![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 15-07-2015 (15-07-2015, 07:35 PM)akbarghafar نوشته: سلام .اگه انصراف به خاطر کنکور سراسری باشه و کنکور قبول نشم میتونم برگردم به دانشگاه قبلی؟؟؟؟ خب اگه یکسال رو پر نکنه و کمیته دانشگاه هم رای مثبت بده و از اونطرف هم دوباره نظام وظیفه بهتون معافیت تحصیلی صادر کنه که بعید میدونم , اون موقع شما میتونین دوباره درساتون رو از سر بگیرین . رفتن به دانشگاه روزانه در رشته ریاضی و کنکور دادن در سال آینده برای تجربی - Naeem - 18-07-2015 سلام ممنون از سایت قشنگتون من کنکور سراسری 94 رشته ریاضی امتحان دادم و قصد دارم امسال برم روزانه و هم چنین کنکور 95تجربی امتحان بدم. آیا می تونم این کار رو بکنم یا درصورت رفتن به روزانه سال آینده حق دادن کنکور تجربی رو نخواهم داشت؟ آخه بعضیا میگن نمی تونی بعضیها هم میگن چون رشته ریاضی مال وزارت علومه و تجربی مال وزارت بهداشت می تونی سپاس از شما RE: رفتن به دانشگاه روزانه در رشته ریاضی و کنکور دادن در سال آینده برای تجربی - Emir - 18-07-2015 (18-07-2015, 02:25 AM)Naeem نوشته: سلام ممنون از سایت قشنگتون با سلام اول باید این نکته رو ذکر کنم که در کنکور سراسری وزارت بهداشت و وزارت علوم مورد بحث قرار نمی گیرند بلکه در ازمون ارشد این مقوله در نظر گرفته میشود. در مورد سوال شما اگر شما برین روزانه تا 2 سال حق کنکور ندارین پس با این حال سال بعد نمیتونین کنکور بدین . با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - akbarghafar - 20-07-2015 سلام من الان دانشجوی ترم 8 شبانه شیمی ام .من میخوام در کنکور سراسری 95 شرکت کنم .راستش شنیدم حداقل یک ماه قبل از ثبت نام در دانشگاه جدید از دانشگاه قبلی باید انصراف بدی ایا این درسته ؟؟؟دیگه مشکل سربازی نخواهم داشت؟؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 20-07-2015 (20-07-2015, 05:04 PM)akbarghafar نوشته: سلام من الان دانشجوی ترم 8 شبانه شیمی ام .من میخوام در کنکور سراسری 95 شرکت کنم .راستش شنیدم حداقل یک ماه قبل از ثبت نام در دانشگاه جدید از دانشگاه قبلی باید انصراف بدی ایا این درسته ؟؟؟دیگه مشکل سربازی نخواهم داشت؟؟دوست عزیز این چندمین بار است که این سوال رو میپرسی به تو سنوات نخواهند داد به هبچ وجه ممکن چون مسکل سربازی پیدا میکنی انصراف دانشجوی روزانه - saghi_sami - 23-07-2015 با سلام من دانشجوی اتاق عمل روزانه ورودی بهمن۹۲بودم اما بعد از دو ترم در تاریخ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم...و در کنکور۹۴ به عنوان دانشجوی انصرافی شرکت کردم با توجه به این قانون که اخرین مهلت انصراف۹۳/۱۱/۳۰بوده...ایا من مجاز به انتخاب رشته روزانه یا شبانه یا پیام نور و ازاد هستم...یا قبولی من باطل خواهد شد؟ RE: انصراف دانشجوی روزانه - Emir - 23-07-2015 (23-07-2015, 03:36 PM)saghi_sami نوشته: با سلام من دانشجوی اتاق عمل روزانه ورودی بهمن۹۲بودم اما بعد از دو ترم در تاریخ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم...و در کنکور۹۴ به عنوان دانشجوی انصرافی شرکت کردم با توجه به این قانون که اخرین مهلت انصراف۹۳/۱۱/۳۰بوده...ایا من مجاز به انتخاب رشته روزانه یا شبانه یا پیام نور و ازاد هستم...یا قبولی من باطل خواهد شد؟ سلام دوست عزیز خب این قانونه و باید موقع مقرر انصراف داده باشین. البته قوانین تو کشور عزیزمان درست به کار گرفته نمیشوند . در هر صورت شما مراحل ثبت نام و غیره را ادامه بدین و احنمالش کمه بهتون گیر بدن. گرچه این سوالتون جواب قطعی نداره و فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه . تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - m386 - 23-07-2015 سلام خسته نباشد . من لیسانسم رو از دانشگاه آزاد گرفتم و دانشجوی انصرافی ارشد دولتی روزانه بعد 3ترم هستم الان دوباره در همون رشته قبلی کنکور دادم درصورت قبولی در ارشد ( دولتی روزانه ) میخواستم بدونم باید هزینه انصراف از دوره روزانه ارشد باید بدم ؟ اگر آره به چه صورت یکجا ازم میگیرن یا بعد اتمام ارشد ؟ آیا هزینش خیلی بالاست ممنونم شرکت دوباره در کنکور سراسری - بهرام محمودی - 24-07-2015 با سلام و خسته نباشید درسال 82 از طریق کنکور سراسری وارد مرکزتربیت معلم شدم و پس از اخذ کاردانی به عنوان دبیر وارد آموزش و پرورش شدم.پس از چندسال تدریس از طریق همان مرکز کارشناسی گرفتم.اگر مجددا کنکور سراسری بدهم می توانم پزشکی بخونم؟محدودیتی وجود نداره؟شهریه ازم اخذ میشه؟ سپاسگزارم RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مریمممم - 24-07-2015 سلام. یه سوال فوری دارم. خواهش میکنم منو از نگرانی خلاص کنین من سال 87 لیسانس علوم کامپیوتر سمنان دوره ی روزانه قبول شدم. مدرکمو گرفتم. 4 سال تعهد خدمت برای تحصیلات رایگان دارم. امسال میخوام کنکور تجربی شرکت کنم. برای رشته پزشکی. رفتم دفترچه رو خوندم. نوشته بود شرط شرکت دوباره در کنکور برای کسانی که لیسانس دارن اینه :دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی یا سهمیه مناطق محروم حالا سوال من اینه که من 4 سال تعهد خدمت برای تحصیل رایگان دارم. ایا این تعهد بع ارگان یا سازمان اجرایی منظورش همین تعهد خدمتیه که بچه های روزانه دارن یا نه ؟ دوم اینکه من چون سمنان درس خوندم و سمنان جزو مناطق بومی تهرانه ایا من شامل تعهد سهمیه بومی هستم ؟البته خودتون میدونین که تهران منطقه 1 هستش و من سهمیه مناطق داشتم اونم منطقه 1.ولی این بومی بودن رو درک نمیکنم سوم اینکه اگه مانعی برای دوباره کنکور دادن وجود نداشته باشه ایا من باید شهریه بپردازم و اگه باید بپردازم میشه شهریشو به طور حدودی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران یا شهرای بزرگ بفرمایید چقدر میشه ؟ جوابش خیلی برام مهمه. چون میخوام زودتر شروع به درس خوندن کنم. لطفا زودتر جواب بدین. ممنون از لطفتون |