آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 29-12-2012

(29-12-2012, 10:58 PM)sharp_girl_n نوشته: سلام
لیسانس الکترونیک از آزاد_معدل16_توصیه نامه رو میتونم تا 4تا تهیه کنم_برای تافل آماده می شم_باقی قضایا هم 0 _ احتمالش برای فال 2013 امریکا؟
ممنون از همگی
درود دوست عزیز
خوش امدید به فروم
معدلتون متوسط رو به خوبه برای الکترونیک...متاسفانه دانشگاهتون شناخته شده نیست تو امریکا که امتیاز مثبتی براتون ایجاد نمیکنه....ولی بدون نمره های زبان (تافل/آیلتس و GRE) نمیشه پیشبینی خاصی کرد
در مجموع اگه مینیمم تافل رو بیارید برای دانشگاههای مورد نظر و یک GRE متوسط هم داشته باشید شانس پذیرش (بدون فاند) نسبتا خوبی دارین به نظرم...شاید بد نباشه ایمیل هم به استادا بزنین تا شرایط دستتون بیاد
اگه فاند بخواین باید GRE خوبی بگیرین ...که البته کلا فاند برای Master گرفتنش سخته(و تماس با استادها خیلی مهمتر میشه...که البته شاید یکم دیر باشه الان)

ضمنا برای فال 2013 دیگه ددلاینها فکر میکنم حداکثر تا قبریه یا مارچ باشه (که معمولا این ددلاینها فقط برای پذیرش و نه فاند هستن)...امیدوارم زودتر امتحانات زبانتون رو با نمره خوب پشت سر بگذارید که به ددلاینها برسید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein_1 - 30-12-2012

با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران زحمت کش این سایت . من دانش اموزی هستم که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیشدانشگاهی ریاضی میباشم با معدل دیپلم 18.21 ریاضی و فیزیک االان 17 سال ام هست و کلاس ایلتس هم میرم باسه نمره 7 که میگیرم تا خرداد 92 """ایا میتونم بورس بشم برای امریکا یا کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 31-12-2012

احتمال این که شما از ابتدا بتونید در امریکا برای مقطع کارشناسی بورسیه بگیرید بسیار بسیار پایینه. در این موضوع هم توضیحاتی در این مورد وجود داره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hamiddn_1991 - 01-01-2013

با عرض سلام,خسته نباشید به دوستای عزیز.
دانشجوی کارشناسی ترم 4 مهندسی معماری دانشگاه سوره (غیر انتفاعی) هستم.
مدرک زبانم ,2هفته پیش از کانون زبان دیپلم گرفتم و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.
معدلم تا الان 16 هست.
سوالم اینه که:پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا(ارشد)(معماری) خیلی سخت تر از رشته های دیگه است ؟!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 01-01-2013

(01-01-2013, 01:54 AM)hamiddn_1991 نوشته: با عرض سلام,خسته نباشید به دوستای عزیز.
دانشجوی کارشناسی ترم 4 مهندسی معماری دانشگاه سوره (غیر انتفاعی) هستم.
مدرک زبانم ,2هفته پیش از کانون زبان دیپلم گرفتم و دارم برای آزمون تافل آماده میشم.
معدلم تا الان 16 هست.
سوالم اینه که:پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا(ارشد)(معماری) خیلی سخت تر از رشته های دیگه است ؟!
درود
من منظورتون رو کامل متوجه نشدم ولی به صورت کلی شانس پذیرش برای رشته خودتون بیشتر هست تا تغییر رشته
ولی برای معماری معمولا گرایش های شهرسازی هم به علت ارتباط زیاد شانس پذیرش زیاد هست

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hamiddn_1991 - 02-01-2013

(01-01-2013, 03:09 AM)mahyarelc نوشته: درود
من منظورتون رو کامل متوجه نشدم ولی به صورت کلی شانس پذیرش برای رشته خودتون بیشتر هست تا تغییر رشته
ولی برای معماری معمولا گرایش های شهرسازی هم به علت ارتباط زیاد شانس پذیرش زیاد هست
ممنون از جوابتون.
منظورم این بود که بعضی از اساتید فرمودند که به رشته معماری نسبت به رشته های دیگه سخت تر و کمتر پذیرش میدن. واقعا همینطوره ؟!

ارتباط زیاد شهر سازی با معماری رو فرمودید؟!
برای ارشد میخوام همون معماریو ادامه بدم.(قصد ندارم برم شهرسازی ).
کلیت منظورم اینه:منی ک الان رشتم معماریه و ارشدم می خوام برم آمریکا معماری بخونم نسبت به کسی که الان داره مکانیک تو ایران می خونه و ارشدشم می خواد تو آمریکا مکانیک بخونه(و جفتمون در یک سطح درسی باشیم) به اون راحت تر پذیرش میدن ؟!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 02-01-2013

(02-01-2013, 11:41 PM)hamiddn_1991 نوشته: ممنون از جوابتون.
منظورم این بود که بعضی از اساتید فرمودند که به رشته معماری نسبت به رشته های دیگه سخت تر و کمتر پذیرش میدن. واقعا همینطوره ؟!

ارتباط زیاد شهر سازی با معماری رو فرمودید؟!
برای ارشد میخوام همون معماریو ادامه بدم.(قصد ندارم برم شهرسازی ).
کلیت منظورم اینه:منی ک الان رشتم معماریه و ارشدم می خوام برم آمریکا معماری بخونم نسبت به کسی که الان داره مکانیک تو ایران می خونه و ارشدشم می خواد تو آمریکا مکانیک بخونه(و جفتمون در یک سطح درسی باشیم) به اون راحت تر پذیرش میدن ؟!
به نظرم نمیشه اینطوری مقایسه کرد
امیدوارم سوء تفاهم پیش نیاد، ولی اگه شرایط برابر رو مثلا معدل در نظر میگیرین، به نظرم شاید گرفتن مثلا معدل بالای 18-19 برای رشته ای مثل الکترونیک سخت تر از رشته ای مثل موسیقی باشه...برای همین میگم نمیشه اصلا مقایسه کرد
شاید منظور از سخت تر پذیرش دادن همینه...یعنی مثلا برای برق و مکانیک معدل لیسانس 15-15:30 تا حدودی قابل قبول هست، ولی فکر کنم برای رشه شما خیلی معدل خوبی نباشه...در نتیجه دانشگاهها متقاضیان با معدلهای بالاتر رو نگاه میکنن (اینا فقط مثال بود، دلیلی نداره این حرفهام صد در صد درست باشه!)

ولی در کل به نظرم معماری رشته بی فاند تریه نسبت به رشته های فنی (برق، مکانیک، کامپیوتر و ...)؛ دلیل اینه که خیلی ریسرچ شاید مطرح نباشه...البته کلا برای ارشد که همینطوری فاند کمه و بندرت کسی (تو هر رشته ای) فول فاند میشه

شما در هرصورت اگه رزومتون تا حد قابل توجهی خوب باشه میتونین پذیرش بگیرین (بحث فاند کاملا جداست)
برحال به نظرم در درجه اول سعی کنید معدلتون رو تا حد ممکن بالا ببرین که یکی از مهمترین فاکتورهای پذیرشه...درکنارش رزومتون رو هم قوی کنین

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - bita20 - 12-01-2013

با سلام .من دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست هستم،معدل فوق لیسانسم بالای 17، اما معدل لیسانسم 14 است،می خواستم بدونم با این معدل امکان گرفتن بورس مقطع دکتری از دانشگاههای آمریکا هست یا نه؟ و اگر چنین شانسی دارم چه شرایط دیگه ای باید داشته باشم
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 12-01-2013

یکی از دوستان من با شرایط مشابه شما موفق شد که چند سال پیش از یکی از دانشگاه‌های امریکا بورس بگیره، البته دانشگاه رنک بالایی نبود، ولی به هر حال تونست دکترا رو از امریکا و با بورسیه بگیره. نکات قوت رزومه ایشون این بود که لیسانس رو در رشته عمران از شریف گرفته بود و فوق رو از دانشگاه تهران. از نظر معدلی شرایطش شبیه شما بود، اما TOEFL و GRE خیلی خوبی داشت. فکر می‌کنم اگر از دانشگاه‌های مطرحی از ایران فارغ‌التحصیل شده باشید و بتونید نمره‌های بالایی در TOEFL و GRE داشته باشید بتونید از دانشگاه‌های نسبتا خوب یا متوسط (رنک ۱۰۰ تا ۳۰۰) پذیرش و احتمالا فاند بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - navid3 - 12-01-2013

با سلام

من معدل ارشدم ۱۹ و معدل لیسانسم ۱۴ هست. جی آر ایی مجموع وربال و کوانت شدم ۳۰۰ و نمره تافلم ۱۰۴ هستش
رشته ام هم مهدسی عمران هستش .و صرفا یک مقاله داخلی دارم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

با سپاس