آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blueearth - 29-09-2014

(28-09-2014, 11:59 PM)'saaaaam' نوشته:
دوست عزیز استرالیا مستر پژوهشی دارد و شما باید پروپوزالی داشته باشید و طبق موضوع ان دنبال استاد بگردید و 100 البته دقت کنید که شانس بورس شدن شما در مقطع ارشد کمتر از 1% هست 
با این حال  دانشگاه های پژوهش محور استرالیا را چک کنید

سلام ممنون از پاسختون من قبلا به اینکه یه پروپوزال بنویسم و همراه ایمیلم ها بفرستم فکر کرده بودم اما به این نتیجه رسیدم که اگر این کار رو بکنم مجبورم گزینه های خودم رو خیلی محدود کنم با توجه به اینکه ارشد میخوام بخونم
به نظر شما نوشتن پروپوزال و فرستادنش میتونه در جواب گرفتن موثر باشه؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 29-09-2014

(29-09-2014, 12:07 AM)'blueearth' نوشته:
سلام ممنون از پاسختون من قبلا به اینکه یه پروپوزال بنویسم و همراه ایمیلم ها بفرستم فکر کرده بودم اما به این نتیجه رسیدم که اگر این کار رو بکنم مجبورم گزینه های خودم رو خیلی محدود کنم با توجه به اینکه ارشد میخوام بخونم
به نظر شما نوشتن پروپوزال و فرستادنش میتونه در جواب گرفتن موثر باشه؟
والا بنظر من اگه دوره مستر پژوهشی مد نظر دارید حتما پروپوزال خود را همراه رزومه یا به استاد و یا ریس دپارتمان و نهایت بخش اینترنشنال ایمیل بزنید و درخواست راهنمایی کنید
ولی اگه بحث مستر بای کروس ورک مد نظر شما هست نیازی به پیدا کردن استاد ندارید و می توانید پس از چک کردن مدارک مورد نیاز اپلای کنید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blueearth - 29-09-2014

(29-09-2014, 12:12 AM)'saaaaam' نوشته:
والا بنظر من اگه دوره مستر پژوهشی مد نظر دارید حتما پروپوزال خود را همراه رزومه یا به استاد و یا ریس دپارتمان و نهایت بخش اینترنشنال ایمیل بزنید و درخواست راهنمایی کنید
ولی اگه بحث مستر بای کروس ورک مد نظر شما هست نیازی به پیدا کردن استاد ندارید و می توانید پس از چک کردن مدارک مورد نیاز اپلای کنید

متوجه شدم...اما تا اونجاییکه من میدونم شیوه های اموزش محور تو استرالیا بورسیه ی چندانی رو به خودش اختصاص نمیده و این بورسیه های پژوهش محورند که تقریبا تمامی هزینه ها رو پوشش میدن درسته؟ در مورد نیزولند چطور اونجا هم به همین منواله؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 29-09-2014

(29-09-2014, 12:18 AM)'blueearth' نوشته:
متوجه شدم...اما تا اونجاییکه من میدونم شیوه های اموزش محور تو استرالیا بورسیه ی چندانی رو به خودش اختصاص نمیده و این بورسیه های پژوهش محورند که تقریبا تمامی هزینه ها رو پوشش میدن درسته؟ در مورد نیزولند چطور اونجا هم به همین منواله؟
بله درسته ولی دوست عزیز در چند سال اخیر فقط چند نفر با معدل بالای 19.5 بورس شدند و در مورد نیوزلند هم شرایط به همین صورت هست بنظر من بر روی بورس حساب نکنید اگر از نظر مالی مشکلی ندارید اقدام کنید و گرنه اروپا شرایط بهتری دارد مثلا فنلاند شهریه ندارد و ...

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - moulood - 04-10-2014

با عرض سلام من ترم گذشته دفاع کردم معدل ارشدم 18 دانشگاه ازاد تهران و معدل کارشناسی 17/32از دانشگاه غیرانتفاعی .رشته من صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی یه مقاله پژوهشی وسخنرانی در کنگره بین المللی و تازه شروع به رفتن دوره ایلتس 2ماه با نمره 7 کردم و قصد داشتم مدارکمو تا قبل از پایان اذرماه برای دانشگاه های استرلیا بفرستم.آیا با شرایطی که من دارم امکان قبولی من و بورس شدن در یکی از دانشگاه های استرلیا با حداقل رنکینگ پایین دارم؟ یا تلاشم بی فایده است.
سوال دیگه اینکه با توجه به فرصت کمی هم که دارم از موسسات برای فرستادن مدارکم میتونم کمک بگیرم یا خودم میتونم انجام بدم.؟ سپاسگذار میشم اگه جواب سوالات منو بدین؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 05-10-2014

(04-10-2014, 07:30 PM)'moulood' نوشته: با عرض سلام من ترم گذشته دفاع کردم معدل ارشدم 18 دانشگاه ازاد تهران و معدل کارشناسی 17/32از دانشگاه غیرانتفاعی .رشته من صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی یه مقاله پژوهشی وسخنرانی در کنگره بین المللی و تازه شروع به رفتن دوره ایلتس 2ماه با نمره 7 کردم و قصد داشتم مدارکمو تا قبل از پایان اذرماه برای دانشگاه های استرلیا بفرستم.آیا با شرایطی که من دارم امکان قبولی من و بورس شدن در یکی از دانشگاه های استرلیا با حداقل رنکینگ پایین دارم؟ یا تلاشم بی فایده است.
سوال دیگه اینکه با توجه به فرصت کمی هم که دارم از موسسات برای فرستادن مدارکم میتونم کمک بگیرم یا خودم میتونم انجام بدم.؟ سپاسگذار میشم اگه جواب سوالات منو بدین؟

سلام دوست خوبم
از نظر معدل شرایط تقریبا ایده عالی برای بورس شدن داری فقط بنظر من یک مقاله ای اس ای یا مجله ای صاحب نام در رشته خودتون نیاز دارید تا موقعیت خودتون را بهتر کنید.
دوست خوبم دانشگاه های استرالیا عموما تا یک زمانی به شما وقت می دهند تا نمره زبان را ارایه دهید و البته بدون ارایه ان احتمال بررسی مدارک شما برای بورس شدن تقریبا صفر هست تاکیید می کنم اول نمره زبان بگیرید بعد اپلای کنید
در مورد موسسات اعزام دانشجو عرض کنم فقط نقش پست چی را دارند اصلا توصیه نمی کنم بنظر من با یکم مطالعه سایت دانشگاه ها می توانید شخصا مدارک را تهیه و ارسال کنید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - moulood - 05-10-2014

از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم ازاینکه راهنماییم کردین همه تلاشمو میکنم.همسرمن در رشته ارشد هسته ای فارغ التحصیل شدن قصد داشتیم من پذیرش بگیرم بعد ایشون از خود استرلیا اقدام کنن.پس با مدرک زبان و بدون کمک موسسه میشه امیدی داشت.بازم ممنونم.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - pooya.hyd.eng - 25-10-2014

سلام
میخاستم ببینم با اطلاعات زیر شانس پذیرش و اسکالرشیپ گرفتنم برای master در دانشگاهای استرالیا قدره؟
لیسانس مهندسی آب گرایش سازه های آبی دانشگاه تهران با معدل 16
2 مقاله ی isi
1 مقاله کنفرانس داخلی
ریکمندیشن هم 2 تا از استادای خفنمون دارم از بقیه هم میتونم جور کنم
سابقه فعالیت تو کنفرانس و همایش هم چند تا جدی دارم
بعلاوه مهارت تو نرم افزار تخصصی های رشته خودم
نمره زبان هنوز ندارم ولی فک میکنم آیلتس در حد 6.5 تا 7 بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 25-10-2014

(05-10-2014, 02:04 PM)'moulood' نوشته: از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم ازاینکه راهنماییم کردین همه تلاشمو میکنم.همسرمن در رشته ارشد هسته ای فارغ التحصیل شدن قصد داشتیم من پذیرش بگیرم بعد ایشون از خود استرلیا اقدام کنن.پس با مدرک زبان و بدون کمک موسسه میشه امیدی داشت.بازم ممنونم.

سلام دوست عزیز
والا نظر من مثبت هست و تصمیم درستی هم گرفتید ایشان بهتر هست از داخل استرالیا اقدام کنند انشاله نتیجه مثبت می گیرید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 25-10-2014

(25-10-2014, 12:00 PM)'pooya.hyd.eng' نوشته: سلام
میخاستم ببینم با اطلاعات زیر شانس پذیرش و اسکالرشیپ گرفتنم برای master در دانشگاهای استرالیا قدره؟
لیسانس مهندسی آب گرایش سازه های آبی دانشگاه تهران با معدل 16
2 مقاله ی isi
1 مقاله کنفرانس داخلی
ریکمندیشن هم 2 تا از استادای خفنمون دارم از بقیه هم میتونم جور کنم
سابقه فعالیت تو کنفرانس و همایش هم چند تا جدی دارم
بعلاوه مهارت تو نرم افزار تخصصی های رشته خودم
نمره زبان هنوز ندارم ولی فک میکنم آیلتس در حد 6.5 تا 7 بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست خوب
استرالیا بورس مستر بندرت می دهند شرط ان هم داشتن لیسانس پژوهش محور با گرید فرست هانر هست که در ایران معادل معدل 19 تا 5'19 می شود تا این لحظه کسی با معدل کمتر بورس نشده است
بنظر من شما دو راه دارید یا با هزینه شخصی برید استرالیا مستر بخونید یا در دانشگاه های رایگان اروپا مثلا فنلاند یا استونی مستر تحصیل کنید 
البته اگر جی ار ای داشته باشید امکان دارد که امریکا بتونید مستر بورس بشید بهتر هست با بخش شانس پذیرش امریکا مشورت کنید