آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mehran8869 - 13-01-2013

با درود فراوان خدمت همه ی دوستان عزیز
من دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.
معدلم 17.5 هستش و زبان هم دارم میخونم که حتما تافل بالای 90 خواهم گرفت.
توصیه نامه ی بسیار خوب از سه استاد تمام (پروفسور)دارم.
مقاله آی اس آی هم اگه همینطوری که پیش بینی کردیم پیش بره حداقل یکی دوتا خواهم داشت.
به نظرتون چقدر شانس فول فاند برا مقطع ارشد دارم؟
دکترای پیوسته چطور؟اصلا دارند؟
شنیدم که در رشته ی مواد پروژه های نظامی دارند و از ایران نمیگیرند،نظرتون راجع به این موضوع چیه؟
بابت این همه همدلی و کمکی که میگنید واقعا ممنون
دمتون گرم Rolleyes

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 13-01-2013

(12-01-2013, 10:15 PM)navid3 نوشته: با سلام

من معدل ارشدم ۱۹ و معدل لیسانسم ۱۴ هست. جی آر ایی مجموع وربال و کوانت شدم ۳۰۰ و نمره تافلم ۱۰۴ هستش
رشته ام هم مهدسی عمران هستش .و صرفا یک مقاله داخلی دارم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

با سپاس
معدل لیسانس شما یک مقدار پایینه و نگفتید از کدوم دانشگاه مدرک گرفتید. اگر از دانشگاه‌های مطرح ایران فارغ‌التحصیل شده باشید شانس‌تون یک مقدار بیشتر می‌شه، اما بهترین کار برای بالا بردن شانس پذیرش و فاند از امریکا نمره GRE بالاست. نمره تافل شما خیلی خوبه، اما نمره GRE شما در حال حاضر متوسطه. حالت ایده‌آل بالای ۳۲۰ هست. نظر من اینه که اگر بتونید دوباره GRE بدید و نمره‌اتون رو بهتر کنید خیلی خوبه و شانس بهتری خواهید داشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 13-01-2013

(13-01-2013, 01:15 AM)mehran8869 نوشته: با درود فراوان خدمت همه ی دوستان عزیز
من دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.
معدلم 17.5 هستش و زبان هم دارم میخونم که حتما تافل بالای 90 خواهم گرفت.
توصیه نامه ی بسیار خوب از سه استاد تمام (پروفسور)دارم.
مقاله آی اس آی هم اگه همینطوری که پیش بینی کردیم پیش بره حداقل یکی دوتا خواهم داشت.
به نظرتون چقدر شانس فول فاند برا مقطع ارشد دارم؟
دکترای پیوسته چطور؟اصلا دارند؟
شنیدم که در رشته ی مواد پروژه های نظامی دارند و از ایران نمیگیرند،نظرتون راجع به این موضوع چیه؟
بابت این همه همدلی و کمکی که میگنید واقعا ممنون
دمتون گرم Rolleyes
دانشگاه شما دانشگاه خوبیه و معدل خوبی هم دارید. قطعا توصیه‌نامه‌های خوب از استادهای خوب هم بی‌تاثیر نیست و شانس شما رو بیشتر خواهد کرد. در مورد امریکا نمره GRE بسیار بسیار مهمه و بدون اون نمی‌شه راحت اظهارنظر کرد. اگر فرض کنیم که شما GRE رو بالای ۳۱۰ بشید و تافل رو هم حدود ۱۰۰، به نظر من شانس نسبتا خوبی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های رنک ۲۰ تا ۷۰ امریکا با فاند دارید. دکترای پیوسته هم در بسیاری از دانشگاه‌ها وجود داره و همون طور که در انجمن‌های دیگه و اینجا گفته شده شانس گرفتن فاند برای دکترا خیلی بیشتر از فوق هست. در نتیجه به نظر من خوبه که اگر دانشگاه‌هایی که اپلای می‌کنید اجازه می‌دهند، برای دکترای پیوسته اقدام کنید.

این که در رشته مواد پروژه‌های نظامی زیاده و تحقیقاتی که در امریکا انجام می‌شه عمدتا جزو تکنولوژی‌های حساس محسوب می‌شه تا حد زیادی درسته و این مساله ممکنه برای ویزا مشکل ایجاد کنه. به طور خاص در سال گذشته میلادی، بچه‌های مواد و مکانیک در زمینه کلیرنس خوش‌شانس نبودند. نظر من اینه که موقع گرفتن پذیرش در زمینه‌ای وارد بشید که حساسیت زیادی نداشته باشه و کاربردهای نظامی چندانی نداشته باشه. در امریکا و بعد از شروع تحصیل اگر از زمینه کاری‌تون خوش‌تون نیاد امکان تغییر گرایش به راحتی وجود داره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - navid3 - 13-01-2013

(13-01-2013, 01:30 AM)Babak نوشته: معدل لیسانس شما یک مقدار پایینه و نگفتید از کدوم دانشگاه مدرک گرفتید. اگر از دانشگاه‌های مطرح ایران فارغ‌التحصیل شده باشید شانس‌تون یک مقدار بیشتر می‌شه، اما بهترین کار برای بالا بردن شانس پذیرش و فاند از امریکا نمره GRE بالاست. نمره تافل شما خیلی خوبه، اما نمره GRE شما در حال حاضر متوسطه. حالت ایده‌آل بالای ۳۲۰ هست. نظر من اینه که اگر بتونید دوباره GRE بدید و نمره‌اتون رو بهتر کنید خیلی خوبه و شانس بهتری خواهید داشت.
خیلی ممنونم از توضیحاتتون

من از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات فارغ التخصیل شدم گرامی .

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 14-01-2013

(13-01-2013, 12:52 PM)navid3 نوشته: خیلی ممنونم از توضیحاتتون

من از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات فارغ التخصیل شدم گرامی .
برای شما که از دانشگاه‌های مشهور ایران فارغ‌التحصیل نشده‌اید اهمیت GRE بیشتر خواهد بود. البته معدل فوق شما خیلی خوبه و این خودش به شما کمک خواهد کرد، اما GRE رو اگر بتونید نمره بهتری بیارید شانس‌تون خیلی بیشتر خواهد شد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - unique - 18-01-2013

باسلام

باران هستم

دانشجوی ترم 7شهرسازی هستم از دانشگاه تهران

معدل کل 18.50

نمره آیلتس 7

دوست دارم برا آمریکا یا کانادا پذیرش بگیرم

ممکنه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-01-2013

درود
به آکادمیاکافه خوش آمدید.
احتمالا گرفتن پذیرش وجود داره، ولی حقیقتش گرفتنش پذیرش و به خصوص گرفتن فاند در رشته‌های معماری و شهرسازی از امریکا و کانادا اصلا ساده نیست. به هر حال شرایط شما خوبه و به نظرم ارزشش رو داره که شانس‌تون رو آزمایش کنید. امیدوارم که بتونید پذیرش بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - azarr - 18-01-2013

سلام و وقت بخیر.
رشته: مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی
دانشگاه: دولتی ارومیه
معدل کارشناسی: 80/16
معدل ارشد: 37/18
مقاله: 4 کنفرانس بین المللی- 1 علمی پژوهشی
سابقه: 1 سال تدریس، 1 سال کار مرتبط با رشته
نمره زبان ندارم. برا آمریکا شرایطمو تا چه حد دیگه باید بهبود بدم؟ بجز مقاله رو زبان متمرکز شم کافیه؟ نمرات چند برا زبان بیارم خوبه؟
احتمال فول فاند هست آیا؟ برا توصیه نامه هم مشکلی نیست.
سپاس فراروان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - unique - 19-01-2013

ممنون از توجهتون

می بخشید...

من یه چیزی رو جاانداختم...در حال حاضر رشته ای که دارم می خونم شهرسازی نیست

ولی با شهرسازی هم بی ارتباط نیس...منظورم این بود که می خوام برا شهرسازی پذیرش بگیرم

وضعیت پذیرش و فاند برای رشته های جغرافیا نظیر GISکه به تازگی وارد رشته های جغرافیا شده به چه شکله؟

میشه کمکم کنید؟مرسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m.ost - 19-01-2013

(18-01-2013, 11:48 PM)azarr نوشته: سلام و وقت بخیر.
رشته: مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی
دانشگاه: دولتی ارومیه
معدل کارشناسی: 80/16
معدل ارشد: 37/18
مقاله: 4 کنفرانس بین المللی- 1 علمی پژوهشی
سابقه: 1 سال تدریس، 1 سال کار مرتبط با رشته
نمره زبان ندارم. برا آمریکا شرایطمو تا چه حد دیگه باید بهبود بدم؟ بجز مقاله رو زبان متمرکز شم کافیه؟ نمرات چند برا زبان بیارم خوبه؟
احتمال فول فاند هست آیا؟ برا توصیه نامه هم مشکلی نیست.
سپاس فراروان
سلام
شرایط شما خوبه دوست عزیز، در مورد نمره زبان باید سایت دانشگاه رو چک کنید. ولی معمولا برای آیلتس به عنوان مثال حداقل نمره 6.5 هست. بهتره که بالای 7 بیرین. در ضمن برای آمریکا حتما باید امتحان GRE بدین. البته من در مورد فاند رشته شما اطلاعات خاصی ندارم ولی به طور کلی اگر نمره خوبی در امتحان GRE بیارین شانستون برای پذیرش و فاند خوبه.