آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mahbeigom - 06-05-2016

با سلام
ممکنه بفرمایید برای رشته ی کامپیوتر یه جوری که برام رایگان دربیاد باید کدوم دانشگاه ها رو اقدام کنم؟
من کارشناسی با معدل بالای 18 از آزاد نجف آباد دارم.
تابستان امتحان آیلتس و فکر میکنم حداقل نمره 6.5 رو بتونم بگیرم.
افغانستانی هستم و قصدم آلمان بود و شاید هنوزم هست منتها بخاطر گواهی تمکن مالی امکان اپلای رو ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 04-07-2016

(06-05-2016, 11:37 AM)mahbeigom نوشته: با سلام
ممکنه بفرمایید برای رشته ی کامپیوتر یه جوری که برام رایگان دربیاد باید کدوم دانشگاه ها رو اقدام کنم؟
من کارشناسی با معدل بالای 18 از آزاد نجف آباد دارم.
تابستان امتحان آیلتس و فکر میکنم حداقل نمره 6.5 رو بتونم بگیرم.
افغانستانی هستم و قصدم آلمان بود و شاید هنوزم هست منتها بخاطر گواهی تمکن مالی امکان اپلای رو ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

ببخشید از اینکه دیر پاسخ میدم،

شانس شما بسیار خوبه اگر به همین صورت رزومه دارید با داشتن توصیه نامه و sop مناسب میتونی براحتی برای کشورهای المان، فنلاند و نروژ و ایتالیا اقدام کنی. در کشور ایتالیا حتی برای دوره فوق لیسانس شما میتونی برای بورس های مختلف اقدام کنی. از طرفی در کشورهای شمال اروپا در خصوص رشته شما موسسات و ازمایشگاههای مدرنی وجود داره و میتونید حتی برای اینده فرصتهای متعددی برای خودتون داشته باشید.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - djwsskh - 10-07-2016

سلام این مشخصات من هستش
1-رشته/مقطع دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی 

2-دانشگاه محل تحصیل دانشگاه سراسری زنجان
3-معدل کل 14 یه ترم هم مشروطی 
4-نمره زبان 7
5-تعداد مقالات 0
6-تعداد توصیه نامه ها 1
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
می خواستم ببینم برای ارشد در زمینه هتلداری یا توریسم یا جدا از اونها در رشته مدیریت اجرای درکشورهایی مانند المان یا هلند شانسی برای تحصیل دارم 
با تشکر فراوان

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mel.g - 15-07-2016

1-مهندسی نفت /کارشناسی ارشد
2- دانشگاه تربیت مدرس تهران
3- 18/39
4-امتحان ندادم ولی 6.5 را حداقل برای نمره زبانم در نظر گرفته ام.
5- یک مقاله کنفرانس داخلی و یک مقاله در ژورنال خارجی
6- دوتا توصیه نامه
خواسته ها: دکتری / دانشگاه های معتبر اروپا/ فول فاند

سوال دوم اینکه می توان مجدد برای ارشد همین رشته در اروپا اقدام کرد و فاند گرفت؟

شرایط لیسانسم به این صورت بوده است:
1-مهندسی نفت
2-دانشگاه صنعت نفت اهواز
3-معدل 16/22

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ahmadpashaei - 15-07-2016

(15-07-2016, 02:05 PM)mel.g نوشته: 1-مهندسی نفت /کارشناسی ارشد

سوال دوم اینکه می توان مجدد برای ارشد همین رشته در اروپا اقدام کرد و فاند گرفت؟

شرایط لیسانسم به این صورت بوده است:
شرایط خوبی دارید و در صورت نمره زبان خوب داشتن جاهای بهترم میشه اپلای کرد ولی به هر حال برای دکترا باید حتما استاد و position پیدا کنید. برای ارشد مجدد اگر بورسیه ای میخواید بهتره اسم ارشد ایران رو نیارید و بعضی جاها که اصلا نباید بیارید چون بهتون دیگه نمیدن. در ضمن خیلی ذهنتون رو درگیر اینا نکنید! بگردین دنبال استاد و موقعیت و اپلای کنید، مهم گرفتن بورسیه هست. ارزیابی شما در اون مرحله واقعیت پیدا می کنه. این تخمین های دیگرانم به درد شما نمیخوره. Smile موفق باشید

[برش] گرفتن بورس در دوره ی پست دکتری از هلند - hyperpersia - 16-07-2016

1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ 
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mel.g - 17-07-2016

ممنون از پاسختون...
راستش یه سواله دیگه هم داشتم...
من خیلی به رشتم علاقه ندارم، واسه همینم حس می کردم دکتری خوندن خستم میکنه...
حالا خواستم بپرسم به نظرتون شانسی دارم که برای رشته ی دیگه ای مثل مدیریت یا اقتصاد کارشناسی ارشد یا دکتری فاند بگیرم؟

RE: [برش] گرفتن بورس در دوره ی پست دکتری از هلند - Shihan - 17-07-2016

(16-07-2016, 02:22 AM)hyperpersia نوشته: 1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ 
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.

شانس هر دو خوبه، اما شما از بخت بیشتری برخورداری زیرا دوره ارشد در اروپا متعدده و برای دکتری هم بدون بورس گرفتن ممکنه سخت باشه اما در هر حالت شما باید اقدام کنید و اینکه بهتره ابتدا همسرتون اقدام کنه اگر جوابی گرفت شما راحتتر میتونید اقدام کنید. در کل در گرفتن پذیرش و بورس خیلی سخت نگیرید و بهتره هر دو به یه دانشگاه و کشور فکر کنید. در کل کشورهای اتریش، لهستان ، المان و ایتالیا و اسپانیا بسیار برای رشته معماری مناسب هستند. ضمناً دوره دکتری مستقیم هم نداریم.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - imanhaghgoo - 06-08-2016

سلام
1-لیسانس مهندسی صنایع
2-سراسری صنعتی بابل
3- معدل15/78
4- ارشد مدیریت بازرگانی
5-علامه طباطبایی
6- معدل 17/1
7- آزمون زبان و Gmat  یا GRE ندادم
8- دو مقاله کنفرانسی در زمینه مدیریت دارم
برای کجا و چجوری می تونم اقدام کنم؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 06-08-2016

(06-08-2016, 01:34 PM)imanhaghgoo نوشته: سلام
1-لیسانس مهندسی صنایع
2-سراسری صنعتی بابل
3- معدل15/78
4- ارشد مدیریت بازرگانی
5-علامه طباطبایی
6- معدل 17/1
7- آزمون زبان و Gmat  یا GRE ندادم
8- دو مقاله کنفرانسی در زمینه مدیریت دارم
برای کجا و چجوری می تونم اقدام کنم؟

شما برای رشته های مدیریت باید حداقل یکی از ازمونهای بالا (توصیه میکنم GMAT) رو بدهید چون هم شانست رو بالا خواهی برد و اینکه کار پژوهشی ندارید. در کل شانست برای بورس در رشته های مدیریتی بالا نیست ضمن اینکه باید روی نمره زبان بالا که نشان از فن بیان شما و تشریح مسایل مدیریتی داره ، نشان دهید. در بهترین حالت اگر مشکل اضافه سن ندارید توصیه به فوق صنایع توصیه میکنم.