آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 14-10-2017

(14-10-2017, 01:05 PM)urbanplan نوشته: سلام و خسته نباشید ممنون بابت وقتی که میگذارید و این متن رو میخونید.من لیسانس عمران با معدل 13دارم و فوق لیسانس برنامه ریزی شهری با معدل 16 از دانشگاه آزاد یک مقاله از پایان نامم که موضوع خیلی خوبی داره تو هفته اخیر استخراج کردم اما هنوز جایی نفرستادم نیاز به یک مقاله دیگه هم دارم . در حال گذراندن دوره آیلتس
هستم البته الان در حد 5.5 هست سطح زبانم.قصدم گرفتن فاند از اروپا یا کانادا هست.متاسفانه به علت راهنمایی های اشتباه خیلی زمان از دست دادم.چند تا سوال داشتم خدمتتون:

1.آیا تو مدت زمان باقی مونده تا فروردین برای ارسال مدارک آیا امکانش هست که موفق بشم ؟؟ 
2.مدت زمانی که یه مقاله داوری بشه چقدر هست و حداقل ایمپکت برای مقاله جهت گرفتن بورسیه چند هست؟؟

سلام
چند نکته
۱- اگر می خواهید در مجله ای چاپ کنید که در سطح داخل کشور معتبر باشد مجلات علمی و پژوهشی داخلی حداقل شش ماه طول می کشد تا چاپ کنند
۲- اگر مقاله ای اس ای مد نظر دارید حداقل سه ماه باید وقت بگذارید تا ساختار مقاله و زبان نوشتاری ان مناسب باشد و داوری هم از سه تا ۱۲ ماه طول می کشد
۳- با توجه به تفاوت رشته و معدل متوسط ارشد بنظرم یا دانشگاه های رایگان اپلای کنید و یا جی ار ای شرکت کنید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Nader55 - 23-10-2017

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده دارای لیسانس شیمی محض از دانشگاه تبریز با معدل 13.12 روزانه
فوق لیسانس بیوشیمی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه روزانه با معدل15
مدرک آیلتس 7
دو مقاله ISI
10 سال سابقه کار مرتبط با شیمی در کنترل کیفی کارخانه داروسازی و41 ساله
متاهل ودارای یک فرزند می باشم
می خواستم بدونم که می تونم از دانشگاههای آلمان یا کانادا و یا آمریکا برای دکترا بورس بگیرم
بسیار سپاسگزارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - AitUniversity - 23-10-2017

(23-10-2017, 03:50 AM)Nader55 نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
بنده دارای لیسانس شیمی محض از دانشگاه تبریز با معدل 13.12 روزانه
فوق لیسانس بیوشیمی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه روزانه با معدل15
مدرک آیلتس 7
دو مقاله ISI
10 سال سابقه کار مرتبط با شیمی در کنترل کیفی کارخانه داروسازی و41 ساله
متاهل ودارای یک فرزند می باشم
می خواستم بدونم که می تونم از دانشگاههای آلمان یا کانادا و یا آمریکا برای دکترا بورس بگیرم
بسیار سپاسگزارم

سلام - دوست عزیز در مورد کانادا عرض میکنم، 
معدلهاتون کمه و گپ تحصیلیتون زیاده - انتخاب هاتون رو زیاد کنید و ایمیل بزنید، امیدوارم زودتر نتیجه بگیرید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Nader55 - 23-10-2017

(23-10-2017, 04:03 AM)AitUniversity نوشته: سلام - دوست عزیز در مورد کانادا عرض میکنم، 
معدلهاتون کمه و گپ تحصیلیتون زیاده - انتخاب هاتون رو زیاد کنید و ایمیل بزنید، امیدوارم زودتر نتیجه بگیرید

ممنونم از شما.
یه مطلب که یادم رفت عرض کنم و اون اینکه پایان نامه بنده در زمینه نوروساینس یا همان علوم اعصاب هست (در مورد نورونها) که از تکنیک های تاپ آزمایشگاهی از جمله وسترن بلات و... استفاده کردم و دو سال طول کشیده، در مرکز علوم اعصاب دانشکده پزشکی تبریز و دانشکده پزشکی نوین تبریز که مقالات هم از پایان نامه منتج شده، می خواستم بدونم که این شرایط در اخذ پزیرش میتونه امتیاز باشه و یه جورایی معدل کم رو جبران کنه. تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - AitUniversity - 23-10-2017

(23-10-2017, 11:25 AM)Nader55 نوشته: ممنونم از شما.
یه مطلب که یادم رفت عرض کنم و اون اینکه پایان نامه بنده در زمینه نوروساینس یا همان علوم اعصاب هست (در مورد نورونها) که از تکنیک های تاپ آزمایشگاهی از جمله وسترن بلات و... استفاده کردم و دو سال طول کشیده، در مرکز علوم اعصاب دانشکده پزشکی تبریز و دانشکده پزشکی نوین تبریز که مقالات هم از پایان نامه منتج شده، می خواستم بدونم که این شرایط در اخذ پزیرش میتونه امتیاز باشه و یه جورایی معدل کم رو جبران کنه. تشکر
ببینید پروسه پذیرش شروعش اینجوریه، یه استاد دنبال دانشجویی با بک گراند خاص و کارهای تحقیقی خاصه و یه دانشجو هم دنبال استاد با بکگراند و research interestهای خاص Smile
مطمئنا این مواردی که فرمودید خوبه به شرطی که قشنگ بیان بشه و به صورت کار پژوهشی هم بیانش کنید تا بتونه تاثیرگذار باشه بر نظر استاد.
معدل کم وجود داره اگر آمریکا بود میگفتن GRE بدید اینجا نیازی نیست اما با مقاله و رزومه قوی ممکن اساتید علاقه مند بشند.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - X20 - 15-11-2017

تا جاییکه من میدونم پذیرش یکم شانسی هست
چه بسا شخصی با شرایط عالی از دانشگاه متوسط پذیرش یزید ولی برعکس آن نیز اتفاق بیفرد
پیرو صحبت های دوست گرامی باید این نکته در نظر بگیرید که پذیرش ممکنه که ختم به ۶ یا ۱۲ ماه نشود حتی ممکنه که اپلیکینت
دو سال وقت بزاره
تا نتیجه خوب بیاره پس امید تون از دست ندید فقط نمره tofel gre. مهمه مهمه مهمه بعدش بارها بارها بارها تلاش کن

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - X20 - 15-11-2017

من به سوال داشتم خدمت جناب دوستان عزیز
چطور میشه از لیسانس مستقیم برای دکترا پذیرش گرفت
شرایط من متوسط هست نمره زبان جی ار ای متوسط رو به بالا
مقاله ندارممتاسفانه این کار شدنیه
از راهنمایی شما سپاسگزار هستم
مصطفی

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - AitUniversity - 16-11-2017

(15-11-2017, 01:00 PM)X20 نوشته: من به سوال داشتم خدمت جناب دوستان عزیز
چطور میشه از لیسانس مستقیم برای دکترا پذیرش گرفت
شرایط من متوسط هست نمره زبان جی ار ای متوسط رو به بالا
مقاله ندارممتاسفانه این کار شدنیه
از راهنمایی شما سپاسگزار هستم
مصطفی

بله کاملا شدنی هست و دقیقا به رزومه تحصیلی شما مرتبط میشه. این مورد رو من در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا دیدم که direct PhD دارن. برای آمریکا هم جدای از بحث ویزا، داشتن GRE خیلی مهمه براشون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sajjad sh - 21-11-2017

سلام خسته نباشید 
من مهندسی نرم افزار خوندم برای کارشناسی با معدل بالا ولی خب شنیدم که رشته coputer sciense برای اپلای و فاند بهتره . میخواستم بدونم استاد گیر نمیده به این موضوع که من مهندسی خوندم ؟ واین که ایا بهتر بود که از اول علوم میخوندم ؟یا این که کلا خیلی انجام شده این کار و خیلیا مهندسی خوندن و برای علوم کامپیوتر اپلای کردن 
پینهاد شما چیه ؟ برای کدوم اپلای کنم ؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - retro44 - 22-11-2017

(21-11-2017, 03:05 PM)sajjad sh نوشته: سلام خسته نباشید 
من مهندسی نرم افزار خوندم برای کارشناسی با معدل بالا ولی خب شنیدم که رشته coputer sciense برای اپلای و فاند بهتره . میخواستم بدونم استاد گیر نمیده به این موضوع که من مهندسی خوندم ؟ واین که ایا بهتر بود که از اول علوم میخوندم ؟یا این که کلا خیلی انجام شده این کار و خیلیا مهندسی خوندن و برای علوم کامپیوتر اپلای کردن 
پینهاد شما چیه ؟ برای کدوم اپلای کنم ؟

computer science یه رشته خیلی وسیعه که نه تنها نرم افزار بلکه خیلی چیزایی که به مراتب بی ربط تر هستن هم جزوش میشن
شما خیلی راحت می تونید cs اپلای کنید