهای خوبی خواهید گرفت. در ضمن امیدتون رو از دست ندید خیلی ها با نمرات و وضعیتی پایین تر از شما جاهای خوبی پذیرش گرفتن. به موعد هر دانشگاه و شرایط کشوری که اپلای میکنید دقت بفرمایید تا انرژی خودتون رو با ارسال ایمیل در زمانهای نا مناسب هدر ندید. موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - pegyyy - 18-04-2017 سلام و وقت بخیر. بنده دو مقطع کارشناسی و ارشد مهندسی نفت خوندم و معدلم به ترتیب 18.15و 16.5هست تافل 115 و جی آر ای ندارم. دو مقاله کنفرانسی بینالمللی دارم و یک isi در حال نگارش. مقصد من دکتری در کشور آلمان هست. با توجه به اینکه محتوای درسی من در دو مقطع شامل ژئوفیزیک، زمین شناسی و جریان سیال به ویژه در محیط متخلخل هست چه زمینه ای برای ادامه دکتری شانس بیشتری داره، برای مثال میتونم امیدی به مکانیک داشته باشم یا بیشتر رو ژئوفیزیک و زمین شناسی سرمایهگذاری کنم. با توجه به شرایط بنده، و اینکه فقط آلمان هدف من هست، ارشد مجدد خوندن و بعد دکتری رو پیشنهاد میکنید؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - me1396 - 18-04-2017 سلام دوست عزیز، با توجه به شرایتتون آلمان واقعا گزینه ی مناسبی برای شماست اما نظر شخصی من این هست که به هیچ عنوان مستر رو در اروپا تکرار نکنید به دو دلیل مهم: 1. در اکثر رشته ها باید دانش آلمانی در سطح B2 داشته باشید که زمان بر هست و برای شما که معدل خوب ، تافل عالی و مقاله دارید اصلا توصیه نمیکنم(البته باز هم به خودتون بر میگرده و این صرفا پیشنهاد و تجربه ی من هست) 2. اگرچه تعداد دانشگاههای که کورس برای مستر به انگلیسی ارائه میدن خیلی در آلمان زیاد شده اما پروسه ی اخذ ویزا با توجه به اینکه بورسی در کار نیست(در 90 درصد موارد) و برای کسانی که مدرک زبان ندارند خیلی دشواره و میتونم بگم با وضع فعلی اروپا با مهاجرین ناممکن تره. اما..اما: وضعیت شما به دلیل وضعیت زبان و مقاله و معدل خوبی که دارید . با اساتید مکاتبه کنید تا بپذیرند سوپروایزر شما بشن و نامه ای رو به دانشگاه بدن که این دانشجو رو می خوام. و یا منتظر پوزیشن های باز شده باشید که به محض دیدن اپلای کنید و منتظر مصاحبه و سایر مراحل باشید و جدا شانستون زیاده و ارشد مجدد به نظر من اصلا کار صحیحی نیست و بیشتر برای کسانی توصیه میشه که پایه ی ضعیفی دارن با معدل کم و یا بدون مقاله هستند تا بتونن بهتر مطالعه کنند و اما نه برای شما. بنابراین به نظر من روی دکترا تمرکز کنید. با توجه به اینکه فیزیک خوندم میتونم بگم که ژئوفیزیک در آلمان خیلی روش کار میشه و پژوهشگاههایی مثل Hector fellow academy خوب کار میکنند و پولهای زیادی رو به دانشگاههای همکار تزریق میکنند که با یه سرچ توی اینترنت میتونید واقعا موقعیتهای خوبی رو پیدا کنید. کلا دوست عزیز آلمان به رشته های پایه بهای بسیار زیادی میده، فیزیک-ریاضی-شیمی-زمین شناسی- زیست و مباحث میان رشته ای. در کل گمانم انتخاب آلمان برای شما به عنوان مقصد دکتری مناسبه و اگر قصد تکرار مستر رو دارید و البته حوصله جی آر ای هم ندارید شانس کانادا بعد آلمان برای شما و پذیرش از یه دانشگاه خیلی خوب، خیلی بالاست (شاید نباید اینطور قطعی بگم اما این رزومه یعنی آمریکا-کانادا 100 درصد، اروپا هم شدنیه و رقابتیه اما پیدا میکنید) موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - vigor236 - 18-04-2017 (17-04-2017, 11:56 PM)me1396 نوشته: سلام دوست عزیز، دوست عزیز اول از همه بسیار ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون. خدمتتون عرض کنم که 5 مقاله نویسنده اول و 2 مقاله نویسنده دوم و در آخر هم نویسنده سوم بودم. بله درست میفرمایید برای سال 2018 امکانش هست که بتونم پذیرش بگیرم اما آغاز سال تحصیلی به عبارتی میشه ترم پاییز یا سپتامبر 2018 که دگ 1.5 سال صبر خیلی دیره و امکانش هست آدم سرد بشه از ادامه تحصیل. ترم بهار هم که شانس فاندش کمه ظاهرا. برای GRE و آمریکا هم میتونم خودمو آماده کنم اما سه مورد هست. یکی مشکل ویزای ایرانیها بعدی همون مشکل پذیرش ترم پاییز 2018 و در آخر هم ویزای یه طرفه که یجورایی مجبور میکنه آدمو 5 سال خانوادشو نبینه. برای اروپا دارم اقدام میکنم اما پوزیشن خالی برای رشته من ندارن فعلا. فقط دانشگاه های انگلیس تو این زمینه فعالن که متاسفانه فاندشون یا مربوط به UK هست یا اتحادیه اروپا. به پیشنهاد یکی از دوستان فعلا به اساتید کشواری دگ دارم ایمیل میزنم اما کماکان بی نتیجس. |