![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - habib_nobakht - 04-10-2015 (04-10-2015, 02:34 AM)nasim1234 نوشته: ببینید من اطلاعاتم درباره اروپا محدوده اما نکته اولی که گفتین خیلی به دردتون نمیخوره. اگر در requirementهای یه دانشگاه اروپایی زبان مثلا آلمانی لازم باشه نمیتونین بهشون بگید من بعد پذیرش یاد میگیرم! تصمیم بر اساس شرایط فعلی شماست نه قول هایی که میشه داد. ممنون از راهنمایی شما. یه استاد تو نروژ بسیار علاقه مند بود که برای ارشد من رو بپذیره، ولی بعدا متوجه شد که اون رشته برای دانشجویان بین المللی نیست. الان با این استاد نروژی در حال نوشتن مقاله هستیم و کارها خوب داره پیش میره. می تونم این رو توی رزومه بیارم؟ از این استاد می تونم درخواست کنم کمکی بهم بکنه یا توصیه نامه ای بنویسه؟ واقعا پیدا کردن ارشد روانشناسی به انگلیسی کار شاقی هست توی اروپا، تو کل اسکاندیناوی یه ارشد روانشناسی به انگلیسی ارائه نمیدن! این نکته رو به خاطر داشته باشید، احتمالا در راهنمایی هایی که به دوستان می کنید به کارتون بیاد. رشته های ارشد علوم انسانی، به خصوص روانشناسی توی کشورهای غیرانگلیسی زبان به ندرت به انگلیسی ارائه میشن. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - nasim1234 - 04-10-2015 (04-10-2015, 03:33 AM)habib_nobakht نوشته: ممنون از راهنمایی شما. بله البته میدونستم ولی حالا یادآوریش خوب بود. تو رزومه میتونید به مقاله اشاره کنید و بگید In progress ضمنا درباره ریکام هم میتونید از استاد سوال کنید ببینید میده یا نه. احتمالش هست بده ![]() RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - penguinsjr - 04-10-2015 (30-09-2015, 03:23 AM)nasim1234 نوشته: یکم واضح تر میگید رشته هاتون رو؟ من متوجه نشدم درست لیسانس چی خوندین؟ و بعد ارشد چی خوندین؟ سلام من فارغ التحصیل رشته ی کامپیوتر هستم و برای ارشد یا دکترا هدفم فیزیک - کیهان شناسی هست. در رشته ی فیزیک دو تا مقاله ISI با IF حدود 1.5 و معدل لیسانس 17 و معدل فوق دیپلم 17 دارم. (فوق دیپلم یکی از رشته های علوم تربیتی خوندم) نمره زبان 6.5 رو می تونم بگیریم و در مورد جی آر ای هیچ تصوری ندارم... سابقه کار در رشته فوق دیپلمم حدود 8 سال دارم... (البته سرچ زیاد انجام دادم و اطلاعات زیادی کسب کردم. الان نظر شما رو هم می خوام بدونم که آیا شانسی دارم برای پذیرش با فاند یا نه و اگر شانس هست چه کشورها و دانشگاه هایی؟) RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Andre - 04-10-2015 (04-10-2015, 04:39 PM)penguinsjr نوشته: سلام چون مستری که میخواهید ادامه بدید به طور قابل توجهی با لیسانستون نامرتبط (حال فوق دیپلم بماند) هست و جز حالت خاصی که به اطلاعات خاصی از رشته کامپیوتر برای انجام پژوهش نیاز باشه، در مابقی موارد این تفاوت یک نکته منفی به حساب میاد. از طرفی خوب شما در رشته ای که میخواهید ادامه تحصیل بدید کار علمی کردید.
به نظر من بهترین گزینه برای شما اروپا هست. نه تنها دانشگاههای فراوانی وجود داره که میتونید اونجا ادامه تحصیل بدید بلکه موسسات و پژوهکده هایی هست که میتونه برای تقویت رزومه شما به کارتون بیاد. متأسفانه برای مستر فاند بسیار محدوده و همین که در کشورهایی مثل آلمان شهریه نمیپردازید خودش کلی کمک هزینه هست. هزینه زندگی در آلمان هم در مقایسه با آمریکای شمالی و استرالیا خیلی بالا نیست و میتونید با برنامه ریزی مناسب اقدام کنید. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - mehdisa_74 - 04-10-2015 سلام دوستان,اگه تو این مورد راهنماییم کنید ممنون میشیم. من دانشجوی ترم 6 مهندسی صنایع هستم دانشگاه قم و ایشالا ترم 7 درسمو تموم میکنم و معدلم تا این ترم 15 است. و اگه بشه میخوام واسه نوامبر و دسمبر اپلای کنم. آیلتس هم 16 مهر امتحان دارم و احتمالا 6.5 یا 7 میگیرم. چون کارشناسی هستم خیلی رو مقاله کار نکردم ولی دارم شروع میکنم رو نوشتن یه مقاله جدید. تو زمینه ی پژوهشی جزء تیم اجرایی کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع 2016 تو دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم) هست.( کلن میهمان دایم بودم در این دانشگاه) واسه مستر میخوام urban planning یا رشته های مرتبطو بخونم یک سال سابقه ی کار مرتبط با رشته و 4 تا توصیه نامه هم از اساتید معتبر رشتمون دارم. تمام نرم افزار های مرتبط با رشتمم بلدم(VENSIM,PRIMAVERA,MSP,EXCEL) میخواستم بدونم واسه full fund اصن شانس دارم از کشورهای انگیلیسی زبان یا اروپا؟ و اگر آره کجا؟ مرسی و ممنون اگه جوابم رو بدین RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - @lirez@ - 06-10-2015 با سلام به دوستان عزیز هرچند بعد از خوندن پست های شما ناامید شدم ولی بازم شرایط کلی رو میگم تا راهنماییم کنید کارشناسی اقتصاد دانشگاه آزاد معدل 15:45 کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی آزاد معدل 15:30 زبان : آیلتس 6/5 یدونه مقاله ISI هم دارم که چاپ نشده و یکی هم مشترکا با دوستم کار کردم چون پول ندارم میخوام بدونم واقعا شانس گرفتم فاند یا بورس تو چه کشورهایی رو دارم ، میتونم به کانادا یا حتی آمریکا امیدوار باشم یا کلا بیخیال بشم ![]() ![]() ![]() RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Andre - 06-10-2015 (06-10-2015, 02:29 AM)@lirez@ نوشته: با سلام به دوستان عزیز درود، خوشبختانه رشته مدیریت جزء رشته هایی هست که یکی دوتا از دوستان در این فوروم اطلاعات خوبی در موردش دارند و بنا به مشاهداتی که تا به امروز داشتم. میتونم بگم که وضعیت فاند و کمک هزینه برای این رشته بسیار رقابتی هست و عوامل زیادی بر این رقابت تأثیر گذارند. مهمترین اونا اینه که بسیار از هم رشته های شما در شرق آسیا، به خصوص چین، در دانشگاههایی تحصیل میکنند که از لحاظ رتبه و نام و نشان به مراتب بالاتر از برترین دانشگاههای ما هستند. تعداد دانشجویان این رشته هم در شرق آسیا بسیار بالاست. حالا وقتی این دانشجویان با رزومه قوی تصمیم به اپلای بگیرند. در رقابت با اونا کار سختی خواهید داشت.
با این مقدمه معدلهای بالا میتونست راه رو براتون بسیارتر هموار کنه، ولی خب دیگه این مسأله قابل تغییر نیست پس باید روی آیتمهای دیگه کار کنید. نمره زبان و GRE بالا هم در رشته مدیریت یکی از عوامل خیلی مهم در پذیرشه. اغلب دانشگاهها سطح نمره زبان بالاتری برای رشته مدیریت در نظر میگیرند تا رشته های مهندسی. مقاله و کار پژوهشی قابل استناد هم خیلی میتونه تأثیر گذار باشه. یعنی شما در ژورنالهایی مقاله چاپ کنید که برای دانشگاههای خارجی شناخته شده باشه (منظور اینه که ژورنالهای هندی و پاکستانی و ... چیپ که اغلب بدون داوری و تنها با هزینه به مقاله پذیرش میدن نباشه). مسأله آخر، سابقه کار در رشته شما خیلی اهمیت ویژه ای داره. یعنی یکی از عوامل تأثیر گذار هست اما نه به اهمیت سایر موارد.
نتیجه گیری: برای دستهای از دانشگاهها در کشورهای اروپایی، استرالیا و آمریکای شمالی اقدام کنید و خوش بین باشید که میتونید موقعیت خوبی رو پیدا کنید. اگر هم پس از جستجو به نتیجه لازم نرسیدید بهتره که در یکی از کشورهای بدون شهریه برای مستر دوم اقدام کنید و بعد از آن با رزومه بهتر برای دکتر اقدام کنید.
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - mmsj23 - 09-10-2015 سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که شانسی هست برای پذیرش یا نه دانشجوی سال آخر رشته نرم افزار دانشگاه سراسری کرمانشاه (رازی) معدل تا الان: ۱۶.۳۰ نمره تافل: ۹۹ GRE: سه هفته دیگه باید بدم . نمیدونم واقعا چند میشم. سابقه ۳ ترم TA در دروس مختلف مقاله ندارم اما تو زمینه های Uncertainty Graph ها زیاد کار کردم قصد اپلای برای دانشگاه UC Santa Cruz یا بقیه UC ها رو دارم. شانسی هست؟ اگه بخوام Direct PhD بگیرم میتونم فاند بگیرم ؟ ممنون میشم بازم اگه جواب بدید RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Andre - 09-10-2015 (09-10-2015, 02:05 PM)mmsj23 نوشته: سلام دوستان نمره تافلتون مناسبه. البته نمره اسپیکینگ هم دقت کنید بهش. شرط TA شدن در بعضی از دانشگاهها به نمره اسپیکینگ هم وابسته هست. من خودم چندی از این موارد رو در دانشکده های رشته خودم شاهد بودم. رتبه این دانشگاهی که معرفی کردید در رشته شما بین 300-251 هست. به نظرم با یک GRE مناسب برای PhD شانس قابل قبولی خواهید داشت. بهتره چند دانشگاه رو در نظر بگیرید و حتماً و حتماً شرایط واگذاری بورسیه و Award ها رو با دقت مطالعه کنید.
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - mmsj23 - 10-10-2015 (09-10-2015, 03:53 PM)Andre نوشته: ریدینگ : ۲۵ لیسنینگ: ۲۳ اسپیکینگ: ۲۶ رایتینگ: ۲۵ الان چطور ؟ ![]() |