آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - a.shoja - 23-09-2014

سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی ارشد خاکشناسی دانشگاه تهران
با معدل لیسانس15/70
فوق لیسانس15
دارای یک ثبت اختراع و دو مقاله isi
تافل90
آیا با این شرایط شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاه های استرالیا را دارم
مهم نیست کدوم دانشگاه یا شهر باشه هرچی باشه مهم نیست
توروخدا راهنمایی ام کنید خیلی دوس دارم برای دکترا استرالیا برم
ممنون از همه دوستان

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 23-09-2014

(23-09-2014, 02:00 AM)'a.shoja' نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی ارشد خاکشناسی دانشگاه تهران
با معدل لیسانس15/70
فوق لیسانس15
دارای یک ثبت اختراع و دو مقاله isi
تافل90
آیا با این شرایط شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاه های استرالیا را دارم
مهم نیست کدوم دانشگاه یا شهر باشه هرچی باشه مهم نیست
توروخدا راهنمایی ام کنید خیلی دوس دارم برای دکترا استرالیا برم
ممنون از همه دوستان

سلام دوست عزیز
والا جفت معدلات خیلی کمه! بنظر من باید شانس خوبی داشته باشی و مقالات و اختراعت در سطحی باشند که برای دانشگاه های پژوهش محور استرالیا به چشم بیان
ولی بطور کلی نمرخه تافلت از 92 کمتر هست باید همه دانشگاه های پژوهش محور استرالیا را بررسی کنی که با این نمره برای پذیرش و بورس در نظر می گیرن شما را یا نه
بعد که نمره اوکی بود با پیدا کردن استاد راهنما و نوشتن پروپوزال اپلای کنی 
من نظرم حدود 50% شانس بورس هست مگر استاد خیلی کمکت کنه و هیات داوران تحت تاثیر اختراع و مقالاتت قرار بگیرن من بطور خاص دانشگاه های جیمز کوک - نیوکسل را پیشنهاد می کنم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - a.shoja - 23-09-2014

دوست عزیز ممنونم
اگه نمره تافلم را به 100 برسونم شانس پذیرشم بالا میره ؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 23-09-2014

(23-09-2014, 02:33 AM)'a.shoja' نوشته:  دوست عزیز ممنونم
اگه نمره تافلم را به 100 برسونم شانس پذیرشم بالا میره ؟

دوست عزیز در استرالیا نمره زبان شرط لازم هست ولی به این معنا نیست که نمره بالاتر از حد نصاب داشتن شانس را خیلی افزایش می دهد
بنظرم رو پروپوزال و استاد پیدا کردن کار کنید ولی نمره زبانتونم بنظرم کمتر از حد نصاب هست

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - milisaba - 24-09-2014

سلام
میخواستم در مورد شانس پذیرشم سوال کنم
رشته معدن
لیسانس دانشگاه شاهرود 15.96 رتبه 7 در کلاس
ارشد امیر کبیر رتبه 1 در کلاس 18.15 معدل دانشجو ممتاز
1 مقاله ISI , و دو داخلی
15 مقاله کنفرانسی معتبر که 3 تاش در اشپرینگر و تیلور چاپ شده
تدریس در موسه زبان و دانشگاه آزاد
ایلتس 6.5 با 7 در اسپیکینگ و لیسنینگ
برای دانشگاه های نیو ساوت ولز، سیدنی، فدریشن، ادلاید و تاسمانیا اپلای کردم و سوپروایزرم تو همه اینا رییس دانشکده
جواب ادمیشن سیدنی و نیو ساوت ولز قبول شدم

حالا میخوام بدونم شانس اسکولارم چقدره؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 24-09-2014

(24-09-2014, 09:25 PM)'milisaba' نوشته: سلام
میخواستم در مورد شانس پذیرشم سوال کنم
رشته معدن
لیسانس دانشگاه شاهرود 15.96 رتبه 7 در کلاس
ارشد امیر کبیر رتبه 1 در کلاس 18.15 معدل دانشجو ممتاز
1 مقاله ISI , و دو داخلی
15 مقاله کنفرانسی معتبر که 3 تاش در اشپرینگر و تیلور چاپ شده
تدریس در موسه زبان و دانشگاه آزاد
ایلتس 6.5 با 7 در اسپیکینگ و لیسنینگ
برای دانشگاه های نیو ساوت ولز، سیدنی، فدریشن، ادلاید و تاسمانیا اپلای کردم و سوپروایزرم تو همه اینا رییس دانشکده
جواب ادمیشن سیدنی و نیو ساوت ولز قبول شدم
حالا میخوام بدونم شانس اسکولارم چقدره؟

سلام دوست خوب
والا من رو تاسمانیا نظرم خیلی مثبت هست و بنظرم بیشترین شانس بورس شدن را داری در انجا ولی در مورد دانشگاه های سیدنی و نیوساوت ولز چون خیلی معدل محور هستند بنظر من شانس پذیرشت بالاست ولی بورس را من زیاد حساب نمی کنم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - persevere - 28-09-2014

با سلام خدمت دوستان عزیز،

من موضوع پروپزالم در فیلد مهندسی معدن رو با یکی از استادهای UOW در میون گذاشتم اما با ایمیل زیر روبرو شدم:
You are most welcome to conduct research at the UOW working with me. However, you have to provide me with your full address. If you are an Iranian and studying in Iran, then I am afraid you will not be accepted to conduct research in Australia and in mining related topics. This is the Australian Government policy following the UN embargo on Iran.
Also, there will not be scholarships available, as funds are tight.
You can apply to the UOW and register your interest for study as fully paying student, . This will cost you around $ 60 000 per year ( $30 000 University fee + $30 000 for your living expenses)
از دوستان عزیزی که قبلا تجربه در مورد این موضوع دارند خواهش میکنم من رو بیشتر راهنمایی کنند؟
آیا این به این معنیه که باید کلا استرالیا رو بیخیال شم یا اینکه شانس هنوز هم باقیه؟ آخه خیلی از دوستام تو همین رشته دران تو دانشگاه های استرالیا در مقطع دکترا تحصیل میکنن. امیدوارم به جواب قابل قبولی از سوی شما دوستان عزیز برسم.

ممنونم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 28-09-2014

(28-09-2014, 09:19 PM)'persevere' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز،
من موضوع پروپزالم در فیلد مهندسی معدن رو با یکی از استادهای UOW در میون گذاشتم اما با ایمیل زیر روبرو شدم:
You are most welcome to conduct research at the UOW working with me. However, you have to provide me with your full address. If you are an Iranian and studying in Iran, then I am afraid you will not be accepted to conduct research in Australia and in mining related topics. This is the Australian Government policy following the UN embargo on Iran.
Also, there will not be scholarships available, as funds are tight.
You can apply to the UOW and register your interest for study as fully paying student, . This will cost you around $ 60 000 per year ( $30 000 University fee + $30 000 for your living expenses)
از دوستان عزیزی که قبلا تجربه در مورد این موضوع دارند خواهش میکنم من رو بیشتر راهنمایی کنند؟
آیا این به این معنیه که باید کلا استرالیا رو بیخیال شم یا اینکه شانس هنوز هم باقیه؟ آخه خیلی از دوستام تو همین رشته دران تو دانشگاه های استرالیا در مقطع دکترا تحصیل میکنن. امیدوارم به جواب قابل قبولی از سوی شما دوستان عزیز برسم.
ممنونم

سلام دوست عزیز
متاسفانه اخیرا استرالیا خیلی سختگیری می کند ولی بنظر شما دانشگاه هایی مثل جیمز کوک و گریفیث و سایر دانشگاه های استرالیا که جزوه گروه 8 نیستند و کمتر شناخته شده هستند احتمال دارد کمتر سختگیری کنند شما بنظر من با دانشگاه ها مکاتبه کنید هر جا استاد نظر + داد اپلای کنید چون اپلای انلاین هست و رایگان اقدام کنید
شاد باشید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blueearth - 28-09-2014

با سلام من کارشناسی زیست با معدل 17.50 دارم
رتبه دوم ورودی خودم بودم
تافل 98
2 سال گواهی سابقه کار به عنوان دستیار پژوهشی !
18 تا کنفرانس داخلی و بین المللی
3 تا مقاله در ژورنال های معتبر و دارای ایمپکت
به همراه یه سری تقدیر نامه های تشریفاتی !
من خیلی مایل بودم استرالیا یا کانادا اقدام کنم اما متاسفانه نمیدونم چرا از اساتید هیچ جوابی دریافت نمیکنم منظورم اینه اکثر ایمل ها بی پاسخ می مونه متن نگارش ایمیل رو هم چندین بار عوضکردم مناسب با هر استاد ولی بازم فرجی نشد
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟ مشکل از کجاست من واقعا داره حالم از این سیستم سوپروایزری بد میشه هم استرالیا هم کانادا دقیقا دو جایی که داشنگاه ها بورسیه فراهم میکنن!
واقعا نمیدونم چیکار کنم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 28-09-2014

(28-09-2014, 11:49 PM)'blueearth' نوشته: با سلام من کارشناسی زیست با معدل 17.50 دارم
رتبه دوم ورودی خودم بودم
تافل 98
2 سال گواهی سابقه کار به عنوان دستیار پژوهشی !
18 تا کنفرانس داخلی و بین المللی
3 تا مقاله در ژورنال های معتبر و دارای ایمپکت
به همراه یه سری تقدیر نامه های تشریفاتی !
من خیلی مایل بودم استرالیا یا کانادا اقدام کنم اما متاسفانه نمیدونم چرا از اساتید هیچ جوابی دریافت نمیکنم منظورم اینه اکثر ایمل ها بی پاسخ می مونه متن نگارش ایمیل رو هم چندین بار عوضکردم مناسب با هر استاد ولی بازم فرجی نشد
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟ مشکل از کجاست من واقعا داره حالم از این سیستم سوپروایزری بد میشه هم استرالیا هم کانادا دقیقا دو جایی که داشنگاه ها بورسیه فراهم میکنن!
واقعا نمیدونم چیکار کنم

دوست عزیز استرالیا مستر پژوهشی دارد و شما باید پروپوزالی داشته باشید و طبق موضوع ان دنبال استاد بگردید و 100 البته دقت کنید که شانس بورس شدن شما در مقطع ارشد کمتر از 1% هست 
با این حال  دانشگاه های پژوهش محور استرالیا را چک کنید