آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mozhdeh121367 - 31-03-2014

چرمین جان ممنون از راهنماییتون معادله کارشناسیم خیلی بالا نیست ۱۴ هست بخاطر همین خیلی تلاش کردم تو ارشد جبران کنم با این شرایط شانس پذیرشم پین میاد؟
خیلی عذر می‌خوام چرمین جان اگر تعداد مقالات ISI رو بیشتر کنم چقد میتون ماثر باشه؟

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - yousi - 31-03-2014

(31-03-2014, 03:17 PM)'mozhdeh121367' نوشته: charmin jan mamnoon az rahnamaiitoon moadele karshenasim khyli bala nist 14 hast bekhatere hamin khyli talash kardam to arshad jobran konam ba in sharayet shanse paziresham pain miad?

سلام مژده جان
چون Charming عزیز On نیستند گفتم من جوابتون رو بدم. فقط قبلش بگم که قانون forum اینه که finglish ننویسین شاید بهتون اخطار بدن برای همین فارسی تایپ کنید تا اونجا که ممکنه!
همونطور که Charming گفت کانادا خیلی معدل محوره. و شاید معدل لیسانستون یکم مشکل ساز بشه. به نظر من شما  بقیه زمینه هاتون خیلی خوبه و اگر آمریکا رو هم مدنظر قرار بدید شانستون خیلی بالا میره فقط لازمه  امتحان GRE هم بدید که اگر رشته مهندسی هستید قسمت Verbal خیلی براشون مهم نیست و قسمت Quantitative هم با نهایت 1 ماه کار کردن میتونید نمره بالایی بگیرید. نکته اینجاست که آمریکا خیلی رو معدل گیر نیست و وقتی CV خوب شما بهمراه دیگر نقاط قوت رو ببینه شما رو برای  معدل لیسانستون Reject نمیکنه. تازه اکثرا Application fee دانشگاه های آمریکا کمتر از کاناداس مضاف بر اینکه انتخاب بیشتری هم دارید و به نظرم آمریکا بهتر Fund میده تا کانادا.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mozhdeh121367 - 31-03-2014

ممنون از راهنماییتون . ولی من میخواد حتما دکترامو تو یکی از دانشگاههای کانادا بگیرم مثلا دانشگاه آلبرتا . ولی با این توضیحاتی که شما دادین خیلی نا امید شدم چون همه ی تلاش من برای رفتن به کانادا بود .

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - sedaghat2014 - 31-03-2014

دوستان من نمره پایان نامه م از 20، 18.33 هست.چون دانشگاه ازادی ام.و ما 2 نمره از نمره پایان نامه امون رو مقاله تشکیل میده.اگه آی اس آی باشه نمره کامل رو 2 نمره میدن.ولی جواب آی اس ای من نیومده بود .و به یه همایش مقاله دادم.اون 33 صدم هم به خاطر اون دادند.
اما معدل کلم 18.56 هست.به نظرتون این نمره تز خیلی مهمه؟تو فول فاند گرفتن؟
2 تا آی اس آی دارم.
زبان و بقیه شرایطم هم اکی هست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - yousi - 31-03-2014

(31-03-2014, 05:10 PM)'sedaghat2014' نوشته: دوستان من نمره پایان نامه م از 20، 18.33 هست.چون دانشگاه ازادی ام.و ما 2 نمره از نمره پایان نامه امون رو مقاله تشکیل میده.اگه آی اس آی باشه نمره کامل رو 2 نمره میدن.ولی جواب آی اس ای من نیومده بود .و به یه همایش مقاله دادم.اون 33 صدم هم به خاطر اون دادند.
اما معدل کلم 18.56 هست.به نظرتون این نمره تز خیلی مهمه؟تو فول فاند گرفتن؟
2 تا آی اس آی دارم.
زبان و بقیه شرایطم هم اکی هست.

سلام دوست من
نه . شما معدلت خوبه که. بهر حال اگه خیلی نگرانی در مکاتباتی که با اساتید داری مثل الان که برای ما توضیح دادی اونجا هم برای اونها توضیح بده. اگرم از اساتید جوابی نگرفتی توی SOP بصورت خیلی مختصر توضیح بده. باز هم فکر نمیکنم خیلی مهم باشه.
موفق باشی

(31-03-2014, 04:04 PM)'mozhdeh121367' نوشته: ممنون از راهنماییتون . ولی من میخواد حتما دکترامو تو یکی از دانشگاههای کانادا بگیرم مثلا دانشگاه آلبرتا . ولی با این توضیحاتی که شما دادین خیلی نا امید شدم چون همه ی تلاش من برای رفتن به کانادا بود .

خواهش میکنم. ببین قصد نا امید کردنتو اصلا نداشتم ولی خوب کانادا رو معدل خیلی حساسه حالا باز هم شما با اساتید مکاتبه بکن و توضیح بده که مثلا GPA گروهمون کلا پایین بوده و من جز نمرات بالا بودم یا اینکه خواستم تو ارشد جبران کنم و معدلم رو بالا بردم. ببین چه جوابی میدن.
احتمال اینکه قبول کنن هم هست. به هیچ وجه امیدتو رو از دست نده چون خودش شروع شکسته.
موفق باشید.

دلیل من برای رفتن به کانادا اینه که قبلا توی لاتاری شرکت کردم و میگن کسایی که توی لاتاری شرکت کردن بهشون ویزای تحصیلی تعلق نمیگیره چون فک میکنن قصدت از رفتن اقامت دائمه . البته نا گفته نماند من واقعا قصد موندن یعنی بعد از گرفتن ویزای تحصیلی تلاشمو میکنم به ویزای اقامت دائم تبدیلش کنم

(31-03-2014, 06:36 PM)'mozhdeh121367' نوشته: دلیل من برای رفتن به کانادا اینه که قبلا توی لاتاری شرکت کردم و میگن کسایی که توی لاتاری شرکت کردن بهشون ویزای تحصیلی تعلق نمیگیره چون فک میکنن قصدت از رفتن اقامت دائمه . البته نا گفته نماند من واقعا قصد موندن یعنی بعد از گرفتن ویزای تحصیلی تلاشمو میکنم به ویزای اقامت دائم تبدیلش کنم

برای آمریکا؟
نه اصلا اینطوری نیست
من همچین چیزی نشنیدم. اگه به این علت نمیخواهید برید آمریکا دلیل منطقی نیست. باز هم بیشتر پرس و جو کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Torkan - 31-03-2014

(31-03-2014, 04:04 PM)'mozhdeh121367' نوشته: ممنون از راهنماییتون . ولی من میخواد حتما دکترامو تو یکی از دانشگاههای کانادا بگیرم مثلا دانشگاه آلبرتا . ولی با این توضیحاتی که شما دادین خیلی نا امید شدم چون همه ی تلاش من برای رفتن به کانادا بود .

سلام
دوستمون yousi عزیز همه چیز رو توضیح دادن فقط من یه توصیه کوچولو دارم:
سری به سایت دانشگاه آلبرتا و قسمت international admission بزنید و همچنین سری به سایت دانشکده هم بزنید ببینید ایا مینیمومی واسه معدل لیسانس در نظر گرفته یا نه؟ این خیلی مهمه واسه شما. همچنین به اساتید ایمیل بزنید ببینید اصلا جوابی میگیرید یا نه... حتی بعضی دانشگاهها دیدم که روی دانشگاهی که درس خوندین حساس هستن. البته تو کانادا حساسیت هست یکم.
در ضمن حتما حتما سعی کنید واسه دانشگاهها با رنکهای متفاوت اپلای کنید این خیلی مهمه.
من هم آمریکا رو پیشنهاد میدادم براتون ولی خوب دیگه کانادا میخواین قضیه جداست.
پ.ن: بلاخره شما تلاشتون رو بکنید و توصیه دیگه ای هم دارم تا میتونید تعداد مقالات رو بالا ببرید اگه نمیخواید gre بدید و امریکا برید. وقت زیاد دارید تا سال بعد.
پ.ن : نکته مهم رو بگم راجع به بحث ویزای ایالات متحده که دوستمون پرسیدن:
سفارتخانه و قوانینش کاملا ناشناخته و مرموز هستن.موارد عجیب و غریب زیادی دیده شده تو سفارت!!
مشکل انچنانی ایجاد نمیکنه ولی بهتره تو اون سالی که اپلای میخوای بکنی قید لاتاری رو بزنی.این خیلی مهمه.
در ضمن اگر چیزی پرسیدن صد در صد راستش رو بگین در مورد لاتاری که مثلا قبلا ثبت نام کردی یا نه و...

بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mozhdeh121367 - 01-04-2014

من الان معدل کارشناسیمو به سیستم نمره دهی کانادا و آمریکا تغییر دادم که معادله 3 یا B شد که تو سایته آلبرتا که چک کردم هم برا ارشد هم کارشناسی Bبه بالا میخوان معدل ارشدمم که 4 یا A شد

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - reza_1st - 01-04-2014

(01-04-2014, 01:29 AM)'mozhdeh121367' نوشته: من الان معدل کارشناسیمو به سیستم نمره دهی کانادا و آمریکا تغییر دادم که معادله 3 یا B شد که تو سایته آلبرتا که چک کردم هم برا ارشد هم کارشناسی Bبه بالا میخوان معدل ارشدمم که 4 یا A شد

شما به هر حال برای هر 2 جا می‌تونید اقدام کنید، مسئله‌ای که دوستان اشاره کردن اینه که با توجه به وضعیت رزومه شما شانس شما برای آمریکا در مقایسه با کانادا بیشتره، وگرنه مسئله این نیست که شما کانادا نمی‌تونید پذیرش بگیرین، یا آمریکا حتماً می‌تونید. علت هم این بود که رزومه شما از همه نظر عالیه و تنها قسمتی که خیلی خوب نیست، معدل کارشناسی شماست. با توجه یه اینکه دانشگاه‌های آمریکا معمولاً تو بررسی رزومه‌ها وزن کمتری به معدل کارشناسی می‌دن، احتمال پذیرش آمریکا بیشتره، یا می‌شه اینطور گفت که تو آمریکا احتمالاً از دانشگاه بهتری پذیرش خواهید گرفت.

اینکه حداقل‌های آلبرتا رو دارین، و معدلتون تو مقیاس 4، 3 می‌شه خیلی خوبه، ولی اینم درنظر داشته باشین که داشتن حداقل‌ها لازمه، ولی تضمینی برای پذیرش نیست، با این که اگر ترجیحتون آلبرتاست، حتماً اپلای کنید، چون شرایط لازم رو دارین و رزومه‌تون هم در مجموع خیلی خوبه، می‌تونید برای دانشگاه‌های دیگه کانادا با رنک یکم پایین‌تر از آلبرتا هم اپلای کنید که احتمال پذیرش رو بالاتر ببرید.

در مورد ویزای آمریکا هم دوستان گفتن، ولی من تو همین مشاهدات محدودی که از دوستان و آشناها داشم، دو مورد رو دیدم که لاتاری شرکت کرده بودن و ویزا هم گرفتن، و موردی رو نمی‌شناسم که رد شده باشه. در عین اینکه توصیه می‌شه اگه تصمیم دارین ویزای تحصیلی بگیرین، لاتاری شرکت نکنین، ولی اونقدر هم موضوع مهمی نیست، و شانستون برای ویزای آمریکا رو انقدری کاهش نمی‌ده که بخواین کلاً آمریکا رو به این خاطر کنار بذارین. می‌تونید هر 2 جا اپلای کنید و با توجه به پذیرش‌هایی که می‌گیرین تصمیم بگیرین کجا برین.
موفق باشین.