آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 17-12-2012

(17-12-2012, 02:08 PM)sabzdarsabz نوشته: درود

لیسانس الکترونیک آزاد نجف آباد
معدل کل 14.78 (یه چند تا 10 و 12 خوشکل اون ترم های اول دارم حتی در دروس مهمی مثل ریاضی و فیزیک [عکس: redface.png] ) که شد 2.99 از 4
معدل دو سال آخر (76 واحد پایانی) 16.76 که شد 3.45 از 4
معدل 60 واحد پایانی 17.79 که شد 3.8 از 4
دو ترم آخر شاگرد اول دانشکده
یه دونه RA
دو تا TA
یک مقاله ی داخلی
رکام نسبتا خوب دارم (اساتید معمولی هستند ولی نامه های توپ مینویسن! )
تافل 99
GRE V148 Q156 AW3
من واقعا نمیدونم چقدر و تو چه رنکی شانس دارم!؟
فاند رو خیلی دوست دارم [عکس: cool.png] اما تا 20000 دلار میتونم با خودمم ببرم.
ببینید من 10 جا تو آمریکا میخوام اپلای کنم . به نظرتون تو چه رنکی اپلای
کنم؟ مبنای رنک رو سایت USNEWS و برای مهندسی برق قرار میدم.
سلام

برای پذیرش از رنک های 70 ، 80 به بعد
چون مقاله ها و نمره جی ار ایی تون زیاد بالا نیست یه کم سخته واسه شما فاند گرفتن
با 20هزارتا یه کم سخته اونجا هزینه ها رو پوشش بدین. من پیشنهادم کشورهای اروپایی هست که تحصیل در آنها رایگانه مثل آلمان و فنلاند. می تونین با این هزینه اونجا فوق بخونین بعدش دکترا جای خوبی تو آمریکا برید

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 17-12-2012

(17-12-2012, 03:54 PM)روئین نوشته: سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری هستم . معدل لیسانسم 14.20 و فوق لیسانسم 17.5 است.از دانشگاه هنر اصفهان. آیلتس 6.5 دارم و 3 تا مقاله کنفرانس که یکیش بین المللی هست و دو تای دیگه ملی . مطمئن نیستم gre رو لازم داشته باشم ولی دارم کلاس می رم تا کمی محکم کاری کرده باشم.
می خواستم بدونم امکان گرفتن فاند برای دکترا در امریکا برایم وجود داره یا نه ؟ به نظرتون برای چه رنکی از دانشگاه ها اقدام کنم مطمئن تر است؟
ضمنن آیا شما کسی رو که در حال تحصیل دکترای معماری در امریکا باشه و بتونم ازش راهنمایی بگیرم رو سراغ دارید؟
خیلی ممنون از زمانی که می گذارید.
سلام

به دلیل پایین بودن نسبی معدل لیسانس شما و کمبود تعداد مقاله های بین المللی و ژورنال ، کمی سخته فاند گرفتن برای شما
حتما GRE بدین اگه برای رشته شما نیازه(میتونین از سایت دانشگاهها چک بفرمایید)
نمره آیلتس تون هم برای فاند گرفتن پایینه . اگه امکانش هست دوباره امتحان بدین

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sony - 17-12-2012

سلام

1- من رشته ام horticulture هستش.
2- دانشجوی لیسانس هستم
3- از دانشگاه اورمیه در آذربایجان غربی
4- معدل فعلا 17/30
5- آزمون زبان را هنوز ندادم ولی با شناخت خودم می تونم نمره بالایی بگیرم.
6- فعلا روی یک مقاله کار می کنم
در ضمن من فعلا سال دوم هستم برای بورس و فاند گرفتن چی کار می تونم بککنم و بهترین توصیه اینه که کدوم دانشگاه و چطور واسه مستر مناسبه رشتم خوبه

با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - blur - 17-12-2012

(17-12-2012, 09:27 PM)sony نوشته: salam 1: man reshtam horticulture hastesh 2::daneshjuye lisans hastam 3 :az urmia university in west azerbaijan 4::GPA felan 17/30 5:azemune zaban ro hanuz nadam valy ba shanakhte khodam mitunam nimreye balayi begiram 6:felan ru ye magale kar mikonam *****dar zemn man felan sale do hastam baraye scholership va fund gereftan che kar mitunam bokonam va behtarin tisiye inke kodum daneshgah va chetor vase master monasebe reshtam khube
ba tashakkor
اجازه بده چون هم رشته ایم چندتا نکته رو خدمت شما بگم! مسئله اول همون معدله که خوشبختانه معدل شما بالاست. خب مساله بعدی همون زبانه و GRE که برا امریکا لازمه و این طوری نباشه مثل ما چندماه مونده به اپلای یادشون بیفتینBig Grin چون فاند برا مستر کمه این نمره هاتون رو خیلی بکشین بالا وبهتر اینکه برا direct PhD اپلای کنین. چندتا دانشگاه به چشمم خورده که این طوری هم دانشجو می گرفتن منتها خیلی توش دقیق نشدم. یه تحقیقی بموقع راجع بهش بکنین. چون برا دکتری فاند بیشتره.
مقاله هم که خوبه دارین روش کار میکنین. ولی مساله آخر برا این رشته گرایشی که میخواین ادامه بدین. بعضی از گرایش ها از لحاظ استاد و دانشگاه خیلی پرتعدادتر هستن. تقسیم بندی باغبانی تو ایران با هیچ کجای دنیا جوردرنمیاد. به این قضیه توجه کنین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - gity68 - 17-12-2012

سلام، ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
لیسانس برق قدرت، دانشگاه مازندران، معدل ۱۵.۷ ، ۲ ساله آخر ۱۶.۲
مقاله ندارم
تافل ۹۸، جی‌آرای وربال: ۱۴۸(۴۲۰) ریاضی:۱۶۰(۷۶۰) رایتینگ:‌۳

۱. من چه رنکی از دانشگاه‌ها رو می‌تونم اپلی‌ کنم؟ برای Ms
۲. همون سوال برای Dphd
( اگه بخوام دایرکت پی اچ دی اپلای‌ کنم باید رنک پایینتری رو در نظر بگیرم؟)
مرسی‌

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sony - 17-12-2012

مرسی از پاسخ سریعتان
شرایط این DIRECT PHD چجوریه؟
راستی رشته ی مورد علاقم FLORICULTURE بعدش Medicinal Plants بعد اگه اونم نشد Landscaping هست.
دانشگاهای مناسب این رشته ها Direct PHD شون هست؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - blur - 17-12-2012

(17-12-2012, 10:46 PM)sony نوشته: مرسی از پاسخ سریعتان
شرایط این DIRECT PHD چجوریه؟
راستی رشته ی مورد علاقم FLORICULTURE بعدش Medicinal Plants بعد اگه اونم نشد Landscaping هست.
دانشگاهای مناسب این رشته ها Direct PHD شون هست؟
تکرار مکرراته ولی شرایطش همون معدل خوب، تافل و GRE بالاست. مقاله هم داشته باشی خیلی خوبه....من چندتا دانشگاهی رو دیدم که direct PhD می گیرن ....تو امریکا زیاد هست در مورد جاهای دیگه زیاد اطلاعی ندارم. اینطوری نیست برا دکتری مستقیم که یه گرایش مثلا برتر باشه مهم اینه که اون دانشگاه اونو ارائه بده و استادی باشه که تو اون گرایش کار کنه و شمارو قبول کنه.

(17-12-2012, 10:00 PM)gity68 نوشته: سلام، ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
مقاله ندارم

۲. همون سوال برای Dphd
مرسی‌
سلام

معمولا بچه ها به این دلیل دکترای مستقیم اپلای می کنن که شانس فاندشون بره بالا
نمره تافلتون خوبه . جی ار ای متوسط - معدل متوسط به بالا -
بدون فاند : تقریبا از رتبه 40 50 به بعد usnews آمریکا می تونین اقدام کنین
با فاند : چون مقاله ندارین کارتون سخته و فک کنم باید به فکر رنک های 100 به بعد باشید
پیشنهاد من به دوستانی مثل شما ادامه تحصیل در مقطع ارشد در اروپا به صورت رایگان و سپس عزیمت به آمریکا است

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-12-2012

(17-12-2012, 10:00 PM)gity68 نوشته: سلام، ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
مقاله ندارم

۲. همون سوال برای Dphd
مرسی‌
من هم با نظر امیرحسین موافقم. به خاطر نمره متوسط GRE و معدل و نداشتن مقاله، شانس شما برای گرفتن پذیرش مستقیم دکترا از امریکا با فاند خیلی بالا نیست. اگر فاند نخواهید برای Masters شانس دارید. حدود رنک ۵۰ به بالا احتمالا شانس خواهید داشت که پذیرش Masters بگیرید و بعد احتمالا برای دکترا شرایط بهتری خواهید داشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - baharehnakisa - 18-12-2012

با سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه ukmمالزی با معدل ۳.۹۳ که فکر میکنم میشه معدل ۱۹.۶۰ .مدرک زبان ielts دارم که ۵.۵ هست که پارسال قبل از اینکه مالزی بیام گرفتم ولی دوباره امتحان میدهم،فعلا مقاله ندارم ولی روی تزی که کار میکنم خیلی قوی هست و تا چند ماه اینده امید این دارم که بتونم مقاله خوب بدم.میخوام برای دکترا واسه امریکا اقدام کنم.میخواستم ببینم باید چیکار کنم و چه مدارکی باید داشته باشم اگه بخوام برای spring ۲۰۱۴ اقدام کنم؟و deadline کی هست؟
و همینطور میخواستم یک سری اطلاعات راجع به دانشگاه texas بگیرم .ممنون میشم که راهنماییم کنید