آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 18-12-2012

(18-12-2012, 09:17 PM)baharehnakisa نوشته: با سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من دانشجوی فوق لیسانس از دانشگاه ukmمالزی با معدل ۳.۹۳ که فکر میکنم میشه معدل ۱۹.۶۰ .مدرک زبان ielts دارم که ۵.۵ هست که پارسال قبل از اینکه مالزی بیام گرفتم ولی دوباره امتحان میدهم،فعلا مقاله ندارم ولی روی تزی که کار میکنم خیلی قوی هست و تا چند ماه اینده امید این دارم که بتونم مقاله خوب بدم.میخوام برای دکترا واسه امریکا اقدام کنم.میخواستم ببینم باید چیکار کنم و چه مدارکی باید داشته باشم اگه بخوام برای spring ۲۰۱۴ اقدام کنم؟و deadline کی هست؟
و همینطور میخواستم یک سری اطلاعات راجع به دانشگاه texas بگیرم .ممنون میشم که راهنماییم کنید
درود دوست عزیز
به فروم خوش امدید

همونطور که میدونید پذیرش در مقطع دکترا به عوامل زیادی بستگی داره که معدل فوق لیسانس یکی از اوناست (که معدل شما خیلی خوبه)
بطور کلی معدل لیسانس (که معمولا تاثیر بیشتری از فوق داره)، مقالات، نمره های زبان (آیلتس یا تافل + GRE) فاکتورهای اصلی هستند...recommendation و SOP و بقیه مدارک هم برای اپلای در کنار اینها قرار میگیرن

ممکنه بعضی دانشگاههای امریکا مدرک زبان آیلتس یا تافل ازتون نخوان با توجه به اینکه انگلیسی خوندین، ولی فکر میکنم اکثرشون بخوان
رشتتون رو هم نگقتین ولی اکثر رشته های فنی GRE و رشته های business هم GMAT معمولا میخوان
ددلاینها و مدارک رو هم در وبسایت دانشگاه مورد نظر میتونید ملاحظه کنید
کلا اگه اطلاعات کافی برای اپلای ندارید به نظرم این جزوه رو مطالغه کنید تا اطلاعات کلی در بخش مورد نظر بدستتون بیاد

در مورد دانشگاه تگزاس هم متوجه منظورتون نشدم....تا اونجا که میدونم همچین دانشگاهی به این اسم وجود نداره
دانشگاههای که تو تگزاس هستند اسمهاشون به این صورته : University of Texas at Austin - University of Texas at Arlington - Texas State University - University of Texas at Dallas و ...

توجه داشته باشید در صورتیکه دنبال فاند هستید معمولا برای ترم اسپرینگ فاند کمتر موجود هست

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - baharehnakisa - 20-12-2012

با سلام
میخواستم اگه ممکن هست راهنماییم کنید که چه دانشگاههایی در امریکا به نظر شما برای من مناسب است برای اینکه بتوانم فاند بهتری بگیرم ؟
مثلا دانشگاههای رنک بالا را انتخاب کنم یا نه و همینطورمیخواستم بدونم چه شهرهایی برای ما دانشجوایان براساس شرایط دانشجویی از لحاظ هزینه پایین تر است ؟
با تشکر از اینکه وقت میذارید و با دقت جواب میدید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 20-12-2012

(20-12-2012, 08:44 AM)baharehnakisa نوشته: با سلام
میخواستم اگه ممکن هست راهنماییم کنید که چه دانشگاههایی در امریکا به نظر شما برای من مناسب است برای اینکه بتوانم فاند بهتری بگیرم ؟
مثلا دانشگاههای رنک بالا را انتخاب کنم یا نه و همینطورمیخواستم بدونم چه شهرهایی برای ما دانشجوایان براساس شرایط دانشجویی از لحاظ هزینه پایین تر است ؟
با تشکر از اینکه وقت میذارید و با دقت جواب میدید.
برای تخمین رنک دانشگاه‌هایی که احتمال گرفتن پذیرش و فاند ازشون بیشتره، اطلاعات خیلی بیشتری مورد نیاز هست. رشته شما چیه؟ معدل لیسانس‌تون چنده و از چه دانشگاهی لیسانس رو گرفتید؟ نمره GRE شما تاثیر زیادی در شانس گرفتن پذیرش خواهد داشت. بدون نمره GRE نمی‌شه تخمینی در مورد رنک دانشگاه‌ها زد. نمره IELTS فعلی شما پایینه و حد نصاب بیشتر دانشگاه‌های امریکا رو ندارید. باید مجددا امتحان بدید. همچنین داشتن مقاله خوب می‌تونه شانس شما رو بالا ببره.

در مورد مقایسه شهر‌های امریکا از نظر هزینه زندگی، لطفا این تاپیک رو ببینید.

[جداشده] محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - suinitad - 20-12-2012

سلام وقت شما بخیر.می خوام سوال کنم که شانس پذیرش دکترا در رشته مدیریت MBA در آمریکا چقدر هست ؟و کلا برای پذیرش دکتری این رشته و کلا زیرمجموعه مدیریت در دنیا شانس کمه یا زیاد ؟اقدام کنیم یا از خیرش بگذریم ؟ ممنون از کمکتون .

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - baharehnakisa - 21-12-2012

رشته ی من کامپیوتر هست و دوره لیسانس را در دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل ۱۵.۳۰ فارغ التحصیل شدم،دارم زبان میخونم که ielts امتحان بدم و ۱۰۰٪ یک مقاله تا دو ماه اینده خواهم داشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 21-12-2012

(21-12-2012, 07:14 AM)baharehnakisa نوشته: رشته ی من کامپیوتر هست و دوره لیسانس را در دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل ۱۵.۳۰ فارغ التحصیل شدم،دارم زبان میخونم که ielts امتحان بدم و ۱۰۰٪ یک مقاله تا دو ماه اینده خواهم داشت.
رشته کامپیوتر برای گرفتن فاند رشته خوبیه و استادهای این رشته معمولا فاند نسبتا خوبی در اختیار دارند. در نتیجه از این جهت مثبته، اما از طرف دیگه معدل لیسانس شما معمولیه و دانشگاه محل تحصیل شما هم در امریکا شناخته شده نیست. به همین خاطر اگر دنبال فاند هستید داشتن نمره بالای GRE و همچنین نمره خوب IELTS یا TOEFL و همچنین داشتن مقاله توصیه می‌شه.

شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ghasedak.1391 - 22-12-2012

(22-12-2012, 02:05 AM)blur نوشته: منظورتون 10 تا دانشگاه تاپ امریکاست؟ خب تو سایت USNEWS ببینین.

بله دیدم. اونجا رو که دیدم. خب رنک ها هر سال تغییر میکنه. گفتم شاید شما دوستان باتجربه بهتر کمک کنید. ماساچوست که 6 امین دانشگاه 2012 بوده.
علت سوالم دقیقا این بود که بدونم کدوم دانشگاه ها ریسک بالایی دارن برای یه Applicant معمولی.
من شرایط خاص و استثنایی و فوق العاده ای ندارم. الان هم دارم دانشگاهارو بررسی میکنم. کلا هم وسواس زیاد دارم.
برای رنک های بین 30 تا 70-80 ریسک بالاست؟؟ البته کلا عرض میکنم. میدونم که رشته به رشته فرق می کنه. ولی برام مهمه بدونم.
به هر حال خیلی ممنون.

RE: پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا - Shahrouz - 22-12-2012

(22-12-2012, 02:18 AM)ghasedak.1391 نوشته: بله دیدم. اونجا رو که دیدم. خب رنک ها هر سال تغییر میکنه. گفتم شاید شما دوستان باتجربه بهتر کمک کنید. ماساچوست که 6 امین دانشگاه 2012 بوده.
علت سوالم دقیقا این بود که بدونم کدوم دانشگاه ها ریسک بالایی دارن برای یه Applicant معمولی.
من شرایط خاص و استثنایی و فوق العاده ای ندارم. الان هم دارم دانشگاهارو بررسی میکنم. کلا هم وسواس زیاد دارم.
برای رنک های بین 30 تا 70-80 ریسک بالاست؟؟ البته کلا عرض میکنم. میدونم که رشته به رشته فرق می کنه. ولی برام مهمه بدونم.
به هر حال خیلی ممنون.
درود
رزومتون چیه ؟

RE: پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا - ghasedak.1391 - 22-12-2012

(22-12-2012, 02:25 AM)Shahrouz نوشته: درود
رزومتون چیه ؟
سلام.
معدل ارشد: 17.67 دانشگاه تبریز
معدل کارشناسی 15.36 دانشگاه پیام نور
یه مقاله کنفرانس بین المللی دارم و یه ISI
آزمون زبان و جی آر ای ندادم هنوز.
برنامه نویسی متلب و فورترن هم بلدم
خلاصه ش میشه اینی که گفتم.

RE: پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا - Shahrouz - 22-12-2012

معدلهاتون نسبتا خوبه. با این وجود مستقل از نمره زبان، برای تاپ 10 بسیار بعیده شانسی داشته باشید. تاپ 10 معمولا افراد خاصی رو با رزومه های خاص انتخاب می کنند.
در صورت داشتن جی ار ای خوب بالای 1200 و تافل بالای 90 شانس فاند رو از دانشگاههای بالای رنک 50 تا رنک 200 دارید. این بازه رو هم سه قسمت کنید 50 تا 100 100 تا 150 و 150 تا 200. تقریبا به میزان برابر دانشگاههایی از این میان انتخاب کنید.
تماس با اساتید رو هم شروع کنید. دانشگاهها در ترم بهار تعداد کمتری پوزیشن دارند و بنابراین فاند گرفتن ممکنه سخت تر باشه.

از مدیرگرامی خواهشمند است در صورت صلاح دانستن به بخش شانس پذیرش این دو پست منتقل بشه.